Dodaj do ulubionych

kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela

• Gość: sewek_ck Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: 193.24.200.* 10.05.06, 21:14
      Lubawski oczywiscie
      • Gość: Pisior Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:18
        gargamel, czy jak wolisz Marku!! Zwykła świnia z ciebie i powinni cię już dawno
        wypieprzyć z SLD. Ty chyba ciulu sam nie zdajesz sobie sprawy jak szkodzisz
        lewicy!!
        • Gość: Gargamel Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: 81.6.130.* 11.05.06, 00:11
          Drogi "Pisior" czy jak wolisz Jasiu, Jerzy, Zdzisławie czy Zbyszku - ze Święto-
          krzyskiego SLD nie "wypieprzono" nawet Henia D. czy Andrzeja J. odpowiedzialnych
          za ZGNOJENIE Sojuszu, a w wyniku wymyślonej przez jego Kierownictwo tzw. "wery-
          fikacji" w Kieleckiej SLD pozostało niewiele ponad 500 Członków. Może więc nale-
          ży ostrożnie postępować z tymi co zostali - chyba, że na ich miejsce mają powró-
          cić ludzie typu Skowron, Suchański i reszta. Co do mnie samego to nigdy nie na-
          pisałem na tym forum nic ZŁEGO o tych z SLD, którzy "nie mają gnoju w rękawach".
          Poza tym płacę składki, uczęszczam na zebrania i "nie pcham się" do pełnienia
          funkcji partyjnych. A po kolejnym PSEUDO-SUKCESIE WYBORCZYM Sojuszu w wyborach
          samorządowych w Kielcach podobnych do mnie będzie w SLD prawdopodobnie mniej
          niż jest to obecnie. A ty Drogi "Pisiorze" mówiąc o LEWICY masz pewnie na myśli
          tych, ktorzy USTAWIAJĄ SIĘ teraz w różnego rodzaju Forach i Partiach lewicowego
          PLANKTONU. Tym faktycznie czasami udało mi się zaszkodzić.
    • Gość: misterxy Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.chello.pl 10.05.06, 21:16
      Ja będę głosował na L. Może nie jest idealnym kandydatem na prezydenta CK
      (np.kwestia parkingu na Pl. Konstytucji), ale o niebo lepszym niż G.
    • Gość: Miniczka Kobiety nie zagłosują na Grzelę lecz na Lubawskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:08
      może nie ejst on przystojny ale dobry z niego polityk
    • Gość: Tytus Marku z SLD niejaki "gargamelu" Wojtek wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:11
      I będzie wasz porażka. Waqsz czas się juz skończył na szczęscie MArku.
      • Gość: Gargamel Re: Marku z SLD niejaki "gargamelu" Wojtek wygra IP: 81.6.130.* 11.05.06, 00:15
        Więcej niż prawdopodobna najbliższa wygrana WEL-a nie będzie miała nic wspólnego
        z prognozowanym przez ciebie Drogi "Tytusie" KOŃCEM LEWICY. Również w Kielcach
        jest czas nadejdzie po kolejnych SUKCESACH naszego WEL-a i Prawicy.
        • Gość: Tytus Re: Marku z SLD niejaki "gargamelu" Wojtek wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 01:11
          Jendak sam stwierdzasz, że Lubawski wygra hm??? czym to sie kierujesz???
          • Gość: Gargamel Re: Marku z SLD niejaki "gargamelu" Wojtek wygra IP: 81.6.130.* 11.05.06, 11:32
            Tylko zwykłą LOGIKĄ - bo w sytuacji kilku kandydatów wystawianych przez Lewicę
            oraz inne organizacje WEL niczym /no może poza wyrokiem w sprawie działeczki na
            Ślichowicach/ nie jest zagrożony. Nawet wystawieniem kandydata przez "Pisuar",
            który ma same GWIAZDY.
    • Gość: Manifest 1.Lubawski,2.Grzela ............... potem przepaść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:15
      Z całym szacunkiem dla Pana Kośmidra ale nie ma szans. Nie wiem komu zabierze
      on głosy ale chyba troszke głosów zabierze lewicy. A kolega Gargamel pisze, że
      zajał w 2002 roku na prezydenta Ck Pan Kośmider 4 miejsce, to fakt sprawdziłem.
      Ale nie dodałaeś Gargamelu, że Pan Kośmider startował z Samoobrony a teraz juz
      napewno go nie wystawi, Wiec ludzie głosowali tu na samoobrone a nie na
      kandydata Kośmidra. A i chyba warto zauważyć, że on sam zaapelował także by
      oddac w 2 turze głosy na Lubawskiego a nie na Stępnia.

WOJTEK LUBAWSKI WYGRA !!!!!!!!!!!! jupi.
      • Gość: Gargamel Re: 1.Lubawski,2.Grzela ............... potem prz IP: 81.6.130.* 11.05.06, 00:24
        To, że przed samymi wyborami Pan Zbigniew Kośmider zrezygnował z kandydowania
        ze składu własnego Komitetu Wyborczego zarówno na Prezydenta Kielc jak i Radne-
        go i wystartował jako kandydat Samoobrony na Prezydenta było błędem - w ten
        sposób nie wszedł bowiem do składu Rady Miasta. Nadal jest jednak osobą bardzo
        popularną w mieście w wielu środowiskach i choć nie zostanie Prezydentem to jed-
        nak znajdzie się ponownie w pierwszej 3-ce lub 4-ce i zdobędzie mandat Radnego.
        A jako Radny w poprzedniej kadencji nieźle dawał POPALIĆ ówczesnemu Prezydentowi
        - taki ma już charakter.
        • Gość: Jamal Re: 1.Lubawski,2.Grzela ............... potem prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 01:09
          a może Ty jesteś owym Kosmidrem , że go wychwalach w niebiosy hm??/
          (powiedziałem może) bo na zdrowy rozsądek Ty jednak jako działacz powinienes
          wychwalac jednak Pania Grzelowa nie?? i tak wygra Lubawski, na Grzelową nic
          złego nie powiem bo to Twój kandydat i nie wdaje sie w pyskówki.
          • Gość: Gargamel Re: 1.Lubawski,2.Grzela ............... potem prz IP: 81.6.130.* 11.05.06, 11:41
            Nie Drogi "Jamalu" - nie jestem Panem Zbigniewem Kośmidrem. Nie "wychwalam go
            też pod niebiosa" - piszę o nim /i o innych ewentualnych kandydatach/ tylko pra-
            wdę. Uważam bowiem, że w sytuacji TOTALNEJ PLAŻY i CAŁKOWITEJ BEZBARWNOŚCI wię-
            kszości osób chętnych do konkurowania z naszym WEL-em jest on wyjątkiem - jako
            osoba znana w Kielcach, bardzo barwna i nie tuzinkowa. I jego udział w tej kam-
            panii może uczynić ją ciekawszą.
            • Gość: Olek Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:13
              Mówie Ci Gargamel Lubawski wygra ale Kośmider będzie na końcu choć oczywiście
              pewnie może dostać się do RM
            • Gość: Jamal Re: 1.Lubawski,2.Grzela ............... potem prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:58
              A może jestes Panem Markiem wiesz o kim mówie?
    • Gość: EX Lubawski to jest pewniak na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 01:12
      i chciałbym by wystartował bo chciałbym go poprzec i tym głosem podziekowac, że
      coś robi dla maista.
    • Gość: Olevka Wojciech Lubawski prezydentem Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 01:47
      i modle się o to by on został bo coś się dzieje za jego kadencji.
      • Gość: Jaga Re: Wojciech Lubawski prezydentem Kielc IP: 81.219.132.* 11.05.06, 07:32
        Prawda jest nie do strawienia dla Gargamela zy Kielczanina, ale doskonale zdają
        oni sobie sprawę, że ani J. Grzela ani Z. Kośmider, ani J. Suchanski nie są
        zdolni zagrozić W. Lubawksiemu w wyborach samorządowych i nikt temu facetowi
        tej szansy nie dał w prezencie, nawet czarna siła. On sobie tę szansę wypracowł
        wraz z zespołem ludzi, których możemy nie akceptować, bo wielu z nich jest
        niekompetentnych do bólu, jak np. dyr. Tomala, czyli taki Michałkiewicz z SLD,
        ale taka jest prawda.
        • Gość: Alfa Re: Wojciech Lubawski prezydentem Kielc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:42
          sporo w tym prawdy
          i chyba wielu sympatyków lewicy tą świadomosc ma
          ale równiez wiedza ze obecna sytuacja jest w ogromnej mierze zawiniona przez
          lewicę pd góry do dołu.
          Nawet przy ogromnych obecnie staraniach prawicy sanse lewicy nie rosna dzisiaj -
          ale jak to juz zauważył Gargamel - to długo nie potrwa
          unas szybko elektorat wyborczy przepływa z prawa na lewo i z lewa na prawo
          zadziwiajace jest to ze po pierwsze - jest wielu ludzi po stronie lweicy
          zdolnych do podjecia ciężaru władzyi nie mozna wybrac jednego na Prezudenta -
          jak wygra prawica to w duzej mierze bedzie to zasługa lewicy
          po drugie co jest zadziwiające - dotad lewica wyprzedzała akcje i inicjatywy
          ppolityczne - teraz sprawnie to robi prawica - często niezwykle brutalnie ale to
          sie u nas ludziom podoba
          t
          • Gość: lew Re: Wojciech Lubawski prezydentem Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:19
            Fakt lewica sama siebie niszczy!!Większość ludzi to jednak prości
            ludzie,uczciwi i wierzą we wszystko co im się mówi a oczy otwierają zbyt
            późno.To już dawno ale mądrze ktoś wymyślił:mądry Polak po szkodzie!Komuchy po
            wojnie to był błąd ale prawica teraz to też jest błąd!!Cieżko tu coś wybrać bo
            każdy chce nakraść,zarobic,dać prace znajomkom!!Dlatego tyle ludzi stąd
            wyjeżdża i wracać nie chce!Będą tu same nacje ze wschodu i dalej jakos to
            będzie za kilka lat anormalność dalej będzie na zachodzie!!
    • Gość: Calm Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:36
      Jasne, że Joanna Grzela i tylko Ona.
    • Gość: Pewniak Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:11
      bo jeste najlepszy
      • Gość: Kaskader Re: Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:18
        Dlatego zagłosuje na niego gdyż nie chcę juz jakiejś niewiadomej sądzę, że
        obecny prezydent na owym stanowisku sie sprawdził i to jest najwazniejsze, że
        jest akceptiowany przez ponad połowe ludzi w tym miescie.
    • Gość: Alojzy Raczej Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:12
      to jest jedyny mój kandydat
    • Gość: justine Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.kolporter.com.pl / 80.51.223.* 11.05.06, 13:07
      oczywiscie ze Jurek Suchanski!!!
    • Gość: Car Oczywi ście ze Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:04
      i to jest tylko jeden kandydat.
      • Gość: Stefan Tak, Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 00:48
        Popieram jak wyżej
      • Gość: Inga Normalka Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 00:49
        ma zostac i zostanie prezydentem:)
    • Gość: Megi Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:06
      głosowałam i zagłosuje tylko na niego gdyż jest to kompetentna osoba na te
      stanowisko i się sprawdził.
    • Gość: Julia Podzielma większość - Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:19
      musi wygrac i chciałabym aby było to w pierwszej turze.
      • Gość: Evita Re: Podzielma większość - Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:53
        Tylko Wojtek, inni nie dorastają mu do pięt!
      • Gość: Zjawa Re: Podzielma większość - Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:52
        Lubawski wygra takie jest moje zdanie.
    • Gość: anioł stróż prawa Lubawski ! Lubawski! Lubawski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:57
      tylko Wojciech Lubawski.
    • Gość: Pisownicki Kandydatu jest wielu...Lubawski jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:03
      i tylko na niego zagłosuje
      • Gość: Autor Re: Kandydatu jest wielu...Lubawski jeden IP: *.kielce.net.pl 11.05.06, 23:02
        Czy przypadkiem o Joannie Grzeli negatywnie nie piszą przekwitłe kobitki z SLD
        • Gość: Jaga Re: Kandydatu jest wielu...Lubawski jeden IP: 81.219.132.* 12.05.06, 00:14
          Kobitki nie, tylko zawiedzeni faceci, co mlaskali na jej widok i na tym się
          skończyło.
      • Gość: Zulus Re: Kandydatu jest wielu...Lubawski jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:52
        Głosuje na Lubawskiego bo moje maisto może nie za bardzo ale robi sie o wiele
        atrakcyjniejsze niz przedtem
    • Gość: Milenka Ja tam jako kobieta wole Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 00:47
      Bo miło wygląda choc nie ma dopasowanych krawatów i fajnych gajherków ale to
      nie sztaa zdobi człowieka.
    • Gość: Aparatczyk Głosowałem na Lubawskiego i tak zrobie tym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 01:41
      gdyż sprawdził się na tym stanowisku i nie ejstem z jego powodu zawstydzony,
      godnie reprezentuje nasze maisto i coś zrobił i na szczęście sćiaga pieniadze z
      UE
    • Gość: Mefiu Sondaż mówi sam za siebie Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 01:51
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=41679977&a=41679977
    • Gość: Monopol na wladze Wojtek w sondażu Echa Dnia - prowadzi - hura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 02:15
      bardzo się ciesze, podobno ma 59,9% popracia:)
    • Gość: erni I Lubawski wygrywa w sondażu Echa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 06:53
      I życze mu tego.
    • Gość: Alicja 0 Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:21
      Gdyż jedyny i to mocny kandydat prawic własnie taki jak Wojciech Lubawski jest
      jego gwarantem. Nie byłam po Echo Dnia dzisiaj jeszcze ale podobno to właśnie
      Lubawski tak ze spora przewagą wygrywa z tego co czytam. Gratuluje.
      • Gość: Obcy Re: Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:27
        Pewka, że wygra a ja na niego głosowałem:)
    • Gość: Rozlicz przeszłość Nowy Sondaż Echa Dnia-Lubawski zdobył niemal. 60% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:29
      a Grzela 17,5% Suchański 12,4% i Kośmider 8,7%. Hura stawiam na Lubawskiego.
      • Gość: Irek Re: Nowy Sondaż Echa Dnia-Lubawski zdobył niemal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:29
        Wiem sam brałem u dział w tym sondażu i zagłosowałem na obecnego prezydenta
        • Gość: Milka Re: Nowy Sondaż Echa Dnia-Lubawski zdobył niemal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:37
          Super Super Super:)
    • Gość: Gargamelowa No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:32
      Hahahahha i bardzo dobrze, pewnie powie, że sondaż może te same osoby robiły:P
      Ja i tak zagłosuje na Lubawskiego.
      • Gość: Gargamel Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: 81.6.130.* 12.05.06, 08:54
        Nic podobnego Droga "Gargamelowa" - wynik sondażu uważam /jak na tą chwilę/ za
        w miarę obiektywny. Nie wierzę jednak w te ponad 50% poparcia WEL-a. Ma jednak
        zdecydowanie ponad 40%. Na ostateczny wynik sondażu przedwyborczego będą miały
        wpływ dwie sprawy, a to jest: ewentualne wystawienie kandydata przez "Pisuar"
        oraz wyrok w sprawie sprzedaży działki na Ślichowicach. Natomiast wyjątkowo po-
        zytywny jest wypływający z tego sondażu wniosek - ten z którego wynika, że wy-
        borcy w naszym województwie obdarzają wiekszym zaufaniem kandydatów "Samorządu
        2002" od ewentualnych kandydatów "Pisuaru".
        • Gość: Gragamelowa Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 09:16
          Drogi "gargamelu" z całym szacunkiem do Tych przekonan politycznych , jednak
          stwierdzam fak iż obecny prezydent ma ponad 50% poparcia. Echo jednak potrafi
          robic dobre sondaże wiec pewnie i tak jest teraz. Owszem pewna grupa ludzi
          która tu się wypowiadała nie odzwierciedla całego naszego Kieleckiego
          społeczeństwa. Jednak pewne jest że pis nie wystawi kandydata, a po 2 , narazie
          podobno jest wiadome, że nikt nie wział do kieszeni w sp[rawie Ślichowic. Ja
          myśle jednak , że wygrana prze v-ce prezydenta Ck wzmocni tylko pozycje
          Lubawskiego, jednak negatywny wyrok nie będzie zbytnio wpływał na jego
          osłabienie.Poprostu chyba macie złego kandydata. Nie lepiej było miec
          Piotrowicza?? Było by ciekawiej w czasie kampanii. Ja głosuje na Lubawskiego.
          • Gość: Gargamel Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: 81.6.130.* 12.05.06, 09:32
            Droga "Gargamelowa" - zawsze byłem zdecydowanym zwolennikiem aby kandydatem SLD
            był Marek Piotrowicz. Niestety odbyte w Kieleckim SLD prawybory dały zwycięstwo
            Joannie Grzeli. Bezpośrednio po nich zamieściłem na tym forum post o tym, że ro-
            strzyga to o zwycięstwie WEL-a. Co do samego "Pisuaru" - nic jeszcze nie wiadomo
            bowiem ambicje Gosiewskiego są ogromne. Jeśli nie wystawią swojego kandydata to
            tylko dlatego, że brak im kogoś kto mógłby konkurować z WEL-em. Nigdy nie byłem
            wśród tych forumowiczów, którzy uważają, że WEL czy PARAFINA "obłowili się" przy
            sprawie sprzedaży działki na Ślichowicach. Nasz WEL jest KŁAMCZUCHEM i NAWIEDZO-
            NYM WIZJONEREM oraz KLERYKAŁEM lecz robienie z niego ZŁODZIEJA to zwykłe drań-
            stwo. Myślę jednak, że Marianek ma duże szanse na wyrok "w zawiasach". To jednak
            niewiele zmieni bo WEL mimo wszystko /po namowach - dla dobra Kielc itd./ wysta-
            rtuje i wygra te wybory. Jednak nie w I-szej turze jak to niektórzy prorokują.
            • Gość: Gargamelowa Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 09:51
              Heh może i w I turze wygra, myśle , że jednak gdyby Piotrowicz startował
              mogłaby byc zacięta walka. Dlaczego myśle, że wygra w I turze? Gdyż sam zauważ
              ss2002 Lubawskiego rośnie w siłe. We Włoszczowie Solecki ma dużą przewage i
              jest jakaś sznasa by wygrał także w I turze. Jednak sądze iż Gosiewski dla
              dobra nie wystawi nikogo, jednak nie mnie to oceniać. Małe prawdopodobieństwo
              by mieli kogoś mocnego. Sam widzisz, że nie mają zbytniego pparacia juz w
              Województwie. Tak jak mówie szanuje twoje zaopatrywania polityczne ale ja nadal
              sądze iz wygra Lubawski. Piotrowicz byłnby poważniejszym kandydatem niż Grzela
              ale cóz...........
              • Gość: Gargamel Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: 81.6.130.* 12.05.06, 12:19
                Droga "Gargamelowa" - Edgar Przemysław Gosiewski nie należy do ludzi, którzy
                mogą się kierować np. "dobrem Kielc". Gdyby miał jakiegoś liczącego się kandyda-
                ta na Prezydenta Miasta zrobiłby wszystko aby "łyknąć Kielce". Wygrana naszego
                WEL-a w I-szej turze nie jest jednak możliwa - uzyska zdecydowaną przewagę, któ-
                rą powiększy w II-giej turze.
                • Gość: Gargamelowa Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:47
                  Drogi Gargamelu mam prywatne ppytanie czemu zawieszasz swoja działanośc
                  związaną z miastem??pozdrawiam.
                  • Gość: Erni Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:46
                    Gargamel odchodzi o jak mi szkoda:)
                • Gość: alfa Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:59
                  czy to nie jest małe deja vu? jakbym juz to widział
                  a tu głosza wciaz ze lewica idzie razem
                  jeszcze trochę i uwierżę
                  małe, podłe,niskie, gra ciagle swoje
                  to jest zagadka oczywiscie
                  moze dotyczyc tak osób, sprawy jak i grupy ludzi
                  dlaczego oni nie rozumia że przegrywaja na własne życzenie
              • Gość: terminator Re: No to Gargamel ma dziś zrąbany dzień po sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:09
                SS 2002 i Lubawski wygraja nie ma się co łudzić a ja na nich zafłsuje:)
    • Gość: Suchy Lubawski wygrywa w sondażu-hura hura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:34
      Ja także przyłącze się do tej rzeszy Luddzi i głosuje na Wojtka.
      • Gość: BArbi Re: Lubawski wygrywa w sondażu-hura hura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:50
        Głosuje n W.L.
        • Gość: Hans Re: Lubawski wygrywa w sondażu-hura hura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:51
          Oł je , także jak wyżej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka