Dodaj do ulubionych

Księga skarg i wniosków

IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.06, 19:35
Proponuję założyć księgę skarg i wniosków na obsługę w Kielckich sklepach i
lokalach.
Niech nasze uwagi pozwolą nam - klientom omijać niektóre miejsca szerokim
łukiem, albo zachęca nas do częstszych odwiedzin.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzywe nogi Re: Księga skarg i wniosków IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.06, 19:43
      Omijam szerokim łukiem sklep z butami na ul. Wesołej, po prawej stronie od ul.
      Sienkiewicza. Taki malutki.
      Chciałm kiedyś sobie kupić tam buty, wszystko było OK, ale buty były źle
      wyprofilowane i jak stały na ladzie to upadały (miały wysoki obcas). Jak je
      założyłam to nie mogłam w nich chodzić. Moja siostra zajęta była w tym czasie
      mierzeniem innych butów i się mnie pyta czy kupuję te którę mierzę- ja na to,
      ze nie bo sa krzywe. Na to pani właścicielka sklepu- że ja mam nogi krzywe, a
      nie buty sa żle wyprofilowane. Było to ze 2 lata temu, byłam stałą klietką tego
      sklepu, ale od tego czasu moja noga nie postała juz w tym sklepie
    • Gość: aantytesco Re: Księga skarg i wniosków IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.06, 20:27
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=45197506
    • Gość: Pocztowiec Re: Księga skarg i wniosków IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.06, 09:29
      Proponuję wybrać się na pocztę na Siekiewicza. Tam obsługa jak za Gierka. Nie
      reformowalne baby. Chodze tam tylko awiza odbierać- bo muszę, a tak omijam to
      miejsce bardzo szerokim łukiem.
    • Gość: Pizza Re: Księga skarg i wniosków IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.06, 09:11
      A ja bardzo lubię obsługę i pizzę "Pod schodami" na Uroczysku. Polecam!! Choć
      miejsce niezbyt zachęcające, ale jest smacznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka