Dodaj do ulubionych

Atak szału.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:07
Babetka znów dostał ataku szału. Walnij łbem w ścianę, moze ci przejdzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Santa Claus Re: Atak szału. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:50
      a ja myślę, że babetka po prostu dobrze się bawi. cieszy się, kiedy tobie podobni dostają białej gorączki od jego postów. ma generalnie w dupie wszystko i wszystkich. wy traktujecie to forum, jako misję - szerzenia prawdy. kiedyś też podchodziłem do tego na poważnie. ale teraz luzik bracie, total freestyler. ja swoją drogą też się dobrze bawię, a w szczegolności, kiedy patrzę na tych kieleckich polityczków - to przecież ludzie znani, ukrywający się pod różnymi nickami. a forum? to taka zabawka, jak czytanie kieleckiej prasy - dla zabicia czasu, po nic więcej.

"Znamy się mało, więc może powiem parę słów o sobie"

ho ho ho
      • Gość: alfa Re: Atak szału. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:33
        no i własnie o to chodzi na forum. Reagowanie emocjonalne bawi nie tylko babetke
        - która rzeczywiście ma talent do wk.... co niektorych i sam sie nieraz na to
        zlapałem Ale z drugioej strony tylko wymiana nawet skrajnych i prowokujacych
        tresci moze cos wniesc Tyle lat juz słuchamy tych wiecie rozumiecie lub anielsko
        uniesionych ponad ziemią że juz niedobrze sie robi. wolnosc słowa jest niepodzielna
        P zdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka