Gość: SWOJAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 00:15 Kto wie cos o padaczce ?? epilepsji ?? SZYBKO ODPOWIADAJCIE !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: hej mam pytanko ?? POMOCY !!! IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.02.05, 11:33 Czasem ma się ją od urodzenia, a czasem może pojawić się nagle np.znajomy zaczął mieć ataki po wypadku samochodowym,w którym jego zdrowie ucierpiało nieco!Z kolei u koleżanki napady pojawiały się w stresujących sytuacjach np. egzamin!Ataki mogą być silne z drgawkami, ślinotokiem itp. ale padaczka może przybierać też łagodne formy np.poruszanie którąś częśćią ciała lub nagły "zastój" w miejscu. Poszukaj czegoś więcej w internecie,napewno znajdziesz!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebus Re: hej mam pytanko ?? POMOCY !!! IP: *.200-117-130.telecom.net.ar 03.02.05, 14:57 WEjdz na forum o zdrowiu napewno cos jest. Bralem lek na manie w depresjii neurotop w padaczce tez sie go bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: hej mam pytanko ?? POMOCY !!! IP: 213.77.68.* 03.02.05, 16:36 Moja padaczka ujawniła się w sytuacji stresowej. Objawiała się nagłą utratą przytomnośći.Wyglądało to na zwykłe omdlenie bez drgawek. Było to o tyle niebezpieczne,że bez żadnej aury padałam i mogłam wtedy źle skończyć uderzając się w głowę. Brałam neurotop. Obecnie od dwóch lat juz nie biore leków. Utrat przytomności już nie mam. Najbardziej pomógł mo rozwód i oddzielne mieszkanie. Życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś