red122 10.07.05, 23:48 PKS Końskie wprowadziło zmiany w rozkładzie jazdy. Szczegóły: www.pkskonskie.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heidiblondi Re: PKS Końskie 24.10.05, 15:19 czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć jakim prawom kierowcy w koneckich autobusach odmawiają sprzedawania biletów studenckich?? mówią mi,że to postanowienie rady nadzorczej. A czy dziennik Ustaw nie jest dokumentem wazniejszym?? Odpowiedz Link Zgłoś
bialobrzegi1 PKS KOŃSKIE 29.11.05, 00:27 www.bip.pkskonskie.com.pl Kierowcy łamią prawo. Honorowanie Ulg Ustawowych jest obowiązkiem WSZYSKICH przewoźnków w kraju. Prezes PKS KOŃSKIE - Stefan Gołacki - znowu 'przegiął pałę'. W związku z powyższym ewidentnym łamaniem prawa uprzejmie proszę złożyć zażalenie - także 'telefonicznie' - do Ministerstwa Skarbu Państwa www.msp.gov.pl (jedynym właścicielem PKS KOŃSKIE jest właśnie Skarb Państwa). Odpowiedz Link Zgłoś
iwka2 Re: PKS KOŃSKIE 18.01.06, 19:53 A ja nie mam czym dojechać do pracy na 7 kilka km. od Końskich,mógłby ruszać nawet za 15-cie 7. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: PKS KOŃSKIE 14.02.06, 17:26 Fatalnie, latem to jeszcze mozna jakims rowerkiem, ale w ten śnieg to bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
bialobrzegi1 PKS KOŃSKIE 28.01.06, 12:32 Iwka2 napisał(a): A ja nie mam czym dojechać do pracy na 07:00, kilka km. od Końskich; mógłby ruszać nawet za piętnaście 07:00. --------------------------------- Faktycznie to jest problem, zwłaszcza wtedy, gdy nie ma się samochodu :-( W tej sytuacji wyślij oficjalne pismo (za pośrednictwem Poczty Polskiej), maila oraz faks (przedstaw w nich problem bardzo szczegółowo) do prezesa PKS KOŃSKIE, a także zadzwoń: Stefan Gołacki PKS KOŃSKIE S.A. 26-200 Końskie ul. Piłsudskiego 124 s.golacki@pkskonskie.com.pl www.bip.pkskonskie.com.pl www.pkskonskie.com.pl nr faks: 0-413-722-807 nr tel. (centrala): 0-413-722-303 Będzie o wiele łatwiej, gdy uda Ci się namówić kilka/kilkanaście osbób do wysłania pism do prezesa PKS; może być nawet jedno wspólne pismo podpisane kilkoma/kilkunastoma nazwiskami wraz z adresami zamieszkania wszystkich podpisanych osób (takie pisma nie mogą być anonimowe, gdyż wtedy stają się niewiarygodne). Gdy dostaniesz odpowiedź z PKS, napisz o tym. Ufam, że Ci/Wam się uda osiągnąć cel :-) Odpowiedz Link Zgłoś