Gość: Madzia z Lublińca IP: 80.51.222.* 09.05.05, 15:24 jest?? czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:34 Bidy nie spotkałem, chyba gdzieś wyjechał, a jeżeli Ci chodziło o biedę to u Was jest chyba większa na tym terenie - byłem tam niedalego w latach 87-89 w jednostce wojskowej, zresztą radzieckiej -wogóle rosjanie to dziki naród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.pl 10.05.05, 17:56 Radny J.RYK z LPR ma już lepiej. Radny JAN RYK z Ligi Polskich Rodzin w złożonym w 2004 roku oświadczeniu majątkowym /za rok 2003/, aktualizowanym na dzień 11.05.2004 r. twierdził, że jako bezrobotny nie posiada żadnych oszczędności i nieruchomości. Wykazał tylko współwłasność domu mieszkalnego i posiadanie samochodu marki „opel vectra” z 1992 roku. I stał się CUD PRAWDZIWY /co u członka LPR jest „normalką”/ - w obecnym oświadczeniu wykazuje, że przy dochodach w 2004 roku w wysokości 17.044 zł. DOROBIŁ SIĘ „tylko” 3-ch działeczek o łącznej wartości 113 tys.zł. – co świadczy o tym, że mu się znacznie POPRAWIŁO. Widać z tego, że nie tylko na Ślichowicach je „opylano”. Oczywiście dzięki naszemu Pryncypialnemu Prezydentowi Miasta W.Lubawskiemu bezrobotny wcześniej Kościelno-Prawicowy Radny JAN RYK „pracuje” już /pewnie ciężko/ jako ogrodnik w Rejonowym Przedsiębiorstwie Zieleni – oczywiście w Kielcach. Jak tak dalej pójdzie to w tym TEMPIE jeden z Ulubieńców Pana Prezydenta W.Lubawskiego na koniec kadencji w 2006 roku będzie „miał” stanowisko dyrektorskie w miejskiej spółce, nowy skromny domek jednorodzinny o pow. 300 m kw. z piękną parcelą, atrakcyjną działkę rekreacyjną gdzieś obok kościoła – jeżdżąc co najmniej nowiutką „toyotą”. ZAPRAWDĘ WARTO JEST BYĆ RADNYM ZE STAJNI PANA PREZYDENTA WOJCIECHA LUBAWSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Havranek Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:00 Czyli w temacie "bida" w Kielcach drgnelo:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia z Lublińca Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: 80.51.222.* 11.05.05, 15:13 W Lublińcu napewno nie jest biedno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz1 Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.itpp.pl 11.05.05, 22:49 Co ty w ogóle porównujesz? Lubliniec to zadupie totalne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia z Lublińca Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: 80.51.222.* 12.05.05, 07:08 Lubliniec jest jednym z największych miast woj. ślskiego pod względem obszaru i jednym z najważniejszych natomiast poza granicami Polski Lubliniec jest bardziej znany niż Kielce. Niewerzysz? Pojedż i popytaj! I Lubliniec jest starszy niz Kielce, ładniejszy bogadszy i nie ma w nim syfu który jest we wszystkich miasta waszego województwa. Poza tym w Lublińcu znajduje sie największy zakłąd psychiatryczny w Polsce oraz jedyna jednosta GROM-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keraj Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: 213.199.233.* 12.05.05, 07:46 nie zgodze sie z niczym co napisalas to zalezy w jakich dziedzinach ludzie go znaja bo mi z niczym ambitnym starszy bogatszy... ech, poczytaj wiecej na ten temat syf jest przy kazdym smietniku, i na kazdym osiedlu, o czym ty piszesz dziewczyko ale pozdrawiam wszystkich pensjonariuszy tego zakladu (i jak bylo Madziu) Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: Czy w Kielcach jest bida? 12.05.05, 08:01 Nie werze, gdzie się mogę popytać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz1 Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:22 Przejerzdzalem kiedys przez ten twoj Lubliniec i jeszcze raz moge potwierdzic ze to straszne zadupie.Wielkosci miasta nie mierzy sie obszarem tylko liczba ludnosci. Jezeli uwazasz ze twoja miescina jest bogatsza niz Kielce to podaj jakies wiarygodne statystki np: poziom bezrobocia, srednie wynagrodzenie. Czy ladniejszy? Przejezdzajac widzialem tylko kilka obskornych kamieniczek. Znany w zagranicy? A niby z czego? Ale ok, popytam obcokrajowcow, pracuje teraz ze Szwedami, moga byc? A zreszta skoro wypisujesz takie glupoty na forum to pewnie bylas pacjentka tego najwiekszego zakladu w Polsce. Pozdrawiam i zycze sukcesow przy kopaniu miedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia z Lublińca Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: 80.51.222.* 12.05.05, 12:51 Za granicą! W zakłądzie było fajnie ;) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.kielce.net.pl 13.05.05, 08:24 bida jest napewno w Kielcach, a Lubliniec-pierwsze słysze o takiej mieścinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia z Lublińca Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: 80.51.222.* 13.05.05, 12:22 To ty ?? nie wiesz gdzie jest Lubliniec? Mój Bosze wszyscy kielczanie są tacy niedouczeni???? Jesli nie to ty ?? nie przynoś im wstydu bo znam paru z Kielc i są naprawde spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: Czy w Kielcach jest bida? 13.05.05, 13:29 Nawet jak jest, to mniejsza niż na tzw. ziemiach odzyskanych. Przyjemnie pojeździć po starej Polsce i zobaczyć, że legendy o biednym i zaniedbanym wschodzie nie sa prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: Czy w Kielcach jest bida? 13.05.05, 13:36 A ja myśle, żeby po prostu ignorować takie posty. Po co dywagować tu na takie tematy z takimi osobami skoro u nas bida i trzeba wykorzystać transfer danych na dużo pożyteczniejsze rzeczy bo po 20.00 wyłączą i będzie dopiero bida :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRX Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.wsh / *.wsh-kielce.edu.pl 13.05.05, 13:40 bida - zależy od interpretacji słowa. Zaleczy co dla kogo znaczy "bida". Ostatnio byłem w "Bidzie" - zacna knajpa 10 km przed Lublinem od strony Radomia. Polecam!!! W Kielcach, nie widziałem ;) Może otworzą i w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topic do kasacji Re: Czy w Kielcach jest bida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:04 Czytam ten topik i czytam... i nic tu prócz prymitywnej licytacji nie dostrzegłam sensownego... ...czyli topic do kasacji... Odpowiedz Link Zgłoś