Gość: gielcznin Gumowiec na breloczku IP: 138.49.32.* 17.05.06, 18:19 Jesli nie baba-jaga, jesli nie krowa (z czemu krowa?), jesli nie (kura (a czemu kura?), no to moze gumowiec. Czemu gumowiec? Bo jesli nie baba-jaga to wszystko inne moze byc...nie bedzie miec zadnej wartosci regionalnej. NB: Baba-jaga jest najbardziej charakterystycznym elelentem obok Koziolka Matolka (no ale ten to chyba Pacanow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bziQ Re: Gumowiec na breloczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 06:21 Po ostatniej wygranej Samoobrony i wypromowaniu Pardy w Swietokrzyskiem - tylko Koziolek Matolek moze byc maskotka regionalna:).Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEATH Matka boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:28 Matka boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masktoką kielc hehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiadz Re: Uczniowie zaprojektują maskotkę Klerokowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 01:16 Ja proponuje maskotke w ksztalcie ksiedza jak na prawdziwy Klerykow przystalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: civit Re: Uczniowie zaprojektują maskotkę Klerokowa IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 18.05.06, 07:31 Ja proponuję maskotkę Wojtka, koniecznie z wąsami, w zapasce spod której wyzierałby strój kibica korony, w prawej ręce scyzoryk,w lewej saksofon, na plecach tablice mojżeszowe,u dołu zwisająca kiełbasa wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: civit Re: Uczniowie zaprojektują maskotkę Klerokowa IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 18.05.06, 07:31 Ja proponuję maskotkę Wojtka, koniecznie z wąsami, w zapasce spod której wyzierałby strój kibica korony, w prawej ręce scyzoryk,w lewej saksofon, na plecach tablice mojżeszowe,u dołu zwisająca kiełbasa wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: Uczniowie zaprojektują maskotkę Kielc IP: *.geofizyka.pl / *.geofizyka.pl 18.05.06, 08:34 Dlaczego akurat scyzoryk? nie mieszkam w Kielcach. Bywam tam i zarówno mnie jak i dla moich znajomych miasto kojarzy się z Babą Jagą, jelonkiem, zapaskami. To znaki rozpoznawcze Waszego miasta, które ma swój niepowtarzalny klimat i urok. Odpowiedz Link Zgłoś