Dodaj do ulubionych

hasło "Wiosna w Karen" działa??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 15:57
Podobno po podaniu hasła "Wiosna w Karen" przy zakupie notebooka dostaje się
torbę gratis. Chodzi o salon w Kielcach na Starodomaszowskiej - koło szpitala
na Kościuszki. Może ktoś to sprawdził? Proszę o info.
A tak w ogóle to jest dobry sklep? Ktoś tam już kupował? Jak w praktyce
wygląda serwis i obsługa posprzedażowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: Voytek Re: hasło "Wiosna w Karen" działa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 17:25
      Nie wiem, czy to prawda z ta torba, ale kupowalem u nich notka w zeszlym roku,
      obsluga naprawde mila i sympatyczna, co ciekawe ceny w karen czesto sa nizsze
      niz w mediamarktach i innych podobnych a obsluga na pewno bardziej
      profesjonalna, genaralnie polecam :-)
    • Gość: Kiri Re: hasło "Wiosna w Karen" działa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 17:26
      ja słyszałem, że to najlepsza oferta w mieście (i okolicy)
    • Gość: prześmiewca Re: hasło "Wiosna w Karen" działa?? IP: 81.219.210.* 30.03.06, 17:30
      Przedmówcy piszą chyba z salonu karen... każdy kumaty wie, że karen ma najdrożej
      w mieście - może czasami trafi sie jakas promo, ale ogolnie lepiej zamowic lapka
      przez jakiegos mniejszego dilera - na bank zaoszczedzi sie kilkaset zl, a
      gwarancja i tak jest realizowana przez producenta, a nie sprzedawce...
      • Gość: Gość Re: hasło "Wiosna w Karen" działa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 17:41
        To moze podasz te tansze punkty, bo cos mi sie wierzyc nie chce, moja kumpela
        juz raz sie naciela na tych "mniejszych" dilerach i wyszla na tym jak Zablocki
        na mydle....jednak co firma to firma, a nie sklepik Pana Kazka na rogu, ktory
        tylko chce ci cos wcisnac, a potem umywa rece...ale coz wolny wybor kazdy
        kupuje gdzie chce....
      • Gość: 102 Re: hasło "Wiosna w Karen" działa?? IP: *.futuro.kielce.msk.pl 31.03.06, 02:31
        Ostatnio przymierzam sie do kupienia laptopa, badam rynek i powiem wam, ze Karen ma najlepsza oferte w Kielcach. Zeby porownac ceny wystarczy troche pomyslunku i pogrzebania w necie. Maja tam lepsze ceny niz w "Vioskobisie", faszyzującym Mediamarkt itp. Poza tym notkow Fujitsu-Siemens z serii Amilo nie uswiadczysz w Kielcach taniej.

Co prawda mozesz kupic taniej w Internecie lub "U Pana Kazia na rogu" ale takie zakupy wiaza sie z ryzykiem. Nie mozesz wymienic wadliwego fabrycznie egzemplarza "od reki". A w Karen - nie ma sprawy - tak mi mowili :)Poza tym - najlepszy chleb dostaniesz w piekarni a nie w sklepie ogólnospożywczym :)

W salonie Karen BTW jest super obsluga. To nie supermarket. Siadasz sobie wygodnie a mili sprzedawcy wszystko czlowiekowi wytlumacza, wyjmuja z gablot komputery - mozesz je sobie bez stresu obejrzec, potestowac itp. Moi znajomi i znajomi znajomych tez Karen polecaja.

Ponadto w Karen maja w ofercie dobre kredyty. Moze skorzystam. Kurcze, czekam na wyplate i kupuje sobie Toshibke albo Amilo Fujitsu-Siemens u nich za kilka dni :))) Nastepne posty bede juz pisal z mojego nowego notebooka :))

Pozdroofki!

!102!
        • Gość: 102 Re: hasło "Wiosna w Karen" działa?? IP: *.futuro.kielce.msk.pl 31.03.06, 02:36
          zapomnialem dodac - dzwonilem do nich wczoraj i pytalem. Rzeczywiscie - w ramach wiosennej promocji do notebooka dostaje sie torbe za FREE - gratis :)
          • Gość: miki Re: hasło "Wiosna w Karen" działa?? IP: 195.245.204.* 05.04.06, 17:23
            Proponuje poniższy model,
            aktualnie w promocji www.hoopla.pl/product_info.php/products_id/8265
    • Gość: notbuk na hasło "światło zgasło" dostaje się po jajku IP: 81.219.210.* 30.03.06, 17:31
      prętem :))
    • Gość: mico Re: hasło "Wiosna w Karen" działa?? IP: *.kielce.net.pl 31.03.06, 08:11
      Karen jest zajebisty, ludzie ktorzy pracuja w Angli przyjezdzaja do Polski i tam
      kupuja laptopy. Serio. Podobno bardziej sie oplaca nowy komp tutaj, jak zlom
      kupiony z second hand w Anglii.
      • Gość: hiehie buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 08:14
        to ci promocja ... w miare dobra torba do notebooka kosztuje ok 50 zetow ...
        to kupa szmalu ... jak sie ma wydac ze 4tys.
        buhahaha
        ...
        • Gość: gosc Re: buhahaha IP: 217.197.168.* 31.03.06, 10:07
          daj mi 50 zetow, chetnie przyjme jak Ci zwisa troche szmalu :p
          • Gość: hihihie Re: buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:15
            dlategop kupisz kompa za 200 zetow wiecej zeby dostac torbe za 50
            • Gość: gosc Re: buhahaha IP: 217.197.168.* 31.03.06, 10:25
              Kupie kompa tam gdzie dostane dobra ofertę i dobra obsługę, a jeśli do tego
              dostanę torbę gratis to bardzo fajnie.
              • Gość: lp Re: buhahaha IP: *.fortes.pl 09.04.06, 15:03
                Najlepiej określić co się chce, a potem pytać w róznych sklepach o to samo.
      • Gość: paranoik no i to jest prawda IP: 82.22.252.* 09.04.06, 20:07
        ...no i to jest mniej wiecej prawda...
        ...z tym ze kupujac nowego laptopa poza Polska dostaje sie torbe, pendrive, listwe zasilajaca, norton antivirus, works oraz okienka na pokladzie...
        ...standardem jest 500MB pamieci i dysk 60GB oraz wewnetrzna karta wireless...
        ...tym niemniej zapoznam sie chetnie z oferta Karen...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka