laureana 11.08.06, 19:28 Gdzie w Kielcach są przychodnie odwykowe? Może ktoś może mi polecić naprawdę dobrą? Nie chcę byle czego. Jestem spoza Kielc i potrzebuję pomocy dla męża. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: przychodnie odwykowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:08 W pierwszej lepszej przychodni uzyskasz informacje o przychodniach specjalistycznych, w tym odwykowych. Osobiscie nie wiem gdzie sa takie w Kielcach, ale tak jak napisalem wyżej, tam uzyskasz info. Chyba, że ktos tu na forum wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: przychodnie odwykowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:42 ..przy szpitalu na Czarnowie(troche wyżej) jest taki oddział leczenia uzależnień...tak się to chyba nazywa ,ale na pewno odbywają się tam meetingi A.A.Nie znam problemu ale jeżeli chodzi o Alkoholizm to najlepiej zacząć w Morawicy od odtrucia itp.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: przychodnie odwykowe IP: *.kielce.net.pl 12.08.06, 08:52 Na osiedlu Świętokrzyskim w Kielcach, na przeciwko reala, idziesz do góry drogą osiedlową i obok klubu Sabat masz centrum odwykowe w budynku dawnego żłobka. Tam pomoga znaleźć pomoc. nie korzstaj z niektórych lekarskich sław, bo dadzą mężowi podstawe do renty by mógł pić dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: przychodnie odwykowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 14:56 ...tak! gdzieś na Manifestu lipcowego na I piętrze..mam jedynie telefon tam (041) 331-53-13 wew.23 Odpowiedz Link Zgłoś