Gość: mam IP: *.netia.pl 28.05.01, 10:23 No to wpisywac, ale bez Zydow i Murzynow, bo to jest tragicznie niesmieszne!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mam Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: *.netia.pl 28.05.01, 10:40 Wracaja dwaj mysliwi z nieudanego polowania na kaczki : - Franek , powiedz ty mi dlaczego nigdy nie mozemy nic upolowac . - Moze kaczki lataly za wysoko ? - Nieeee , juz raczej psa rzucalismy za nisko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 10.30.161.* 28.05.01, 10:42 to może na początek W 1968 r., po słynnym wystawieniu "Dziadów", delegacja polska bawiła w Moskwie. Chruszczow zwraca się do Gomółki: - Podobno u was w teatrze wystawiono antyradziecką sztukę? - No, tak, "Dziady" - z pokorą potwierdza Gomółka. - I coście zrobili? - Zdjęliśmy sztukę. - Dobrze. A co z reżyserem? - Został zwolniony z pracy. - Dobrze. A autor? - Nie żyje. - A toście chyba przesadzili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 10.30.161.* 28.05.01, 10:43 Oto kolejny: - Dziwicie się Kacperek, że nie ma dla was premii? Przypomnijcie sobie! Na pochodzie pierwszomajowym toście nieśli portret towarzysza Bieruta, a na ramieniu jakiegoś kundla. A jak powiedziałem "Kacperek, rzucie to bydlę!", to coście rzucili...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 28.05.01, 10:47 Zaczail sie wilk na czerwonego kapturka. Gdy dziewczynka nadeszla wilk rzucil sie na nia ... i ja zgwalcil. Spodobalo mu sie, to ja zgwalcil jeszcze raz, i jeszcze raz. Po kilku nastepnych razach pada wycienczony obok Kapturka. Czerwony Kapturek unosi sie na lokciach i spokojnie pyta: - Wilku, masz ty chociaz zaswiadczenie, ze nie jestes chory na AIDS? - Pewnie, ze mam! - No to mozesz je podrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 10.30.161.* 28.05.01, 10:48 Ten jest głupi, ale śmieszny: Przed świętem narodowym pierwszy sekretarz do panienki odpowiedzialnej za część kulturalną (in Russland): - Potrzebny jest nam jakiś wierszyk towarzyszko... Stoit statuja, u niej jest ch*ja Ruka podniata w rukie granata. - Towarzyszko! Ale bez tego ch*ja! Stoit statuja, u niej niet ch*ja Ruka podniata w rukie granata. - TOWARZYSZKO! Nie może być tego słowa: CH*J! Stoit statuja, ruka podniata a w miejsce ch*ja wisit granata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: *.netia.pl 28.05.01, 11:00 > Wchodzi facet na dyskoteke w Wolominie, a ochroniarz go pyta: > - Ma Pan pistolet? > - nie > - A moze ma Pan noz? > - nie > - siekiere? > - nie > - Kastecik? > - nie, nie mam nic. > Ochroniarz rozbija butelke, daje mu tulipana i mowi > - Ja pierd...., niech chociaz to Pan wezmie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 28.05.01, 11:04 Poranek. Mala amerykanska dziewczynka wchodzi do kuchni i widzi półnagiego mezczyzne, który grzebie w lodówce. -Dziewczynka: Czy pan jest naszym nowym Babysitterem? -Mezczyzna: Nie. Ja jestem nowym Motherfuckerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 28.05.01, 11:13 kolega mi kiedyś przysłał: >> Byla sobie bardzo dobra i skromna dziewczyna. Niestety, zycie swe pedzila >> w smutku i samotnosci. Pewnego razu na plazy znalazla lampe. >> Dalej wg. klasycznego schematu: lampa jest czarodziejska, dziewczyna >> wypuszcza czarodzieja na wolnosc, ten obiecuje spelnienie 3ch zyczen. >> Hmmmm, mysli dziewczyna, jako pierwsze zyczenie chcialabym stac sie >> piekna i atrakcyjna. >> No problem, na to czarownik, machnal rozdzka i oto z naszego Kopciuszka >> robi sie panna sliczna i urocza nad wyraz. >> Jako drugie zyczenie chcialabym, aby calej mojej kochanej rodzinie >> poprawil sie byt finansowy. >> I, rzecz jasna, czarownik znowu machnal rozdzka i nagle stali sie bardzo >> bogaci. >> - A jakie jest Twoje trzecie zyczenie? >> - Hmm, rzecze dziewczyna, moze to: mam swojego ukochanego, starego kocura, >> ktory jest ze mna od lat. Jego dni sa juz policzone i swiadomosc, ze >> mnie opusci jest straszna. Czy moglbys zmienic mojego starego kocura w >> mlodego i pieknego ksiecia? Wtedy zakochalibysmy sie w sobie i juz nie >> bylabym samotna. >> No problem, rzecze czarodziej, i to Twoje zyczenie spelnie chetnie. >> Wraca dziewczyna do domu i rzeczywiscie, na progu wita ja mlodzian piekny >> i mily jak w bajce. Oczywiscie, ich serca zapalaly do siebie miloscia od >> pierwszego wejrzenia. Znajomosc rozpoczeli od romantycznej kolacji przy >> swiecach i delikatnej muzyce. Ksiaze poprosil nasza dziewczyne do tanca. >> Kiedy tak powoli kolysali sie w takt muzyki, drzacy z emocji i czule do >> siebie przytuleni, szepnal jej cicho do ucha: >> - Pewnie teraz troche zalujesz, ze dalas mnie kiedys wykastrowac?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 10.30.161.* 28.05.01, 11:49 Kolo kobiety stoi w autobusie pijany mężczyzna. Ona patrząc na niego z pogarda mówi: - Aleś się pan uchlał! - A pani jest strasznie brzydka! I dodaje z triumfem: - A ja jutro będę trzeźwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 10.30.161.* 28.05.01, 11:53 No napiszcie coś:))) W wojsku: - Kowalski! Powiedzcie, co będzie, jeśli kula odstrzeli wam ucho? - Będę gorzej słyszał, obywatelu sierżancie! - Dobrze. A co będzie, jeśli kula odstrzeli wam drugie ucho? - Nie będę nic widział, bo mi hełm na oczy spadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 195.117.18.* 28.05.01, 12:01 Siedza dwie muchy na gównie, jedna sie spierdziala s druga na to z wyrzutem no wiesz... przy jedzeniu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: *.*.*.* 28.05.01, 12:17 Malzenstwo zostalo zaproszone na bal maskowy. Tuz przed samym balem zone > rozbolala glowa, wiec powiedziala mezowi, zeby poszedl sam. Facet > protestowal, ale w koncu poszedl. Tymczasem zona wziela pare tabletek > aspiryny i polozyla sie spac. Kiedy wstala po godzinie, bol minal. > Postanowila wiec, ze zobaczy jak maz bawi sie bez niej. Jako ze nie > widzial on wczesniej jej kostiumu, wiec przebrala sie i poszla na impreze. > A na imprezie jej maz tanczyl, obsciskiwal wszystkie panienki. Od razu > zaczela uwodzic swojego meza (oczywiscie caly czas nie wiedzial z kim ma > do czynienia). W koncu facet zwrocil na nia uwage. Zaczeli tanczyc, > przytulac sie, w ogole kobieta pozwalala mu na wiele (przeciez to jej > maz). W koncu on zaproponowal, zeby poszli gdzies w ustronne miejsce. > Kobieta sie zgodzila. Zabawiali sie ze soba dosc dlugo, ale tuz przed > polnoca, przed zdjeciem masek kobieta ulotnila sie do domu i czekajac na > meza zastanawiala sie, jaka on bajeczke wymysli. Kiedy maz przyszedl > zaczela go wypytywac o imprezke, jak tam bylo, czy duzo tanczyl, itd itp. > Facet odpowiedzial, ze wcale nie bylo ciekawie, bo jej tam z nim nie bylo. > Zaraz na poczatku imprezy spotkal paru kumpli i spedzili cala noc przy > pokerze. Ale, jak slyszal, facet, ktoremu pozyczyl swoj kostium bawil sie > naprawde wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: *.*.*.* 28.05.01, 12:19 Pewna para byla swiezo po slubie - dwa tygodnie temu bylo wesele. maz, jakkolwiek wielce w malzonce zakochany, nabral ochoty, by spotkac się ze starymi kumplami i poimprezowac w ich ulubionym barze. zaczal się wiec ubierac i mowi do zony: - kochanie, wychodze, ale wroce niedlugo. - a dokad idziesz, misiaczku? - zapytala zona - ide do baru, slicznotko. mam ochote na male piwko. - chcesz piwo, moj ukochany? - zona podeszla do lodowki, otworzyla drzwi i zaprezentowala mu 25 roznych rodzajow piwa z 12 krajow: niemiec, holandii, anglii i in. maz stanal zaskoczony i jedyne, co zdolal wydusic z siebie to: - tak, tak cukiereczku... ale w barze... no wiesz...te chlodzone kufle... nie zdazyl skonczyc, gdzy zona mu przerwala: - chcesz do piwa schladzany kufel? nie ma problemu - i wyjela z zamrazarki wielki, oszroniony kufel. ale maz, choc nieco juz blady z wrazenie, nie dawal za wygrana: - no tak, skarbie, ale wiesz, w barach maja takie naprawde swietne i pyszne przystawki... nie bede dlugo. wroce naprawde szybko, obiecuje. masz ochote na przystawki, niedzwiadku? - zona otworzyla drzwi od szafki, a tam slone paluszki, orzeszki, chipsy, pieczone skrzydelka, marynowane grzybki i wiele innych smakolykow - ale kochanie... w barze... no wiesz... te meskie gadki, przeklinanie, niewyszukany jezyk... chcesz przeklenstw, moje ciasteczko? ZATEM PIJ TO KUREWSKIE PIWO Z JEBANEGO ZMROZONEGO KUFLA I ZRYJ PIERDOLONE PRZYSTAWKI!! JESTES TERAZ, DO CHUJA CIEZKIEGO, ZONATY I NIGDZIE, KURWA, NIE WYJDZIESZ!!! POJALES, SKURWYSYNU!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: dobry dowcip - nowe podejscie - zwroty poprawne IP: *.netia.pl 28.05.01, 12:31 Wielce demokratyczne narody Ameryki Północnej już dawno zadbały o to, aby nikt nie czuł się pokrzywdzony na skutek swojej odmienności fizycznej, psychicznej czy społecznej. Najwyższa pora, abyśmy i my wprowadzili do obiegowego języka sformułowania nie urażające osób i zjawisk odmiennych od przyjętych norm. ZWROTY NIEPOPRAWNE ZWROTY POPRAWNE SEKS homoseksualista osoba alternatywnie zorientowana seksualnie pedofil ukierunkowana pro młodzieżowo osoba alternatywnie zorientowana seksualnie prostytutka prywatny płatny specjalista ds. seksu biseksualista osoba seksualnie niewybredna, osoba o poszerzonej adaptywności seksualnej, osoba niezdecydowana seksualnie ciężarna czasowo ciemiężona goła baba tekstylnie niedowartościowana osoba płci żeńskiej impotent pełnowartościowy członek społeczności z dysfunkcją reprodukcji, konsument Viagry erekcja czasowy objaw niezrównoważenia hormonalnego, objaw niekontrolowanego nadciśnienia krwi NARODOWOŚCI murzyn (w USA) afroamerykanin murzyn osoba o wzmożonej pigmentacji skóry, melaninowo wzbogacony biały osobnik melaninowo zubożony indianin rdzenny Amerykanin arab osoba z kulturowo uwarunkowanym ręcznikiem na głowie żyd niesłusznie prześladowany wietnamiec śniady biznesmen rusek biznesmen zza Buga ZDROWIE inwalida sprawny inaczej niemowa osoba o wzmożonej werbalizacji ruchowej głuchy zorientowany wizualnie, czytający z ruchu warg ślepy zorientowany słuchowo, osoba o orientacji kontaktowej, widzący daktyloskopijnie, optycznie ciemniejszy, fotonowo niereceptywny inwalida na wózku sprawny inaczej korzystający z indywidualnego kołowego środka transportu o napędzie ręcznym murzyn inwalida na wózku sprawny inaczej osobnik o wzmożonej pigmentacji skóry korzystający z indywidualnego kołowego środka transportu o napędzie ręcznym jąkała osoba z samopowtarzalną dysfunkcją płynności artykulacji kurdupel osoba o obniżonym środku ciężkości, osoba z krótszym czasem wędrówki impulsów nerwowych, wertykalnie zdegradowany grubas osoba obdarzona alternatywną budową ciała, osoba nielimitowana wagowo garbus osoba o łukowej architekturze ciała staruszek długo żyjący, osoba geriatrycznie zaawansowana, rozszerzony w czwartym wymiarze świrus, wariat precepcyjnie odmienny mańkut optycznie odwrotny narkoman chemicznie zdegradowany łysy aerodynamicznie wydajniejszy schlany, nawalony, pijany przestrzennie zagubiony szczerbaty osoba o zwiększonej wydajności oddechowej zezowaty podwójnie perceptywny SPOŁECZEŃSTWO biedak, nędzarz ekonomicznie nieprzystosowany kloszard bezdomna osoba, przemieszczający się przyszły właściciel posesji, osoba niemeldowana więzień, skazany społecznie izolowany żebrak bezrobotny na praktyce samobójstwo autoeutanazja, egoistycznie ukierunkowane spowodowanie bezterminowej dysfunkcji getto strefa etnicznie homogeniczna gang grupa młodzieżowa śmieciarz terenowy przedstawiciel przemysłu utylizacji zużytych dóbr materialnych śmieci zużyte dobra materialne, dobra w recyklingu nudziarz interesujący inaczej leniwy motywacyjnie zubożony głupi inteligentny inaczej bałagan alternatywna aranżacja przestrzeni bałaganiarz organizacyjnie niesprawny ofiara wypadku drogowego osoba poszkodowana komunikacyjnie, osoba czasowo dysfunkcyjna trup, zwłoki osoba bezterminowo dysfunkcyjna złodziej wtórny dystrybutor Produktu Krajowego Brutto kanalarz górnik rud płynnych grabarz dostawca ostatniej posługi EKOLOGIA krowia farma bydlęcy obóz koncentracyjny myśliwy morderca zwierząt, mięsny najemnik sklep mięsny smętarz zwierzaków hamburger zmielone krowie ciało cheeseburger dodanie zniewagi do okrucieństwa Zalecenia Komisji d/s Czystości Języka Polskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: *.netia.pl 28.05.01, 12:40 feministki piszą 1. Psy wylegują się cały dzień w najbardziej wygodnym miejscu jakie można znaleźć w domu. 2. Psy słyszą kiedy otwiera się opakowanie z ich ulubionym jedzeniem dwa kilometry dalej, ale nie słyszą cię, gdy jesteś w tym samym pokoju. 3. Psy mogą wyglądać jednocześnie głupio i miło. 4. Psy gdy są nieszczęśliwe szczekają. 5. Kiedy masz ochotę na zabawę, psy też mają ochotę na zabawę. 6. Kiedy chcesz by zostawiono cię w spokoju, psy chcą się bawić. 7. Psy są doskonałymi żebrakami. 8. Psy będą cię kochać bez pamięci, dopóki będziesz drapać je po brzuchu. 9. Psy zostawiają wszędzie swoje zabawki. 10. Psy biorą różne wstrętne rzeczy do ust, a potem próbują cię pocałować. Wniosek Feministek : Psy to mali mężczyźni w futrach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: *.netia.pl 28.05.01, 12:43 > Jedzie sobie gazda furmanka, lewa strona jezdni. No i za jakims zakretem > "stali, > rower mu zabrali" (he he, to z innej bajeczki...) No ale stali, > zatrzymuja > gazde, i policjant sie pyta: > "A co wy tak gazdo lewa strona jedziecie?" > "A no tak sobie jade..." > "A przepisow nie znacie?" > "A no widoc moja kobyla nie zna...." > "Prawo jazdy gazdy poprosze!" > "Ni mom." > "A dowod osobisty gazdo macie?" > "Ni mom." > "No ale jakis adres musicie miec?" > "A mom: www.gazda.com.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: *.netia.pl 28.05.01, 12:45 > Przewodnik oprowadza grupe turystow z Japonii po Krakowie. > - To jest Barbakan..... Budowano go przez 5 lat..... > - 5 lat ??? U nas wybudowano by w 2 !!! > Ida dalej > - To jest kosciol Mariacki....... Budowano go przez 12 lat...... > - 12 lat ??? U nas by go zrobili w 4 lata! > Ida dalej. > - To sa Sukiennice........ Budowano je przez 7 lat...... > - 7 lat ??? U nas wybudowaliby w ciagu roku !!! > Ida dalej, dochodza do Wawelu. Przewodnik milczy > - A co to takiego ??? > - Nie wiem, wczoraj nie bylo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przekór Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 212.160.130.* 28.05.01, 16:43 Gość portalu: mam napisał(a): > No to wpisywac, ale bez Zydow i Murzynow, bo to jest tragicznie niesmieszne!!! A ja mam jeden śmieszny, choć na maksa łamie powyższe wymaganie: - Kiedy Olisadebe zostanie stuprocentowym Polakiem? - Jak przeprosi za Jedwabne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: *.netia.pl 28.05.01, 17:22 Gość portalu: Przekór napisał(a): > Gość portalu: mam napisał(a): > > > No to wpisywac, ale bez Zydow i Murzynow, bo to jest tragicznie niesmieszn > e!!! > > A ja mam jeden śmieszny, choć na maksa łamie powyższe wymaganie: > > - Kiedy Olisadebe zostanie stuprocentowym Polakiem? > - Jak przeprosi za Jedwabne. > no dobry. przynajmniej inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 10.30.161.* 28.05.01, 17:24 fakt, dobry. Przynajmniej nikomu nie ubliża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam IT IP: *.netia.pl 31.05.01, 09:23 > > > W ZOO przed klatka z malpami synek pyta sie mamy: > > > - Mamusiu dlaczego w tej klatce zamkneli informatykow? > > > - Jak to informatykow? - pyta mama > > > - No tak jak nasz tatus - nieogolone, brudne i maja odparzenia na du... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: *.netia.pl 31.05.01, 09:24 > > >> > Skacowany rolnik doi nad ranem w poniedziałek swoją krasulę. Meczy > się > > > okropnie, pot mu cieknie po skroniach, głowe rozsadza potężny ból, a > > gardło > > > przypmina zwiniętą rolkę papieru ściernego. > > > Krowa widząc co się dzieje odwraca sie do rolnika i mówi > > > - co, ciężko ci? > > > - mhhmm - wystękuje rolnik > > > - to trzymaj cycuszki a ja bedę podskakiwać - odpowiada krowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: *.netia.pl 31.05.01, 09:27 > > > Wchodza trzej krolowie do stajenki, jeden zawadzil glowa o > > > powale. Zlapal sie za glowe i jeknal: > > > - O Jezu! > > > Na co Maryja do Jozefa: > > > - Widzisz, takie piekne imie: Jezus! A ty nic tylko Maurycy i Maurycy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Raporty Milicji Obywatelskiej IP: *.netia.pl 01.06.01, 14:35 > > Raporty Milicji Obywatelskiej << > > ..a co do szczeki, to jak zaczela sie wydzierac, a buzie ma od ucha do ucha, to szczeka jej wypadla i sama pekla. > > ...a na ciele byly widoczne slady ukaszenia przez czarnego psa. > > ...a swe dziecko obywatel O chce wychowac na postrach W-wa Rakowiec na co ja, jako dzielnicowy, nie moge sie zgodzic. > > AB zachowywal sie arogancko plujac na dowodce radiowozu. > > Alkohol naduzywal umiarkowanie. Nie stwierdza sie zeby walesal sie w stanie nietrzezwym > > Awanturnik siedzial spokojnie na lozku. Kiedy zazadalem okazania dowodu osobistego, zaczal wymachiwac do mnie rekami i jednoczesnie rekami zapieral sie o meble. > > Awantury z zona byly podyktowane na tle, dokladnie nie mam pojecia, bo nie jestem awanturny ani alkoholik. > > Byl to pies marki wilczur. > > Bylem wczoraj u lekarza na kregoslup a ona zapisala mi biseptol i calcypiryne. > > ...chec wypicia wodki wynikala z choroby mojego kolegi po wczesniejszym pijanstwie. > > ...cichaczem popsul mi opinie w miejscu pracy. > > Dane personalne ustalilem na podstawie ustnej. > > ...dlaczego ob. dzielnicowy stosuje do mnie krzyk jako do interesanta? > > Do domu sprowadza element, z ktorym wyprawia gieorgie. > > Do Pawla G przyszedl w nocy jego kolega z pracy i przewrocil telewizor kolorowy, ktory byl spity jak swinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 06.06.01, 12:11 a może przypomnimy sobie o tym wątku, bo jakoś leży odłogiem...? Zapożyczone od Goodey'a z forum Jelenia Góra (mam nadzieję, że mi to wybaczy :-) Przychodzi gosc do lekarza i mówi: - Panie doktorze, czy jak ja rzucę palenie, picie i kobiety, to będę zdrowo i długo żył? A lekarz na to: - a po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: *.kiel.gazeta.pl 06.06.01, 12:31 Pyta się jeden facet drugiego: - Czy ja gdzieś pana nie widziałem? - Możliwe, ja tam często bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 07.06.01, 15:49 Ocean. Wokol samicy plywa wieloryb i narzeka: - Dziesiatki organizacji ekologicznych, setki aktywistow, tysiace politykow i naukowcow, dziesiatki tysiecy ludzi na manifestacjach, rzady w tylu krajach robia wszystko, by zachowac nasz gatunek, a ciebie boli glowa....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 10.0.0.* / 217.97.137.* 07.06.01, 16:16 Misio zatrzymuje kierowce za przekroczenie predkosci.. - poprosze prawo jazdy... - niestety nie mam prawa jazdy, zabrano mi uprawnienia juz 5 lat temu - dowod rejestracyjny poprosze... - nie mam. to nie jest moj samochod. jest kradziony. - samochod jest kradziony !!!??? - dokladnie, ale prawde mowiac - chyba widzialem dowod rejestracyjny w schowku, jak wkladalem tam pistolet... - ma pan pistolet w schowku !!!??? - no tak. tam go wlozylem, po tym jak zastrzelilem wlascicielke tego samochodu i jak schowalem cialo w bagazniku - w bagazniku jest CIALO !!!!!??? - no przeciez mowie... w tym momencie misio zawiadamia komende, po 2 minutach antyterrorysci otaczaja samochod, dowodzacy akcja podchodzi do kierowcy - prawo jazdy poprosze.. - prosze bardzo - i kierowca pokazuje jak najbardziej wazne prawo jazdy - czyj to samochod - indaguje komendant - moj. prosze oto dowod rejestracyjny - prosze wolno otworzyc schowek i nie dotykac schowanej tam broni... - prosze bardzo, ale nie ma tam zadnej broni - prosze otworzyc bagaznik i pokazac cialo - no problem ale jakie cialo ??!! - zaraz - mowi kompletnie skonfundowany policjant - kolega, ktory pana zatrzymal, powiedzial, ze nie ma pan prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego, samochod jest kradziony, w schowku jest bron a w bagazniku cialo... - he he - odpowiedzial kierowca - a moze jeszcze panu powiedzial, ze przekroczylem predkosc ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 20.06.01, 08:24 halllooo, czy skończyły się Państwu dowcipy ???? Pani w szkole radzieckiej kazala dzieciom nauczyc sie odliczac od 10 do 0. Na lekcji Pani odpytuje: - Iwan, odliczaj: - 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 - Dobrze teraz Wania: - 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 - Dobrze a teraz Sasza: - 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0,...,gowno - Sasza jeszcze raz ! - 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0,...,gowno - Kto tak nauczyl Ciebie odliczac ?! - Tatus - A co tatus robi ? - Pracuje na kosmodromie Bajkonur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam uważajmy przy wpisywaniu adresów !!! IP: *.netia.pl 06.07.01, 10:31 > > Mlode malzenstwo planowalo wybrac sie na letnie wczasy nad morze. > > Postanowili, ze najpierw pojedzie on, aby wybrac hotel i rozejrzec sie, > > co warto odwiedzic, po czym mial przekazac wiadomo?c e-mailem. Zrobil > > tak, lecz pomylil jedna litere w adresie, przez co wiadomosc trafila do > > pewnej starszej pani, która wlasnie dzien wczesniej pochowala meza. > > Pani ta, sprawdzajac wiadomosci, nagle wydala glosny histeryczny krzyk. > > Domownicy zaalarmowani halasem pobiegli sprawdzic, co sie stalo. > > Zobaczyli staruszke omdlala na podlodze. Ktos odczytal wiadomosc z > > ekranu: > > - Kochanie. Wczoraj dotarlem na miejsce. Wszystko juz tu przygotowalem > > na twoje przybycie jutro. Twój kochajacy maz. > > P.S. Strasznie tu goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
sayonara Re: O blondynkach słów kilka 06.07.01, 10:43 Dlaczego blondynka myje głowę w kuchennym zlewie? Bo tam się płucze warzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzala Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 10:49 - Mamo, dzieci w szkole smieja sie ze duzo jem! - Oj, to nieprawda Jasiu, a teraz koncz zupke bo mi wanna potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: dobry dowcip - nowe podejscie IP: *.*.*.* 06.07.01, 11:38 >> >> > >> > >> >> >> >> > > (_!_) zwykla dupa >> >> > > >> >> > > (__!__) gruba dupa >> >> > > >> >> > > (!) cienka dupa >> >> > > >> >> > > (_._) plaska dupa >> >> > > >> >> > > (_X_) dupa ocenzurowana >> >> > > >> >> > > (_$_) dupa wartosciowa >> >> > > >> >> > > [_T_] dupa kwadratowa >> >> > > >> >> > > (_:_) dupa dziwna >> >> > > (_@_) cyberdupa >> >> > > >> >> > > (_?_) dupa tajemniczna >> >> > > >> >> > > (_#_) dupa skaleczona >> >> > > >> >> > > (_%_) dupa z hemoroidami >> >> > > >> >> > > -------------------------------------------- ---- >> >> > > >> >> > > (o)(o) biust doskonaly >> >> > > >> >> > > ( + )( + ) piersi na silikonie >> >> > > >> >> > > (*)(*) piersi ze stwardnialymi sutkami >> >> > > (@)(@) piersi z wielkimi sutkami >> >> > > >> >> > > (^)(^) piersi zmarzniete >> >> > > (o)(O) piersi niesymetryczne >> >> > > >> >> > > (:o)(o) piersi pogryzione przez wampira >> >> > > >> >> > > \o/\o/ piersi babci >> >> > > >> >> > > ( - )( - ) piersi rozgniecione na drzwiach od prysznica >> >> > > >> >> > > |o||o| piersi androidki >> >> > > >> >> > > . . piersi Kate Moss >> >> > > >> >> > > ( o Y o ) piersi do playboya >> >> > > >> >> > > >> >> > > >> >> > >> >> >> >> >> > >> > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara O blondynkach słów kilka IP: *.kiel.gazeta.pl 06.07.01, 13:35 Dlaczego blondynka zmienia dziecku pampersa raz na 3 miesiące? Bo na opakowaniu jest napisane - do 30 kilogramów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Coś z historii IP: *.*.*.* 06.07.01, 13:49 > > Czy to mozliwe? > > > > Uwazaliscie na historii? Jesli tak, to wiedzielibyscie > > > > na pewno o nastepujacych rzeczach: > > > > * Abraham Lincoln zostal wybrany w 1846 do Kongresu > > * J.F. Kennedy zostal wybrany w 1946 do Kongresu > > > > * Abraham Lincoln zostal prezydentem w 1860 > > * J.F. Kennedy zostal prezydentem w 1960 > > > > * Nazwiska Lincoln i Kennedy zawieraja po 7 liter > > > > * Obaj szczeg¿lnie walczyli o prawa obywatelskie > > > > * Obie zony prezydent¿w stracily dzieci w czasie > > zamieszkiwania w Bialym > > Domu > > * Obaj prezydenci zostali zastrzeleni w piatek > > * Obaj otrzymali postrzal w glowe > > > > * Sekretarka Lincolna miala nazwisko Kennedy > > * Sekretarka Kennedyego miala nazwisko Lincoln > > > > * Obaj zostali zastrzeleni przez mieszkanc¿w stan¿w > > poludniowych > > * W obu przypadkach nastepca prezydent¿w byl > > poludniowiec > > > > * Obaj nastepcy nazywali sie Johnson > > * Andrew Johnson (nasteoca Lincolna) urodzil sie w > > 1808 r. > > * Lyndon Johnson (nastepca Kennedyego) urodzil sie w > > 1908 r. > > > > * Morderca Lincolna, John Wilkes Booth, urodzil sie > > w 1839 r. > > * Morderca Kennedyego, Lee Harvey Oswald, urodzil > > sie w 1939 r. > > > > * Obaj mordercy byli znani z pelnego nazwiska > > * Nazwiska obu morderc¿w skladaja sie z 15 liter > > > > * Lincoln zostal strzelony w teatrze o nazwie > > 'Kennedy' > > * Kennedy zostal zastrzelony w samochodzie marki > > 'Lincoln' > > > > * Booth uciekl z teatru do magazynu i zostal tam > > zatrzymany > > * Oswald uciekl z magazynu i zostal zatrzymany w > > teatrze > > > > * Obaj zostali zastrzeleni przed rozprawa sadowa > > > > I teraz najlepsze: > > > > * Tydzien przed smiercia Lincoln byl w Monroe, > > Maryland > > * Tydzien przed smiercia Kennedy byl w Marylin Monroe... > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Sherlock IP: *.netia.pl 10.07.01, 11:06 > > Detektyw wszech czasów Sherlock Holmes i dr Watson idą ulicą. Nagle > Sherlock > > wdepnął w łajno. Zdziwiony Watson mówi: > > - Jak na to wpadłeś, Holmesie? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Konkurs keeperów IP: *.netia.pl 17.07.01, 10:23 > >KONKURS KIPERÓW > > > >Francuz dostaje kieliszek z winem. Przyglada sie mu pod swiatlo, > >puka w kieliszek i slucha dzwieku, wacha, smakuje odrobine i mswi: > > > > - Bourdeaux, rocznik '52, zbierane na poczatku wrzesnia > > z poludniowych stoksw winnic. > > > >- Brawo, Wysmienicie! - ocenia komisja. > > > > Amerykanin dostaje szklaneczke rdzawego plynu i podobnie jak Francuz > >przyglada sie mu pod swiatlo, puka szklaneczke i slucha dzwieku, wacha > >i > >smakuje odrobine: > > > > - Whiskey ze wschodniego Tennesse, rocznik '34, wyprodukowanie w > > grudniu. > > > > Komisja stwierdza: > > > > - Bardzo dobrze! > > > > Polak dostaje kielonek krysztalowego plynu i bez zastanowienia wypija > >go: > > > > - Zytnia ... - zaczyna mswic. > > > > - No niestety - to jest zwykly bimber - odpowiada Komisja. > > > > A Polak na to: > > > > - Zytnia 20 mieszkania 3. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Tylko dla koneserów - stary jak swiat wierszyk kolejowy IP: *.netia.pl 17.07.01, 10:28 Poranek wczesny Jade pospiesznym Wprost do Warszawy Zalatwiac sprawy Pociag o czasie Ja w drugiej klasie Wagon sie kiwa Pije trzy piwa Lódz Niciarniana W pecherzu zmiana Pecherz nie sluga A podróz dluga Ruszam z tej racji Do ubikacji Kto zna koleje Wie, jak sie leje Wyciagam lape Podnosze klape Biada mi biada Klapa opada Rzednie mi mina Trza klape trzymac Lokiec, kolano Trzymam skubana Celuje w szparke Puszczam Niagarke Tryska kaskada Klapa opada Fatum zlowieszcze Wszak wciaz szcze jeszcze Organizm plynna Spelnia powinnosc Najgorsze to, ze Przestac nie moze Tocze z nim boje Jak Priam o Troje Chce sie powstrzymac Ratunku ni ma Pociag sie giba A piwo splywa Lece na sciane Z mokrym organem Lecac na druga Zraszam ja struga Wagonem szarpie Leje do skarpet Tanczac Czardasza Nogawki zraszam O, straszna meko Kozak, flamenco Tancze, cholera Wzorem Astair'a Miota mna, ciska Ja organ sciskam Wagon sie chwieje Na lustro leje Sklad sie zatacza Ja sufit zmaczam Wszedzie Labedzie Jezioro bedzie Odtanczam z placzem La Kukaracze Zwrotnica, podskok Spryskuje okno Nierówne zlacza Buty nasaczam Pociag hamuje Drzwi obsikuje I pasazera Co drzwi otwiera Plus dawka spora Na konduktora Resztka mi kapie Na skrót PKP Wreszcie pomalu Brne do przedzialu Pasazerowie Patrza spod powiek Pytania skape Gdzie pan wzial kapiel?" Warszawa, Boze! Nareszcie dworzec! Chwilo szczesliwa Na peron splywam Walizke trzymam Odziez wyzymam Ach, urlop blogi Od fizjologii Ulga bezbrzezna Pociag odjezdza Rusza maszyna Hen w dal Po szczy... Po szynach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: Tylko dla koneserów - stary jak swiat wierszyk kolejowy IP: *.kiel.gazeta.pl 17.07.01, 10:36 Nie znałem, dzięki :)) Rewelacja, na razie najlepszy dowcip na tym forum (a jaki poetycki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Tylko dla koneserów - stary jak swiat wierszyk kolejowy IP: *.*.*.* 17.07.01, 10:46 Zajebocha ubawiłem się po pachy, aż pisać nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam to teraz o Murzynie, ale nie rasistowski IP: *.netia.pl 17.07.01, 10:53 Siedzi facet w pociagu, a na przeciwko murzyn. Facet sie zastanawia, ... no skad moze byc ten murzyn,... nie daje mu to spokoju, w koncu nie wytrzymal: - Bangladesz? Murzyn nic... - Bangladesz? Murzyn otworzyl okno, wystawil reke na zewnatrz...: - Nie, nie bangla... Odpowiedz Link Zgłoś