Dodaj do ulubionych

Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi n...

IP: 212.160.196.* 04.02.06, 08:21
szkoda ze odchodzi dobry policjant
Obserwuj wątek
    • Gość: berta Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:32
      Pewnie sie nie chcial zapisac do PiSu. I wolal emeryture.
    • Gość: zz Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:35
      ja bym na jego miejscu poczekał chwilke - to długo trwac nie bedzie - a jak by
      go wywalili to jeszcze lepiej w następnym rozdaniu ma awans w kieszeni - i to
      wysoki awans.
    • Gość: XYZ Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:41
      Gość portalu: kielczanin napisał(a):

> szkoda ze odchodzi dobry policjant

Tak bardzo szkoda człowieka dobrego policjanta, który zna się na policyjnej
      robocie, nie wpycha się na salony kieleckie, nie umie ustawić do fotografi, nie
      prosi się o artykuł w prasie z jego podobizną tylko robi szarą codzienną
      robotę itd.

• Gość: zz Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:44
        z takimi ludzmi u nas kłopot jest poważny - bo jak nie robisz cos szczególnie
        wzniosłego a juz anielskiego zwłaszcza tylko starsz sie przyzwoicie wypełniac
        swoje obowiązki np w pracy to jest z toba kłopot
      • Gość: nie Wełczyk Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:46
        Chyba rozumiem co napisałeś?

• Gość: taki tam Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:37
      Znam człowieka. Szkoda, że odchodzi bo to przede wszystkim uczciwy (jakich w
      tej firmie mało)i porządny człowiek i policjant. Widocznie doszedł do wniosku,
      że szkoda zdrowia i nerwów na rozbijanie betonu głową. Pozdrawiam Pana-Taki Tam
      • Gość: uczciwy !!!!!!!!!! Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: 80.50.233.* 22.01.07, 07:49
    • Gość: Jarek Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:57
      Są lepsi od Żaka
      • Gość: policjant Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:22
        ten Żak to pomyłka, będzie chyba wesoło
    • Gość: zenek Beż żalu żegnamy utrwalacza władzy ludowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 09:57
      Na pohybel mu, żeby jakiś pedofil dopadł jego dzieci.
    • Gość: Gliniarz Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 10:29
      Faktycznie, gdy Żak zostanie mianowany Komendantem Miejskim będzie wesoło. Jest
      to naprawdę bardzo "zdolny" manadżer. Był Komendantem Komisariatu I w Kielcach.
      Kiedy odchodził do KPP Skarżysko to w Komisariacie nie mogli dojść ładu z
      zawalonymi sprawami, naprawiali je jeszcz przez rok. Następnie "leczył" KPP
      Skarżysko. Pod jego rządami Skarżysko uzyskiwało najgorsze wyniki w
      województwie. Do dziś Domaradzki stara się (nawet skutecznie)to wszystko
      naprawić. Teraz kolej na "naprawę" KMP w Kielcach, myślę, że niedługo wszyscy
      przekonają się o zdolnościach menadżerskich Pana Żaka. Gratuluję Panu
      Pawełczykowi dobrego samopoczucia i wiary w Żaka.
      Pozdrawiam !
      • Gość: Profesional team To zemsta Pawełczyka na odchodne, czy co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:35
        Jeśli to przemyślana decyzja, to gratuluję ;) odwagi.
        Jeśli to cena za pozostanie w Kielcach to też gratluję.

Chyba spotkał swój swojego.

Kupa śmiechu.

Idziemy w kraj ...
      • Gość: Apasz Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.sympatico.ca 06.02.06, 07:29
        mowisz o Domaradzkim z Radomia? a jak tam p.Rysku - Glowacki tez awansowal,a
        moze podrosl?
        a co z Gola? strzelil mu ktos - gola?
        ej Zenek! - strzeliles kula w plot...i trafiles
    • Gość: lb Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:00
    • Gość: lb Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:09
      nawet dodam b.dobry policjant(znam osobiście),a co do dzieci- to strzeż Panie
      pedofila (szmatławego Zenka również)by ich nie dopadły.
    • Gość: znajomy komendanta Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:19
      Trzymaj się Rysiek.Emerytura niech Ci dobrze służy. A jak będziesz chciał coś
      zrobić dla innych, to będziesz miał dużo mozliwości.Pozdrawiam serdecznie!
    • Gość: Seba Paweł dasz rade. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 00:36
      Moim dowódcą był wcześniej właśnie Żak, i nie zgadzam się z tym co zamieszczane
      jest na forum
    • Gość: Sieżu PAnie Komendacie Żak,jesteśmy z Panem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 00:39
      Pracujemy w firmie dokładnie na jednym z podległych PAnu komisariatów, chcemy
      powiedzieć, iż cieszymy się z prawdopodobnej Pana nominacji.Gartuluje.
      • Gość: miś Re: PAnie Komendacie Żak,jesteśmy z Panem IP: *.kielce.net.pl 06.02.06, 15:00
        Łubu dubu, łubu dubu... niech nam żyje nasz nowy komendant...
        To pisałem ja, Sierżu z I komisariatu :)
    • Gość: EX-komendant Nieroby z firmy miejscie się na baczności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 00:48
      PAnie PAwle, za łeb wszystkich nierobów i wiecej rzucic na patrole. Czas
      obijania i wielkich urzędasów za biurkami i nierobów dobiegł końca.
    • Gość: Wanna J Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.dyn.optonline.net 06.02.06, 01:47
      Calkiem mlodego jeszcze policjanta wysylaja na emeryture.To kto bedzie dawal z
      buta,na ulicach naszego pieknego miasta.Chyba Dorn pojdzie w kamasze.
      • Gość: Sieżu JAk ion młody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:40
        Przeproacował 30 lat zalicza sie do starej kliki. Niektóre jego deyczje sa
        niejasne dla nas policjantów do tej chwili. Jeszcze śmiał twierdzić ze
        plan"Stategia miasta" to jego pomysł, strefa bezpieczenśtwa w centrum też
        powiedział, że to jego pomysł, kipina. Panu juz podziękujemy
        • Gość: Gliniarz Re: JAk ion młody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 09:38

Bardzo trafna ocena charakteru Komendanta Wydrzyńskiego. Ma on bardzo donośny
          głos. Kiedyś jedna pani powiedziała by na na nie krzyczał, a on po prostu mówił
          donośnie.Jednak kiedy trzeba było kogoś ukarać to trzy razy się zastanawiał czy
          komuś nie wyrządzi krzywdy. A zobaczycie jak będzie z tym wychwalanym przez
          niektórych Żakiem. Wprawdzie zostanie komendantem z polecenia infułata Wójcika
          z Suchedniowa, ale z katolockimi normami etyki ma on niewiele wspólnego,
          zreszta popatrzcie na jego wyraz twarzy, to już wystarczy.
          • Gość: Dzielnicowy do Ciebie fachowcu od twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:18
            Nee wiem ale Twoja wypowiedź świadczy o Twoim infantylnym wnętrzu. Jeśli nie
            znasz tego pojęcia zobacz w encyklopedi, jeśli takowej nie posiadasz poszukaj w
            internecie znaczenia tego wyrazu. Człowieku to co kupując książke(jeśli ktoś
            taki jak Ty kupuje) oceniasz ją po okładce? śmieszne. NAdkomisarz Żak to
            fachowiec, a boją się go nieroby,cieniasy,pijacy i czerwony beton. PAwle do
            dzieła.
    • paczuszka1 Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi 06.02.06, 14:42
      Komendant Wydrzyński jest z serii tych, którzy zyskują przy bliższym poznaniu.
      Pod skorupą huczącego wodza kryje się dobre serce. W ciężkim czasie potafił być
      pomocny. Dziękuję. Policjantka
    • Gość: Lotto Re: Komendant miejski policji w Kielcach odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:26
      miasta.gazeta.pl/radom/1,35219,3150494.html
    • Gość: Tomek Panie Pawle gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:46
      Jestem policjantem już od 12 lat i cicesz się iż przyjdzie człowiek młody i
      pełen pomysłow na usprawnienie naszej komendy. Jedny kto brał się za
      usprawnienie naszej policji w mieście to ówczesny komendant nadkomisarz
      Krzysztof Przybylski. Ale poległ bo nie miał poparcie u ludzi "góry" myśle iż
      Pan da rade i będzie miał wsparcie nie tylko lokalnych władz ale i "góry".
      Policjant z KP1
      • Gość: karol dla sprostowania IP: *.orange.pl 07.02.06, 11:32
        Pan Przybylski "poległ" nie dlatego, że nie miał poparcia z góry. Odszedł ze
        służby, nota bene razem z Frydrychem, po pamiętnej aferze z napadem na
        policjantów w Stąporkowie. Sporo rzeczy zarzucała mu wtedy prasa i nie tylko.
        • Gość: SzakaL dla sprostowania(Twej nieprawdy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:25
          NIe wiem czy jesteś taki tępy czy tylko wynika to z Twej niewiedzy. Pan
          Przybylski sam odszedł z policji gdy nie miał poparcia komendy głównej policji
          w walce ze skorumpowanymi osobami.Proponuje zobaczyć do artykułów lokalnych
          gazet z tego czasu. Odszedł na własną proźbe, stwierdzając iż nie może taki
          taki proceder patrzeć i nic nie móc zrobić(blokowała go góra). A później
          wyszedł Stąporków pod dowództwem Pana Frydrycha wtedy Przybylski był
          oddlelegowany do rezerwy KGP w Warszawie. Kłamstwo się tutaj szerzy.
        • Gość: AntyKomendant Szakal ma racje (chyba nie posiadasz wiedzy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:34
          Sam zajrzałem z ciekawości do starych wycinków z gazet (bo sie interesowałem tą
          sprawą- poszła na cała Polske) i stwierdzam iż Pan nadkomisarz Przybylski
          odszedł na własną proźbe jakiś czas przed manewrami w Stąporkowie.
        • Gość: Helmut Karolu mający net z Orange---co za wpadak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:52
          Manewry w Stąporkowie to juz po rezygnacji komendanta Przybylskiego, co za brak
          informacji lub poprostu celowe szerzenie nieprawdy w celu ośmieszenia dobrego
          imienia szeryfa Przybylskiego.
        • Gość: Expolicjant AT Re: dla sprostowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:11
          Oj chyba jednak mała pomyłka KArolu z TWej strony. cóż nie każdy jest
          doskonały, ale taka gafa z twojej strony?porażka.
          • Gość: karol Re: dla sprostowania IP: *.orange.pl 07.02.06, 16:40
            Nie jest ważne pod iloma nickami piszesz, to nie dodaje wiarygodności. Jeśli
            się mylę ( stary jestem i demencją nieco dotknięty) to bądź łaskaw wkleić link
            do materiałów na które się powołujesz. Chętnie wszystko odszczekam.
            • Gość: karol Re: dla sprostowania IP: *.orange.pl 07.02.06, 17:15
              Próbowałem uparcie odszukać w sieci jakieś informacje na temat tamtych
              wydarzeń, ale kiepsko mi poszło. Natknąłem się jedynie na wzmianki o skazanu
              Pana Przybylskiego prawomocnym wyrokiem sądu za przekroczenie uprawnień, a
              także o orzeczeniu zakazu pracy w policji. Wiarygodność tych informacji jest
              jednak niewielka, gdyż pochodzą z jednego z forów internetowych. Nie udało mi
              się ich zweryfikować w innym źródle.
              Nie wiem czy taki wyrok rzeczywiście zapadł, a także czy ma to związek z
              pamiętnymi ćwiczeniami AT. Zapewne Szakal ma większą wiedzę, lepsze źródła -
              chętnie posłucham.
              • Gość: szakaL Re: dla sprostowania dla Karola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:11
                Karolu fakt na necie także takowych informacji nie znalazłem, ale z tych
                informacji jakie posiadam Pan Przybyslki dostał w 2005 roku statut osoby
                pokrzywdzonej, chyba wiesz co to oznacza??? YYy co do Twego artykułu to z całym
                szacunkiem dla Ciebie poszukam zmianek z gazet bo także nie znalazłem nic na
                necie. Jednakże wiem jaka jest prawda i postaram Ci się dostarczyc dokładne
                namiary na te artykuły. Ps. mzoe jakos na priv meila???
    • Gość: Megi Żak najlepszym kandydatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:47
      Wydrzyński młody?? kpina, ten facet jeszcze by chciał z 5 lat rządzic kieleką
      policja.
    • Gość: Wydrzy odchodzi dobry glina przychodzi jeszcze lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:49
      Żak bije go na łba.Jest o wiele bardziej obeznany, człowiek ze starej ekipy
      musi juz odejść.
    • Gość: Andrzej Michalczyk Ciesze się z Żaka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:52
      Skończy się nieróbstwo niektórych i skończy się pewniactwo pewnych pociotków w
      policji.Gratulacje Panie Pawełczyk, - trafna decyzja.
    • Gość: Marycha Bogu dziękować, że jest ktoś taki jak Żak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:30
      Mam męża polijanta pracującego w KMP Kielce. Mąż mój twierdzi, że Ci co sie
      boją mają uzasadnione obawy (tchórze, nieroby, i ludzie z kliki).
    • Gość: ktoś z KMP Żak jest prawdziwym gliną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:38
      Pracuje z jednej z sekcji KMP podległej panu Komendantowi Żakowi. Panie PAwle
      powiem tak "Paweł weź ich wszystkich za morde". GRATULUJUE I ŻYCZE SUKCESÓW.
    • Gość: Brayan Teraz będzie prawdziwa praca :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:55
      I dobrze wziąśc tych wilkich urzedasów zza biurek do patroli. Skończy sie
      załatwianie pracy pociotka , skończą sie klany w policji. Większość na samo
      nazwisko Żak już trzęsie portkami. PAnie Komendancie Żak- oby Pan się wziął za
      to, gratuluje.
    • Gość: Kolega z firmy Pawle do dzieła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:08
      dośc już lenistwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka