Gość: Kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 15:54 Czy TKI TOS i inne... nie powinny płacić jakiś winiet przy wjeździe do Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TK Re: TKI TOS IP: 82.139.11.* 06.10.06, 16:01 Oczywiście że tak, a ty kobieto przy wyjeździe z Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
johnny85 Re: TKI TOS 06.10.06, 19:55 Ciekawe niby czemu mieliby płacić.W czym jest lepszy ten kto ma TK od tego kto ma TKI,TKA,TSK,albo jeszcze inaczej.Każdy płaci podatek drogowy w benzynie i ma prawo jeździć po całym kraju.Równie dobrze możesz całej Polsce i całemu światu zabronić wjeżdżać do Kielc.Ja widziałem w Skarżysku kolesi,którzy na oko 15 letnią beemką na TK zawracali na na pasach,które w dodatku były na światłach i po których przechodzili ludzie.Chamstwo maksymalneZ drugiej strony widziałem kilka samochodów na powiatowych blachach które jeździły po deptaku na Sienkiewce.Tak więc nie ma reguły jak kto jeździ.Przecież nic nie stoi na przeszkodzie,żeby zrobić w Kielcach strefę ograniczonego ruchu koło Sienkiewki podobnie jak w Krakowie i będziecie mieć chociaż tam ten upragniony spokój.Ale w całym mnieście nie ma szans na to i po co takie bzdurne posty pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Re: TKI TOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 21:21 hnny85 napisał: > Ciekawe niby czemu mieliby płacić.W czym jest lepszy ten kto ma TK od tego kto > ma TKI,TKA,TSK,albo jeszcze inaczej. Zgadza się. Ale statystycznie TKI, TKA, TSK itp wyglądają gorzej jeśli chodzi o technikę i kulturę jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: TKI TOS IP: *.dsl.bbeyond.nl 06.10.06, 21:29 Gość portalu: megadeth napisał(a): > hnny85 napisał: > > > Ciekawe niby czemu mieliby płacić.W czym jest lepszy ten kto ma TK od teg > o kto > > ma TKI,TKA,TSK,albo jeszcze inaczej. > > Zgadza się. Ale statystycznie TKI, TKA, TSK itp wyglądają gorzej jeśli chodzi o > technikę i kulturę jazdy. A skad masz takie dane?Badania statystyczne robiles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: TKI TOS IP: 82.139.11.* 06.10.06, 21:40 No nie wiem, z moich obserwacji wynika, że z kulturą jazdy najgorzej jest chyba u młodych mężczyzn, którzy właśnie sprowadzili sobie 15-letnie bmwice i chcą się pokazać na mieście. No i niestety się pokazują. W raczej żałosnym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny85 Re: TKI TOS 06.10.06, 21:59 Nie przeczę,że być może część z nich rzeczywiście sobie gorzej radzi bo mieszkają w mniejszych miastach,ale przecież nie muszą doskonale znać Kielc.Kielczanin też się może po Ostrowcu,albo Końskich gubić.Ci którzy codziennie dojeżdżają do CK do pracy raczej się chyba nie gubią.Najgorsi chyba są właśnie drechole przyjeżdżający w niedzielę po dresik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: TKI TOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 09:28 Nie mam nic przeciwko słabszym i mniej znajacym topografie miasta. Chodzi mi głównie o to, że Ci kierowcy TKI TOS itp. a zwłaszcza TKI rzadziej używają kierunkowskazów i nie wykazuja zrozumienia dla przepisów mówiących o nie zajeżdżaniu drogi innym użytkownkiom. To wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: TKI TOS IP: 81.219.132.* 07.10.06, 10:15 wczoraj pod tesco koles na WJ zachowal sie jak ostatni cham i prostak.. wjezdzajac w miejsce, ktore dopiero opuscil inny pojazd a kolejny czekal wlasnie na to miejsce parkingowe.. rejestracja nie jest wazna.. prostakow, ktorym powinno sie jeszcze raz pokazac testy z egzaminu do wypelnienia i wyslac na kilkadziesiat przymusowych godzin jazdy z wymagajacym instruktorem jest tysiace i nie maja jasno okreslonej rejestracji.. sa tacy z TK, TKI, TOS, WI, WPR, WD, KR etc. tak samo mozna w debilny sposob uogolniac, ze kobiety, emeryci w kapeluszach albo wypindrzone blondynki powinny miec zakaz jazdy po drogach.. bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: TKI, TOS, TK czy to ważne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 23:10 W zupełności zgadzam się z przedmówcą. Nieważna rejestracja - ważne czy za kierownicą siedzi kierowca czy idiota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tki ...no tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 22:58 I może jeszcze np rudych do Kielc nie wpuszczać ...Może czas do psychoanalityka... Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany TOS,TOP,TKI... 07.10.06, 23:32 Gość portalu: Kobieta napisał(a): > Czy TKI TOS i inne... nie powinny płacić jakiś winiet przy wjeździe do Kielc. A czy takie osoby jak Ty, nie powinny mieć płatnego dostępu do Forum Kielce? Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: TOS,TOP,TKI... 08.10.06, 09:33 żeby było łatwiej, można przy wejściu na forum kasować bilety autobusowe, oczywiście z TK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: TOS,TOP,TKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 11:19 18 lat mam kultury mozecie sie uczyc ode mnie, wpuszczam ludzi , na pasach tez nie ma dnia jazdy zeby mi ktos nie podziekowal za cos, i milo jak innu mi sie odplacaja tym samym wiec jesli wy bedziecie kulturalni to inni zrobia to samo.. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: TOS,TOP,TKI... 10.10.06, 13:51 A może osoby z takimi poglądami płaciły podatek od głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: TOS,TOP,TKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:50 Z przykrością stwierdzam, że niestety miałam rację. W czasie jazdy do pracy i z pracy, widząc chamstwo kierowców starałam się nie patrzeć na znaki na rejestracji. Niestety moje doświadzcenie z ostatnich dni utwierdza mnie w przekonaniu, że kultura zależy w znacznym stopniu od posiadanego znaku na rejestracji a zwłaszcza TKI i TOS!!!!!!!!! W chamski sposób zajeżdżają drogę, nie używają kierukowskazów, wykonują dziwne manewry tak jakby jechali furmanką i tylko koń był nierozgarnięty. Dla udowodnienia moich racji od jutra będę podawała na forum numery rejestracyjne porannych "woźniców" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: TOS,TOP,TKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:56 A czy przypadkiem nie masz kobieto bląd włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: TOS,TOP,TKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 16:58 jeśli już to blond. Nie, jestem brunetką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunter Re: TOS,TOP,TKI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 15:20 a może najpierw podaj swoje numery rej. - mniemam że wszystko na drodze robisz idealnie, więc jak się spotkamy to będę starał się brać z ciebie przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Jak zamiast patrzec co sie dzieje na drodze... IP: *.cable.mindspring.com 11.10.06, 02:34 ...ogladasz rejestracje to sie nie dziw pustaglowo ze masz problemy z innymi. Ciekawe co bys zrobila w Wawie? Chyba bys wysiadla na pierwszych swiatlach i zaczela plakac. PS. Oczywiscie jakby ktos wlaczyl kierunkowskaz to bys go wpuscila? Bez pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: TKI TOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 02:09 Ty Kobieto a inaczej babo powinnas palcic winete całoroczna za to że mozesz ruszyć samochodem po swojei ulicy a jakbyś chciała jechac dalej to powinnas placiś przewinette. ToS TOS-Y TO KUTOSY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabli Re: TKI TOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:10 za 2 tygodnie po 55 latach będę miała meldunek powiatowy. Prowadzę od 1972 roku a ze zmianą meldunku pójdzie dowód rejestracyjny ( nr )i co wówczas ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: TKI TOS IP: 81.219.132.* 11.10.06, 18:06 ja mieszkam cale zycie w Kielcach.. troche na Czarnowie, Herby a teraz na Swietokrzyskim.. kilka lat w Wawie mieszkalem.. codziennie jezdze autem.. mam teraz auto z rejestracja TKI bo firma leasingowa pod Kielcami.. czy przesiadajac sie z WI na TKI stalem sie gorszym kierowca? ludzie.. to jakas paranoja.. nie twierdze, ze wszyscy z TKI jezdza super.. bo tez mnie niektorzy zadziwiaja swoja beztroska i czasem brakiem umiejetnosci.. ale z TK dziennie tez bym takich kilkudziesieciu znalazl.. z WI, WB, WD, KR etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: TKI TOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:28 I co tylko mnie przeszkadza?????!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: TKI TOS 12.10.06, 22:12 Kobieto, skoro wszędzie widzisz TOSy, to będziesz miała tak też na Forum. TOS / TOP / TOS / TOP / TOS / TOP / TOS / TOP / TOS / TOP / TOS / TOP / Odpowiedz Link Zgłoś
baltow [...] 11.10.06, 20:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś