Dodaj do ulubionych

Apeluję do ogółu!

16.07.06, 22:19
Może komuś się to nie spodoba, bo na forum udzielam się dokladnie od wczoraj,
choc kielczanką jestem trochę dłużej... Poświęcilam jednak sporo mojego
cennego czasu na przeanalizowanie pojawiających się tu postów.

Uczestników jest naprawdę sporo, co chwilę każdy dodaje coś od siebie. I
bardzo dobrze, bo forum to ludzie, samo z siebie istnieć nie będzie. Ale czy
na litość boską kielczanie nie mają innych tematów niz polityka i
łapówkarstwo??? Bo jak na razie, to co najmniej 70% postów dotyczy właśnie
tego! Z tego co zdążyłam sobie przyswoić jest to forum dotyczące miasta i
jego mieszkańców, a nie forum tematyczne 'polityka'! co miasta dotyczy, to i
owszem pisać warto, pisać trzeba, poglądy wymieniać, tak jest idea forum! Ale
do ciężkiej cholery, co z kielcami ma wspólnego Rydzyk, Geremek i cala reszta
politycznych osłów???

I błagam! Zamiast dywagować nad polityką, lepiej porozmawiajmy o tym co nas
łączy- o naszym mieście i o tym co zrobić, aby było nam w nim naprawdę dobrze!

PS. Jeśli kogoś moje wywody rażą i nie podobają mu się, to przykro mi...
Nikogo bynajmniej nie miałam zamiaru urazić.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich 'czytaczy' i 'pisaczy' :)
Obserwuj wątek
    • Gość: liberkal Re: Apeluję do ogółu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 01:39
      Proponuję przejść np. do mojego postu: Za co lubię Kielce ;)
      Pozdrawiam :)
      • Gość: Filip Re: Apeluję do ogółu! IP: *.sympatico.ca 17.07.06, 02:41
        Może komuś się to nie spodoba, bo na forum udzielam się dokladnie od wczoraj,
        choc kielczanką jestem trochę dłużej... Poświęcilam jednak sporo mojego
        cennego czasu na przeanalizowanie pojawiających się tu postów.

Uczestników jest naprawdę sporo, co chwilę każdy dodaje coś od siebie. I
        bardzo dobrze, bo forum to ludzie, samo z siebie istnieć nie będzie. Ale czy
        na litość boską kielczanie nie mają innych tematów niz polityka i
        łapówkarstwo??? Bo jak na razie, to co najmniej 70% postów dotyczy właśnie
        tego!
        _______________________________________________________________________________

...odpowiedz jest prosta; ...jesli nie bedzie lapowkarstwa, brudnej przekretnej
        natury polityka , takiego np; Tuska, Rokity, takiego gnoma jak tow.Kalisz...to
        nie ma sprawy nie bedzie tematow strikte odnoszacych sie RZECZYWISTOSCI...bo ta
        rzeczywistosc nasza jest bwlasnie taka...a nie inna...jesli uwazasz ze jest
        inna i chcesz pisac o sprawach biegunowo odmiennych...no to, no to...szukaj
        takiej strony w internecie....

...ja przyznaje ci racje, w twoich slowach jest duzon prawdy...ale,
        ale....wytlumacz mi w pierw ostatnie zachowanie Walesy...

...Prosze cie - pomoz mi wyjasnic niektore zachowania naszych politykow...za co
        ci bede bardzo wdzieczny...a byc moze cos wiecej...
        ________________________________________________________________________________

Z tego co zdążyłam sobie przyswoić jest to forum dotyczące miasta i
        jego mieszkańców, a nie forum tematyczne 'polityka'! co miasta dotyczy, to i
        owszem pisać warto, pisać trzeba, poglądy wymieniać, tak jest idea forum! Ale
        do ciężkiej cholery, co z kielcami ma wspólnego Rydzyk, Geremek i cala reszta
        politycznych osłów???

________________________________________________________________________________

..O ...przepraszam bardzo !...nie widzisz zwiazku bylego ministra Spraw
        Zagranicznych -Gieremka z Kielcami i bytem a niebytem Kielczan...?
        ...a coz mial znaczyc ow list bylych ministrow spraw zagranicznych do
        prezydenta L.Kaczynskiego...?

I błagam! Zamiast dywagować nad polityką, lepiej porozmawiajmy o tym co nas
        łączy- o naszym mieście i o tym co zrobić, aby było nam w nim naprawdę dobrze!

...Co rozumiesz przez okreslenie; "....aby bylo nam naprawde dobrze.."

PS. Jeśli kogoś moje wywody rażą i nie podobają mu się, to przykro mi...
        Nikogo bynajmniej nie miałam zamiaru urazić.

...cenimy sobie twoja postawe ...delikatnosc nawet....i nim ................pod
        twoim adresem......przymilamy sie do twoich jakze cennych sugestji....jestesmy
        wdzieczni, wdzieczni, wdzieczni, niewymownie wdzieczni....

Pozdrawiam serdecznie wszystkich 'czytaczy' i 'pisaczy' :)

• Gość: as Re: Apeluję do ogółu! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 09:36
          niestety, jest wciaz na tym forum paru idiotow, takze z Kanady, ktorzy zapytani o cokolwiek wyciagaja polityke. I tak non stop pierpza glupoty, a ze redakcja latami nie zajmowala sie tym forum, rozplenili sie jak chwasty. Teraz jest wreszcie moderator i powoli plewi ten ogrodek, ale troche mu jeszcze zejdzie. Mimo to pozostaje tylko zyczyc powodzenia.
        • Gość: asertywna Re: Apeluję do ogółu! IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.07.06, 13:15
          Nie po to chodzę na wybory ,myślę wczesniej ,kogo obdarzyć zaufaniem/żmudna
          robota / aby pózniej na forum DYWAGOWAC co zrobić aby nam żyło się lepiej Od
          tego zadania są radni ,ktorzy obiecują wykonywać cięzką ,społeczną misję ,w
          dodatku nie za darmo, z dużą starannością i obiektywizmem .A tutaj mozemy
          jedynie wylewać swe żale ,bo komu się chce pisać skargi albi chodzić na sesje ?
          Radni , z racji swego posłannictwa i diet ,muszą zrobić wszystko ,aby zgodnie
          z zapisem ustawy,zaspokoić nasze potrzeby życiowe ! AMEN
      • Gość: jeden z ogółu Re: Apeluję do ogółu! IP: 81.6.130.* 17.07.06, 10:08
        CENZOR tego forum jest wyraźnie "uczulony" na niektóre wątki, te dotyczące
        "jedynie słusznego KOŚCIOŁA WATYKAŃSKIEGO" - jest więc prawdopodobnie
        CZŁOWIEKIEM CZARNYCH w redakcji GW, lub też aktywistą partii KOŃSKIEGO ŁBA albo
        Rydzykowych MOHEROWYCH BERECIKÓW - skoro systematycznie "wykasowywuje" n/w post:

W tygodniku "Newsweek" nr 28/2006 w artykule pt. "UCIECZKA SPOD OŁTARZA"
        napisano min. w relacji z Barcelony:

... Jeszcze 10 lat temu 97 procent Hiszpanów deklarowało, że są katolikami.
        Według ostatnich badań instytutu CIS dzisiaj odpowiada tak tylko 76,1 procent,
        ale połowa z nich i tak nie chodzi do kościoła. W ciągu minionych czterech lat
        odeszło od Kościoła ponad dwa miliony wiernych. Coraz mniej jest ślubów
        kościelnych, spada liczba chrztów, maleje liczba dzieci przystęopujących do
        komunii ...... W dodatku zmniejsza się liczba księży, a w seminariach ławki
        świecą pustkami. Niektórzy proboszczowie mają pod opieką po kilkanaście parafii
        i więcej czasu spędzają na dojazdach niż na modlitwie czy rozmowach z
        wiernymi ...... Hiszpański kościół ma coraz mniej pieniędzy. Dotychczas jako
        jedyna organizacja kościelna otrzymywał dotacje z budżetu państwa. Od tego roku
        na mocy decyzji rządu Jose Luisa Zapatero dotacja kościelna jest dzielona także
        między inne wyznania ...... Tylko w ciągu ostatniego roku ponad 7 tysięcy osób
        oficjalnie zrzekło się przynależności do Kościoła ......

Po podobnych zmianach jakie nastąpiły wcześniej w Irlandii OBECNA POLSKA
        WYZNANIOWA JEST JEDYNYM KATOLICKIM SKANSENEM NOWOCZESNEJ EUROPY - JEJ OSTATNIM
        CIEMNOGRODEM.

• Gość: as Re: Apeluję do ogółu! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 10:17
          powyzej masz wlasnie przyklad debila, o ktorym pisalem.
          • Gość: Klon Re: Apeluję do ogółu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:36
            Myślę, że to skutek kasowania. Znalazło się dwóch upartych. Gdyby nie to, wątek
            zeszedłby z ekranu bez większego zainteresowania.
            • Gość: as Re: Apeluję do ogółu! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 10:46
              Nie zszedlby, bo temu debilowi nie przeszkadza brak odzewu, prowadzi monologi i wyciaga watek. Kasowanie jest skuteczne, przysparza niestety pracy moderatorowi ale powoduje, ze praca trola idzie na marne :)
              • Gość: Klon Re: Apeluję do ogółu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:53
                Jesli brak odzewu to wątek schodz automatycznie. Kasowanie jest zbyteczne. Brak
                odzewu swiadczy o małym zainteresowaniu a to pozwala na wyciagniecie
                odpowiednich wniosków.
                • Gość: as Re: Apeluję do ogółu! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 11:17
                  debilowi nie przeszkadza brak odzewu, debil produkuje sie sam i monologi mu nie przeszkadzaja, czego dowodem jego watki.
    • Gość: Przyjezdny Re: Apeluję do ogółu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:31
      Little dreamer,
      masz swieta racje! Poziom forum kieleckiego w porownaniu z forami innych miast
      jest dramatycznie niski, wlasnie przez politykierowanie...
      To forum powinno sluzyc przede wszystkim wymianie uzytecznych informacji, np.
      gdzie znalezc dobrego lekarza dzieciecego, jaka uczelnia jest godna polecenia,
      gdzie mozna tanio zatankowac pewne paliwo itp
      Polityka tez oczywiscie moze byc, ale w ograniczonej ilosci, nie wiecej niz
      jakichs innych informacji. Wrzucanie jej do kazdego watku to jakas paranoja!
      Jak ktos obsesyjnie nie lubi Lubawskiego, Kosciola, SLD czy PiS, niech nie
      zasmieca innych watkow tylko zalozy sobie prywatne forum "polityka w Kielcach" i
      tam sie wpisuje!
      • Gość: mag Re: Apeluję do ogółu! IP: 82.139.60.* 17.07.06, 10:43
        "gdzie znalezc dobrego lekarza dzieciecego, jaka uczelnia jest godna polecenia,
        > gdzie mozna tanio zatankowac pewne paliwo itp"

Takie sprawy o jakich wyżej mogą być, ale są nudne, tak jak miód ze smalcem,
        gdyby nie polityka, wątki o poglądach na świat, o moralności, na temat
        relatywizm moralny, nie byłoby po co wchodzić na forum. To osoby lubiące plotki
        mogą sobie założyć nowe forum. Widocznie polityka jest ciekawa i przebija inne
        watki i na pewno nie jest dobrą droga usuwanie watków. To już było!
        • Gość: as Re: Apeluję do ogółu! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 10:50
          Niestety, trolu, twoje watki beda kasowane i moze wreszcie to forum znow bedzie normalne. Juz widac pierwsze pozytywne znaki - kasowanie twoich pie..uniemozliwia doklejanie do nich non stop nowych monologow i cala twoja robota wpizdu :)
          • Gość: mag Re: Apeluję do ogółu! IP: 82.139.60.* 17.07.06, 11:01
            I znów złamałes etykietę uzywając obrazliwego słowa:trol
            Z wymienionych gdzie indziej powodów nie zgłoszę do moderatora. Sam sobie bowiem
            wystawiasz świadectwo używając takich obelżywych słów.
            • Gość: little_dreamer Re: Apeluję do ogółu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:13
              szkoda komentowac to co piszesz mag...
            • little_dreamer Re: Apeluję do ogółu! 17.07.06, 11:15
              szkoda komentowac to co piszesz mag...
              gdyby ktos kogoś od sku**** albo od chu** wyzywał, to jeszcze rozumiem...
              a czy ty może prawo studiujesz? może stąd takie wariackie wyczulenie na
              wszystko?
        • Gość: Przyjezdny Re: Apeluję do ogółu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:52
          Gość portalu: mag napisał(a):

> Takie sprawy o jakich wyżej mogą być, ale są nudne, tak jak miód ze smalcem,
          > gdyby nie polityka, wątki o poglądach na świat, o moralności, na temat
          > relatywizm moralny, nie byłoby po co wchodzić na forum.

Ale to forum sie nie nazywa "polityka" czy "relatywizm moralny" tylko "Kielce".
          Wiec piszmy o tym co sie moze przydac mieszkancom Kielc.
          To nie ma byc ciekawe tylko przydatne!!!

Oczywiscie ja nie mowie zeby calkowicie zrezygnowac z polityki (bo forum sluzy
          wymianie pogladow) ale zdecydowanie ograniczyc to co sie teraz dzieje. Polityka
          to tylko czesc zycia, wiec niech zajmuje tylko czesc forum. Jak najmniejszą czesc...
          • Gość: as Re: Apeluję do ogółu! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 10:55
            niestety, niektorzy maja pie..a nabytego na punkcie polityki i wszystko widza przez jej pryzmat. Np. spytasz ktora cukiernia jest dobra - to ci odpowie ze wlasciciel z sld albo innej partii. Dlatego wlasnie aktualnie prowadzona jest akcja unormalniania forum poprzez kasowanie takich bzdurnych postow - i sie trol ciska.
      • little_dreamer Re: Apeluję do ogółu! 17.07.06, 10:56
        <Poziom forum kieleckiego w porownaniu z forami innych miast
        jest dramatycznie niski, wlasnie przez politykierowanie...>

Tak więc nie tylko ja to zauważam... Ale widzę że moja naprawdę delikatna
        sugestia wywołała święte oburzenie...
        Ehhhh, tak dobrze znam Kielce i ich mieszkańców a wyskoczyłam z takim
        postem.... ;)

PS. A jesli chodzi o sfazowanych trolli, którzy innym forumowiczom lubia truć
        d***, to myślę, że moderowanie forum i kasowanie wątków nie wystarczy. Wręcz
        przeciwnie. Troll ma wtedy masę radości, bo może wbijać szpilę ze swoim
        popieprzonym postem do bólu! I mamy wtedy zabawę kto wytrzyma dłużej- moderator
        czy troll. Lepiej byłoby, gdyby każdy z obecnych tu 'gości' włożył troche
        wysilku w rejestracje na gazecie, wtedy wiedzielibysmy jakie grono ma najwiecej
        a przy okazji najmądrzej do powiedzenia na tymze forum. Możnaby wówczas wybrać
        kilku moderatorów, ustalić jakieś jasne i odpowiadające wszystkim zasady, dodać
        wątek z listą obecności. Uwierzcie, że to się sprawdza! Tylko jest jedna mała
        przeszkoda... trzeba jeszcze chcieć...
        • Gość: as Re: Apeluję do ogółu! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 11:01
          problem polega na ty, ze forum to nie usenet i nie mozna trola wrzucic do killfile'a i po klopocie. A trolowi znudzi sie, w koncu wszystko co napisze idzie do kosza.
          • little_dreamer Re: Apeluję do ogółu! 17.07.06, 11:12
            na innym forum, które znam od wielu miesięcy właśnie takie zasady obowiązują...
            Dodatkowo jest ono dostępne tylko po zalogowaniu, co znacznie zmniejszyło
            liczbę 'mieszających' wewnątrz... Bo wydaje mi sie,że forum powinno być dla
            konkretnej społeczności, która chce w nim uczestniczyc a tym samym bierze
            czynny udział w jego życiu. Ale jak widomo, każdy ma prawo, do własnego zdania
            • voyevoda1 "artystka" ??? z duszą cenzora??? - wieśniaczka 17.07.06, 11:36
              po szkole i pobycie w zatechłym krakówku myli umiłowanie kasy z kulturą.
              Co ona wytwarza?
              chyba ptaszki w klatkach albo cosrównie debilnego,
              że też do kielczewa zawsze kimioty ciągną
              "konkretna społeczność" no właśnie - kmiotostwo konkretnie
              z bredniami o sztukach i watą w głowie,
              a poszła ty spowrotem na wieś!!
              • Gość: as Re: "artystka" ??? z duszą cenzora??? - wieśniacz IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 11:42
                heh, sloma cie z kierpcow wyszla
              • little_dreamer Re: "artystka" ??? z duszą cenzora??? - wieśniacz 17.07.06, 11:45
                he he- myślisz ze bede plakac jak to przeczytalam? ;) no powiem, że nieeeeeeee,
                pękam ze smiechu :)
                PS> Ptaszka to chyba ty masz w klatce, bo jakis nadpobudliwy jestes ;)

Pozdrawiam serdecznie "ze wsi" :)
                • little_dreamer przykład wyżej 17.07.06, 11:52
                  i wlasnie z powodu takich nizin intelektualnych, jak powyżej, forum to powinno
                  przejsc metamorfozę, bo wydaje mi się, że trzeba dostosować je dla ludzi,
                  którzy reprezentują sobą jakis poziom, a nie dla takich, którzy swoje kompleksy
                  i poczucie niższości rekompensują sobie wirtualnym szkalowaniem innych. Kto
                  popiera??
                  • voyevoda1 "wyżyny" ?? - cenzorskie owszem kmiot nie wie 17.07.06, 12:41
                    że jest kmiotem, brak mu dystansu do samego siebie i narzędzi myślowych, żeby
                    coś zrozumieć.
                    dlatego kielce to wiocha, to miejsce dla typów małych marzycieli
                    mały rozum to i marzenia małe, jak ich producentka
                    • Gość: as Re: "wyżyny" ?? - cenzorskie owszem kmiot nie wi IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 12:43
                      tak bedzie, jak dlugo beda tu tacy , jak ty
    • kielcz Re: Apeluję do ogółu! 17.07.06, 12:49
      Do kogo ten apel?! Według róznych badań ok 60 - 0% tego "ogólu" nie rozumie
      języka wiadomości telewizyjnych. Ja myślę, że poziom tego forum jest własnie
      wyższy przez to zainteresowabnie polityka niz gdyby rozmawiano tylko o tym,
      gdzie mozna się ostrzyc. Jesli sa wypowiedzi na tematy polityczne, czy
      tzw. "ogólne", to swiadczy to o dyskutantach raczej dobrze niz źle, bo potrafia
      oderwac sie od spraw typu, "gdzie kupic pieluszki" albo "gdzie sie tanio upić"
      I to nie jest źle jesli ludzie o innych niz pieluchy, gary i wóda sprawach
      rozmawiaja.
      • kielcz Re: Apeluję do ogółu! 17.07.06, 12:51
        Przepraszam. Miało byc >>Według róznych badań ok 60 - 80% tego "ogólu" nie
        rozumie
        > języka wiadomości telewizyjnych<<. Ósemke gdzies "wcięło".
      • Gość: as Re: Apeluję do ogółu! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 12:53
        Lubisz sie upijac? Bo ja tak. Moze upijemy sie razem? Preferuje tanie wina albo spirytus z przemytu.
        • little_dreamer Re: Apeluję do ogółu! 17.07.06, 13:01
          z tego co sama obserwuję, najwięcej do powiedzenia o polityce zawsze mają ci,
          którzy najmniej się na niej znają...
          a poza tym już wspomniałam, kto kocha politykę- proszę bardzo forum' polityka'
          i wiele podobnych czekają. To forum podpisane jest 'KIELCE'. Może w koncu
          dotrze to do niektórych?
          • voyevoda1 co ty powiesz? Kielce, PRL wraca od góry do dołu 17.07.06, 13:05
            to może teraz zaczniesz pouczać jak żyć i co pić??
            uparta wiocha!
            • Gość: as Re: co ty powiesz? Kielce, PRL wraca od góry do d IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 13:07
              ja ci moge powiedizec co pic - tanie wina i przemycany spirytus techniczny.
              • voyevoda1 no właśnie - zero kumliwości, nie lot po prostu 17.07.06, 13:18
                • Gość: as Re: no właśnie - zero kumliwości, nie lot po pros IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 13:30
                  Nielot - ptak, który wtórnie w wyniku ewolucji utracił zdolność lotu (z powodu braku zagrożeń od strony drapieżników lub obrania innej strategi przetrwania). W ewolucji nielotność powstawała wielokrotnie i dotyczyła zarówno ptaków wodnych jak i lądowych jest to więc sztuczna, polifiletyczna grupa ptaków.

Nieloty: pingwiny, strusie, kiwi, dodo, moa (wymarłe), kazuary.

• Gość: as Re: no właśnie - zero kumliwości, nie lot po pros IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 13:31
                  "kumliwosci" nie znalazlem, jedynie ze szkoly pamietam cos o "kumach", lae ja to sie nie wyznaje w tych wszystkich wioskowych zwyczajach. Moze opowiesz cos wiecej:>
            • little_dreamer Re: co ty powiesz? Kielce, PRL wraca od góry do d 17.07.06, 13:32
              Ty masz ze sobą jakiś problem?
              he he, zastanawiam się jakiej 'natury' ;D
        • Gość: kielczok Re: Apeluję do ogółu! IP: 81.6.130.* 17.07.06, 13:31
          To ten spirytus z przemytu "rzucił" ci się "asie" na MÓZG i OCZY.
          Trzeba już było pić WINO MSZALNE i WODĘ ŚWIĘCONĄ.
          • Gość: as Re: Apeluję do ogółu! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 13:33
            wole tanie wina jednak, tanie wina sa dobre bo sa dobre i sa tanie. Napijemy sie?
            • Gość: kielczok Re: Apeluję do ogółu! IP: 81.6.130.* 17.07.06, 13:39
              Chlaj sam - do lustra lub świętego obrazka.
              • Gość: as Re: Apeluję do ogółu! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 14:04
                moze lepiej do naszego wodza, lenina? wciaz trzymacie dziela zebrane, towarzyszu?
                • Gość: berta Re: Apeluję do ogółu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:17
                  Nie denerwujcie się aż tak. Piekny dzień, słonko świeci, a Wy tak się
                  męczycie:). Według mnie dla każdego jest miejsce, bo przecież nie ma obowiązku
                  czytania wszystkich wątków... Nie ma też obowiązku odpowiadania na wkurzające
                  posty:). Niektórych autorów traktuję jako element folkloru lokalnego i powiem
                  szczerze, że byłoby mi ich brak:). Przecież nie możemy wszyscy pisać o
                  pogodzie:). Na chamskie posty po prostu nie reagujmy, wtedy się autor znudzi i
                  przestanie pisać. No chyba że podnieca go samo pisanie...
                • Gość: kielczok Re: Apeluję do ogółu! IP: 81.6.130.* 17.07.06, 15:03
                  Niestety WÓDZ był abstynentem.
                  • Gość: Filip Re: ...a ja do szczegulu... IP: *.sympatico.ca 18.07.06, 04:40
                    ....Och Boze co za ludzie....oni juz nic nie chca...chca tylko kabaretu...i
                    cichego popierania swojego lekarza, picermana, wlasciciela baru, dyskoteki,
                    fryzjera, ciche spotkania harikryszna...slowem ludzie z
                    doswiadczeniem "amleja"..wlasciciela stacji benzynowej o ktorym nikt jeszcze
                    nie wie ze sprzedaje biopaliwo...itd.
                    ...wybory na jesieni...witamy moderatora....nadal uwazam ze nalezy usuwac
                    posty...a nawet jestem za tym by usunac je wszyskie...tak by bylo
                    sprawiedliwie...zostaly by tylko tematy...i kazdy mialby prawo do rzycenia
                    tematu pod dyskusje ...kazdy by sobie taki temat przeczytal zastanowil sie nad
                    nim i pogadal do siebie....albo w draft folder mogl by sobie wypisaywac rozne
                    bzdury zakraszane mocno inwektywami....huuuuuura ! ...w to mi graj...co za kraj

...mowisz mi sluchaj bracie jedno zycie.
                    ..mowisz mi....gdzies tam ludzie zyjka lzej.
                    ..mowisz mi....
                    • Gość: as Re: ...a ja do szczegulu... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.07.06, 09:33
                      juz ci sie calkiem popieprzylo na tej emigracji. Wynarodowiles sie niestety. Tak jak ty mowia polacy za granica, polsko-angielskim belkotem.
    • Gość: radomianin Re: Apeluję do ogółu! IP: *.ny325.east.verizon.net 20.07.06, 00:39
      zgadzam sie z przedmowczynia w 100% dlatego chcac sie przychylic i temat
      zmienic, pragne sie pochwalic wszyskim Kielczaninom
      ze...miasta.gazeta.pl/radom/1,35219,3494162.html
    • Gość: Doradzacz Ranking!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 02:18
      W jakiej miejscowości świętokrzyskiej mieszkają najładniejsze i majmądrzejsze
      dziewczyny...ja stawiam na Nową Słupię!..pozdrawiam:-)
      • Gość: cichy Re: Ranking!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 20.07.06, 03:02
        a ja na Kielce.Sam jestem z Radomia a moja piekna zona wlasnie z Kielc.Niestety
        nie mieszkamy ani w Kielcach ani w Radomiu ale od trzech lat w Nowym
        Yorku.Pozdrawiam wszystkich zwasnionych miedzymiastowych...
        • Gość: Filip Re: Ranking!!! IP: *.sympatico.ca 29.07.06, 16:41
          ....blondynka....?
    • peryhelium Witam na forum i podtrzymuję Twój wątek 02.08.06, 18:13
      Witam, więc na forum i podtrzymuję Twój wątek. Kiedy tu pierwszy raz wszedłem
      miałem podobne odczuciwa, zresztą mam je nadal. Politykierstwo, wzajemne
      oblewanie się szambem, inteletualny brodzik, emocjonalny kompost, zmierzch
      myśli. Ale jest tu też wielu użytkowników, których posty są dowodem tego, że
      Kielce mają przed sobą przyszłość. Zatem nie trać nadziei proszę i pojawiaj się
      jak najczęściej. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.
      • little_dreamer Re: Witam na forum i podtrzymuję Twój wątek 02.08.06, 21:01
        Owszem, pojawiam się często,bo lubię zabierać głos, jeśli w danej sprawie mam
        coś do powiedzenia. Jednak nie raz juz przekonałam się, że moje opinie budzą
        wyjątkowo negatywne emocje.
        • veilchen_ck Re: Witam na forum i podtrzymuję Twój wątek 03.08.06, 08:32
          chyba troche przesadzacie.. nie lepiej czytac miedzy wierszami tych
          bezndziejnych politycznych watkow wiersze normalne? ze komus urwal sie guzik od
          plaszcza i szuka pomocy, ze ktos nie wie gdzie w Kielcach mozna przyjsc ze
          swoim hamakiem i sie pobujac troche????? ludzie.. sa wakacje.. debili nie
          zmienicie.. beda pisac beznadziejne posty i siac nienawisc.. forum przegladam
          od kilku lat.. zawsze byly ekscesy.. teraz jest ich wiecej.. ale to normalne bo
          wiecej mapetow dorwalo pcty i lacze z netem.. a ze forum daja "pewna
          anonimowosc" to sie wyzywaja.. wiecej luzu polecam i samych pozytywnych
          wibracji.. poza tym sa wakacje i nawet praca jakos szybciej mija..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka