Dodaj do ulubionych

Komendant policji do dymisji za pijanego kierowcę

• Gość: Smerfik Re: Komendant policji do dymisji za pijanego kier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:58
      Jestem tym zdegustowany, że młody podobno dobry glina musi odejść. Czemu Pan
      komendant wojewódzki nie będąc z Kielc odwołuje nam naszego człowieka???Napewno
      Pan Panie komendancie nie zyskał sobie sympatii wśród Kielczan odwołując
      nadkomisarza Żaka. Wręcz przeciwnie patrzac na forum i widząc co tutaj
      internauci piszą i słysząc co ludzie mówia na mieście to dał Pan sobie sam
      czerwona kartkę.
    • Gość: Luka Komendant Pawełczyk by tak nie postąpił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:22
      Szkoda mi Pana komndanta Żaka. gdzie tutaj zdrowy rozsądek?? Jak komendant ma
      odpowiadac za kierowce??? a gdzie jego bezpośredni podwładny?/ Poprostu moim
      zdaniem Żaka trzeba było odstrzelić.
    • Gość: posterunkowy Szkoda prawdziwego szeryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:45
      Po Przybylskim to była druga osoba, która poległa niesprawiedliwie, która coś
      chciała zrobić. Panie komisarzu Żak, życzę Panu jak najlepiej i powodzenia w
      dalszym życiu, szkoda jednak , że doszło do tego i jest to dla mnie nie
      zrozumiałe.
    • Gość: foonson Re: Komendant policji do dymisji za pijanego kier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:50
      Wczoraj po godzinie 21 dwóch umundurowanych (sic!!) policjantów z komendy na
      Paderewskiego kupowało w Żabce naprzeciwko flaszkę wódki. Trochę mnie to
      zdziwiło. Kupili i wyszli do swoich kolegów, którzy czekali przy dwóch
      volkswagenach przed Żabką. Wsiedli i pewnie pojechali pracować....
      Czy to normalne ze umundurowany policjant kupuje w sklepie wódkę? W czasie
      słuzby??
    • Gość: policjantka Re: Komendant policji do dymisji za pijanego kier IP: *.lokalna / 195.60.64.* 29.06.06, 15:12
      Odchodzi Pan z podniesioną głową. Szkoda tylko, że tracimy takiego dobrego
      Policjanta. Życzę wszystkiego dobrego.
    • Gość: Mimi Komendant Zak niezastąpiony IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.06.06, 17:14
      Komendancie jesteśmy z Panem!!!Bardzo nam Pana będzie brakowało, jest Pan
      niezastąpiony, współpraca z Panem była przyjemnością. Dziękujemy za wszystko!!!
    • Gość: Mefiu Zaszczytem była praca pod rozkazami Pana Żaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:49
      Zaszczytem była praca pod Pana rozkazami, wciąz dla mnie z niezrozumiałych
      powodów nie mogę pojąc co komenda wojewódzka wyprawia. Sądze panie komendancie,
      że chciano na pana znaleźć haki. Dla mnie Pan jest prawdziwym szeryfem.
    • Gość: Edziu Dobrego gline tak skończyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 18:00
      Szkoda mi Pana Żaka. Jednak jest on takze nie tylko dobrym człowiekiem ale i
      człowiekiem honoru - sam podał się do dymisji. Czyli co nastepny komendant
      będzie odpowiadał za pijaną sprżataczke, która będzie sprzątać w komendzie???
    • Gość: Malina Żak został niewinnie oskażony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:46
      i musiał ponieśc konsekwencje bo już od 3 kiesięcy od monetu kiedys został
      komendantem miejskim widocznie nie pasował od tych 3 miesięcy
      kom.wojewódzkiemu. To smieszne ale dobry glina musi iśc do cywila, czy to jest
      normalne , tak tylko w Polsce.
    • Gość: Wojewódzki Zagadzam się Żak był niewygodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:47
      dlatego go zdmuchnęli. Za dobzre wspólpracował pewnie z Panem pełnomocnikiem
      Prtzybylskim wiec przed nadchodzącymi wyborami samorządowymi tzreba osłabić
      pozycje Lubawskiego, fajna gra. ze szkoda dla nas Kielczan.
      • Gość: GLINA Z KIELC ŻAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:07
        A cóz on takiego zrobił dla tej kieleckiej Policji.jakos nikt nie podaje
        przykładów.Ludzie co wy w nim widzicie.odszedł i juz .najwyzsza pora.
        • Gość: krawęznik Re: ŻAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:02
          Facet a co Ty wierz?/zobaczysz sam jak wykrywalnośc podskoczyła. Człowieku
          wział się za nierobów, którzy nigdy nie mieli doczynienia z przestępcami. A, że
          na niego bruździsz to p[ewnie Ty tez pierdzisz w stołek
    • Gość: kapitan Żbik Szkoda dobrego szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:06
      To Żak powinien być komendantem Wojewódzkim. Nie wstydze się, że podlegałem pod
      takiego szeryfa. Mam nadziję, że jeszcze Żak cośbedzie robiłw sprwach
      bezpieczeństwa Kielc. Panie Komendancie dziękuje PAnu i jestem dumny, że
      takiego szefa miałem.
    • Gość: łysy kom.Olbrys sam się zdyskwalifikował bo napewno.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:19
      obywatele Kielc nie są do niego po tej decyzji dobrze nastawieni. Kom.Pawełczyk
      by tak nie postąpił napewno. Żałuj, że dobry glina musi iśc do cywila. Mam
      nadziję, że Pan ex szeryf Żak zaistnieje w Kielcach , tak jak to ma miejsce z
      Ex szeryfem Przybylskim.
    • Gość: Tomasz36 Szkoda Żaka, ale kom.Olbryś też kiedyś będzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:40
      cywilem. Panie komendancie z całym szacunkiem dla Pana ale Pan tez kiedyś
      będzie musiał sie pożegnac z tym stołkiem. Nie wiem co Panem kierowało by
      odwołac komendanta Żaka. Ale jak Pana do tej pory lubiłęm tak teraz powiem,
      stracił Pan zaufanie i sympatie moją. Myśle, że nawet wielu Kielczan.
    • Gość: Gość A co zkierowcą-on powinien być zwolniony IP: *.futuro.kielce.msk.pl 30.06.06, 16:44
      O kierowcy, który jest temu winny nic się nie pisze,policja neguje jazdę w
      stanie nietrzeźwym, a pokazuje że winny policjant nie ponosi żadnej kary
    • Gość: RUT Komendant Żak powinien pracować dalej IP: *.futuro.kielce.msk.pl 30.06.06, 16:52
      Nigdy kielecka policja nie będzie miała lepszego przełożonego. Komendancie nigdy
      nie zapomnimy! Jesteśmy z Tobą! Ale powinieneś być dalej z nami! Zawsze mogliśmy
      na Pana liczyć!!!
    • Gość: Suzi Zwolnić kierowcę, przywrócić Żaka IP: *.futuro.kielce.msk.pl 30.06.06, 16:57
      Każdy odpowiada za swoje błędy! Komendant nie popełnił żadnego. Powinien dalej
      pracować na swoim stanowisku. Kierowca do zwolnienia
      • Gość: córka Podziękowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:15
        Chciałam przekazać, że Pan komendant Żak czyta to forum i dziekuje wszystkim
        funkcjonariuszom oraz mieszkańcom za wsparcie w tej trudnej dla niego chwili.
        Praca z takimi ludzmi była dla niego niezapomnianym przeżyciem. Z ogromnym
        wzruszeniem czyta sie tak przychylne opinie,które doceniają cieżka prace oraz
        serce poświęcone dla dobra służby. Duszą tata zawsze pozostanie z wami. I
        jeszcze raz pragnie podziekować - Paweł Żak
        • Gość: niebieski Re: Podziękowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:09
          Pan Olbryś ma w dupie Kielce bo już przechodzi na inny stołek i tylko to się
          liczy Łapanie przestępców nie jest najważniejszą sprawą dla oszołomów z KWP.
          Niektórzy myślą tylko o swoich interesikach. Gdzie jechać co skontrolować
          wystarczy popatrzeć na wyposażenie w KWP i w KMP lub Komisariatach. Panie
          Olbryś a gdzie te obiecane patrole i redukcja stołków w KWP. Dlaczego Pan
          toleruje nierobów i potencjalnych przestępców na ciepłych posadkach. Czy dla
          Pana to normalne,że facet po zarzutach grzeje stołek - ciepły.
          Mógłby do wyroku szlifować krawężnik i prawdziwy posterunkowy miałby trochę
          lżej Komendant Żak był normalny i to nienormalnym nie pasuje, A może by się Pan
          Olbryś podał do dymisji?
    • Gość: karol Jak mozna było zwolnic takiego glinę!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:11
      Ten człowiek nadal powinien pracować.Nie ma sprawiedliwości w tym miescie.
    • Gość: SzakaL Panie Komendancie Żak - jest Pan prawdziwym szeryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:18
      Życze Panu dalszych sukcesów zawodowych i ubolewam bardzo iż tak sie stało.
      Dotknęło mnie to tak bardzo jakby Pan był moją rodziną.
    • Gość: Gonzo Prawdziwa glina do cywila- nie do pomyslenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:46
      Panie komendancie jesteśmy z panem. Prawdziwym zaszczytem było podlegac pod
      Panem. Pan potrafił nas szarych funkcjonariuszy wysłuchac, kiedy trzeba było
      opierdzielić, a kiedy widział Pan efekty to pochawalić. szkoda , że taki
      gliniarz odchodzi.
    • Gość: Milena Przywrócić Żaka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:05
      Panie komendancie Żak, jest Pan dla mnie prawdziwym przykładem faceta z
      honorem. Chciałabym by Pana przywrócono.
    • Gość: Gumiś Najfajniejszy komendant i lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:35
      To jest chyba najkrócej sprawujący obowiązki komendant w całej historii kom.
      miejskiej.
      • Gość: Yeti Re: Najfajniejszy komendant i lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:35
        Popieram także Twoje zdanie.
    • Gość: Zombie Szkoda prawdziwego gliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:12
      Nie rozumiem polityki komendanta wojewódzkiego k tóry jeszcze ne ejst z Kielc.
      I ten jego wywioad w dzisiejszej gazecie wyborczej. Panie komendancie pan tez
      kiedys za 4 lata może bedzie musial zachowac sie jak oficer. Ty lko , że Żak
      zrobił to szybciej i lepiej.
      • Gość: cwel Re: Szkoda prawdziwego gliny IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.14, 22:31
        komendant tocw... i tyle
    • Gość: Erni Jedyna wina kom.Żaka to to że został komendantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:03
      Panu Żakowi nie można niczego udowodnic złego. To byl prawdziwy glina. Pab
      kom.Olbryś pogonił go chyba bo go nie lubił. Ale komendantem wojewódzki tez nie
      ejst się lata.Panie Żak, zycze Panu jak największych sukcesów. Głowa do góry.
    • Gość: Zuluz Kierowce zwolnic komisarza Żaka przywrócić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:30
      Takie ejst moje rozwiązanie. Szkoda by ten człowiek marnował się w cywilu.
      PAnie nadkomisarzu jestem z panem (mimo iż Pana nie znam) sercem z panem.
    • Gość: pracownik Oszedł prawdziwy szeryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 09:53
      aż mi się łzy kręcą w oku, bo to był prawdziwy komendant. Takiego człowieka tak
      szybko odpuścic i wypuścić go do cywila to nie do pomyślenia. Porażka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka