Dodaj do ulubionych

Księża święcili samochody

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.07.05, 01:44
Kaj ta fota????
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos dawać zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 06:46
      gdzie zdjecie???????????????????????????????????????????????????
      • Gość: (R) Re: dawać zdjęcie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.07.05, 06:49
        A po zdjęcie - to samochody nieoznakowane ;P Nie wolno, taki znaczek jest na
        kazdym - przekreslony aparat!
    • baranskia <a href="http://stopwariatom.pl/" target="_blank">stopwariatom 25.07.05, 09:09
      Nie ma to jak znajomości!
      Wg księży i reda Ziemowita są nawet w Niebie!!!(cytat:" Święcenie ma uchronić
      kierowców i pasażerów przed nieszczęściem, a św. Krzysztof dbać o to, by zawsze
      bezpiecznie dotarli do celu podróży." :)))
      * * * *
      Ale kto ma uchronić przeciętnego Kowalskiego przed głupotą i przed brakiem
      wyobraźni na co dzień? Myślę, że nie wystarczy akcja PZU "stop wariatom!" link:
      stopwariatom.pl/, bo z mojej obserwacji wynika, że "fiksum dyrdum" i
      Ciemnogród w naszej pięknej i biednej Polsce (Boże, coś Polskę...) to swoista
      Polska Anorma obowiązująca zwłaszcza [Ustawa o kontroli publikacji i widowisk
      artystycznych z dn. z dnia 31 lipca 1981 r. (Dz. U. Nr 20, poz. ...]
      Przyznacie, że w tym temacie AUTOcenzura jest jak najbardziej na miejscu,
      prawda? ;]

+ + + +
      P.S.:
      Panie Ziemowicie, BARDZO POPROSZĘ O WYJAWIENIE MI INNYCH TAJEMNICZYCH POWIĄZAŃ:
      który święty w czym się specjalizuje, tj. co jeszcze może załatwić... ? Bo
      przecież NA UKŁADY NIE MA RADY - a może coś mi się pomieszało (w głowie?)?! No
      to poproszę o wyprostowanie. T
      Kierowca z BiałegostOKu
      Amen.
      +
      _baranskia@gazeta.pl_
    • baranskia Re: Księża <=> stopwariatom.pl (także drogowym! :) 25.07.05, 09:23
      --------------------------------------------------------------------------------

Nie ma to jak znajomości!
      Wg księży i reda Ziemowita są nawet w Niebie!!!(cytat:" Święcenie ma uchronić
      kierowców i pasażerów przed nieszczęściem, a św. Krzysztof dbać o to, by zawsze
      bezpiecznie dotarli do celu podróży." :)))
      * * * *
      Ale kto ma uchronić przeciętnego Kowalskiego przed głupotą i przed brakiem
      wyobraźni na co dzień, panie Nowak?
      Myślę, że nie wystarczy akcja PZU "stop wariatom!" link:
      stopwariatom.pl/ , bo z moich obserwacji wynika, że "fiksum dyrdum" i
      "Ciemnogród" w naszej pięknej i biednej Polsce (Boże, po coś Polskę...) to
      swoista
      Polska Anorma
      obowiązująca zwłaszcza [... - Ustawa o kontroli publikacji i widowisk
      artystycznych z dn. z dnia 31 lipca 1981 r. (Dz. U. Nr 20, poz. ...]

Przyznasz, drogi czytaczu, że w tym temacie jak najbardziej w-skazana jest AUTO-
      cenzura, nieprawdaż? ;]

+ + + +
      P.S.:
      Panie Ziemowicie, BARDZO POPROSZĘ O WYJAWIENIE MI INNYCH TAJEMNICZYCH POWIĄZAŃ:
      który święty w czym się specjalizuje, tj. co jeszcze może załatwić... ? Bo
      przecież NA UKŁADY NIE MA RADY - a może coś mi się pomieszało (w głowie?)?! No
      to poproszę o wyprostowanie. T
      Kierowca z BiałegostOKu
      +
      Amen.
      +

_baranskia@gazeta.pl_

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka