Dodaj do ulubionych

Czy w Kielcach jest bida?

IP: 80.51.222.* 09.05.05, 15:24
jest?? czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:34
      Bidy nie spotkałem, chyba gdzieś wyjechał, a jeżeli Ci chodziło o biedę to u
      Was jest chyba większa na tym terenie - byłem tam niedalego w latach 87-89 w
      jednostce wojskowej, zresztą radzieckiej -wogóle rosjanie to dziki naród
    • Gość: podatnik Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.pl 10.05.05, 17:56
      Radny J.RYK z LPR ma już lepiej.

Radny JAN RYK z Ligi Polskich Rodzin w złożonym w 2004 roku oświadczeniu
      majątkowym /za rok 2003/, aktualizowanym na dzień 11.05.2004 r. twierdził, że
      jako bezrobotny nie posiada żadnych oszczędności i nieruchomości. Wykazał tylko
      współwłasność domu mieszkalnego i posiadanie samochodu marki „opel vectra” z
      1992 roku.

I stał się CUD PRAWDZIWY /co u członka LPR jest „normalką”/ - w obecnym
      oświadczeniu wykazuje, że przy dochodach w 2004 roku w wysokości 17.044 zł.
      DOROBIŁ SIĘ „tylko” 3-ch działeczek o łącznej wartości 113 tys.zł. – co
      świadczy o tym, że mu się znacznie POPRAWIŁO. Widać z tego, że nie tylko na
      Ślichowicach je „opylano”. Oczywiście dzięki naszemu Pryncypialnemu
      Prezydentowi Miasta W.Lubawskiemu bezrobotny wcześniej Kościelno-Prawicowy
      Radny JAN RYK „pracuje” już /pewnie ciężko/ jako ogrodnik w Rejonowym
      Przedsiębiorstwie Zieleni – oczywiście w Kielcach.

Jak tak dalej pójdzie to w tym TEMPIE jeden z Ulubieńców Pana Prezydenta
      W.Lubawskiego na koniec kadencji w 2006 roku będzie „miał” stanowisko
      dyrektorskie w miejskiej spółce, nowy skromny domek jednorodzinny o pow. 300 m
      kw. z piękną parcelą, atrakcyjną działkę rekreacyjną gdzieś obok kościoła –
      jeżdżąc co najmniej nowiutką „toyotą”.

ZAPRAWDĘ WARTO JEST BYĆ RADNYM ZE STAJNI PANA PREZYDENTA WOJCIECHA
      LUBAWSKIEGO
      • Gość: Havranek Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:00
        Czyli w temacie "bida" w Kielcach drgnelo:).
    • Gość: Madzia z Lublińca Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: 80.51.222.* 11.05.05, 15:13
      W Lublińcu napewno nie jest biedno!
      • Gość: msz1 Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.itpp.pl 11.05.05, 22:49
        Co ty w ogóle porównujesz? Lubliniec to zadupie totalne jest.
    • Gość: Madzia z Lublińca Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: 80.51.222.* 12.05.05, 07:08
      Lubliniec jest jednym z największych miast woj. ślskiego pod względem obszaru i
      jednym z najważniejszych natomiast poza granicami Polski Lubliniec jest
      bardziej znany niż Kielce. Niewerzysz? Pojedż i popytaj! I Lubliniec jest
      starszy niz Kielce, ładniejszy bogadszy i nie ma w nim syfu który jest we
      wszystkich miasta waszego województwa. Poza tym w Lublińcu znajduje sie
      największy zakłąd psychiatryczny w Polsce oraz jedyna jednosta GROM-u
      • Gość: keraj Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: 213.199.233.* 12.05.05, 07:46
        nie zgodze sie z niczym co napisalas
        to zalezy w jakich dziedzinach ludzie go znaja bo mi z niczym ambitnym
        starszy bogatszy... ech, poczytaj wiecej na ten temat
        syf jest przy kazdym smietniku, i na kazdym osiedlu, o czym ty piszesz
        dziewczyko

ale pozdrawiam wszystkich pensjonariuszy tego zakladu (i jak bylo Madziu)
      • marcmal Re: Czy w Kielcach jest bida? 12.05.05, 08:01
        Nie werze, gdzie się mogę popytać ?
      • Gość: msz1 Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:22
        Przejerzdzalem kiedys przez ten twoj Lubliniec i jeszcze raz moge potwierdzic
        ze to straszne zadupie.Wielkosci miasta nie mierzy sie obszarem tylko liczba
        ludnosci.
        Jezeli uwazasz ze twoja miescina jest bogatsza niz Kielce to podaj jakies
        wiarygodne statystki np: poziom bezrobocia, srednie wynagrodzenie.
        Czy ladniejszy? Przejezdzajac widzialem tylko kilka obskornych kamieniczek.
        Znany w zagranicy? A niby z czego? Ale ok, popytam obcokrajowcow, pracuje teraz
        ze Szwedami, moga byc?
        A zreszta skoro wypisujesz takie glupoty na forum to pewnie bylas pacjentka
        tego najwiekszego zakladu w Polsce.
        Pozdrawiam i zycze sukcesow przy kopaniu miedzi.
    • Gość: Madzia z Lublińca Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: 80.51.222.* 12.05.05, 12:51
      Za granicą!

W zakłądzie było fajnie ;) :))))
    • Gość: ?? Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.kielce.net.pl 13.05.05, 08:24
      bida jest napewno w Kielcach, a Lubliniec-pierwsze słysze o takiej mieścinie...
    • Gość: Madzia z Lublińca Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: 80.51.222.* 13.05.05, 12:22
      To ty ?? nie wiesz gdzie jest Lubliniec? Mój Bosze wszyscy kielczanie są tacy
      niedouczeni???? Jesli nie to ty ?? nie przynoś im wstydu bo znam paru z Kielc i
      są naprawde spoko.
    • ja22ek Re: Czy w Kielcach jest bida? 13.05.05, 13:29
      Nawet jak jest, to mniejsza niż na tzw. ziemiach odzyskanych. Przyjemnie
      pojeździć po starej Polsce i zobaczyć, że legendy o biednym i zaniedbanym
      wschodzie nie sa prawdą.
      • marcmal Re: Czy w Kielcach jest bida? 13.05.05, 13:36
        A ja myśle, żeby po prostu ignorować takie posty. Po co dywagować tu na takie
        tematy z takimi osobami skoro u nas bida i trzeba wykorzystać transfer danych
        na dużo pożyteczniejsze rzeczy bo po 20.00 wyłączą i będzie dopiero bida :)
        • Gość: WRX Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.wsh / *.wsh-kielce.edu.pl 13.05.05, 13:40
          bida - zależy od interpretacji słowa. Zaleczy co dla kogo znaczy "bida".
          Ostatnio byłem w "Bidzie" - zacna knajpa 10 km przed Lublinem od strony
          Radomia. Polecam!!!
          W Kielcach, nie widziałem ;) Może otworzą i w Kielcach.
          • Gość: topic do kasacji Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:04
            Czytam ten topik i czytam... i nic tu prócz prymitywnej licytacji nie
            dostrzegłam sensownego...
            ...czyli topic do kasacji...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka