Dodaj do ulubionych

zaczęło się...

08.03.07, 08:04
24opole.pl/?id=shownews&news=336
naszestrzelce.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=167&Itemid=34
Obserwuj wątek
    • Gość: marider Re: zaczęło się... IP: *.elpos.net 08.03.07, 08:17
      To i ja dopisze. Bialystok, wczoraj jakis kapelusznik zajechal ok. 18 droge
      mojemu kumplowi, CBR954 poszla totalnie w drzazgi, kumpel z butow az wyskoczyl i
      wyladowal nieprzytomny w szpitalu. Paskudnie to wygladalo, po tel. alarmowym
      bylem na miejscu kilka minut "po" i dopilnowalem zeby Policja zrobila swoje, a
      tym lepiej zawsze patrzec na rece. Oczywiscie tekst w stylu "lecial na 1 kole"
      padl z miejsca :/ Wina kierowcy samochodu (urwana przednia os itp itd, z
      motocykla zostaly strzepy...

Pzdr i ride safe
      marider
      R1
      • Gość: Pacu3 Re: zaczęło się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 08:24
        Widzicie Panowie co sie dzieje to jest masakra. Tekst ze jechal na jednym kole
        to faktycznie chyba standard . U mnie na ulicy brat jechal 80 i koles (
        pier*dollniety ) cisnal w niego metalową bramą - dobrze ze bramą a nie furtką bo
        nie dał rady dożucić ale pewnie strzępy by poleciały a kolesia własnoręcznie bym
        chyba udusił .
      • Gość: danek zaczyna się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:02
        Tak to już jest w życiu... Jak sam się człowiek nie postara żeby sobie krzywdę
        zrobić, to szybko znajdzie się jakiś "życzliwy". Nie chcę uogólniać, ale też
        troszkę grzeszków mamy na sumieniu. Wczoraj widziałem takiego młokosa na
        nowiuśkim NINJA. Wyprzedzał na skrzyżowaniu mnie i jeszcze jedno auto... Szkoda,
        że młokos nie pomyślał że ktoś mógłby mu w takiej syt. skręcić przed nosem bez
        kierunku:o/ I pofurkotał sobie dalej aż mu tył chodził na boki. Bo jakby nie
        było, jeździ się teraz na granicy przyczepności na tych brudnych po zimie,
        zapiaszczonych ulicach. Trzeba mieć fantazję... i wyobraźnię.
        • Gość: Pacu3 Re: zaczyna się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:11
          Danek - trzeba mieć fantazje i wyobrażnie i do tego jeszcze mózg ale nie tylko
          go mieć ale jeszcze używać troszke więcej niż do podstawowych czynności
          życiowych .
          • Gość: danek Re: zaczyna się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:22
            No tak:)
            Zgadzam się z Tobą Pacu3!
            Oczywiście od tego MÓZGU będzie zależeć gdzie skończy się fantazja a zacznie
            wyobraźnia...
            • nitka80 Re: zaczyna się... 08.03.07, 10:06
              Ciekawe czy gdyby jechał na Dragstarze, albo Intruderze to też by powiedzieli -
              jak nic, na jednym kole i z piskiem opon :)
              • Gość: siekiera77 Re: zaczyna się... IP: *.aster.pl 08.03.07, 10:33
                a ci co wjechali
                w pięciu samochodem
                do Odry
                to łowcy? ...
                • Gość: danek Re: zaczyna się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 11:01
                  Tak to jest...
                  Jeden miał wypadek na motocyklu, inni wjechali do rzeki. Jakie to ma znaczenie,
                  czy ktoś zginął w wypadku samochodowym czy motocyklowym. Już nic, ani nikt
                  nikomu życia nie zwróci. Jest tylko ta oczywista różnica, że motocyklista
                  "PRAWIE" zawsze będzie najbardziej poszkodowany.
                  Na wszystkich kierowców czekają te same niebezpieczeństwa. Niektórzy sami te
                  niebezpieczne sytuacje prowokują... Od nas zależy i od naszego głupiego
                  szczęścia czy wyjdziemy z opresji cało, z pobitym tyłkiem czy napiszą o nas w
                  gazetach w najsmutniejszym dziale(?????)
                  Prawda jest taka: dzisiaj świeci słońce, więc trzeba tak przeżyć ten dzień, tak
                  przejechać dzisiejsze kilometry żeby jutro znowu to słońce zobaczyć.
                  Pozdrawiam
                  Szerokich Dróg i Udanego Sezonu

• kubek145 Re: zaczyna się... 08.03.07, 12:42
                    wszystko pieknie, ale jeszcze zeby to byl tylko Twoj wybor, Twoja decyzja czy chcesz zobaczyc jutro slonce..
                • mariusz-ef Re: zaczyna się... 08.03.07, 12:57
                  siekiera, pozazdroscili Ci slawy i:
                  www.youtube.com/watch?v=ekWHt9vet9Y&mode=related&search=
                  no i co Ty na to?
                  łobuzerka, prawda?

nic tylko w te skody z buta i z buta...!
                  • Gość: siekiera77 Re: zaczyna się... IP: *.aster.pl 08.03.07, 17:12
                    czy ja wiem...?
                    fajnie bawią sie chłopacy
                    ale niewiele ryzykują ;-)

www.youtube.com/watch?v=ui7x1bY1Y9g
                    :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka