Dodaj do ulubionych

www.joannagrzela.pl

IP: 212.160.196.* 01.08.06, 20:52
Obserwuj wątek
    • Gość: berta Re: www.joannagrzela.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:05
      a tu zdjęcie ze strażą miejską w kielcach
      www.joannagrzela.pl/wyp%20o/006.jpg
    • Gość: behemot Re: www.joannagrzela.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:36
      Strona pisana rozkosznym językiem gimnazjalistki: Lubię hiszpańskie klimaty (...) Lubię aktywny wypoczynek.

Spodobały mi się zwłaszcza wynurzenia prawdziwego fana: "Ritchi Blackmore tworzy piękną i nastrojową muzykę". Pewnie chodzi o Ritchie Blackmore'a.

Fajny jest też opis czteroletniej pracy wicewojewody. Zajmuje prawie tyle samo miejsca, co przepis na barszcz. Zresztą i tak połowę akapitu zajmuje budowanie domu dla samotnej matki. Wydawałoby się, że przedstawiciel rządu w terenie postara się o jakieś rozwiązanie systemowe dla bezdomnych, a tu - tra!tam! niespodzianka! - "Siłaczka" łapie się za kielnię i wspomaga 1 (słownie: jedną) osobę. Dlaczego akurat tą?

• babeta4 Re: www.joannagrzela.pl 02.08.06, 10:48
        beh..... pokaż swoją stronkę i wiedzę o sobie !
        • Gość: behemot Re: www.joannagrzela.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:00
          autor nie powie krytykowi literackiemu - pkaż swoją książkę, bo to byłoby bez sensu
          nawiasem mówiąc, gdyby ktos znalazł na mojej witrynie błąd ortograficzny, to bym mu podziękował
          • Gość: zuza Re: www.joannagrzela.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:04
            wszystko O.K. lecz czemu unikasz odpowiedzi na pytanie zadane przez poprzednika
            (czkę)?
            • Gość: behemot Re: www.joannagrzela.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:42
              to przecież oczywiste - przedmiotem dyskusji jest strona Grzeli, a nie moja
        • Gość: behemot Re: www.joannagrzela.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:30
          babeta4 to zapewne nick jednego z tych młodocianych bolszewików, którzy chcą kobyle zrobić kuku, a w wolnych chwilach wysługują się notablom
          Widzę, że poprawiłeś misiu błędy ortograficzne na stronie towarzyszki Grzeli. Brawo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka