Dodaj do ulubionych

Akcja "Gazety". "Razem zmieniajmy Kielce"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 00:17
A wypróżniać się jest ponoć dobrze w pozycji kucznej
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Akcja "Gazety". "Razem zmieniajmy Kielce" IP: *.futuro.kielce.msk.pl 23.05.06, 00:28
      Budową aquaparku i nowego dworca powinna się zająć prywatna instytucja a potem
      na tym zarabiać. Miasto niech lepiej zrobi porządne drogi i chodniki
      • atomm Wyremontowac rynek i drogi!!!! 23.05.06, 09:51
        aqua park moze zostac zbudowany przez prywatnego przedsiebiorce...
        • Gość: scyzor Re: Wyremontowac rynek i drogi!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 11:38
          niech panowie radni wsiada do swoich PRYWATNYCH samochodow i przejada sie
          ulicami Okrzei, Zagnanska, Sandomierska 1 maja. jesli stwierdza ze te drogi sa
          w dobrym stanie i sa dobra wizytowka wjezdzajacych do Kielc ludzi to niech
          buduja aquapark, burza dworzez pkp i robia co im sie podoba.
    • Gość: babetka Miałam podejrzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 00:32
      Miałam podejrzenia, że akcja Gazety jest żartem. Nadal mam takie podejrzenia,
      ale Gazeta pisze o tym swoimi najznakomitszymi piórami zbyt często. A zbyt
      częste powtarzanie żartu świadczy albo o tym, że redaktorzy Gazety uważają
      Kielczan za kretynów, albo sami są kretynami.

Ja powiem jasno – akcja Gazety i pytania sformułowane w ankiecie, a co za tym
      idzie wyciągnięte wnioski, są do dupy.

Bo oczywiście można także zapytać tak:
      - kogo uważasz za większego człowieka honoru:

• Wojciecha Jaruzelskiego
      • Czesława Kiszczaka
      • Włodzimierza Cimoszewicza

To byłoby takie michnikowskie :)))
    • Gość: babetka Pani Joasiu Gergont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 00:36
      Zapomniała Pani jeszcze napisać, że Kielczanie wybrali, że chcą być piękni,
      zdrowi, bogaci, jurni...

Czy to, że chcą być jurni budzi w Pani, Pani Joasiu Gergont, jakieś emocje?
      • Gość: zxc Re: Pani Joasiu Gergont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:50
        Babetka! przecież Łoś jest jurny.Chce każdej, którą widzi. Więc domyśl się
        dlaczego nie wzbudza emocji.
    • Gość: xtrmntr ty się najlepiej wypróżniasz w pozycji forumowej IP: *.cable.mindspring.com 25.05.06, 00:37
      Gnido!
      • Gość: babetka Re: ty się najlepiej wypróżniasz w pozycji forumo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:39
        Gość portalu: xtrmntr napisał(a):

> Gnido!

Jak na kulturalnego absolwenta sławnej krakowskiej szkółki to całkiem nieźle.
        Elokwencja, jak u Tadzika Dupy Iwińskiego :)
        • Gość: xtrmntr W wymianie zdań z tobą nie spodziewam się kultury IP: *.cable.mindspring.com 26.05.06, 03:37
          Więc nie zamierzam się wysilać jak mnie (albo innych) ktoś obraża we wszystkie
          możliwe sposoby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka