Dodaj do ulubionych

pytanie do PO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:26
gilowska sie zeszmacila, co innego opowiadala w wywiadzie w duzym formacie
kiedys tam co innego robi i mowi teraz np. nazywa nowatrskim budzet ,ktory
przywraca fundusz alimentacyjny (nie bedzie sie juz scigac tych co po pijaku
bachorow narobili tylko na te bachory bede placil ja)MOJE PYTANIE : ile
jeszcze takich szmat macie w swoich szeregach? ida wybory i mam prawo
wiedziec ZADAM ODPOWIEDZI
Obserwuj wątek
    • Gość: plisak Re: pytanie do ddd IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 29.09.06, 20:53
      > przywraca fundusz alimentacyjny (nie bedzie sie juz scigac tych co po pijaku

Pisałeś ddd po pijaku?
      Istnienie bądź nie istnenie fundusszu alimentacyjnego ma się nijak do ściągania
      bądź zanechania egzekwowania należności alimentacyjnych. W warunkach istnienia
      funduszu nalezności można egzekwować energicznie i skutecznie, opieszale bądź
      pozornie.
      Jak wytrzeźwiejesz możemy porozmawiać obszerniej.
      • Gość: ddd Re: pytanie do ddd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:33
        nie sa to odpowiedzi na moje pytanie. powtarzam: ile jeszcze takich szmat macie
        w swoich szeregach ilu macie jeszcze liberalow gotowych dla pieniedzy lub
        kariery prejsc do pracy dla najbardziej bolszewickiego rzadu od czasow lenina
        • Gość: ala Re: pytanie do ddd IP: 82.139.11.* 30.09.06, 12:52
          Odpowiedzi adekwatne do treści twojego postu - trzeba było zadać pytanie bez
          tych zbędnych ozdobników o gilowskiej i funduszu alimentacyjnym.
          Pytanie powinno brzmieć, co jeszcze pisuary są gotowe zrobić, żeby utrzymać się
          u koryta?
    • Gość: ala Re: pytanie do PO IP: 82.139.11.* 29.09.06, 21:59
      ddd, ale już na becikowe ci tej twojej kasy nikt nie zabierze, więc ci się
      wyrówna. No, ja sobie jeszcze pozwolę na wycyckanie państwa na te 1000 zł w tym
      roku, ale jeśli ja państwu miesięcznie kilkakrotnie więcej oddaję, to nie
      uważam, żebym to twoją kasę właśnie zabierała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka