szymonsilny 24.09.05, 06:52 Nie ma za co dziękować, nie obdarzyłem tego tekstu uwagą :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrsłaby Re: Kreta jest piękna - felieton Bogdana Białka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:40 ale jednak przeczytałes ostatnie zdanie i chcialo ci sienapisać ten post więc jednak "obdarzyłes" szmonie klamczuszku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kreta jest piękna - felieton Bogdana Białka IP: *.adsl.highway.telekom.at 24.09.05, 10:00 Bogus jade z toba, wiesz gdzie mnie znalezc.Wystarczy zadzwonic do wiednia. Odpowiedz Link Zgłoś
belfastmf Re: Kreta jest piękna - felieton Bogdana Białka 24.09.05, 12:04 Z wielkim zaciekawieniem ale i dużym zadowoleniem przyjmuję tego typu teksty w Lokalnej.Pomysł z felietonami pana Białka bardzo dobry. Należy w Lokalnej powrócić do formuły tekstów pogłębionych i anlitycznych a nie poprzestawać na kilkuzdaniowych news-sach. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Kreta jest brzydka, SOLEC ZDRÓJ jest PIĘKNY !!! 24.09.05, 16:36 Kreta jest brzydka, SOLEC ZDRÓJ jest PIĘKNY !!! Widzę, że Pan Redaktor Szanowny nie przejawia żadnego zainteresowania perełkami Naszego Regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot tupot białych mew IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.05, 23:09 Może ktoś uzna Pana za wariata, Mistrzu Białek, no bo jak to? Gość namawia do czynu - jednym ruchem pióra powstrzymuje emigrację, wyświęca Roberta, Stacha i Józwę, wielkim głosem żąda uniwersytetu, gmera kijem w mrowisku teatralnym ...aż tu nagle chce pitać na wyspę odległą. No to albo jedno, albo drugie Mistrzu Białek! Ale ja to wszystko rozumiem. Jak ktoś przesadzi z fermentem, to sie garnie do ciszy i spokoju. Tupet białych mew nawet przeszkadza, jak pisał poeta. Zresztą ja nie śmiem żądać od Pana logiki. Piszcie, Mistrzu Białek, co chcecie. Odkąd Ziemka opuścił duch moralizatorski to strasznie smutna się ta Gazeta zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpi mózgbehemota Re: tupot białych mew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:02 Ja was behemeot znam . Obserwuję was, obserwuję i wicie do czego dochodzę? Że wy behemot jacyś tacy niespełnieni jesteście, niedoszacowani, niewystarczająco pieszczeni behemot jesteście. A to niesluszne. Bo wy tutaj na tym forumie dobrom robote robicie. Przywalicie pryncypialnie i smieło, potepicie, obsmiejecie. I jak widze to nawet wam niewiele potrzeba - wy prawidlowo reagujecie na okreslone nazwiska i środowiska, którym trzeba sie przeciwstawić, dopieprzyc, bo po co wam zabierali to co wasze? Oj behemot, trzymajcie się, bo jeszcze wiele roboty przed wami, jeszcze duzo żółci przyjdzie wam przelać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biskup Re: tupot białych mew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:14 Proponuję odznaczyc behemota nagrodą publicystyczna im. red. Morawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kreta jest piękna - felieton Bogdana Białka IP: *.kielce.net.pl 25.09.05, 19:24 świetny felieton - dziękuję! - przeczytałam go już trzy razy i..., no świetny jest, nadal... Odpowiedz Link Zgłoś