Dodaj do ulubionych

W Kielcach rozpoczęło działalność biuro pośredn...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 23:13
To juz kolejna tego typu instytucja w Kielcach. Mamy juz Adecco, mamy
Randstad no i Straight. Oprocz tego kilka firm lokalnych, ktore sie tym
zajmuje, niektore nawet na skale ogolnopolską jak np. EP - Personel i
Organizacja, co jest na pewno znaczacym sygnalem na to, ze firmy wierza w
rozwoj Kielc.
Obserwuj wątek
    • Gość: wobr Re: W Kielcach rozpoczęło działalność biuro pośre IP: *.kolporter.com.pl 02.02.06, 08:38
      to po co nam jeszcze PUP?
      • Gość: mag Re: W Kielcach rozpoczęło działalność biuro pośre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:30
        to idź do takiej firmy po zasiłek jak stracisz prace. Może na razie ich usługi
        sa bezpłatne, zobaczymy jak długo...
      • Gość: radek Re: W Kielcach rozpoczęło działalność biuro pośre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:37
        bobre... ciekawe jak później będą zarabiać, wiecznie nie będą życ z pieniędzy
        UE, może będą zciągać z pensjii tych, których wyślą do pracy, juz teraz te
        firmy wymienione wyżej tak robią i "żerują" na ludziach. Niech żyją pośrednicy!
        • Gość: ewa Re: W Kielcach rozpoczęło działalność biuro pośre IP: 213.17.182.* 02.02.06, 10:33
          z tego co wiem agencje doradztwa personalnego nie pobierają opłat od
          pracowników, tylko od firm, które chcą tych pracowników zatrudnić, więc
          problem "żerowania" jak to okresliłeś raczej nie wchodzi w grę
          • Gość: radek Re: W Kielcach rozpoczęło działalność biuro pośre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:38
            nie pobieraja, przeciez ustawa im zabrania, ale to oficjalnie a praktycznie...
            myslisz Ewuniu że jest tyle bogatych firm w Kielcach aby mogły sobie pozwolic
            na usługi Agencji Doradztwa Personalnego, a Urząd maja pod nosem za darmo??
            musisz sie jeszcze wiele nauczyć (ja pracuje w jednej z wymienionych wyżej
            agencji) pozdrawiam...
    • Gość: Monika Re: W Kielcach rozpoczęło działalność biuro pośre IP: 83.238.174.* 02.02.06, 10:32
      ale tylko Straight am usługi za darmo wiem bo moja firma znimi juz działa brawo
      bardzo fajnie
      • Gość: paweł Re: Ja też chcę 3,5 miliona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:48
        Ja też chcę dostać z unii 3,5 miliona!!! Jak to się robi??? Do kogo mam
        zadzwonić w tej unii żeby mi te pieniądze przelał na konto???
        • Gość: Nikita RINF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:22
          Witam serdecznie! Tak, czytam i czytam.. Duże międzynarodowe firmy doradcze.
          Fajnie! Może juz czas, żeby zauważyły swoją polska konkurencję? Pozdrawiam z
          RINFu, Nikita
          • Gość: Nikita Re: RINF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:24
            Ps. I pozdrawiam naszą szanowną, lokalną Konkurencję. Nikita
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka