wojlu 05.02.03, 15:35 pól Polski trąbi o wczorajszej śmierci narciarza na Telegrafie, a na pierwszej stronie kieleckich stron Gazety Wyborczej (papierowe wydanie) wywalony wielkimi literami tytuł: ZIMA SPRZYJA NARCIARZOM upssssss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krissotto Re: wpada Gazety :( 05.02.03, 20:04 Nie da sie ukryć -tytuł jest niesmaczny i nieprzyjemny. Wyobrażam sobie co czuła rodzina, gdy dziś otworzyła Wyborczą i przeczytała: "zima sprzyja narciarzom"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icvs Re: wpada Gazety :( IP: *.proxy.aol.com 06.02.03, 02:37 krissotto napisał: > Nie da sie ukryć -tytuł jest niesmaczny i nieprzyjemny. > Wyobrażam sobie co czuła rodzina, gdy dziś otworzyła > Wyborczą i przeczytała: "zima sprzyja narciarzom"... > Smaczniejszy bylby tytul: "Cala Polska pod Telegrafem na nartach" i jeszcze ten nieszczesny Isokrates, czyzby juz nic innego mu sie nie wypsnelo od piatego wieku BC???, zeby on chociaz umial jezdzic na nartach! to b y zaraz wykombinowal jaka narciarska prawde, np.: patrz przed siebie a nie w obloki i przed zjazdem nie odwiedzaj kieleckich wyszynkow bo cie beda cytowali w przewodnikach turystycznych w rubryce ofiary slupow oswietleniowych.Icvs. Odpowiedz Link Zgłoś
krissotto Re: wpada Gazety :( 06.02.03, 10:23 Gość portalu: Icvs napisał(a): > Smaczniejszy bylby tytul: "Cala Polska pod Telegrafem na nartach" > i jeszcze ten nieszczesny Isokrates, czyzby juz nic innego mu sie nie wypsnelo > od piatego wieku BC???, zeby on chociaz umial jezdzic na nartach! to b y zaraz > wykombinowal jaka narciarska prawde, np.: patrz przed siebie a nie w obloki i > przed zjazdem nie odwiedzaj kieleckich wyszynkow bo cie beda cytowali w > przewodnikach turystycznych w rubryce ofiary slupow oswietleniowych.Icvs. No to jednak doczepił się Icvs i nie ważne co pisze - ważne, że zawsze próbuje ganiać za Krissotto jak biega jegomość, który zjadł schabowego z kapustą i poczuł, ze coś go po tej uczcie ciązy na żołądku i musi szybko, oj szybko biec i pozbyć się balastu .... Icvs przy czytaniu watków autorstwa Krissotta czuje tę samą rozkosz fizyczno-intelektualną i jak tylko dostrzeże wśród licznych wątków -ten sygnowany podpisem "Krissotto" biegnie, biegnie, smaży w klawiaturę i daje upust swym chorym nieco myślom: "wykombinowal jaka narciarska prawde, np.: patrz przed siebie a nie w obloki i" Zero taktu i wyczucia -smierć człowieka jest dla Ciebie niczym, co najwyżej powodem do kpin -tak samo Ty, o Icvs! stajesz się dla mnie osobą nie wartą polemiki- kimś z kogo tylko mozna kpić.... P.S. Na forum wyborczej w opcjach poczty wpisałem tylko jeden raz maksymę (od dziś dedykuję ją też Tobie- musiałem jakoś docenić Twój godny podziwu upór biegania za moim wątkami), aforyzm, który niezależnie od tematu zawsze będzie się pojawiał pod moimi postami. Cieszę się że Isokrates (teraz juz wiesz, że nie Sokrates) tak Ci się wbił w pamięć. Dlatego też zapewniam Cię, ze nie zamierzam zmieniać tego wpisu na którąś z Twoich mądrości życiowych np "Lataj nad Ameryką a poczujes się większy od niej" "Schabowy z kapustą czystą rozpustą" itd itp ... Osobiście doradzałbym Ci inną maksymę na życie, nieco banalną (nie powinno przeszkadzać w Twoim przypadku) - ale jakże prawdziwą: "Mądry wie co mówi -głupi mówi co wie" Przykre, ze w moim odczuciu występujesz w roli tego drugiego bohatera. Choć możesz się cieszyć, bo zawsze to już coś...to tak jak artysta z prowinconalnego teatru, który dostał epizod w wystawianiu czegoś większego i cieszy się jak mały chłopiec, któremu mikołaj podarował kolejkę elektryczną, albo bilet lotniczy do Ameryki - ze o to go docenili, ze oto stał się wielki. spełniły się jego sny -rano moczy nogi w oceanie a wieczorem dają mu dostęp do internetu dzięki czemu może się(za przeproszeniem) upublicznić... Krissotto Odpowiedz Link Zgłoś
maam do Krissotto 06.02.03, 11:00 Hej Krissotto! Daj sobie już spokój z dywagacjami z tym niewyzytym dupkiem. Nie szkoda ci czasu chłopie? Pozdrawiam cie serdecznie! :) MaAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icvs Re: do Krissotto IP: *.proxy.aol.com 06.02.03, 23:01 maam napisał: > Hej Krissotto! > Daj sobie już spokój z dywagacjami z tym niewyzytym dupkiem. Nie szkoda ci > czasu chłopie? Pozdrawiam cie serdecznie! :) > MaAM Mam i ja swoja liste dupkow regionalnych moze nie tyle niewyzytych co juz mocno zuzytych.Oto ona, niepelna ale reprezentatywna: 1. MAAM 2. drs 3. Stefan, co to na Columbie ciezko zapracowal 4. ksionc Krissotto jest na liscie baloniarzy, ktoremu sie zdaje, ze za nim lataja stada spragnionych nowych wpisow zagranicznych pomywaczy i greenpointowych sprzataczek. Profesorow i adjunktow pozostawiam poza lista, niech sie zra o stolki i katedry miedzy soba. Slupy oswietleniowe na Telegrafie obwiazac snopkami slomy by sie nastepny zjezdzacz w czulko nie palnal. Znowu bedzie trza slac kondolencje, wyrazy wspolczucia a wystarczylo by troche pomyslunku i zwyklej slomy ale o to najtrudniej w tym regionie. Nie ma wiec pomyslunku, brakuje slomy ale sa za to cytaty z filozofow. Od nowego sezonu przyznawany bedzie nowy tytul dupka zolednego.Kandydatury prosze zglaszac do kanadyjskiej Elzbietki. Maam ma najwieksze szanse na te zasluzony tytul pierwszwgo dupka zolednego w kieleckim regionie. Teraz by sie przydala cytata z Isokratesa ale wyreczy mnie w tym Krissotto, Maamowi zostal tylko Sokrates a moze i Wladzio Kotarbinski? Pozdrowienia dla pierwszego ale nie ostatniego Regionalnego Dupka Zolednego.Icvs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guess_who Icvs ty idioto! IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 00:06 Gość portalu: Icvs napisał(a): > Slupy oswietleniowe na Telegrafie obwiazac snopkami slomy by sie nastepny > zjezdzacz w czulko nie palnal. Znowu bedzie trza slac kondolencje, wyrazy > wspolczucia ... Jestem po prostu zbulwersowany! ICVS! Jestes zalosnym blaznem! Jak mozna sie nabijac z czyjegos nieszczescia??? Nie zastanowiles sie pacanie jeden patentowany, ze ten czlowiek mial rodzine i dzieci? Idz sie lepiej leczyc. Jest takie sanatorium w Morawicy pod Kielcami. Tam cie podlacza do pradu i wytelepia resztki pecherzykow mozgowych ty debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan41 Re: Icvs ty idioto! 07.02.03, 03:35 Tu nie chodzi o Morawice, tylko o zapach drogerii CVS, ktory najpewniej zabija szare komorki. Jak widac w tym przypadku zostalo niewiele. Ukladanie azbestu i swojska atmosfera na Greenpoincie zrobily reszte. Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icvs Re: wpada Gazety :( IP: *.proxy.aol.com 07.02.03, 06:55 Odpowiadam hurtowo wszystkim regionalnym dupkom. Wszystkie dupki hyc do kupki i na Telegraf, najpierw poplakac a potem pozjezdzac, choc slupy w dalszym ciagu nie pookrecane sloma bo tera zima co sprzyja nie tylko narciarzom. Podobaja mi sie te wszystkie bluzgi i wyzwiska, bo swiadcza o wysoko rozwinietym instykcie regionalnym. Wysylanie mnie do Morawicy mija sie z celem, maam na miejscu bardziej prestizowe. W Morawicy, o ile wiem, kielecka elita buduje wlasnie pierwsze wille wiec w razie stresow zwiazanych z wykonczeniem tych willi sasiedzka pomoc zapewniona. Wbrew polskim stereotypom mozna tu robic znacznie wiecej rzeczy poza usuwaniem azbestu i sprzataniem sraczy o czym zapewnie przekonal sie Stefanek41 dorabiajac na Columbii i teraz produkuje sie z Columbii.edu. Jakiez to solidne regionalne glowy, pardon , dupki powyrastaly na tej kamienistej, kieleckiej glebie.Jakze sie toto puszy i nadyma niczym balon zwany Krissotta z odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icvs Re: wpada Gazety :( IP: *.proxy.aol.com 07.02.03, 06:55 Odpowiadam hurtowo wszystkim regionalnym dupkom. Wszystkie dupki hyc do kupki i na Telegraf, najpierw poplakac a potem pozjezdzac, choc slupy w dalszym ciagu nie pookrecane sloma bo tera zima co sprzyja nie tylko narciarzom. Podobaja mi sie te wszystkie bluzgi i wyzwiska, bo swiadcza o wysoko rozwinietym instykcie regionalnym. Wysylanie mnie do Morawicy mija sie z celem, maam na miejscu bardziej prestizowe. W Morawicy, o ile wiem, kielecka elita buduje wlasnie pierwsze wille wiec w razie stresow zwiazanych z wykonczeniem tych willi sasiedzka pomoc zapewniona. Wbrew polskim stereotypom mozna tu robic znacznie wiecej rzeczy poza usuwaniem azbestu i sprzataniem sraczy o czym zapewnie przekonal sie Stefanek41 dorabiajac na Columbii i teraz produkuje sie z Columbii.edu. Jakiez to solidne regionalne glowy, pardon , dupki powyrastaly na tej kamienistej, kieleckiej glebie.Jakze sie toto puszy i nadyma niczym balon zwany Krissotta z odpowiednim cytatem z Isokratesa i jeszcze Krakow zasypuja wiadomo czym i wiadomo po co a Lubawskiemu sie ino sfotografowac daja przed tym cackiem za 177, a zlozyc sie na benzyne to co nima komu?? Ja mam dolozyc?? Wole wlozyc w drogerie.Uwielbiam was dupki kieleckie za wasza jakze sluszna walke, jak M. Jackson uwielbia male dzieci w swoim lozku, tylko bez seksualnych podtekstow.Dupki zoledne sluza do wkladania zoledzi ale to dopiero od nowego sezonu.Oniemialy z zachwytu nad kieleckimi dupkami. Icvs. Odpowiedz Link Zgłoś
krissotto Icvs przestał istnieć.... 07.02.03, 12:22 Zacytuję parę zdań z poprzedniego mojego wątku: Zero taktu i wyczucia -smierć człowieka jest dla Ciebie niczym, co najwyżej powodem do kpin -tak samo Ty, Icvs - stajesz się dla mnie osobą nie wartą polemiki- co najwyżej kimś z kogo tylko mozna kpić.... Drodzy forumowicze - powinnismy jednak zachowywać szacunek dla chorych -zwłaszcza na umysle...z drugiej strony radzę Wam nie odpowiadać temu człowiekowi, który nawdychał się azbestowej słodyczy i chrzani się w tej jego głowie. Zostawmy go w spokoju - po tym co napisał o śmierci narciarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icvs Re: wpada Gazety :( IP: *.proxy.aol.com 07.02.03, 17:12 Wiadomosc agencyjna:Krissotto siadl dzisiaj na szpilke pozostawiona przypadkowo na na fotelu i uszlo z niego powietrze.Sflaczalego, pogotowie odwiozlo do zakladu wulkanizacyjnego celem zalatania dziury i powtornego napompowania. W karetce caly czas cytowano sflaczalemu cytat z Isokratesa: W calym zyciu szanuj prawde tak,by twoje slowa byly bardziej wiarygodne od przyrzeczen innych" w celu podtrzymania go na duchu. Smierc czlowieka nie jest mi obca ale smierc bezmyslnego czlowieka wzbudza calkiem inne emocje. Wczoraj zginely dwie kobiety z niemowlakami bo im sie zechcialo przebiegac przy czerwonym swietle ruchliwa ulice, w NJ w pozarze zginela matka z dzieckiem bo sie musiala dogrzac miast naciagnac dodatkowy sweter.Czy tez wyslac kondolencje i wyrazy wspolczucia?? O, Oswiec mnie kelecki ISokratesie! Leciec pod Telegraf i pouroniac co nieco? Na zakonczenie epitafium:Madry mowi co wie-glupi wie co mowi. To prawidlowa wersja.Icvs umiera smiercia glupia i niepowazna tak sie przejal Krissotowym ostracyzmem, ze wolal podazyc za sw. pamieci Pigwa, i cala reszta nizli znowu sie narazic kieleckiemu filozofowi. Przecie i tak mial tylko wytrzymac Jako Icvs do wiosny a poniewaz w Miami juz ponad 70F i wiosna na calego wiec zamieram a jak wierzysz w reinkarnacje to sie pewnie odrodze jak ta hydra co jej ucieto a ona znowu.Z rzewnymi lzami po stracie narciarza i nad wlasnymi zwlokami, nieutulony w zalu po stracie wszystkich dupkow i baloniarzy. Icvs. Odpowiedz Link Zgłoś
krissotto Duch na forum..... 07.02.03, 17:35 Czy ktoś coś mówił? Ja nie zauważyłem.... tzn widziałem, że ktoś się opisał niemożebnie..szkoda tylko, ze na darmo. Icvs umierał powoli i w bólach z klawiaturą w ręku. Może teraz jego dusza błąka się po forum i stara się straszyć -może tez stara się przekazać jakieś treści??? Nikt tego jednak nie słyszy, nikt nie czyta....to smutne.... pochowano go w azbestowym grobie na wybrzeżu oceanicznym -tam gdzie z takim uwielbieniem moczył nogi zajadając schabowego z kapustą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icvs Re: Duch na forum..... IP: *.proxy.aol.com 08.02.03, 04:46 Jestem u marty od samego rana.Strasze dupkow, baloniarzy, burakow, prokuratorow, profesorow i docentow i redaktorow-filozofow oraz silna grupe pod wezwaniem swietego Informatyka.Jakby kto chcial poplakac to zapraszam pod Telegraf, pod ta kielecka gore placzu.Przy okazji mozna pozjezdzac, zima sprzyja narciarzom a niskie temperatury sprzyjaja nieboszczykom, mozna zaoszczedzic na zamrazarce. Narazie dostalem samodzielna chmurke i zawisam okresowo nad calym regionem i doskonale widze co sie dzieje o czym niezaineresowanych nie omieszkam powiadomic a zainteresowanych spuszczam do Silnicy.Icvs. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.boss Re: Duch na forum..... 08.02.03, 09:57 ICVS ty faktycznie zacznij się leczyć prądem trójfazowym zmiennym..znałam osobiście człowieka który zginął na Telegrafie...jesteś żałosny w swoich głupawych komentarzach, żałosny jest nawet twój duch..nigdy chyba nie chciałam nikomu napluć w twarz jak chciałabym napluć tobie... na koniec..życzę ci abyś stracił to co ci bliskie...wszystko jedno co lub kogo...a słowo mam ciężkie... bez wyrazów szacunku...lady boss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch-Duchacki Re: Duch na forum..... IP: *.proxy.aol.com 08.02.03, 16:30 ... a ty skad spadlas lady bossowa? Czyzby z Krissotowego balona? Tysiace ludzi gina dziennie w sposoby tak rozne i beznadziejnie glupie, ze moga byc tylko przedmiotem dowcipow. Jezeli to byl osobisty znajomy to go oplakuj nawet 7 dni w tygodniu ale co mnie do tego? Co mialem zyskac to zyskalem, co mialem stracic to stracilem ale to wylacznie moja sprawa, nie wymagaj, o lady, bym oplakiwal twoich znajomych i slal kondolencje zza oceanow.Pozatym, z duchami sie nie gada,jestem u marty, jak wroce to sie zajme dzieleniem kraju na regiony ale bedzie ich tylko szesc wiec nie trac czasu na planowanie osrodkow tv, uniwerytetow i tym podobnych dziwolagow regionalnych bo nie bedzie takiego kadlubowego i sierzmiennego regionu.Duch-Duchacki. Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: Duch na forum..... 08.02.03, 16:41 Najlepiej po prostu nie odpowiadać na posty tego osobnika.Mnie tez już zaczyna wkurzać jego impertynencja,chamstwo,totalny brak kultury.Nie wiem skąd sie tu wziął na tym forum/tzn.wiem/,ale nie wiem po co?Prawdopodobnie jakieś problemy z własną osobowością i kompleksy.Może kłopoty rodzinne,ale to nie tłumaczy jeszcze raz powtarzam chamstwa i impertynencji.Dlatego też olewać należy wpisy icvs,cvs lub inne duchy na forum piszące z Kanady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch-Duchacki Re: Duch na forum..... IP: *.proxy.aol.com 08.02.03, 17:21 Do osobnika drs -a! No,nie odpowiadac!A czy uchwale plenum podjelo wiekszoscia glosow???Duch - Duchacki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch-Duchacki Re: Duch na forum..... IP: *.proxy.aol.com 08.02.03, 16:48 ...a propos plucia w twarz, a plujta, plujta, jestem pewien, ze nie doleci. To wasza jedyna specjalnosc opanowana do perfekcji przez ostatnie kilkadziesiat lat. Sliny do opluwania u was nie brakuje, sam swiety Piotr mi o tym mowil na audiencji u ojca, tyz swietego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch-Duchacki Re: Duch na forum..... IP: *.proxy.aol.com 08.02.03, 17:28 ... a propos plucia, plujta,plujta, za ocean nie doleci.To wasza jedyna specjalnosc, szczegolnie w Kielcach, bez tego sie nie obejdzie, zaplute chodniki, zaplute forum,wszystko zaplute, slina tania i obok slomy ogolnie dostepna, odwrotnie niz w Kanadzie.Duch-Duchacki. Odpowiedz Link Zgłoś