Gość: Kielczanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:32 Moje gratulacje, ale czas teraz na pracę.Proszę pamietać że w Wyborach 2005 brało udział 8 mln obywateli a 22 mln zostało w domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BO Re: Komentarze ze sztabu PiS IP: *.e / *.e-ostrowiec.pl 26.09.05, 09:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Komentarze ze sztabu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 09:26 Gość portalu: Kielczanin napisał(a): > Moje gratulacje, ale czas teraz na pracę.Proszę pamietać że w Wyborach 2005 > brało udział 8 mln obywateli a 22 mln zostało w domu. Czy kolega dobrze to policzył? A może kolega się pomylił? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Komentarze ze sztabu PiS 26.09.05, 09:28 Bardzo sie mylisz, piszac, ze w Wyborach bralo udzial 8 mnl Polskich obywateli, a 22 mln Polskich obywateli zostalo w domu, Od tej liczy musisz Odjac tych Polskich obywateli Polakow i Polki, ktore wyjechaly za Chlebem, Praca do innych Panstw Swiata i Europejskiej Unii i ktorzy nie mieli ze soba Karty do Glosowania, ale byli z Polska myslami i dlatego Stalo sie to co sie Stalo. Telepatia, czy Nic nie Slyszales na ten Temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol A czy pani Oledzka i spólka posprzataja po sobie ? 26.09.05, 10:49 czy zostawia taki burdel jak po wyborach samorzadowych ?? Setki drzew poobklejanych , zony kandydatów grasuja po nocach w sobote i naklejają plakaty wyborcze mezów i PiS wbrew ciszy wyborczej. Ot cały PiS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kole Re: Komentarze ze sztabu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:30 a to wszystko załatwił nam olek kwach, przez niego to wszystko te afery,te liściki, ordynacka i kluczyk itd... itd... długo by pisac, byłem posłem, a przez niego teraz musze szukac roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liczek Re: Komentarze ze sztabu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:19 uprawnionych było 22mln i tera sobie lic!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Mam nadzieję, że to do mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 16:27 Gość Kielczanin napisał: „Moje gratulacje, ale czas teraz na pracę.Proszę pamietać że w Wyborach 2005 brało udział 8 mln obywateli a 22 mln zostało w domu”. Ty piszesz, że „uprawnionych było 22mln i tera sobie lic!!!!!!!!!!”. Jeżeli uprawnionych było 22 mln, a frekwencja wyniosła 40%, to w wyborach wzięło udział 8,8 mln. a 13,2 mln. pozostało w domu. W takim razie Kielczanin ciut się pomylił. Mógł oczywiście mieć także na myśli, całą ludność Polski, która wynosi 37-38 mln. Ale wtedy też się pomylił, gdyż jeżeli w wyborach wzięło udział 8,8 mln. to w domu pozostało 28,2 - 29,2 mln. obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś