Dodaj do ulubionych

Konkursy dla gimnazjów

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 12:50
Co myślicie o tegorocznych konkursach dla uczniów gimnazjów? Dla mnie kicha,
a angielski, to już w ogóle. Nauczycielki z komisji zastanawiały się jak to
zrobić, a co dopiero my!! Podobno nie przeszedl nikt :) Ciekawe co teraz
zrobią!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Masta o' disasta Re: Konkursy dla gimnazjów IP: *.gv.edu.pl / *.gazeta.pl 24.11.02, 22:10
      fakt, jak sam wiem z własnego doświadczenia, nauczycielki, które służyły jako
      magnetofony na listning'u były nieco zepsute-trudno było cokolwiek zrozumieć z
      ich englisza i nie jestem jedyną osobą, która na to narzekała...
      • Gość: bolshoi Re: Konkursy dla gimnazjów IP: *.kiel.gazeta.pl 25.11.02, 13:50
        A jaki dobry anglista pójdzie do pracy w szkole za 750 zł. Po to żeby na lekcji
        walczyć o przetrwanie z 35 gimnazjalistami, spośród których ponad połowa nie
        interesuje się tym, co się do nich mówi.
    • Gość: xxx Re: Konkursy dla gimnazjów IP: *.pgi.kielce.pl 24.11.02, 22:19
      Potwierdzam, córka i jeszcze jedna osoba nie znając się ze sobą zgodnie
      narzekały na dykcję Pani czytającej tekst przy akompaniamencie tłukacych sie
      garów w stołówce szkoły nr 32. Jak zwykle brak profesjonalizmu nauczycieli
      a może obniżyć pensum do 14 godzin a pozostałe 4 przeznaczyć na samokształcenie.
      • Gość: carool Re: Konkursy dla gimnazjów IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 18:21
        Narzekali wszyscy, ale najgorsze byly jednak zadania. na przykład ćwiczenie
        słowotwórcze w cz. gramatycznej! Makabra. Pomijając fakt, że "magnetofony" jak
        to ktos ladnie nazwal upluly sie i musialy popijac wode w srodku zdania!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka