Gość: krzysiek IP: *.ippt.gov.pl 28.07.03, 17:13 Czy ma ktos doswiadczenie z wynajmem samochodu na Costa del Sol. Lepiej zarezerwowac w sieci i odebrac na lotnisku czy szukac czegos na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pauka Re: wynajecie samochodu na costa del sol IP: 191.254.2.* 11.08.03, 09:47 ja w zeszłym roku, w październiku wynajmowałam. za nic nie pamiętam cen, ale pamiętam, że strasznie nas oszukiwali w tych małych lokalnych wypożyczalniach (okazywało się, ze w cenie nie ma ubezpieczenia i takie tam)i w końcu, zniechęceni, wynajęliśmy przez nasze biuro - neckermana. było drożej, ale jakoś bezpieczniej się czułąm. dostaliśmy nowiutkiego opla corsę, z klimą, który sprawował się bardzo dobrze. zjeździliśmy całe wybrzeże i nie tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minek Re: wynajecie samochodu na costa del sol IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 09:34 Wypożyczałem w większej sieci (chyba MARINSA) - z polecenia od rezydenta. Za Polo z klimą i full ubezpieczeniem płaciłem coś ok. 130 zł / dzień (jeśli dobrze pamiętam). Byłem zadowolony - objechałem połowę Andaluzji ;-)). Był też mały zgrzyt - dałem się zrobić na na 60 litrowy bak benzyny w Polo i wypozyczyłem samochód zatankowany - cena benzyny wydawała się bardzo atrakcyjna (Polo tak naprawdę ma chyba 45 litrów). pozdr Odpowiedz Link Zgłoś