Gość: sewek_ck Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: 193.24.200.* 10.05.06, 21:14 Lubawski oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisior Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:18 gargamel, czy jak wolisz Marku!! Zwykła świnia z ciebie i powinni cię już dawno wypieprzyć z SLD. Ty chyba ciulu sam nie zdajesz sobie sprawy jak szkodzisz lewicy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: 81.6.130.* 11.05.06, 00:11 Drogi "Pisior" czy jak wolisz Jasiu, Jerzy, Zdzisławie czy Zbyszku - ze Święto- krzyskiego SLD nie "wypieprzono" nawet Henia D. czy Andrzeja J. odpowiedzialnych za ZGNOJENIE Sojuszu, a w wyniku wymyślonej przez jego Kierownictwo tzw. "wery- fikacji" w Kieleckiej SLD pozostało niewiele ponad 500 Członków. Może więc nale- ży ostrożnie postępować z tymi co zostali - chyba, że na ich miejsce mają powró- cić ludzie typu Skowron, Suchański i reszta. Co do mnie samego to nigdy nie na- pisałem na tym forum nic ZŁEGO o tych z SLD, którzy "nie mają gnoju w rękawach". Poza tym płacę składki, uczęszczam na zebrania i "nie pcham się" do pełnienia funkcji partyjnych. A po kolejnym PSEUDO-SUKCESIE WYBORCZYM Sojuszu w wyborach samorządowych w Kielcach podobnych do mnie będzie w SLD prawdopodobnie mniej niż jest to obecnie. A ty Drogi "Pisiorze" mówiąc o LEWICY masz pewnie na myśli tych, ktorzy USTAWIAJĄ SIĘ teraz w różnego rodzaju Forach i Partiach lewicowego PLANKTONU. Tym faktycznie czasami udało mi się zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.chello.pl 10.05.06, 21:16 Ja będę głosował na L. Może nie jest idealnym kandydatem na prezydenta CK (np.kwestia parkingu na Pl. Konstytucji), ale o niebo lepszym niż G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miniczka Kobiety nie zagłosują na Grzelę lecz na Lubawskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:08 może nie ejst on przystojny ale dobry z niego polityk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Marku z SLD niejaki "gargamelu" Wojtek wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:11 I będzie wasz porażka. Waqsz czas się juz skończył na szczęscie MArku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Marku z SLD niejaki "gargamelu" Wojtek wygra IP: 81.6.130.* 11.05.06, 00:15 Więcej niż prawdopodobna najbliższa wygrana WEL-a nie będzie miała nic wspólnego z prognozowanym przez ciebie Drogi "Tytusie" KOŃCEM LEWICY. Również w Kielcach jest czas nadejdzie po kolejnych SUKCESACH naszego WEL-a i Prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Marku z SLD niejaki "gargamelu" Wojtek wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 01:11 Jendak sam stwierdzasz, że Lubawski wygra hm??? czym to sie kierujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Marku z SLD niejaki "gargamelu" Wojtek wygra IP: 81.6.130.* 11.05.06, 11:32 Tylko zwykłą LOGIKĄ - bo w sytuacji kilku kandydatów wystawianych przez Lewicę oraz inne organizacje WEL niczym /no może poza wyrokiem w sprawie działeczki na Ślichowicach/ nie jest zagrożony. Nawet wystawieniem kandydata przez "Pisuar", który ma same GWIAZDY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manifest 1.Lubawski,2.Grzela ............... potem przepaść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:15 Z całym szacunkiem dla Pana Kośmidra ale nie ma szans. Nie wiem komu zabierze on głosy ale chyba troszke głosów zabierze lewicy. A kolega Gargamel pisze, że zajał w 2002 roku na prezydenta Ck Pan Kośmider 4 miejsce, to fakt sprawdziłem. Ale nie dodałaeś Gargamelu, że Pan Kośmider startował z Samoobrony a teraz juz napewno go nie wystawi, Wiec ludzie głosowali tu na samoobrone a nie na kandydata Kośmidra. A i chyba warto zauważyć, że on sam zaapelował także by oddac w 2 turze głosy na Lubawskiego a nie na Stępnia. WOJTEK LUBAWSKI WYGRA !!!!!!!!!!!! jupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: 1.Lubawski,2.Grzela ............... potem prz IP: 81.6.130.* 11.05.06, 00:24 To, że przed samymi wyborami Pan Zbigniew Kośmider zrezygnował z kandydowania ze składu własnego Komitetu Wyborczego zarówno na Prezydenta Kielc jak i Radne- go i wystartował jako kandydat Samoobrony na Prezydenta było błędem - w ten sposób nie wszedł bowiem do składu Rady Miasta. Nadal jest jednak osobą bardzo popularną w mieście w wielu środowiskach i choć nie zostanie Prezydentem to jed- nak znajdzie się ponownie w pierwszej 3-ce lub 4-ce i zdobędzie mandat Radnego. A jako Radny w poprzedniej kadencji nieźle dawał POPALIĆ ówczesnemu Prezydentowi - taki ma już charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamal Re: 1.Lubawski,2.Grzela ............... potem prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 01:09 a może Ty jesteś owym Kosmidrem , że go wychwalach w niebiosy hm??/ (powiedziałem może) bo na zdrowy rozsądek Ty jednak jako działacz powinienes wychwalac jednak Pania Grzelowa nie?? i tak wygra Lubawski, na Grzelową nic złego nie powiem bo to Twój kandydat i nie wdaje sie w pyskówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: 1.Lubawski,2.Grzela ............... potem prz IP: 81.6.130.* 11.05.06, 11:41 Nie Drogi "Jamalu" - nie jestem Panem Zbigniewem Kośmidrem. Nie "wychwalam go też pod niebiosa" - piszę o nim /i o innych ewentualnych kandydatach/ tylko pra- wdę. Uważam bowiem, że w sytuacji TOTALNEJ PLAŻY i CAŁKOWITEJ BEZBARWNOŚCI wię- kszości osób chętnych do konkurowania z naszym WEL-em jest on wyjątkiem - jako osoba znana w Kielcach, bardzo barwna i nie tuzinkowa. I jego udział w tej kam- panii może uczynić ją ciekawszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:13 Mówie Ci Gargamel Lubawski wygra ale Kośmider będzie na końcu choć oczywiście pewnie może dostać się do RM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamal Re: 1.Lubawski,2.Grzela ............... potem prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:58 A może jestes Panem Markiem wiesz o kim mówie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX Lubawski to jest pewniak na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 01:12 i chciałbym by wystartował bo chciałbym go poprzec i tym głosem podziekowac, że coś robi dla maista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olevka Wojciech Lubawski prezydentem Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 01:47 i modle się o to by on został bo coś się dzieje za jego kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Wojciech Lubawski prezydentem Kielc IP: 81.219.132.* 11.05.06, 07:32 Prawda jest nie do strawienia dla Gargamela zy Kielczanina, ale doskonale zdają oni sobie sprawę, że ani J. Grzela ani Z. Kośmider, ani J. Suchanski nie są zdolni zagrozić W. Lubawksiemu w wyborach samorządowych i nikt temu facetowi tej szansy nie dał w prezencie, nawet czarna siła. On sobie tę szansę wypracowł wraz z zespołem ludzi, których możemy nie akceptować, bo wielu z nich jest niekompetentnych do bólu, jak np. dyr. Tomala, czyli taki Michałkiewicz z SLD, ale taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfa Re: Wojciech Lubawski prezydentem Kielc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:42 sporo w tym prawdy i chyba wielu sympatyków lewicy tą świadomosc ma ale równiez wiedza ze obecna sytuacja jest w ogromnej mierze zawiniona przez lewicę pd góry do dołu. Nawet przy ogromnych obecnie staraniach prawicy sanse lewicy nie rosna dzisiaj - ale jak to juz zauważył Gargamel - to długo nie potrwa unas szybko elektorat wyborczy przepływa z prawa na lewo i z lewa na prawo zadziwiajace jest to ze po pierwsze - jest wielu ludzi po stronie lweicy zdolnych do podjecia ciężaru władzyi nie mozna wybrac jednego na Prezudenta - jak wygra prawica to w duzej mierze bedzie to zasługa lewicy po drugie co jest zadziwiające - dotad lewica wyprzedzała akcje i inicjatywy ppolityczne - teraz sprawnie to robi prawica - często niezwykle brutalnie ale to sie u nas ludziom podoba t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Wojciech Lubawski prezydentem Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:19 Fakt lewica sama siebie niszczy!!Większość ludzi to jednak prości ludzie,uczciwi i wierzą we wszystko co im się mówi a oczy otwierają zbyt późno.To już dawno ale mądrze ktoś wymyślił:mądry Polak po szkodzie!Komuchy po wojnie to był błąd ale prawica teraz to też jest błąd!!Cieżko tu coś wybrać bo każdy chce nakraść,zarobic,dać prace znajomkom!!Dlatego tyle ludzi stąd wyjeżdża i wracać nie chce!Będą tu same nacje ze wschodu i dalej jakos to będzie za kilka lat anormalność dalej będzie na zachodzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calm Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:36 Jasne, że Joanna Grzela i tylko Ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewniak Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:11 bo jeste najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaskader Re: Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:18 Dlatego zagłosuje na niego gdyż nie chcę juz jakiejś niewiadomej sądzę, że obecny prezydent na owym stanowisku sie sprawdził i to jest najwazniejsze, że jest akceptiowany przez ponad połowe ludzi w tym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Raczej Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:12 to jest jedyny mój kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justine Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.kolporter.com.pl / 80.51.223.* 11.05.06, 13:07 oczywiscie ze Jurek Suchanski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Car Oczywi ście ze Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:04 i to jest tylko jeden kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Tak, Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 00:48 Popieram jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Normalka Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 00:49 ma zostac i zostanie prezydentem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:06 głosowałam i zagłosuje tylko na niego gdyż jest to kompetentna osoba na te stanowisko i się sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Podzielma większość - Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:19 musi wygrac i chciałabym aby było to w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: Podzielma większość - Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:53 Tylko Wojtek, inni nie dorastają mu do pięt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zjawa Re: Podzielma większość - Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:52 Lubawski wygra takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł stróż prawa Lubawski ! Lubawski! Lubawski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:57 tylko Wojciech Lubawski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisownicki Kandydatu jest wielu...Lubawski jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:03 i tylko na niego zagłosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Kandydatu jest wielu...Lubawski jeden IP: *.kielce.net.pl 11.05.06, 23:02 Czy przypadkiem o Joannie Grzeli negatywnie nie piszą przekwitłe kobitki z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Kandydatu jest wielu...Lubawski jeden IP: 81.219.132.* 12.05.06, 00:14 Kobitki nie, tylko zawiedzeni faceci, co mlaskali na jej widok i na tym się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulus Re: Kandydatu jest wielu...Lubawski jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:52 Głosuje na Lubawskiego bo moje maisto może nie za bardzo ale robi sie o wiele atrakcyjniejsze niz przedtem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milenka Ja tam jako kobieta wole Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 00:47 Bo miło wygląda choc nie ma dopasowanych krawatów i fajnych gajherków ale to nie sztaa zdobi człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aparatczyk Głosowałem na Lubawskiego i tak zrobie tym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 01:41 gdyż sprawdził się na tym stanowisku i nie ejstem z jego powodu zawstydzony, godnie reprezentuje nasze maisto i coś zrobił i na szczęście sćiaga pieniadze z UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mefiu Sondaż mówi sam za siebie Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 01:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=41679977&a=41679977 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monopol na wladze Wojtek w sondażu Echa Dnia - prowadzi - hura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 02:15 bardzo się ciesze, podobno ma 59,9% popracia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni I Lubawski wygrywa w sondażu Echa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 06:53 I życze mu tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja 0 Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:21 Gdyż jedyny i to mocny kandydat prawic własnie taki jak Wojciech Lubawski jest jego gwarantem. Nie byłam po Echo Dnia dzisiaj jeszcze ale podobno to właśnie Lubawski tak ze spora przewagą wygrywa z tego co czytam. Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:27 Pewka, że wygra a ja na niego głosowałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozlicz przeszłość Nowy Sondaż Echa Dnia-Lubawski zdobył niemal. 60% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:29 a Grzela 17,5% Suchański 12,4% i Kośmider 8,7%. Hura stawiam na Lubawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Nowy Sondaż Echa Dnia-Lubawski zdobył niemal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:29 Wiem sam brałem u dział w tym sondażu i zagłosowałem na obecnego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Nowy Sondaż Echa Dnia-Lubawski zdobył niemal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:37 Super Super Super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamelowa No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:32 Hahahahha i bardzo dobrze, pewnie powie, że sondaż może te same osoby robiły:P Ja i tak zagłosuje na Lubawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: 81.6.130.* 12.05.06, 08:54 Nic podobnego Droga "Gargamelowa" - wynik sondażu uważam /jak na tą chwilę/ za w miarę obiektywny. Nie wierzę jednak w te ponad 50% poparcia WEL-a. Ma jednak zdecydowanie ponad 40%. Na ostateczny wynik sondażu przedwyborczego będą miały wpływ dwie sprawy, a to jest: ewentualne wystawienie kandydata przez "Pisuar" oraz wyrok w sprawie sprzedaży działki na Ślichowicach. Natomiast wyjątkowo po- zytywny jest wypływający z tego sondażu wniosek - ten z którego wynika, że wy- borcy w naszym województwie obdarzają wiekszym zaufaniem kandydatów "Samorządu 2002" od ewentualnych kandydatów "Pisuaru". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gragamelowa Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 09:16 Drogi "gargamelu" z całym szacunkiem do Tych przekonan politycznych , jednak stwierdzam fak iż obecny prezydent ma ponad 50% poparcia. Echo jednak potrafi robic dobre sondaże wiec pewnie i tak jest teraz. Owszem pewna grupa ludzi która tu się wypowiadała nie odzwierciedla całego naszego Kieleckiego społeczeństwa. Jednak pewne jest że pis nie wystawi kandydata, a po 2 , narazie podobno jest wiadome, że nikt nie wział do kieszeni w sp[rawie Ślichowic. Ja myśle jednak , że wygrana prze v-ce prezydenta Ck wzmocni tylko pozycje Lubawskiego, jednak negatywny wyrok nie będzie zbytnio wpływał na jego osłabienie.Poprostu chyba macie złego kandydata. Nie lepiej było miec Piotrowicza?? Było by ciekawiej w czasie kampanii. Ja głosuje na Lubawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: 81.6.130.* 12.05.06, 09:32 Droga "Gargamelowa" - zawsze byłem zdecydowanym zwolennikiem aby kandydatem SLD był Marek Piotrowicz. Niestety odbyte w Kieleckim SLD prawybory dały zwycięstwo Joannie Grzeli. Bezpośrednio po nich zamieściłem na tym forum post o tym, że ro- strzyga to o zwycięstwie WEL-a. Co do samego "Pisuaru" - nic jeszcze nie wiadomo bowiem ambicje Gosiewskiego są ogromne. Jeśli nie wystawią swojego kandydata to tylko dlatego, że brak im kogoś kto mógłby konkurować z WEL-em. Nigdy nie byłem wśród tych forumowiczów, którzy uważają, że WEL czy PARAFINA "obłowili się" przy sprawie sprzedaży działki na Ślichowicach. Nasz WEL jest KŁAMCZUCHEM i NAWIEDZO- NYM WIZJONEREM oraz KLERYKAŁEM lecz robienie z niego ZŁODZIEJA to zwykłe drań- stwo. Myślę jednak, że Marianek ma duże szanse na wyrok "w zawiasach". To jednak niewiele zmieni bo WEL mimo wszystko /po namowach - dla dobra Kielc itd./ wysta- rtuje i wygra te wybory. Jednak nie w I-szej turze jak to niektórzy prorokują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamelowa Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 09:51 Heh może i w I turze wygra, myśle , że jednak gdyby Piotrowicz startował mogłaby byc zacięta walka. Dlaczego myśle, że wygra w I turze? Gdyż sam zauważ ss2002 Lubawskiego rośnie w siłe. We Włoszczowie Solecki ma dużą przewage i jest jakaś sznasa by wygrał także w I turze. Jednak sądze iż Gosiewski dla dobra nie wystawi nikogo, jednak nie mnie to oceniać. Małe prawdopodobieństwo by mieli kogoś mocnego. Sam widzisz, że nie mają zbytniego pparacia juz w Województwie. Tak jak mówie szanuje twoje zaopatrywania polityczne ale ja nadal sądze iz wygra Lubawski. Piotrowicz byłnby poważniejszym kandydatem niż Grzela ale cóz........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: 81.6.130.* 12.05.06, 12:19 Droga "Gargamelowa" - Edgar Przemysław Gosiewski nie należy do ludzi, którzy mogą się kierować np. "dobrem Kielc". Gdyby miał jakiegoś liczącego się kandyda- ta na Prezydenta Miasta zrobiłby wszystko aby "łyknąć Kielce". Wygrana naszego WEL-a w I-szej turze nie jest jednak możliwa - uzyska zdecydowaną przewagę, któ- rą powiększy w II-giej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamelowa Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:47 Drogi Gargamelu mam prywatne ppytanie czemu zawieszasz swoja działanośc związaną z miastem??pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erni Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:46 Gargamel odchodzi o jak mi szkoda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:59 czy to nie jest małe deja vu? jakbym juz to widział a tu głosza wciaz ze lewica idzie razem jeszcze trochę i uwierżę małe, podłe,niskie, gra ciagle swoje to jest zagadka oczywiscie moze dotyczyc tak osób, sprawy jak i grupy ludzi dlaczego oni nie rozumia że przegrywaja na własne życzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminator Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:09 SS 2002 i Lubawski wygraja nie ma się co łudzić a ja na nich zafłsuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchy Lubawski wygrywa w sondażu-hura hura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:34 Ja także przyłącze się do tej rzeszy Luddzi i głosuje na Wojtka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BArbi Re: Lubawski wygrywa w sondażu-hura hura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:50 Głosuje n W.L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Lubawski wygrywa w sondażu-hura hura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:51 Oł je , także jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś