Dodaj do ulubionych

Kto powinien zostać prezydentem Kielc?

• Gość: starykie Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 13:08
      Gość portalu: Redakcja napisał(a):

> Kto powinien zostać prezydentem Kielc?

Koniecznie Stępień. Tyle jest jeszcze do spieprzenia!!!

• Gość: ja2 Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 16:24
        Gość portalu: starykie napisał(a):

> Gość portalu: Redakcja napisał(a):
        >
        > > Kto powinien zostać prezydentem Kielc?
        >
        > Koniecznie Stępień. Tyle jest jeszcze do spieprzenia!!!
        >
        A dlaczego nie Lubawski - on to skuteczniej zorganizuje, taki maz stanu :PP

• fireman4 Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? 06.06.02, 15:21
      Jak zabawa w prezydenta to zabawa. Tygodnie nieparzyste Stępień, tygodnie
      parzyste Lubawski. W razie niedomagania któregokolwiek z w/w dublerzy- szeroki
      wybór gwiazd z lewej i prawej strony. Stępień zbuduje nam tunel pod tym pięknym
      grodem i puści nim ścieżkę rowerową ( realizacja i hołd dla idei Lubawskiego ),
      Lubawski wykona przepiękny most wiszący nad królową rzek Silnicą ( następny
      wielce oryginalny pomysł rzutkiego inżyniera wizjonera i mecenasa sztuk
      wszelkich z ręcznym malowaniem talerzy fajansowych włącznie ). Nie żałujcie im
      niech się chłopcy bawią. A Wy Kielczanie pomóżcie im. Przecież tak kochacie te
      wańki wstańki.Aha jeszcze jedno ten z lewicy częściej na niedzielną sumę a ten
      z prawicy obowiązkowo na zebrania ZW SLD. I wszystko sie WYRÓWNA - jak ta
      kostka na Sienkiewicza. Na dzień dzisiejszy lepszym ot tych z listy byłby mój
      pies. Bo przynajmiej jest lojalny, dobrze pilnuje swojego obejścia ma psią
      godność i jest NIEPRZEKUPNY !
      • Gość: kojot Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.pu.kielce.pl / 192.168.192.* 06.06.02, 16:05
        fireman4 napisał(a):

> Jak zabawa w prezydenta to zabawa. Tygodnie nieparzyste Stępień, tygodnie
        > parzyste Lubawski. W razie niedomagania któregokolwiek z w/w dublerzy- szeroki
        > wybór gwiazd z lewej i prawej strony. Stępień zbuduje nam tunel pod tym pięknym
        >
        > grodem i puści nim ścieżkę rowerową ( realizacja i hołd dla idei Lubawskiego ),
        >
        > Lubawski wykona przepiękny most wiszący nad królową rzek Silnicą ( następny
        > wielce oryginalny pomysł rzutkiego inżyniera wizjonera i mecenasa sztuk
        > wszelkich z ręcznym malowaniem talerzy fajansowych włącznie ). Nie żałujcie im
        > niech się chłopcy bawią. A Wy Kielczanie pomóżcie im. Przecież tak kochacie te
        > wańki wstańki.Aha jeszcze jedno ten z lewicy częściej na niedzielną sumę a ten
        > z prawicy obowiązkowo na zebrania ZW SLD. I wszystko sie WYRÓWNA - jak ta
        > kostka na Sienkiewicza. Na dzień dzisiejszy lepszym ot tych z listy byłby mój
        > pies. Bo przynajmiej jest lojalny, dobrze pilnuje swojego obejścia ma psią
        > godność i jest NIEPRZEKUPNY !

To ostatnie słowo jest cholernie ważne. Najlepiej byłoby ABSOLUTNIE NIEPRZEKUPNY.
        Czy poza swym psem znasz jeszcze innego kandydata spełniającego ten warunek?

• marek96 Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? 06.06.02, 16:15

Moim zdaniem prezydentem powinien zostać Jacek Jędrzejkiewicz.
      Jestem urzędnikiem Administracji państwowej i za czasów prezydentury Pana
      Jędrzejkiewicza miała miejsce ostatnia jak dotąd podwyżka płac.
      • Gość: 02 Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 17:09
        marek96 napisał(a):

>
        > Moim zdaniem prezydentem powinien zostać Jacek Jędrzejkiewicz.
        > Jestem urzędnikiem Administracji państwowej i za czasów prezydentury Pana
        > Jędrzejkiewicza miała miejsce ostatnia jak dotąd podwyżka płac.

Popieram!
      • Gość: rz Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.uw.gov.pl 08.06.02, 07:52
        marek96 napisał(a):

>
        > Moim zdaniem prezydentem powinien zostać Jacek Jędrzejkiewicz.
        > Jestem urzędnikiem Administracji państwowej i za czasów prezydentury Pana
        > Jędrzejkiewicza miała miejsce ostatnia jak dotąd podwyżka płac.

O! To ciekawe
        a jakiż to ma związek prezydent (czyli samorząd) z administracją państwową? :))))

• Gość: Kuzyn Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 17:52

• Gość: Kuzyn Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 18:01
      SLD zawsze było za równouprawnieniem wszystkich ludzi, w tym kochających
      inaczej, dlatego będę głosował na pana Stępnia z SLD !!!
      • Gość: babcia Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 11:32
        Gość portalu: Kuzyn napisał(a):

> SLD zawsze było za równouprawnieniem wszystkich ludzi, w tym kochających
        > inaczej, dlatego będę głosował na pana Stępnia z SLD !!!

Idz sie lepiej kochac, a nie do urny!
        • Gość: Kuzyn Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 00:20
          Z tobą to już chyba nie ....
    • Gość: Lukasz Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 11:30
      Chcę przypomnieć, że p.Jacka Jędrzejkiewicza w czasie jego prezydentury
      popierało Porozumienie Komisji Zakładowych, UPR, PC, UP niektóre frakcje
      SdRP, a także szereg stowarzyszeń społeczno-gospodarczych.
      Takiego poparcia jak dotąd nie miał żaden z prezydentów. Dlatego na niego
      stawiam - Lukasz
      • _rafi Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? 08.06.02, 14:06
        Mam opinię prowokatora, tak przynajmniej nieraz mnie oceniano na tym forum. Więc nie będę specjalnie zmieniał
        tego stereotypu. Proponuję zatem ustosunkować się do nazwiska - Józef Płoskonka (chyba nie był omawiany
        wczesniej).

Ma doswiadczenie, tak w pracy w szeroko pojętych wadzach Kielc oraz na szczeblu ogólnopolskim,
        ministerialnym.

Czy taki człowiek mógłby być kontrkandydatem dla Włodzimierza Stępnia (choć, moim zdaniem, każdy inny
        kontrkandydat ma większe walory od Stępnia). Czy ma szanse przełamać dłuuuugi serial kieleckiego
        eseldowsko-peeselowskiego partyjniactwa? Bo to wreszcie Kielczanie będą wybierać, choć nieraz już pokazali,
        że barwy polityczne są nieistotne, byle były czerwono-zielone.
        • Gość: yogi Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.pu.kielce.pl / 192.168.192.* 08.06.02, 18:56
          Doskonały pomysł. Rzeczywiście facet łączy duże doświadczenie ze znajomością
          Kielc. Nic też nie słyszałem o jakichś jego przekrętach, może więc będzie w
          końcu NORMALNIE.
        • kaczusia_ Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? 10.06.02, 08:29
          _rafi napisał(a):

> Mam opinię prowokatora, tak przynajmniej nieraz mnie oceniano na tym forum. Wię
          > c nie będę specjalnie zmieniał
          > tego stereotypu. Proponuję zatem ustosunkować się do nazwiska - Józef Płoskonka
          > (chyba nie był omawiany
          > wczesniej).
          >
          > Ma doswiadczenie, tak w pracy w szeroko pojętych wadzach Kielc oraz na szczeblu
          > ogólnopolskim,
          > ministerialnym.
          >
          > Czy taki człowiek mógłby być kontrkandydatem dla Włodzimierza Stępnia (choć, mo
          > im zdaniem, każdy inny
          > kontrkandydat ma większe walory od Stępnia). Czy ma szanse przełamać dłuuuugi s
          > erial kieleckiego
          > eseldowsko-peeselowskiego partyjniactwa? Bo to wreszcie Kielczanie będą wybiera
          > ć, choć nieraz już pokazali,
          > że barwy polityczne są nieistotne, byle były czerwono-zielone.

Bez przesady. Pan Płoskonka niech robi to co robi, a najlepiej niech się nie
          wtrąca do rządzenia Kielcacmi. To, że ktoś kiedyś "Spał na styropianie" nie
          oznacza, że wie najlepiej co dla tego miasta jest najlepsze. Zresztą myślę, że
          najwyższy czas przestać oglądać się na styropianowych kombatantów.
          • Gość: MZ Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.twins.pk.edu.pl 11.06.02, 14:10
            Oczywiste, ze prezydentem powinien zostac Wlodzimierz
            Stepien. Przynajmniej zrobil wiele rzeczy dla Kielc.
            Pan Lubawski z panem Ploskonka niech lepiej pojda na
            koncert jazzowy do Krakowa oczywisci, bo przeciez
            wedlug pana Lubawskiego w Kielcach nie ma zadnych
            urokliwych miejsc i kawiarni. Jak taki czlowiek mogl
            reprezentowac nasze wojewodztwo? Glosujmy na pana
            Lubawskiego! byc moze wlaczy Kielce do malopolskiego!
            • Gość: MZ Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.krakow.eco.pl 12.06.02, 15:55
              Chciałem oficjalnie zaproponować hasło wyborcze dla pana Lubawskiego i jaego
              wiernych zwolenników: "Wyborcy! Głosujcie na Lubawskiego, to być może uda mu
              się włączyć Kielce do Małopolskiego!"

P.S. Ja głosuję na pana Stępnia, bo to najlepszy kandydat na urząd Prezydenta.
    • Gość: dziaba Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 22:43
      Prezydentem powinien zostać ten, kto dostanie najwięcej głosów. Chciałbym
      tylko, aby ludzie zdawali sobie sprawę z wagi wyborów- nawet tych lokalnych-
      samorządowych. Mamy tu demokrację i obywatele winni uświadomiś sobie, że wybory
      są co jakiś czas, a między nimi w tym ustroju zdarza się nierzadko, że wybrani-
      zapominają o obowiązkach i zajmują się "innymi" sprawami i wybór osób, które
      będą, nazwijmy to umownie, "zbytnio" pochłonięci tą inną działalnością odbije
      się bezpośrednio- acz o różnorakim stopniu bezpośredniości- na nas wyborcach.
      Póty będziemy narzekiać, marudzić i przysłowiowe psy wieszać na pełniących
      funkcje publiczne, póki nie zaczniemy podchodzić do naszych podstawowych
      obywatelskich oboziązków poważnie, póki nie uświadomimy sobie, że każdy z nas
      ma realny wpływ na to, co dzieje się na takiej, czy tez innej arenie i powinien
      z tego korzystać w imię swoich interesów.
      A konkluzja będzie mundialowa- tak się gra (czytaj rządzi) na ile przeciwnik
      (czytaj wyborca) pozwala.

Pozdrawiam
      • Gość: Anna Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.echo / 192.168.21.* 10.06.02, 11:24
        Lubawski nie, bo jak człowiek postrzegany jako biznesmen mógł np. proponować
        zburzenie domów przy ul. Bodznetyńskiej w Kielcach, gdyż jest brzydka. Wygląda
        na to, że nie ma pojęcia co to są kwestie własnościowe, których repektowanie
        przecież jego partia wymusiła.
        Płoskonka nie, bo zaraz na stanowiskach pojawi się ekipa jego nieudaczników
        albo leniuchów, których przechowywał trochę na stanowiskach w swojej firmie,
        ale nie bardzo lubi komus płacić, więc poustawiał swa ekipę w Urzędzie
        Wojewódzkim lub jego agendach, chodzi m.in. o panie Ewę Cybulę, Zdzisławę
        Kosińską, Małgorzatę Lis. pewnie też przy okazji wypłynie Jolanta Daniel.
        Stępień nie, bo ludzie przyjmuja go jako bufonowatego i ulegfającego wpływom,
        by przyjmować nieudaczników na urzędy
        Rupniewski nie, bo nie ma takiego pierścienia, ktory uchroniłby miasto przed
        jego hm... nie wiem jak to określić.
        Gocał Czerwiński nie, z tych samych wzgledów co Rupniewski
        Zdzisław Skowron nie, bo to nie czasy, gdy był I sekretarzem Komitetu
        Miejskiego PZPR, trochę sie jednak zmieniło a on wciąż tkwi w tych samych
        marynarkach i realiach skrojonych a lata osiemdziesiąte.
        Orłowski nie, bo wprawdzie jego wiarą w wiedzę gospodarczą jaką reprezentuje
        możnaby obdzielić kraj cały, ale rozmija się ona jakoś z praktyką, więc dajmy
        spokój.
        Gągorowski nie, bo... któż to jest?
        • Gość: P.P Re: ZDZISŁAW SKOWRON IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 16:31
          ZDZISŁAW SKOWRON SIE NADAJE !!!!!!! ON ANI NA LEWO ANI NA PRAWO TYLKO MYŚLĄCY Z
          NIEGO CZŁOWIEK KIERUJE SIE ROZSĄDKIEM I DOBREM KIELC !!! CZŁOWIEK Z POZA
          UKŁADÓW,POKARZCIE MI JAKIKOLWIEK ZŁY PRZYKLAD DZIAŁANIA NA NIEKORZYŚĆ KIELC !!!!
          NA RAZIE TO NAJLEPSZY KANDYDAT JAKIEGO ZNAM!!!
          • Gość: GRZYW Re: ZDZISŁAW SKOWRON THE BEST IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:27
            POPIERAM !!!!!! BĘDE NA NIEGO GŁOSOWAŁ !!!!!!!
            • Gość: NEO Re: ZDZISŁAW SKOWRON ZOSTANIE IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:29
              JAK JUŻ ZACZOŁEŚ TO DOPROWADŻ TO DO KOŃCA !!!!!!!!
    • anna_d2 Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? 09.06.02, 20:30

Żeromszczak na Prezydenta!

dr Wiesław Jędrzejkiewicz absolwent 1938
      mgr inż. Jacek Jędrzejkiewicz absolwent 1965
      mgr inż. Jadwiga Jędrzejkiewicz absolwentka 1966
      mgr inż. Rafał Jędrzejkiewicz absolwent 1992
      Joanna Jędrzejkiewicz absolwentka 2002

INNE UZASADNIANIA ZBĘDNE.

Pozdrawiam wszystkich żeromszczaków

Żeromszczanka

mgr inż. Jacek Jędrzejkiewicz absolwent 1965

• Gość: ??? Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.100.* 11.06.02, 12:38
      proponuję SOŁOWOWA JEST MĄDRY I BOGATY I NIE BĘDZIE KRADŁ TYLKO DBAŁ O REGION.
      ON POTRAFI WALCZYĆ!
      • Gość: miśka Ale Sołowow jest skąpy... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 22:09
        Masz racje , ale Sołowow jest skąpy , słyszałeś żeby coś dał biednym dzieciom z
        domu dziecka?
        • Gość: GRZYW Re: Ale Sołowow jest bardzo skąpy.. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:17
          JESTEM ZA !!!!!! . PROSZE MI POWIEDZIEĆ KIEDY MA URODZINY TO MU JARMÓŁKE WYŚLE.
      • Gość: MYŚLĄCY Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 16:24
        TAK OCZYWISCIE NIE BĘDZIE KRADŁ TYLKO ZARAZ SPRZEDA RATUSZ ulice SIENKIEWICZA I
        PARK Z ŁABĘDZIAMI !!!!!! ON JUŻ POKAZAŁ CO POTRAFI SPRZEDAŁ EXBUD NAJWIĘKSZĄ
        FIRME W KIELCACH I SETKI LUDZI STRACIŁO PRACE !!!!! DAJCIE MU WŁADZE TO
        BĘDZIECI Z PRZEJŚCIE SIENKIEWKĄ PŁACIĆ PIENIĄDZE PUKNIJ SIE TY W CZOŁO ZA NIM
        COS NAPISZESZ NA TYM PORTALU!!!!
    • Gość: Oko Re: A MOŻE PAN JĘDRZEJKIEWICZ? - NIGDY IP: *.exbud.com.pl / 10.40.18.* 13.06.02, 10:58
      Jest taki jeden gość. Lubi obiecywać. Kiedyś obiecywał wodociągi biedakom z
      podkieleckich wiosek. Będziecie mieli wygodę i raj - obiecywał. Wybierzcie mnie
      tylko radnym, a woda popłynie wam prosto do domów. Radnym został, a jakże, i
      zamiast zrobić wodociąg, zrobił ludzi w balona. Do dzisiaj wypominają mu jego
      obietnice. A mówię tu o Panu JACKU JĘDRZEJKIEWICZU. Tym samym co to stał się
      potem sklonowanym prezydentem miasta, który dla kariery nie bał się ubrudzić
      swej twarzy, honoru i godności. Kompromitacja na całą Polskę, pamiętacie? I
      znowu ON? Tylko nie to, ludzie - uważajcie na niego (kiedyś ZChn, potem
      bardziej chyba na lewo - kameleon...)
      • Gość: kiel Re: A MOŻE PAN JĘDRZEJKIEWICZ? - NIGDY IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 10:21
        Gość portalu: Oko napisał(a):

> Jest taki jeden gość. Lubi obiecywać. Kiedyś obiecywał wodociągi biedakom z
        > podkieleckich wiosek. Będziecie mieli wygodę i raj - obiecywał. Wybierzcie mnie
        >
        > tylko radnym, a woda popłynie wam prosto do domów. Radnym został, a jakże, i
        > zamiast zrobić wodociąg, zrobił ludzi w balona. Do dzisiaj wypominają mu jego
        > obietnice. A mówię tu o Panu JACKU JĘDRZEJKIEWICZU. Tym samym co to stał się
        > potem sklonowanym prezydentem miasta, który dla kariery nie bał się ubrudzić
        > swej twarzy, honoru i godności. Kompromitacja na całą Polskę, pamiętacie? I
        > znowu ON? Tylko nie to, ludzie - uważajcie na niego (kiedyś ZChn, potem
        > bardziej chyba na lewo - kameleon...)

Oj biedaku glupi jestes,
        nie znasz faktow
        • Gość: Oko Re: A MOŻE PAN JĘDRZEJKIEWICZ? - NIGDY IP: *.exbud.com.pl / 10.40.18.* 17.06.02, 12:47
          Nie trzeba być, biedaku, głupim, żeby nie znać faktów (dla jasności -
          nieznajomość faktów nie musi wynikać z głuoty - czy jasne?). No dobrze, mylę
          się - słucham argumentów za Panem Jędrzejkiewiczem (i pozdrawiam).
    • Gość: wlodek Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.echo.com.pl 13.06.02, 11:53

> Kto powinien zostać prezydentem Kielc?jacek jedrzeikiewicz

• Gość: kaszub Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: 212.160.211.* 13.06.02, 13:15
      moim marzeniem byłby prezydent niezależny, ktoś kto naprawdę nie będzie
      więźniem miejscowych układów i układzików. propozycja z mojej strony to Pani
      Maria ZUBA, nie wiem co robi Pania Maria w tej chwili, ale wiem że byłaby
      niezalezna i wiem że nadewszystko stawiałaby na dobro miasta, a o to przecież
      nam wszystkim chodzi.pozdrowienia
      • Gość: Leonid Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: 195.205.230.* 13.06.02, 16:54
        Prezydentem Kielc powinien zostać ktos , kto uwielbia Kwaśniewskieego, kocha
        Jaruzelskiego i kopuluje z Millerem. Nie spełniam na razie żadnego z warunków,
        ale "jestem młody, mam czas" jak powiedział Gombrowicz.
        • Gość: Leonid Tylko Siejka IP: 195.205.230.* 16.06.02, 12:57
          Zmieniłem zdanie. Tylko Robert Siejka! Jest czysty jak łza.
          • Gość: NORMALNY Re: Tylko Siejka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 16:16
            POPIERAM !!!!!!!!!!! PRZYBIJ PIĄTKE!!!!!!1
            • josarian Re: Tylko Siejka 20.06.02, 12:17

Wszystkim tym którzy popierają byłych komuchów i aktualnych czerwono-brunatnych
              populistów życzę wszystkiego najlepszego. W końcu jak zwykle Ci neobolszewicy i
              kawiorowi socjaldemokraci dobiorą się i do waszej dupy. Chyba, że wybierzecie
              naszą ukochaną Miejsko-Biznesową Organizację Partyjną.
              A tak nawiasem mówiąc to czas już chyba pakować walizki... . Homo Sovieticus
              górą. Na razie . Yo-Yo
              • Gość: GRZYW Re: WOLE LUBAWSKIEGO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:25
                MOŻE Z KIELECKIEGO CENTRUM KULTURY ZROBI SYNAGOGE ALBO PLEBANIE !!! MIALBYM
                BLIŻEJ NA NAUKI PRZEDMAŁŻEŃSKIE O ABORCJI ALBO O arc.biskupie PETZIE JAK BYC
                SZCZEŚLIWY W PRZEDSZKOLU DLA MALYCH CHŁOPCÓW. NADMIENIAM ŻE JESTEM WIERZĄCY ALE
                W BOGA NIE W TYCH TŁUSTYCH PRAGNĄCYCH WŁADZY (NIE WSZYSTKICH) "DOBROCZYŃCOW" W
                SUTANNIE.
                • Gość: NEO TYLKO arc.bis PETZ IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:43
                  ON BYŁBY NAJLEPSZY!!!!!! KOCHAL BY NAS WSZYSTKICH (CHLOPCÓW)!!!!!!!
                  • Gość: MARYSIA Re: TYLKO arc.bis PETZ IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:46
                    A MNIE NIE . SZKODA TAKI PRZYSTOJNY. MOZE BYŚMY PRZEPROWADZILI REFERENDUM. W
                    KIELCACH. LIGA POLSKICH RODZIN MOGŁA BY TO PRZEPROWADZIC. KTO ZA.!!!!!! JA!!
                    • Gość: NEO PETZ kontra LEPPER IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:55
                      OBYDWAJ DOBRZE MÓWIĄ. CHOCIARZ WOLE LEPPERA !!!!! JEDEN POLSKI MULAT DRUGI
                      BOSKI (ENRICUE IGLESYAS)!!!!!!! PRZEPRASZAM ZA PISOWNIE ALE JESTEM TAK
                      ZAUROCZONY TYMI WYBITNYMI OSOBOWOŚCIAMI!!!!!!
                      • Gość: JNEO MOZE J.ENGEL +BONIEK IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:57
                        WYSTAWILI BY PIERWSZY SKŁAD!!!
                        • Gość: NEO BOSKA SHAZZA IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:58
                          BYŁA BY NAJLEPSZA!!!!
                          • Gość: NEO RONALDO na PREZYDENTA IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 17:00
                            DOBRZE KOPIE!!!!
                            • Gość: NEO NAJLEPIEJ RAMBO!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 17:01
                              ON BY NAS OCALIŁ!!!!!
                              • Gość: Leonid Re: NAJLEPIEJ RAMBO!!! IP: 195.205.230.* 20.06.02, 17:23
                                Towarzysze z Urzędu Miasta! Wiem że jesteście już po pracy, ale nie
                                przesadzajcie z płynami bo dziś jest gorąco.
                                • Gość: NEO Re: NAJLEPIEJ RAMBO!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 11:36
                                  NIE PRACUJE W URZEDZIE NIE OGLĄDAJ ZA DUŻO MAGAZYNÓW "KOCHAJ INACZEJ" BO CI
                                  SIADA NA MÓZG !!!!!!! LEONID !!!! MOŻE TY MASZ NA IMIE LEOKADIA !!! A NIE
                                  LEONID !!!!!! ZASTANAWIAJĄCE !!!!!! PA MYSZKO !!!!!!!
        • Gość: NEO Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 11:50
          CHCIALBYS KOCHANY LEONIDKU (LEOKADIO)!!!!!! JA CIE ZNAM BO MIAŁEŚ BRATA KTOREGO
          ZJADŁ KOT ALE CIEBIE SIE BRZYDZIL !!!! MASZ FART !!!! POWIEDZ Z KIM CHCIAŁBYS
          KOPULOWAĆ !!!!!!! CZEKAM NA ODPOWIEDZ!!!!
          • Gość: Leonid Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: 195.205.230.* 21.06.02, 18:51
            Z tym kogo wybiorą kielczanie.
            • Gość: NEO Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 10:12
              A JEŚLI TO BĘDZIE PAN LUBAWSKI, LUB JĘDRZEJKIEWICZ TO ZGRZESZYSZ!!!!!! TAK ŻE
              LEPIEJ MÓDL SIE ŻEBY ZOSTAŁ KTOS Z LEWICY!!!!! DZIĘKUJE ZA ZMIANE TONU NA
              ŁAGODNIEJSZY!!!!!
    • Gość: mtb Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 20:39
      A może jak w Korei go chcą, to może u nas by się nadał:
      Guss Hiddink
      ???

;-)
      hehe
    • Gość: jork Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 17:14
      IRENA DZIEDZIC na prezydenta.
      Tylko nie wiem , czy ona jeszcze żyje....
      Jak tak , to musi być starsza od węgla.....
      • Gość: NEO Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 10:07
        JESTEM ZA !!!!!! MOŻE ONA BYLA BY NAJLEPSZA!!!!
        • Gość: Yak Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.pu.kielce.pl / 192.168.192.* 24.06.02, 13:37
          Dziś żartujemy z wyborów prezydenta, a jutro jakis dupek znów zrobi miasto w
          konia. Rozumiem, że Redakcja chciała mieć obraz preferencji Kielczan. był to
          pomysł kiepski. Na podstawie tej dyskusji nic sie nie dowiecie bo ani próbka
          nie jest reprezentatywna ani dyskusja poważna. Internautów zainteresowanych
          sprawami miasta jest bardzo mało, a i tak w więszsosci robią sobie żarty.
          • Gość: NEO Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 17:19
            I TU SIE Z TOBA ZGADZAM. TYLKO ŻE TE WYBORY TO JEST JEDEN WIELKI ŻART. TO NIE
            SĄ WYBORY OSOBY KOMPETETNEJ TLKO KONKURS PIĘKNOŚCI!!!!!!!!!!!
    • Gość: defu Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.um.kielce.pl / 172.17.5.* 03.07.02, 12:36
      A może Jacek Wołowiec? Były piłkarz ręczny "Korony - Iskry", teraz aktywny
      radny i jedyny polityk kielecki z prawicy, który zdobył 3000 głosów w Kielcach
      w ostatnich wyborach do sejmu , i to sam, bez niczyjej pomocy.
    • Gość: ? Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.eridian.pl / 192.168.1.* 14.09.02, 00:51
      No kto powinien zostac?
      • maam Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? 14.09.02, 01:03
        Ja nadal uważam, że Yahagi!
        • Gość: ? Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.eridian.pl / 192.168.1.* 14.09.02, 01:20
          Też byłbym za nim ale nie zarejestrował swojego komitetu wyborczego.
          Chyba, że będzie tworzył Urząd "bis"
          ?.
      • Gość: pipi Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 20:50
        Prezydentem powinien zostac Ben Laden
      • Gość: pipi Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 20:50
        Prezydentem powinien zostac Ben Laden
    • Gość: Jakub A może Icuś Palmer? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 15:26
      Ale on uważa, że Żydzi nie umieją grać klezmerskiej muzyki.
    • Gość: ON Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.nomi.com.pl / 100.1.1.* 18.09.02, 15:23
      A może Endriu Łach to se znowu chłopina pojeździ do murzynów na szkolenia!!!!!
      • Gość: terecha Re: Kto powinien zostać prezydentem Kielc? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 11:42
        proponuje pana Stanislawa Tutaja -
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka