Dodaj do ulubionych

aquaaerobic w w Kielcach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:33
jeżeli są takie zajęcia na którymś z naszych basenów, byłabym wdzięczna za
informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Kielczanin Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:00
      Są. Na Toporowskiego w szkole nr 27 są takie zajęcia. Niestety nie potrafię Ci
      powiedzieć w jakich dniach i godzinach, najlepiej zadzwoń do szkoły i się
      dowiesz.
    • Gość: mamabaka Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:11
      dziękuję za informacje.
    • Gość: lalka Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.01.06, 21:50
      jak juz wiesz to podziel sie z nami wszystkimi :)
      • aniav244 Re: aquaaerobic w w Kielcach 09.01.06, 13:24
        byłam na tych zajęciach, za wiele się nie zmęczyłam. chyba wiecej nie pójdę-
        lepiej popływac
    • Gość: edyta Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:58
      na Slichowicach tez jest.. chyba we wtorki i piatki jak sie nic nie zmienilo -
      najlepiej zadzwon, 45 min- 15 zł ale zadna rewelacja , a 45 min samego basenu 5
      zl a basen polecam , szkoda ze tak ubogo w tych naszych Kielcach o takie
      sportowe atrakcje...nawet Ostrowiec ma lepiej pod tym katem...coz ...pozdrawiam
      • Gość: anna Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.proxy.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 10.01.06, 12:10
        a mozesz podac tel na slichowice?lepiej jest na slichowicach czy na
        toporowskiego?
        • Gość: edyta Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:00
          prosze bardzo:)) podaje link o basenach kieleckie.net/uroda/baseny.html
          tam sa wszelkie tel i info o naszych basenach a jak bedziesz chciala wiecej
          informacji to daj znac to odp ale dopiero w czwartek bo wtedy dopiero wroce ..
          troche sie wychodzilo, na studiach Krakowska-oj porazka ale choroby
          towarzyskiej sie nie nabawilam:)) pozniej toporowskiego byl niby mam tam
          najblizej ale jakos nie ..wole dalej na slichowice ..dlugosc basenow jest taka
          sama, ratownikow tyle samo ...choc ostanio jak bylam bylo ich az 4 :)) wiec
          ratowac ma kto, pozdrawiam i do zobaczenia na basenie:))
          • Gość: anna Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.proxy.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 11.01.06, 08:07
            dzieki wielkie. chciałabym wybrac sie tam jutro:-)w jakie dni chodzisz?
            • Gość: edyta Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:59
              juz wrocilam i juz odp:)) ja chodze w poniedzalki tak ambitnie podeszlam do
              tematu ze wykupilam wszytskie poniedzialki do wakacji:)) dostalam plastikowa
              karte i mam spokoj z wejsciowkami ...to sie nazywa dlugoterminowe
              postanowienie :))
              • Gość: anna Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.proxy.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 12.01.06, 12:24
                chciałam isć dzisiaj, ale niestety nie ma wolnych miejsc:-((( buuuu
                ile wczesniej mam zadzwonic zeby sie gdziekolwiek na basen wcisnąć? na
                toporowskiego tez brak miejsc:-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka