Gość: Ola IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.05, 14:49 to nie góry.płasko i nudno,nic do zwiedzania.nie przyjadę tu więcej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Brian Re: świętokrzyskie to nie tatry IP: 213.76.134.* 03.06.05, 15:00 A w Masłowie byłaś? www.maslow.info.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Zakopane to nie Tatry IP: 81.219.215.* 03.06.05, 15:19 pewnie nigdzie nie byłaś. na szkieletczyżnie jest naprawdę co zwiedzać. Gołoborze, św. Krzyż, św. Kaśka, Chęciny, Ponidzie... a do Zakopca to ja nie pojadę, drogo, brudno i nieprofesjonalnie... a kilka km dalej - Słowacja, Strbskie Pleso - taniej, piękniej, czyste szlaki, porządne kurorty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: świętokrzyskie to nie tatry IP: 81.6.129.* 03.06.05, 15:30 jak ktoś się nie umie bawić to mu się nigdzie nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
ewva-1 Re: świętokrzyskie to nie tatry-na szczęście 03.06.05, 16:32 a ja przyjadę,to moje trzecie wakacje w tych górach i zawsze coś nowego odkrywamy.jeśli ktoś zna jakieś fajne miejsca (nie opisane w przewodnikach)to proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 116 Re: świętokrzyskie to nie tatry-na szczęście IP: 81.219.215.* 03.06.05, 16:42 to zapraszam na Ciuchcię jkd.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: świętokrzyskie to nie tatry-na szczęście IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.05, 22:19 a co boisz sie wysokich gór?kondycji brakuje?na łysice to każdy 2latek wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuj-pom Re: świętokrzyskie to nie tatry-na szczęście 03.06.05, 23:04 Przyjechała Ola w Góry Świętokrzyskie i zdziwiła się , że takie niskie. Trzeba było uważać na geografi to nie byłoby razczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: świętokrzyskie to nie tatry-na szczęście IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.05, 23:38 nędzne górki nędzne.usypcie sobie jakis kopiec.na mazurach większe wzniesienia mają.i biednie tam u was.kielce to wiocha,jak chcecie zobaczyć miasto to do Szczecina zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: świętokrzyskie to nie tatry-na szczęście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 15:40 mieszkam w Kielcach 40 lat i zgadzam się z OLĄ/ Kielce to wiocha!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: świętokrzyskie to nie tatry-na szczęście IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.05, 23:41 i nie pisać do mnie,bo czytać nie zamierzam i to kieleckie forum opuszczam.nie błagać nie płakać nie wróce.pa.Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: świętokrzyskie to nie tatry-na szczęście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 00:08 To fajnie ze nie wrocisz :) mniej zla dla nas :) i mniej przyjemnosci dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: świętokrzyskie to nie tatry IP: 81.6.129.* 04.06.05, 09:21 Malkontentom mówimy - narka :) Odpowiedz Link Zgłoś
empire świętokrzyskie to nie tatry- i bardzo dobrze 04.06.05, 15:01 Bo dzieki temu na weekendowe miłe wycieczki możemy sie wybrać tutaj nawet miejskim autobusem, a jak ktoś ma ochotę na więcej to uderza w wyższe górki:) Na dokładke można się tu świetnie przed sezonem rozchodzić i uniknąć potem zakwasów:) Ale tego to juz głupia panienka ze Szczecina nie wie, bo tam płasko aż piszczy i do najbliższych górek trzeba sie tluc godzinami, daleko... Odpowiedz Link Zgłoś