trufla 27.04.11, 18:17 Rozpoczęły się mistrzostwa świata w snookerze. I moje pytanie do was: czy znacie tę dyscyplinę sportu? Oglądacie mistrzostwa? Macie swojego faworyta? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rockowa941 tak 27.04.11, 18:59 Pewnie codziennie ogladam tylko szkoda ze nie mam eurosport2 bo tam czasem leci na zywo ten kto mi sie podoba,moim faworytem jest Selby Ding,ale chcialabym zeby wygral Trump jest boski ah i mlody Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 ... 27.04.11, 19:12 Jakąś wielką znawczyni to ja nie jestem, ale lubię sobie czasem pooglądać.... Odpowiedz Link Zgłoś
jaejung Re: ... 27.04.11, 19:25 uwielbiam snooker!! kiedyś nawet grałam, co prawda amatorsko, ale to była chyba jedyna rzecz w tym czasie, która pochłaniała mój czas i moje serce. teraz już nie gram, forma nie ta [lol], a tak na serio, to chyba znowu do tego wrócę. może nie będę tak genialna jak O'Sullivan czy Doherty, ale... co do mistrzostw, to kibicuję Dingowi. lubię jego styl gry, poza tym, ogólnie mam słabość do azjatyckich snookerzystów, tj. Marco Fu i jeszcze Liang Wengbo. drugim moim faworytem jest Ronnie O'Sullivan, wiadomo, Ronnie to legenda snookera, barwna postać... i ten jego styl gry! uwielbiam to, że potrafi wbić trudne bile, a następnie zepsuć ewidentnie prostą sytuację. fajnie byłoby gdyby był finał Junhui - O'Sullivan [co do półfinałów to Selby nie ma kompletnie szans z Dingiem, poza tym nie lubię stylu gry Anglika, jak dla mnie jest zbyt pasywny i brzydki; co do pojedynku O'Sullivan - Higgins, to lubię takie wyrównane pojedynki, to jest coś, co chce się oglądać] Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Snooker 28.04.11, 17:51 O' Sullivan odpadł. Niezły numer. Szkoda bo okropnie lubię jego pozę na "całującą sie nastoletke" przy snookerowym stole - podnosi tak fajnie nogę w górę ; )) Ja jestem za Trumpem - po prostu go uwielbiam. Jest strasznie przystojny i bardzo podoba mi się jego styl. Jest taki dokładny i precyzyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
weard_girl chyba jestem jakaś inna, 28.04.11, 17:53 bo nie wiem o co chodzi. nie znam tego. Odpowiedz Link Zgłoś
jaejung Re: Snooker 28.04.11, 18:03 i jeśli mam być szczera, to raczej widzę wygraną Higginsa. doświadczenie góruje nad młodością, ale być może się mylę snooker jest nieobliczalny i to w tym sporcie jest najpiękniejsze co do wyglądu Trumpa to się nie będę wypowiadać - za długo chyba oglądam snookera i jakoś nie zwracam na to uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
redhead Re: Snooker 28.04.11, 17:58 Na święta byłam u dziadków na wsi i oglądałam z dziadkiem pare razy. Nie wiedziałam dokładnie kto jest tam najlepszy i wogóle ale podobał mi się ten O'Sulliwan, szkoda, że odpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
niki405 Re: Snooker 28.04.11, 18:03 Sorry bardzo... nie mam zielonego pojecia co to za dyscyplina... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Snooker 28.04.11, 18:17 Jak nie wiecie co to jest to się po prostu nie wypowiadajcie ; ) Ja kibicowałam też na początku Robertsonowi, ale odpadł już w pierwszej rundzie na rzecz Trumpa. Trochę szkoda - w końcu mistrz świata z tamtego roku. A ja snookera oglądam też dość długo i zawsze zwracam uwagę na ogólną prezencję zaowdnika. Nie wiem od czego to jest zależne... Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Snooker 28.04.11, 18:26 Robertson bardzo mnie rozczarował. myślałam, że dojdzie nawet do finału i obroni tytuł, ale się nie udało. plus, myślałam, że po tym słabszym okresie gry coś się zmieni, co prawda zmieniło się, ale na dość krótko. no cóż, mówi się trudno i żyje się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Snooker 28.04.11, 19:19 nie znam.pierwszy raz słyszę.nawet nie wiem na czym polega ta dyscyplina sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
buuum ___ 28.04.11, 19:27 tak, znam. nie będe oglądać i nie mam swojego faworyta. w sumie lubie to nawet.... no ale. mój tata to dopiero jest na to napalony... xd Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 tak : ) 28.04.11, 19:40 oglądam jak mam chwile : ) dopiero kilka dni temu zaczęłam to oglądać, wcześniej nawet o tym nie słyszałam : ) moimi faworytami są Ding i Trump : ) Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_jasper Re: Snooker 28.04.11, 19:44 oglądam to, lubię tą dyscypine sportu i wiem o co w niej chodzi... faworytów swoich nie mam... po prostu trzymam kciuki za wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Snooker 28.04.11, 20:02 cieszy mnie to, że trochę osób lubi snooker na kotku, myślałam, że jestem jedyna. no ale, pomyliłam się. żałuję trochę że Ding odpadł, może nie poakazał pełni swoich umiejętności, poza tym bardzo go lubię - zresztą nie ma snookerzysty którego bym nie lubiła. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Snooker 28.04.11, 20:06 nie wiem o co chodzi, ale zaraz wygoogluje i się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Snooker 28.04.11, 20:24 super_star - nie; to zupełnie co innego Bardzo się cieszę, że tyle osób na kotku zna tę dyscyplinę i śledzi rozgrywki. Jak na razie spotkałam bardzo niewiele osób, które to oglądają ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Snooker 28.04.11, 21:10 śmieszne jest to, że ludzie się dziwią, kiedy mówisz im że lubisz snooker. robią wielkie oczy i pytają co to, jak w to się gra. uwielbiam to. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Snooker 28.04.11, 21:33 Znam, czasem oglądam z dziadkiem (który jest wielkim "fanem" xd), ale nie mam swojego faworyta. Co nie zmienia faktu, że czasem lubię pooglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Snooker 03.05.11, 11:30 Zakończył się snookerowy sezon. John Higgins mistrzem świata, a Judd Trump wicemistrzem. Snooker pełen emocji, doskonałych i często niespodziewanych zagrań był, więc teraz czekam z niecierpliwością na kolejny sezon i trzymam kciuki za Judda Trumpa aby porządnie pozamiatał ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Snooker 03.05.11, 14:25 trufla napisał(a): > Zakończył się snookerowy sezon. John Higgins mistrzem świata, a Judd Trump wice > mistrzem. Snooker pełen emocji, doskonałych i często niespodziewanych zagrań by > ł, więc teraz czekam z niecierpliwością na kolejny sezon i trzymam kciuki za Ju > dda Trumpa aby porządnie pozamiatał ; ) oglądałam połowę tego finału i jak dla mnie był dość nudny, pewnie dlatego, że Higgins znowu zaczął grać wolny snooker ech. nigdy tego u niego nie lubiłam, ale cóż. cieszę się, że wygrał, choć po tej aferze z nim w roli głównej to nieco stracił w moich oczach. szkoda że się sezon skończył (tak jak to jest w łyżwiarstwie figurowym), ale już nie mogę doczekać się następnego. Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Snooker 03.05.11, 21:16 Higgins znowu mistrzem, ale dla mnie zwycięzcą jest Trump : ) naprawde pokazał klase, był gwiazdą tych mistrzostw : ) trzymam za niego kciuki : ) Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Snooker 04.05.11, 13:55 selena013 napisał(a): > Higgins znowu mistrzem, ale dla mnie zwycięzcą jest Trump : ) naprawde pokazał > klase, był gwiazdą tych mistrzostw : ) > trzymam za niego kciuki : ) wszyscy go teraz tak wychwalają, a ja jestem ciekawa czy sodówka mu nie uderzy do głowy i czy będzie w stanie utrzymać swoją formę? ale życzę mu jak najlepiej, naprawdę coraz przyjemniej patrzy mi się na jego grę. Odpowiedz Link Zgłoś