Dodaj do ulubionych

Uczniowie zaprojektują maskotkę Kielc

• Gość: gielcznin Gumowiec na breloczku IP: 138.49.32.* 17.05.06, 18:19
      Jesli nie baba-jaga, jesli nie krowa (z czemu krowa?), jesli nie (kura (a czemu
      kura?), no to moze gumowiec. Czemu gumowiec?
      Bo jesli nie baba-jaga to wszystko inne moze byc...nie bedzie miec zadnej
      wartosci regionalnej.
      NB: Baba-jaga jest najbardziej charakterystycznym elelentem obok Koziolka
      Matolka (no ale ten to chyba Pacanow)
      • Gość: bziQ Re: Gumowiec na breloczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 06:21
        Po ostatniej wygranej Samoobrony i wypromowaniu Pardy w Swietokrzyskiem - tylko
        Koziolek Matolek moze byc maskotka regionalna:).Jestem za.
    • Gość: DEATH Matka boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:28
      Matka boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masktoką kielc
      hehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheheheheh
    • Gość: ksiadz Re: Uczniowie zaprojektują maskotkę Klerokowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 01:16
      Ja proponuje maskotke w ksztalcie ksiedza jak na prawdziwy Klerykow przystalo.
      • Gość: civit Re: Uczniowie zaprojektują maskotkę Klerokowa IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 18.05.06, 07:31
        Ja proponuję maskotkę Wojtka, koniecznie z wąsami, w zapasce spod której
        wyzierałby strój kibica korony, w prawej ręce scyzoryk,w lewej saksofon, na
        plecach tablice mojżeszowe,u dołu zwisająca kiełbasa wyborcza.
      • Gość: civit Re: Uczniowie zaprojektują maskotkę Klerokowa IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 18.05.06, 07:31
        Ja proponuję maskotkę Wojtka, koniecznie z wąsami, w zapasce spod której
        wyzierałby strój kibica korony, w prawej ręce scyzoryk,w lewej saksofon, na
        plecach tablice mojżeszowe,u dołu zwisająca kiełbasa wyborcza.
    • Gość: ew Re: Uczniowie zaprojektują maskotkę Kielc IP: *.geofizyka.pl / *.geofizyka.pl 18.05.06, 08:34
      Dlaczego akurat scyzoryk? nie mieszkam w Kielcach. Bywam tam i zarówno mnie jak
      i dla moich znajomych miasto kojarzy się z Babą Jagą, jelonkiem, zapaskami. To
      znaki rozpoznawcze Waszego miasta, które ma swój niepowtarzalny klimat i urok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka