Gość: MIREK IP: 212.185.43.* 28.03.06, 12:47 Szukam dobrze zaopatrzonego sklepu z mapami, oczywiście w Kielcach. Możecie cos polecić? Sprawa pilna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: Kartografia 28.03.06, 13:02 kiedyś był na Paderewskiego(prawie na rogu z Sienkiewicza obok obuwniczego). Niestety nie powiem Ci nic więcej czy jest tam jeszcze czy nie, ale to był najlepszy sklep- wszystkie mapy były dostępne. Pewnie też znajdziesz coś w siedzibie PTTK Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: Kartografia 28.03.06, 13:12 Tego na Paderewskiego niestety już nie ma. funkcjonują w internecie pod nazwą www.swietokrzyskie.pl/globtour/sklep/index.php W chwili obecnej największy wybór aap jest w Empikach oraz w księgarni róg Sienkiewicza i Małej, ponadto są na Paderewskiego w księgani naprzeciwko sklepu z rowerami. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Kartografia 28.03.06, 13:19 ale jeśli chodzi o topograficzne, to raczej nie będzie takich w empikach czy księgarniach.. Szkoda, że nie ma na Paderewskiego już, tam kupiłem topograficzną Ostrowca:) Specjalnie do Kielc jechałem, a póżniej okazało się że mogłem w PTTK-u kupić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: Kartografia 28.03.06, 13:23 Czasami topograficzne zdarzają sie Empiku, ale jest księgarnia z tanią książką na Sienkiewicza koło Bigstara, przy skrzyżowaniu z paderewskiego, gdzie była prowadzona wyprzedaż Wojskowych Map Topograficznych, ponadto szeregu planów miast w dość przystępnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodgk Re: Kartografia IP: *.sejmik.kielce.pl 28.03.06, 14:26 mapy tpograficzne 1:10000, 1:25000, 1:50000, 1:100000 urzad marszałkowski w kielcach,parter C-2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkp Re: Kartografia IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.06, 15:46 kartografia.com Wybierz mapy i zadzwoń na numer podany na dole strony. Kiedyś w tem sposób kupiłem mapy, z osobistym odbiorem w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś