Dodaj do ulubionych

Komentarze ze sztabu PiS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:32
Moje gratulacje, ale czas teraz na pracę.Proszę pamietać że w Wyborach 2005
brało udział 8 mln obywateli a 22 mln zostało w domu.
Obserwuj wątek
    • Gość: BO Re: Komentarze ze sztabu PiS IP: *.e / *.e-ostrowiec.pl 26.09.05, 09:23
    • Gość: babetka Re: Komentarze ze sztabu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 09:26
      Gość portalu: Kielczanin napisał(a):

> Moje gratulacje, ale czas teraz na pracę.Proszę pamietać że w Wyborach 2005
      > brało udział 8 mln obywateli a 22 mln zostało w domu.

Czy kolega dobrze to policzył?

A może kolega się pomylił?
    • grodek1 Re: Komentarze ze sztabu PiS 26.09.05, 09:28
      Bardzo sie mylisz, piszac, ze w Wyborach bralo udzial 8 mnl Polskich obywateli,
      a 22 mln Polskich obywateli zostalo w domu, Od tej liczy musisz Odjac tych
      Polskich obywateli Polakow i Polki, ktore wyjechaly za Chlebem, Praca do innych
      Panstw Swiata i Europejskiej Unii i ktorzy nie mieli ze soba Karty do
      Glosowania, ale byli z Polska myslami i dlatego Stalo sie to co sie Stalo.
      Telepatia, czy Nic nie Slyszales na ten Temat ?
      • miskorabol A czy pani Oledzka i spólka posprzataja po sobie ? 26.09.05, 10:49
        czy zostawia taki burdel jak po wyborach samorzadowych ?? Setki drzew
        poobklejanych , zony kandydatów grasuja po nocach w sobote i naklejają plakaty
        wyborcze mezów i PiS wbrew ciszy wyborczej. Ot cały PiS !!!!
      • Gość: kole Re: Komentarze ze sztabu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:30
        a to wszystko załatwił nam olek kwach, przez niego to wszystko te afery,te
        liściki, ordynacka i kluczyk itd... itd...
        długo by pisac, byłem posłem, a przez niego teraz musze szukac roboty.
    • Gość: liczek Re: Komentarze ze sztabu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:19
      uprawnionych było 22mln i tera sobie lic!!!!!!!!!!
      • Gość: babetka Mam nadzieję, że to do mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 16:27
        Gość Kielczanin napisał:

„Moje gratulacje, ale czas teraz na pracę.Proszę pamietać że w Wyborach 2005
        brało udział 8 mln obywateli a 22 mln zostało w domu”.

Ty piszesz, że „uprawnionych było 22mln i tera sobie lic!!!!!!!!!!”.

Jeżeli uprawnionych było 22 mln, a frekwencja wyniosła 40%, to w wyborach
        wzięło udział 8,8 mln. a 13,2 mln. pozostało w domu. W takim razie Kielczanin
        ciut się pomylił.
        Mógł oczywiście mieć także na myśli, całą ludność Polski, która wynosi 37-38
        mln. Ale wtedy też się pomylił, gdyż jeżeli w wyborach wzięło udział 8,8 mln.
        to w domu pozostało 28,2 - 29,2 mln. obywateli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka