Dodaj do ulubionych

Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:17
Jest także oczywiście lepszy od pana Kwaśniewskiego i Wałęsy. Jest od tych
panów uczciwszy i mądrzejszy. Jest wszak profesorem, a ci panowie są kim są?
Poza tym pan profesor Kaczyński nie współpracuje tak blisko z kryminalistami,
których nie brakowało i nie brakuje w otoczeniu tych panów.
Oczywiście najlepiej byłoby gdyby prezydentem został pan Janusz Korwin-Mikke.
Niestety przepadł. Dlatego oddałam swój głos na pana Kaczyńskiego.
U pana Tuska spodobało mi się tylko jedno stwierdzenie, zresztą mało
wiarygodne, że opowiada się za dobrowolnością składek na ubezpieczenia
społeczne.

Media, „elity”, a za nimi osoby, których nie stać na cień własnej myśli
próbują wmawiać, że głosowanie na pana Kaczyńskiego było czymś wstydliwym. Że
pana Kaczyńskiego wybrali ludzie niewykształceni, ze wsi itd. Jest to znany
zabieg z repertuaru komunistów.
Oczywiście można to odwrócić – na pana Tuska zagłosowali kryminaliści.
Zreszta, gdyby te „elity” i światła część społeczeństwa była rzeczywiście tak
światła, to od dawna mielibysmy w Polsce raj. Bo to przecież ta światła część
społeczeństwa zapewniła nam dziesięcioletnią prezydenturę pana
Kwaśniewskiego, a teraz popierała pana Tuska.
Jakie to szczęście, to może się przekonać każdy, kto posiada w głowie organ
większy od ziarenka fasoli.
Jednak i pośród lewicy odzywa się czasem głos względnie uczciwy. Pan Henryk
Milcarz, gorliwy katolik, przyznał, że rządy jednej opcji (pana
Kwaśniewskiego i SLD) doprowadziły kraj do ruiny. Przyznał, że bliższy jest
Mu, jako człowiekowi lewicy, pan Kaczyński. Jednak oddał swój głos na pana
Tuska. Oddał, bo prawdopodobnie brak Mu odwagi wyrazić swoje rzeczywiste
poglądy. To nie jest u członków SLD czymś odosobnionym. Strach przed
kolegami, z którymi popełniało się niegodziwości skutecznie paraliżuje
odruchy uczciwości.

Na forum wypowiadają się osoby, które płaczą po stracie pana Tuska. Żal
niewątpliwie przesłonił im tę resztkę rozumku i ni są zdolni do
przedstawiania rozsądnych argumentów. Zresztą te „elity” nigdy argumentów
przedstawiać nie umiały, bo ich nie miały.

Ja wiem, że pan Kaczyński nie będzie najlepszym prezydentem, którego mogliśmy
sobie wybrać, nie jestem Jego „fanką”. Wiem jednak na pewno, że będzie o
niebo lepszym prezydentem niż pan Tusk, który nie jest zdolny do
samodzielnego myślenia i podejmowania decyzji.
I ja ciągle pamiętam, że w tym wszystkim nie chodzi o pana Kaczyńskiego, czy
Tuska, o PO, czy PiS, bo w tym wszystkim chodzi o Polskę.
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: *.217-149-114.enivest.net 25.10.05, 09:26
      jak mozesz byc z Korwinem a oddac c glos na Kaczynskiego?Widze tu jakies
      rozdwojenie jazni u Ciebie....
      • miskorabol Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska.. 25.10.05, 09:31
        ... chyba w tarciu chrzanu
        • Gość: Nikt Jak można ich porównywać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 11:18
          Jak można porównywać osoby na podstawie agitacyjnych wypowiedzi, które tak
          naprawdę nic nie znaczą.
          Poczekaj porównanie to można zrobić jak ma się duży zbiór danych z jakiegoś
          większego okresu czasu, ale nie tylko z okresu wyborczego.

Babetko Ty jesteś chyba kobietą, która ma tylko potrzebę mówienia, mówienia i
          mówienia...
          Czy to będzie mądre, czy głupie, to wszystko jedno.
          Byle mówić ( pisać), mówić (pisać), mówić (pisać) itd.
          Jeśli jesteś młodą osóbką to można Ci to wybaczyć, bo uczysz się w ten sposób,
          ale jeśli nie to...
          Powiem delikatnie jesteś uciążliwa.

• Gość: babetka Re: Jak można ich porównywać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 11:31
            Czy 16 lat to zbyt krótki okres na porównanie panie Nikt?

Ile czasu panu potrzeba, aby porównać? Może pan, panie Nikt, potrafi ocenić
            wyłacznie z perspektywy kilku wieków?
      • Gość: babetka Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:35
        To nie jest rozdwojenie. Pan Kaczyński nie zaprzecza wolności. Ale pan
        Kaczyński stanowi nadzieję na uczynienie z Polski państwa prawa. A bez prawa i
        skutecznej prawa egzejucji, bez zlikwidowania w gospodarce komunistycznej mafii
        nie ma mowy o jakiejkolwiek wolności. To wie też pan Rokita, który naprawę
        państwa stawia na pierwszym miejscu.
        A o wolności pana Tuska usłyszałam tylko jedno zdanie i to mało wiarygodne.
        • Gość: Ptyś Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:55
          Paranoja. Zwolennik JKM, zwolennik podatku liniowego i innych liberalnych
          rozwiązań głosuje na Kaczyńskiego. Przecież nie tak dawno B. posądzał Kacz. o
          sprzyjanie komunistom. Sponiewierany Oleksy też głosował na Kacz. To znaczy,że
          nastąpiła polaryzacja poglądów. B. wybrał program socjalny.
          • Gość: babetka Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:11
            A jakie liberalne rozwiązania zaprezentował pan Tusk?
            Ja nie jestem zwoloennhiczką podatku liniowego lub innego. Chodzi o oczywiście
            o podatek dochodowy. Ja jestem zwolenniczką zniesienia podatku dochodowego.
            Natomiast propoozycja dochodowego w wysokości 15% bez ulg sprawiała, że
            większość Polaków płaciłaby ten podatek wiekszy. Czyli dla wiekszości Polaków
            nastąpiłoby zwiekszenie obciążenia podatkowego. Czy to jest liberalizm?

Pan Kaczyński jest niewątpliwą lewicą. Ale pan Tusk na pewno nie jest prawicą.

Jeżeli pan Oleksy zagłosował za programem socjalnym pana Kaczyńskiego, to
            okazał się jedynym uczciwym człowiekiem lewicy. Bo lewica powinna popierać
            program socjalny :)))
            • Gość: Smerfetka Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 23:25
              Oj, Babetko, Ty tylko prowokujesz:). Zycze Ci, zebys poczula kiedys sens tego
              prowokowania.
              • Gość: babetka Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 23:32
                To niech ktoś wreszcie da ten konkretny argument :)))
    • Gość: babetka Z chlewa na prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:49
      Ludzie lewicy postawili na pana Tuska nie ze względu na te niby wolności, które
      niesie. Ludzie lewicy postawili na pana Tuska dlatego, że pan Tusk jest
      gwarantem, że komunistyczna mafia będzie miała się dobrze. To przecież pan Tusk
      ma przyjaciół, którzy uczestniczyli i uczestniczą w rządach lewicy, w tym pana
      Belki. W tych rządach, które dramatycznie zwiększyły zadłużenie wewnętrzne i
      zagraniczne Polski. To pan Tusk do upadłego bronił i broni układów
      komunistyczno - SB-ckich.

Kiedyś „kobylybbb” pisywał na tym forum, że ludzie lewicy mają dużo wspólnego z
      chlewem.

Ludzie lewicy wyrażają ogromny żal, po „stracie” pana Cimoszewicza. A to
      przecież pan Cimoszewicz powiedział:

„Byłem polityką bardzo podekscytowany, dopiero co do niej trafiłem, a znalazłem
      się tam w zdumiewający sposób - hodowałem świnie i raptem znalazłem się w
      Sejmie”.

Nie wydaje mi się żeby ludzie lewicy powinni pozostawać w żalu po panu
      Cimoszewiczu. Od chowu świń do polityki, to nie jest droga najlepsza.
      Pan Cimoszewicz pokazał to jako minister premier i marszałek.

A tak nawiasem, to pan Józef Oleksy, którego walory moralne pozostawię bez
      komentarza, natomiast trudno nie docenić Jego inteligencji, oddał swój głos na
      pana Kaczyńskiego.
      A gdzie Cimoszewiczowi, Kwaśniewskiemu i innym do inteligencji pana Oleksego? :)
      • Gość: kwikkwik Może Cimoszewicz z chlewa IP: .1.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 22:15
        dlatego trafił na "salony", bo i Kwaśniewski tam był. A Kwaśniewski, gdy nie
        zachowuje diety, przypomina bardzo ulubienice Cimoszewicza. Widocznie
        Cimoszewicz poczuł się jak u siebie w zagrodzie.

Chociaż ostatnio Alek zmizerniał i ma strach w oczkach. Strach przed więzieniem.
    • Gość: o. Kozak Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:37
      > bo w tym wszystkim chodzi o Polskę.

oj zobaczysz juz niedługo córuniu o jaka Polskę chodziło :(((
    • Gość: o. Kozak Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:14
      > Jest wszak profesorem, a ci panowie są kim są?

tia, jak się ma podstawowe albo zasadnicze wykształcenie to taki prof. przed
      nazwiskiem robi wrazenie, co nie? [ROTFL]
      • Gość: miki Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.10.05, 12:49
        Podobno MediaMarkt likwiduje sklepy , bo właśnie dowiedzieli się , że ich
        sklepy nie są dla 54% polaków :DDD
        • Gość: Smerfetka Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 23:23
          Oj, rozsmieszyles mie:))).
    • Gość: babetka Nie dziwię się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:06
      Znów padają „argumenty” typu:

-oj zobaczysz juz niedługo córuniu o jaka Polskę chodziło :(((,
      - tia, jak się ma podstawowe albo zasadnicze wykształcenie to taki prof. przed
      nazwiskiem robi wrazenie, co nie? [ROTFL]
      - Podobno MediaMarkt likwiduje sklepy , bo właśnie dowiedzieli się , że ich
      sklepy nie są dla 54% polaków :DDD.

Czy na tym forum nie ma nawet jednego inteligentnego przeciwnika pana profesora
      Kaczyńskiego?

Czy nie ma nawet jednego, który by wyartykułował konkretne zastrzeżenia do
      osoby i poglądów pana profesora Kaczyńskiego?

Kolejny raz zadaję już pytania o podobnej treści. I już przestałam się dziwić,
      że kielecka „elita” nie jest zdolna do wysiłku umysłowego :)
      • Gość: Ptyś Re: Nie dziwię się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:56
        Widocznie są bardziej kulturalni od ciebie, bo nie chca szkalowac prezydenta-
        elekta, który nie podjął jeszcze żadnej decyzji. W przeciwieństwie do ciebie,
        bo ty stale ubliżasz Kwasniewskiemu.
      • prezydent6 Re: Nie dziwię się 25.10.05, 14:22
        jaki profesor ?Od kiedy mając habilitację jest się profesorem ?
      • Gość: o.s.s.e Re: Nie dziwię się IP: *.pu.kielce.pl 25.10.05, 15:51
        dobra no to jak spróbuję wysilić komórki: Kaczyński jest perfidny, jest
        bezkompromisowy i jest nietolerancyjny. Obrzucał wyzwiskami Wałęsę i
        Wachowskiego, przez co o włos nie zleciał ze stołka prezydenta W-wy. Jako
        prezydent W-wy pokazał że dobrze opanował sztukę propagandy sukcesu, kiedy ja
        wiem że w W-wie nie najlepiej jest z inwestycjami, zresztą jak w Kielcach. Poza
        tym jest bełkotliwy i denerwuje mnie jego ciągłe cmokanie, jakby na coś
        chorował albo miał ślinotok. Raz dał popis tego, co myśli o przeciętnych
        ludziach na ulicy, nazywając jednego z nich "dziadem" i każąc mu spiepszać.
        Poza tym gdy był ministrem edukacji ciągle denerowowały mnie u niego
        populistyczne hasełka o podwyższaniu ciągle kar w górę, tak jakby więzienia i
        tak nie były przeludnione. Inne: jego rządy gwarantują nam zimną wojnę z Rosją,
        co poznać po jego postawie w czasie debaty: do Rosji odwrócić się tyłem,
        chociażbyśmy mieli stracić na tym miliony - trzeba ukarać tak Putina, że nas
        lekceważy i złości. Wniosek: życzę Kaczyńskiemu profesorowi dużo szczęścia i
        mądrości, ale wątpię by taki człowiek się zmienił, a więc czeka nas katastrofa
        jak za ostatnich miesięcy prezdentury Wałęsy, chociaż obym się mylił. Jeżeli
        znajdą się jacyś geniusze którzy podważą jakiś powód by nie kochać pana
        profesora, chętnie o tym przeczytam.
        • Gość: osse Re: Nie dziwię się IP: *.pu.kielce.pl 25.10.05, 15:52
          poprawka: profesor był ministrem sprawiedliwości, ossewiście.
        • Gość: misiorysio Re: Nie dziwię się IP: *.udn.pl 25.10.05, 16:18
          Kaczyński to właściwy człowiek na właściwym miejscu
          • Gość: o. Re: Nie dziwię się IP: *.pu.kielce.pl 25.10.05, 16:27
            ... jak widzę, ślepi fanatycy sz. pana profesora mają żelazne argumenty w ręce,
            z którymi trudno polemizować...
            obyśmy nie mieli za dwa lata watykano-białorusi w iv rzeczpospolitej ludowej.
        • Gość: babetka Wysil się bardziej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:46
          A więc się wysiliłeś i wymyśliłeś. Podsumujmy Twoje głębokie myśli.
          Kaczyński jest:
          - perfidny (podaj jakiś przykład),
          - bezkompromisowy (to chyba w wielu przypadkach zaleta),
          - nietolerancyjny (podaj przykład, bo jest nietolerancyjny dla bandytów i
          zjawisk patologicznych to także zaleta)
          - obrzucał wyzwiskami Wałęsę i Wachowskiego (co do Wachowskiego to miał rację,
          bo Wachowski jest wielokrotnym przestępcą i SB-kiem. Co do Wałęsy to myślę, że
          też miał rację, ale przypomnij, jak te wyzwiska brzmiały),
          - Ty wiesz, że nie jest najlepiej. Było lepiej za Piskorskiego, którego
          praktycznie każdą inwestycją zajmuje się prokuratura,
          - jest bełkotliwy i Ciebie denerwuje bo cmoka (a może cmoka do Ciebie, bo Mu
          się podobasz),
          - nazwał dziadem i kazał sp... (chamom nieraz trzeba powiedzieć, gdzie ich
          miejsce),
          - był ministrem edukacji (nie był ministrem edukacji),
          - jest za podwyższaniem kar (większość Polaków jest za podwyższaniem kar. Tak,
          jak większość Polaków chyba ca 70% jest za przywróceniem kary śmierci. I to
          jest normalne),
          - zimną wojnę z Rosją zagwarantowały nam rządy Kwaśniewskiego i SLD. Na jakiej
          podstawie twierdzisz, że prezydentura pana profesora Kaczyńskiego zagwarantuje
          nam „zimną wojnę z Rosją”? Nie powiedział w czasie debaty tego, co napisałeś.
          Kłamiesz.

A jaka to była katastrofa na końcu prezydentury Wałęsy? Przypomnij proszę :)

Dobrze, że życzysz panu profesorowi Kaczyńskiemu dużo szczęścia. Ale chyba
          lepiej żebyś szczęścia życzył panu Kwaśniewskiemu, bo Jego prezydentura może
          zakończyć się w więzieniu.
          Reasumując – zbytnio się nie wysiliłeś. Podałeś jakieś ogólniki, które zresztą
          powtarzasz za innymi.
          Naprawdę nie stać Cię na rzeczowy argument?
          • Gość: o.s.s.e Re: Wysil się bardziej :) IP: *.pu.kielce.pl 28.10.05, 14:36
            wcześniej tylko podejrzewałem , ale teraz już wiem na pewno: babetka to
            wariatka.
    • Gość: misiorysio Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: *.udn.pl 25.10.05, 14:00
      A tak byli pewni że to Polska właśnie. szczególnie w internecie studenciakom
      sie wydaje że jak sondaż cos pokazuje to znaczy ze większość. Dzień po wuborach
      do sejmu zrobiono sondaz kto dzisiaj wygrałby wybory i okazało sie ze
      zdecydowanie PO. Oczekuję na sondaż po wyborach prezydenckich. Jak myślicie kto
      go wygra ?
    • Gość: Gargamel Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: 81.6.130.* 25.10.05, 16:22
      Droga Babetko - to jest jakaś paranoja. Kilka tygodni temu broniłaś nijakiego
      Pułkownika Kostka Miodowicza "jak Niepodległości". Potem starałaś się przekonać
      Członków Lewicy do tego, że powinni popierać program "Pisuaru" jako "bardzo
      socjalistyczny" - teraz wystawiasz "świadectwo moralności" Przewodniczącemu
      Wojewódzkiego SLD Panu Henrykowi Milcarzowi insynuując w poprzednich postach,
      że może on przenieść się z Sojuszu do tej Partii. Przekonywanie Internautów o
      tym, że Lech Kaczyński jest "lepszy" od Tuska nie ma też teraz żadnego sensu -
      jest On bowiem Prezydentem Elektem czy się komuś to podoba, czy nie. Najbliższy
      czas pokaże "Co jest naprawdę wart". Myślę, że niewiele - ale chciałbym się
      mylić.
      • Gość: Wiesiek Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:23
        Gargamel, jesteś inteligentny i obdarzony zdolnościami telepatycznymi. Wyjąłeś
        mi spod palców treść tego spota. Zgadzam się, dyskusja na temat osoby Kacz.
        jest bezprzedmiotowa. Został wybrany demokratycznie i musimy to uznać, zycząc
        mu sukcesów, bo jego sukcesy będa naszymi. mam nadzieję, że zmieni nieco swoje
        postępowanie zwłaszcza w polityce zagranicznej. Bo punkt widzenia zależny jest
        od punktu siedzenia. Pręzenie muskułów w stosunku do Rosji jest niepotrzebne.
        Zapowiedzial poprawę stosunków. Bo kied karzeł napina muskuły przed olbrzymem
        to może zginąć od jednego pierdnięcia. Jako człowiek wykształcony masz bogaty
        zasób słów, więc wystrzegaj się dostosowywania języka do niektórych wypowiedzi
        na forum. Pozdrawiam.
        • Gość: babetka Podziwiam Wiesiu Twój zasób słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:50
          i lotność argumentacji.

Czy masz Wiesiu jakiś argument? :)

Czy tylko ten o pierdnięciu? :)))
          • Gość: wiesiek Re: Podziwiam Wiesiu Twój zasób słów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:59
            O jakie argumenty ci chodzi? Dobrze zrozumiałes moją wypowiedź?
            • Gość: babetka Re: Podziwiam Wiesiu Twój zasób słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:03
              Napisałeś:
              "mam nadzieję, że zmieni nieco swoje postępowanie zwłaszcza w polityce
              zagranicznej".

Czyli co Wiesiu ma zmienić, jakie postępowanie?
              Okaż się Wiesiu lotnością umysłu. Smiało Wiesiu. Nie daj się prosić, jak to
              było już tyle razy.

Czy Ty Wiesiu wiesz, co napisałeś?
            • Gość: Wiesiek Re: Podziwiam Wiesiu Twój zasób słów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:07
              Babetka, wybierasz z wypowiedzi tylko te fragmenty, ktore tobie pasuja. Moje
              porównanie dotyczy małej Polski i olbrzymiej Rosji. Nigdy bym sie nie osmielil
              nazwac naszego prezydenta karłem. Czytaj uwaznie. Prez. - elekt zapowiedzial
              poprawę stosunków polsko-rosyjskich, gdyż obydwa panstwa na tym tracą.
              • Gość: babetka Powtarzam Wiesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:11
                Napisałeś:
                "mam nadzieję, że zmieni nieco swoje postępowanie zwłaszcza w polityce
                zagranicznej".

Więc wytłumacz Wiesiu. A może mam wybierać fragmenty, które pasują Tobie? :)))
              • Gość: babetka Może Cię źle zrozumiałam Wisiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:17
                Prezydent elekt zapowiedział.
                Czyli prezydent elekt nie musi zmieniać swoich poglądów?

A to "pręzenie muskułów" przed olbrzymem tyczyło się Kwaśniewskiego, który
                stosunki popsuł. I rozumiem, że to o pierdnięciu także dotyczyło Kwaśniewskiego.
                Chociać moim zdaniem na Kwaśniewskiego to nawet pierda szkoda.
                A ja też jestem zdanie, że pan profesor Kaczyński naprawi to, co popsuli
                Kwaśniewski z Cimoszewiczem.
                Mówiłam już, że moim zdaniem ten Cimoszewicz niepotrzebnie odszedł od tych
                swoich świń?
                • Gość: Filip Re: Może Cię źle zrozumiałam Wisiu IP: *.sympatico.ca 25.10.05, 19:23
                  Sssssswietne wypowiedzi Babetko....zaczytalem sie i to mocno..
                  • prezydent6 Re: Może Cię źle zrozumiałam Wisiu 25.10.05, 19:48
                    poczekamy i zobaczymy jak "NAPRAWIA" błęd ?
      • Gość: dark Re: Pan Lech Kaczyński jest lepszy od pana Tuska IP: *.tm.net.my 06.11.05, 17:08
        Mała uwaga. Babetce, a może raczej BBBabetkowi (lub korcipoli- to ciemniejsza
        strona Babetka, podobnie jak ubekubek) wydaje się, że wszystko wie o
        wszystkich. A ta wiedza daje Babetkowi poczucie władzy. Dlatego Babetek
        krytykuje tych, którzy ośmielają się mieć inne poglądy od jedynie i słusznie
        obowiązujących. Babetek po prostu wie wszystko lepiej. I koniec dyskusji.
    • Gość: . lepszy na mydło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 23:19
      • Gość: hania Re: lepszy na mydło IP: *.udn.pl 28.10.05, 15:20
        niz wazelina plastelina Tusk z Rokita razem wzięci
        • Gość: z Re: lepszy na mydło IP: *.kielce.pl / 193.25.222.* 28.10.05, 15:21
          tacy sami !!
          • Gość: Ptyś Re: lepszy na mydło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 15:42
            Jeszcze nie pierdnął w prezydencki stołek, a juz go chwalą. Poczekajmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka