Dodaj do ulubionych

Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 01:16
Pierwsze oznaki wiosny w polityce...;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: jędrzejowianka Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.06, 04:31
      Dajcie sobie na wstrzymanie z tym Piecem młody karierowicz już chciał być
      premierem a jeszcze w życiu nic dobrego nie zrobił oprócz propagandy chwaleniu
      pisuarów i promowaniu siebie "narcyz" bez przyszłości zarozumialec teraz w
      platwormista i napewno cienias w ich gabinecie.
    • Gość: samoobrońca Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.06, 06:35
      Brawo PO rozwalacie PiS i hwała wam za to.
    • Gość: oko Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 28.04.06, 06:43
      Z Pieca pod rynnę. Ale dobrze. Niech sie teraz Gosiewszczyk tłumaczy
      • psycholognistykutas Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO 28.04.06, 11:31
        A niby z czego? Takich asystentów od podawania coca-coli to on ma na pęczki.
        Jedna gnida miała wybujałe ambicje i poszła gdzie indziej. Co to ma niby
        Gosiewskiego obchodzić? Bardzo dobrze, że sam odszedł, bo za numery, które
        wycinał powinien być dawno wywalony na zbity pysk.
        • Gość: ZAPiec Zwolennicy PIS ubliżają innym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:04
          Gnidą to sobie nazywaj swojego ojca. Jak go znasz.
    • Gość: PO Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:25
      Co za stronnicze wypowiedzi. Juz widac ze o chlopaku sie mowi i pisze nie
      obiektywnie po to zeby go zniszczyc za przejscie do PO. Po ilosci wypowiedzi
      widac nawet ze wiecej mialy do powiedzenia osoby zwiazane z pis niz on sam. Nie
      obiektywny artykul. Witamy na pokladzie mlodego dzialacza U nas zostaniesz
      doceniony !
      • Gość: gr Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:37
        A doceniacie ortografię?
    • Gość: Ziomal Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:39
      PiS sie boi takich przejsc dlatego atakuje zajadle w tym artykule jak cobra. Nie
      znam sprawy ale jesli chlopak juz od dluzszego czasu sie zastanawial nad
      przejsciem do PO to z PiS musi cos byc nie tak, czyli to że członkowie PiS nie
      chca koalicji z Samoobroną. Panie Przemku glowa do gory teraz byli koledzy beda
      tak atakowac bo zranil Pan ich dume !
      • psycholognistykutas Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO 28.04.06, 09:03
        Przyczepiło się gó.. do okrętu, pozwolili mu na tym okręcie coca-colę gościom
        podawać (dosłownie), ale że ambicje wybujałe i charakter wredny, to zaczął
        jątrzyć i kąsać. Jakie zranienie dumy? Wiesz o czym piszesz? Mieć tę gnidę u
        siebie to był wstyd.
    • psycholognistykutas Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO 28.04.06, 08:58
      No niezłą reklamę robi wyborcza tej gnidzie.
      "Jakoś tak po prostu wyszło" Ha ha ha! Niech gnida powie, za co z roboty
      wyleciał. Niech się zwierzy, jak próbował kopać dołki pod każdym w swoim
      otoczeniu.
      Tak gwoli ścisłości, odnośnie artykułu w Jędrzejowskiej, to ten baran zamieścił
      zdjęcie jak z "Rozmów kontrolowanych". Ktoś go gdzieś za plecami L.
      Kaczyńskiego sfotografował, to ten tak fotkę wykadrował, żeby choć trochę
      wyglądało, jakby z samym Prezydentem stał.
      Co on będzie pie..ł, że mu polityka partii nie odpowiada. To karierowicz
      najpodlejszego sortu, ma gdzieś zasady. Do tego jest tak niecierpliwy, by
      zostać KIMŚ, że tylko smród wokół siebie rozsiewa, pajacuje i błaznuje aż miło.
      Powodzenia w nowej partii. Ciekawe kiedy tak się na nim poznają.
      • Gość: POMOOOCYYYYY Ale miał gosiewski asystenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:07
        To tym bardziej obciach dla gosiewskiego ze mu tacy służą. Ciekawe co ty masz
        na sumieniu?
        • Gość: Go ść Re: Ale miał gosiewski asystenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:40
          Macie dziwne kryteria oceny ludzi. Jeśli odchodzi z PiS-u to gnida, jeśli z
          innej partii do PiS-u to światły człowiek.
    • Gość: babetka PiS, czy PO - kretyni są wszędzie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:12
      Jeżeli ktoś przeczta ze "zrozumieniem" ośiadczenie tego ideowego aktywisty, to
      może dojdzie do wniosku, że kretyni otaczają nas ze wszech stron.
      Zachęcam do uwaznej lektury.

"Moje wyobrażenie rzeczywistości powyborczej, w której to naturalnym
      koalicjantem dla Prawo i Sprawiedliwości powinna być Platforma Obywatelska,
      jest odmienne od aktualnego trendu i kierunku, jaki obrały władze partii. W
      obliczu tak różnych poglądów na bieżącą sytuację na scenie politycznej zarówno
      krajowej, jak i lokalnej podjąłem decyzję o wystąpieniu z szeregów Prawa i
      Sprawiedliwości i przejścia do Platformy Obywatelskiej. Tym samym pozostałem
      wierny swoim ideałom!"
      • oryganion Re: PiS, czy PO - kretyni są wszędzie :) 28.04.06, 15:18
        jakbym czytał lojalke PPR-owską - ten styl
        tylko skąd to sie bierze, przeciez nie mógł czytac broszurek PPR-u!
        a z drugiej strony mół powiedziec szczerze - nie pasuje mi
        nie tylko napisze taki gniot
        zadziwiajace
    • Gość: abdul Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.amwaw.edu.pl 28.04.06, 10:08
      Słusznie postąpił - jak można być współpracownikiem takiego obleśnego typa!
    • Gość: jasiek Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:34
      Cieszyć się tylko trzeba, że młodzi zaczynają myśleć. Rzeczywiście Pis-owi nie
      do twarzy z Samoobroną. Nie ten styl i nie ta uroda.
    • Gość: I dobrze im tak Szczury uciekają z tonącego okrętu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:02
      Najpierw wszedł na zmurszałą tyle, że odmalowaną łajbę a teraz z niej ucieka.
      Nie on jeden, napewno przed wyborami tak zrobi jeszcze sporo innych. Cóż.
      Sojusz polityczny z kryminalistami musi zaprocentować tyle, ze w dól. Polska to
      bardzo ciekawy kraj jak mawiał Zulu Gula...
    • Gość: Starszy Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:38
      Skoro dziś na konferencji prasowej w sprawie Pieca wypowiedział się sam Donald
      Tusk to oznacza że jest on traktowany bardzo poważnie. Nie jestem ani z PO ani z
      PiS, ale argumenty tego bylego asystenta Edgara G. przemawiają do mnie i się
      zgadzam z tym w 100 % Chłopak nie chcial uczestniczyc w obciachu zwanym koalicja
      z Samoobrona Andrzeja Leppera. Jest jeszcze jedna kwestia ten mlody czlowiek nie
      powiedzial nic zlego na temat czlonkow PiS i tym pokazal swoja wielka klase
      polityczna. W przeciwienstwie do tych ktorzy komentuja ten artykul samymi
      negatywnymi sformulowaniami. Co za wscieklosc i brak kultury
      No coz uciekl wam madry to sie denerwujecie ;)
      • Gość: Nie Tak Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:47
        A mówilem i na moje wyszło, że doły PiSowskie to ludzie, którzy mają "zdrową
        krew".
        • Gość: Kielczanin Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.dyn.optonline.net 28.04.06, 18:16
          Bylo wiadomo ,ze nieumiejetnosc sprawowania wladzy przez PiS skonczy sie
          kompromitacja.Nie mam pojecia na jakiej zasadzie Edgar
          jest tak wysoko w tej sitwie,prem paniom...
    • Gość: Edziu Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 11:36
      Ataki na Pana Przemysława Pieca są niczym innym jak rewanżem za ten krok i
      napewno przez jakiś czas nie ustaną ba mogą być nawet bardziej zajadłe. Prawda
      jest taka wy atakujecie bo Pan Piec jest jedyna mądrą osoba nie popsutą która
      nie chciałą w tym tkwić więcej !
      • Gość: Ja Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: 81.219.132.* 29.04.06, 12:21
        Ileż chrześcijańskiego nastawienia w tym wszystkim, jaka miłość bliźniego
        demonstrowana przez PiS na każdym kroku.
        • roro68 Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO 29.04.06, 14:25
          Jestem pewien, że PO to bardzo odpowiednia partia dla takich ludzi. Dobra
          rozumna partia powinna umożliwiać karierę, nawet błyskawiczną. Dobra partia
          docenia karierowiczów.
          • Gość: adam Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:42
            Jeżeli z małżeństwa dwóch karierowiczów wyjdzie radny to będzie to taki towar
            jak wódka ze sklepu czyli trefny.
        • Gość: astek Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 18:59
          Do Ja. Na tym właśnie polega chrześcijaństwo, na nienawiści.
    • Gość: Psychol_Napisal Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.06, 14:23

psycholognistykutas napisał: …..

Ta:
      „gnida”
      „kopacz dołków”
      „baran”
      „pie.l”
      „karierowicz najpodlejszego sortu”
      „bez zasad”
      „niecierpliwy”
      „smród rozsiewający”
      „pajac”
      „błazen”

była asystentem niedoścignionego Chucka Norisa PiSiorkowej
      nowomowy, „filipinki”, „ja jako prawnik”, „w tym zakresie”, „w tym
      temacie”, „plosze Pany”, EDGARA Przemysława Gosiewskiego - Przewodniczącego
      Klubu Parlamentarnego PiSiorków – „jego prawą ręką” .

Co należy sądzić o Przewodniczącym Klubu Parlamentarnego Wisiorków, Chucku
      Norisie PiSiorkowej nowomowy, … EDGARZE Przemysławie Gosiewskim, który taką:

„gnidę”
      „kopacza dołków”
      „barana”
      „pie.la”
      „karierowicza najpodlejszego sortu”
      „bez zasad”
      „niecierpliwego”
      „smród rozsiewającego”
      „pajaca”
      „błazna”

do współpracy sobie namotał?

„GNI…
      „….”
      “….”
      he, he, he!!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

T.Lis o PiSiorkach w TOK FM:

„Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było”
      „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą”
      „Biel nazywana jest czernią, czerń bielą.” (dzisiaj)

• roro68 Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO 29.04.06, 15:04
        Jak widzisz błyskawicznie się na chłopaku poznano. To nie jest tak, że Piec
        wystepuje z PiS bo partia skumała się z SO. Najpierw Piec zostaje wywalony na
        pysk z Warszawy, gdzie musiał coś przeskrobać. Potem rozżalony odchodzi a każdy
        pretekst jest dobry.
        • Gość: roro68_Napisał Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.06, 15:21

roro68 napisał: ….

Od drugiego zdania OK.
          Ale czy “ na chłopaku się poznano”,
          czy chłopak poznał się na PiSiorku,

to na razie ani „psycholCośTam”, ani TY ani … nie wie i najpewniej się nie
          dowie.

To polityczne BAGNO nurza większość uczestników po „same pachy”.

A „psycholCośTam” się marnuje. Zamiast „gnida” – SB-k, zamiast „baran” –
          komuch, Zamiast „bez zasad” – łże-elity, zamiast … no i trochę wzniosłej
          retoryki (PPPolska, NNNaród, PPPrawda, ..) i jak nic PiSiorek pełną gębą.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

T.Lis o PiSiorkach w TOK FM:

„Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było”
          „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą”
          „Biel nazywana jest czernią, czerń bielą.” (dzisiaj)

• Gość: berta Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 18:55
          A wiesz, co Ci powiem? Nie wiem, czemu Piec odszedł. Ważne, że odszedł, bo tego
          g.... nie wytrzymał. I to wszystko. na temat uprawiania polityki przez pis.
        • Gość: obserwator Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:58
          Gratuluje PO tak wspanialych członków,bo tylko tacy ludzie mogą was popirać
          pod wodzą byłego Pezetpeerowca który nawet do SLD się nie nadawał aby nie
          nasmrodził w tak poważnej parti.Apropo ilu członków liczycie nie licząc rodziny
          wodza.Ciekaw jestem na wasze poparcie w mieście bo jeżeli takie jak opinia TL i
          jego wyniki w poprzednich wyborach to p.Miodowicz marnuje pan czas.
          • Gość: adam Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 20:11
            Wszystko możliwe jak Tadek postawi im dużą wódkę
    • Gość: 1 Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 14:44
      Uważnie śledzę losy Pana P.i mogę powiedzieć że jest bardzo pracowity i wiele
      zrobił dla byłej partii zwłaszcza w powiecie jędrzejowskim. On nadał pisowi nowe
      kierunki i otoczkę medialną jak i podarował wiele nowych pomysłów. To mistrz
      kreowanai wizerunku. Pewien doktorek mizernie przy nim zawsze wypadal. Oj
      przyjdzie teraz pisorkom żałować że stracili znakomitego specjalistę
      • Gość: berta Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 15:07
        Nie znam tego Pana osobiście. Ale już go lubię:). Za tę decyzję. Nie wiem, czy
        Pan P. jest karierowiczem, czy też nie. Uwzględniając jednak, jak PiS dzielił
        stanowiska,jest to jedyny karierowicz, który rozstał sie z partią będącą
        jedyną, nieomylną wyrocznią w sprawach personalnych.
        Jak się sprawdza siostra senatora w Izbie Skarbowej?
        • Gość: berta Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 19:31
          A czy nadużycia w Kasie Chorych zostały już wyjaśnione? Myślę o żonie senatora,
          bo podobno to ona realizowała fikcyjne rachunki poprzez Kasę Chorych? Radzę się
          zainteresować, jakie zbiegi wykonano za nasze pieniądze. Pewnie mieliśmy jakieś
          operacje, wyrywanie zębów, wybielanie, protezkę, a nawet całą szczękę:) itd.
          zupełnie bezpłatnie:).
          Ten system zachęca do nadużyć. Dlaczego lekarze nie chcą wprowadzenia kart
          chipowych?
          Dlaczego chcemy, by lekarze byli w Sejmie i decydowali o tym, że nie można mieć
          kart chipowych? Oto jest pytanie:).
      • Gość: jj Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 23:04
        Przemku Piecu, daj sobie spokój i nie opluwaj tak bardzo.Bez względu na to z
        jakiego komputera napiszesz i tak poznam twój styl. PO gratulujemy Pieca
        !!!!!!!!!!!!
      • Gość: pif Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.vf.pl 16.09.06, 20:51
        Piec, wiem ze to ty. nie lansuj się, bałwanie
    • Gość: Jędrzejów CITY Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 16:16
      Znam sprawe Kolega Piec nie został wywalony z pracy odszedl na własną prośbę a
      to znaczna różnica. Polega między innymi na tym że co innego ma się wpisane w
      świadectwo pracy. Dlatego nie należy szerzyć nie prawdy. Ja wiem że odszedł bo
      nie chce popierac Marka Wolskiego na Burmistrza w nadchodzacych wyborach i nie
      chce byc w koalicji z Samoobroną. I jeszcze jedna niespodzianka w jedrzejowskim
      pisie dojdzie niebawem do rozłamu bo juz oficjanie się mówi na mieście że
      niebawem ludziska przejdą większą grupką do PO z PiS a Piec był tym pierwszym
      niezadowolonym który zawsze mówi prawde i nie kryje swoich poglądów !
      • Gość: Lbr Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: 4.67.40.* 29.04.06, 18:50
        Pytanie do Psychokutasa:jakiego mozgotrzepa spozywasz,poniweaz dostales pieknej
        delirki w ktorej zamiast myszek wystepuja gnidy?
        Wiekszosc ludzi nie lubi twoich idoli,czyli tzw.przywodcow,lecz nie uzywaja,
        takich wyzwisk.
        Po tym co napisali przeciwnicy tego asystenta uwazam,ze dobrze zrobil bez
        wzgledu na powody swojego czynu,gdyz mial chlopak do czynienia z pospolitym
        chamstwem!
        Moze z honorem zaczniecie znosic swoja porazke!??
    • Gość: Renia Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 19:06
      Morze nieprawdy aż szkoda czytać.
      Nie znam osoby tak bardzo zaangażowanej w to, co robi. Przemek zaangażował się w
      PiS całym sercem w ubiegłym roku udowadniał to co chwilę różnymi
      przedsiewzieciami np petycja do Regionalnej Izby w sprawie imprezy radnych z SLD
      w Jędrzejowie, petycja w sprawie zalewu, Uchwała Rady Miejskiej w sprawie
      zwolnienia młodzieży bezrobotnej z opłat. Piec to kopalnia pomysłów zagłosuje na
      niego nie zależnie, w jakiej partii będzie, bo to dobry człowiek i prawdziwy
      społecznik. To tacy ludzie jak on powinni być u władzy a nie obecny
      "bezpartyjny" Burmistrzunio sterowany przez pewna gazetę, związek oraz małżeństwo B.

• Gość: Jaga Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: 81.219.132.* 29.04.06, 19:17
        Konkretnie przez kogo sterowany? I co z jędrzejowskim Michałkiewiczem i jego
        ekipą z kasy chorych?
    • Gość: Q Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:25
      Nie płacz kiedy odjadę mój drogi Edgarze !
      Nie płacz kiedy odjadę...

I nie płacz i nie płacz
    • Gość: Kaczor Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:49
      Karierowicz krzyczycie, na szafot z nim ha ha ha
      Kariere to on zrobil w pis ale z niej zrezygnowal a co osiagnie w PO ? Jesli
      nawet cokolwiek to nie prędko !
      Kolega zrezygnował bo pewnie miał was dość i tutaj Panie Piec SZACUNEK !
      • Gość: babetka Nie jest to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:54
        że jest wielu takich, którzy kłaniają się kretynom :)
        • Gość: Nie Tak Re: Nie jest to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 23:25
          niech szewc robi tylko buty,
          krawiec szyje ubrania,
          a babetka pisze brednie,
          bo Bóg ich po to stworzył.
    • Gość: Bibliotekarz Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 13:00
      Śmiem twierdzić ze do momentu przyjścia Pieca do PiSu w Jędrzejowie ta
      organizacja leżała. To on was wyciągnął na polityczne wyżyny przez swoja
      aktywność i promocje marki PiS, a teraz szybciutko poszybujecie w dół, bo pewien
      znachor jest za cienki na to zęby być posłem i za cienki przed kamerami. Tego
      się nie uczy z tym się trzeba urodzić, a napewno Pan Piec to ma !
      Jestem z SLD, jeśli was to ucieszy.
    • Gość: Członek Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:49
      O widzę zmianę taktyki teraz juz atakujecie PO i Tadka Lesiakowskiego.
      Atakujcie tylko mina wam zrzednie po długim weekendzie jak reszta zmieni barwy z
      PiS na PO
    • Gość: Ewa Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 20:30
      DO ADAMA:

Wódka nie potrzebna wystarczy żę dwóch Panów wbrew członkom nadal będzie
      popierało Marka Wolskiego na Burmistrza. Nie wierzysz ? Popytaj wśród członków
      to Ci prawdę powiedzą że mają dość Solidarności i Wolskiego
    • Gość: zizi Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 20:51
      A ja mam banalną prawdę. Skoro Piec jest takim złym człowiekiem to dlaczego w
      PiS zaszedł tak daleko ? Dlaczego Gosiewski zrobił go swoim Asystentem
      Społecznym ? Dlaczego Pracował w Sejmie ? Dlaczego robił kampanię Prezydentowi
      Kaczyńskiemu ?

Po prostu jak ktoś jest z wami to jest dobrze ale jeśli zmieni zdanie i chce
      odejść to się go oczernia !!!
      Przykłąd tego młodego człowieka i te komentarze to dowód na to jacy ludzie są
      aktualnie w PiS i jakimi metodami oraz rękoma chce się budować Polskę.

Gdyby Gosiewskiemu Piec nie pasował to zapewne nie byłby tak długo w PiS !
      Gosiewski to przecież mądra osoba

Nigdy już na was nie zagłosuję !
      • Gość: jjj Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 23:08
        Przemku Piecu, daj sobie spokój i nie opluwaj tak bardzo.Bez względu na to z
        jakiego komputera napiszesz i tak poznam twój styl. PO gratulujemy Pieca
        !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: xxx Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 17:11
        Ty pewnie jesteś tatą Przemka :)
      • Gość: !!! Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 17:13
        "A ja mam banalną prawdę. Skoro Piec jest takim złym człowiekiem to dlaczego w
        PiS zaszedł tak daleko ? Dlaczego Gosiewski zrobił go swoim Asystentem
        Społecznym ? Dlaczego Pracował w Sejmie ? Dlaczego robił kampanię Prezydentowi
        Kaczyńskiemu ?"
        A JAK DALEKO ZASZEDŁ ???
        • Gość: PIS Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 17:20
          Ja nie wiem z czego robicie takie halo
          A kim jest ten Przemek Piec ?!
          W jędrzejowie się z niego wszyscy wyśniewają (w jednym z barów nawet ma ksywe
          GEJ :))
          Byle ktoś pierdnął w jego stronę to zaraz leciał z tatusiem na Policję donosić
          zwykła ciota i tyle. Robi z siebie wielkiego polityka a nie ma pojęcia o
          niczym. Pisał że chce być wierny swoim ideałom a każdy kto go zna to wiem że
          tylko chce się nachapać. Niedawno nadawał na TL z PO oczywiście tylko w swoim
          towarzystwie a teraz poszedł się zapisać.
          SZKODA SŁÓW.
    • Gość: babetka Przemysław Piec i geje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:11
      Jako, że ostatnio zabierałam głos w wątku o sytuacji gejów w Kielcach, którymi
      pogardzają Sławomir Kopyciński i Jerzy Suchański, to ciekawe jest, co o gejach
      sądzi Przemek Piec, który właśnie wstapił do PO.

Otóż Przemysław Piec z PO uważa, że homoseksualizm to choroba, z którą należy
      walczyć.

Ciekawe, co na to jego światli towarzysze z PO, w tym Maryś Rokita :)))
    • Gość: jury Re: Asystent Gosiewskiego przeszedł do PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 23:21
      A to ci taka zamiana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka