IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 15:54
Czy TKI TOS i inne... nie powinny płacić jakiś winiet przy wjeździe do Kielc.
Obserwuj wątek
    • Gość: TK Re: TKI TOS IP: 82.139.11.* 06.10.06, 16:01
      Oczywiście że tak, a ty kobieto przy wyjeździe z Kielc
      • johnny85 Re: TKI TOS 06.10.06, 19:55
        Ciekawe niby czemu mieliby płacić.W czym jest lepszy ten kto ma TK od tego kto
        ma TKI,TKA,TSK,albo jeszcze inaczej.Każdy płaci podatek drogowy w benzynie i ma
        prawo jeździć po całym kraju.Równie dobrze możesz całej Polsce i całemu światu
        zabronić wjeżdżać do Kielc.Ja widziałem w Skarżysku kolesi,którzy na oko 15
        letnią beemką na TK zawracali na na pasach,które w dodatku były na światłach i
        po których przechodzili ludzie.Chamstwo maksymalneZ drugiej strony widziałem
        kilka samochodów na powiatowych blachach które jeździły po deptaku na
        Sienkiewce.Tak więc nie ma reguły jak kto jeździ.Przecież nic nie stoi na
        przeszkodzie,żeby zrobić w Kielcach strefę ograniczonego ruchu koło Sienkiewki
        podobnie jak w Krakowie i będziecie mieć chociaż tam ten upragniony spokój.Ale w
        całym mnieście nie ma szans na to i po co takie bzdurne posty pisać.
        • Gość: megadeth Re: TKI TOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 21:21
          hnny85 napisał:

> Ciekawe niby czemu mieliby płacić.W czym jest lepszy ten kto ma TK od tego kto
          > ma TKI,TKA,TSK,albo jeszcze inaczej.

Zgadza się. Ale statystycznie TKI, TKA, TSK itp wyglądają gorzej jeśli chodzi o
          technikę i kulturę jazdy.
          • Gość: dar Re: TKI TOS IP: *.dsl.bbeyond.nl 06.10.06, 21:29
            Gość portalu: megadeth napisał(a):

> hnny85 napisał:
            >
            > > Ciekawe niby czemu mieliby płacić.W czym jest lepszy ten kto ma TK od teg
            > o kto
            > > ma TKI,TKA,TSK,albo jeszcze inaczej.
            >
            > Zgadza się. Ale statystycznie TKI, TKA, TSK itp wyglądają gorzej jeśli chodzi
            o
            > technikę i kulturę jazdy.

A skad masz takie dane?Badania statystyczne robiles?
          • Gość: ala Re: TKI TOS IP: 82.139.11.* 06.10.06, 21:40
            No nie wiem, z moich obserwacji wynika, że z kulturą jazdy najgorzej jest chyba
            u młodych mężczyzn, którzy właśnie sprowadzili sobie 15-letnie bmwice i chcą
            się pokazać na mieście. No i niestety się pokazują. W raczej żałosnym stylu.
            • johnny85 Re: TKI TOS 06.10.06, 21:59
              Nie przeczę,że być może część z nich rzeczywiście sobie gorzej radzi bo
              mieszkają w mniejszych miastach,ale przecież nie muszą doskonale znać
              Kielc.Kielczanin też się może po Ostrowcu,albo Końskich gubić.Ci którzy
              codziennie dojeżdżają do CK do pracy raczej się chyba nie gubią.Najgorsi chyba
              są właśnie drechole przyjeżdżający w niedzielę po dresik:)
    • Gość: Kobieta Re: TKI TOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 09:28
      Nie mam nic przeciwko słabszym i mniej znajacym topografie miasta. Chodzi mi
      głównie o to, że Ci kierowcy TKI TOS itp. a zwłaszcza TKI rzadziej używają
      kierunkowskazów i nie wykazuja zrozumienia dla przepisów mówiących o nie
      zajeżdżaniu drogi innym użytkownkiom. To wszystko
      • Gość: taki jeden Re: TKI TOS IP: 81.219.132.* 07.10.06, 10:15
        wczoraj pod tesco koles na WJ zachowal sie jak ostatni cham i prostak..
        wjezdzajac w miejsce, ktore dopiero opuscil inny pojazd a kolejny czekal wlasnie
        na to miejsce parkingowe.. rejestracja nie jest wazna.. prostakow, ktorym
        powinno sie jeszcze raz pokazac testy z egzaminu do wypelnienia i wyslac na
        kilkadziesiat przymusowych godzin jazdy z wymagajacym instruktorem jest tysiace
        i nie maja jasno okreslonej rejestracji.. sa tacy z TK, TKI, TOS, WI, WPR, WD,
        KR etc. tak samo mozna w debilny sposob uogolniac, ze kobiety, emeryci w
        kapeluszach albo wypindrzone blondynki powinny miec zakaz jazdy po drogach.. bez
        sensu...
        • Gość: Lola Re: TKI, TOS, TK czy to ważne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 23:10
          W zupełności zgadzam się z przedmówcą. Nieważna rejestracja - ważne czy za
          kierownicą siedzi kierowca czy idiota!!!
    • Gość: tki ...no tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 22:58
      I może jeszcze np rudych do Kielc nie wpuszczać ...Może czas do psychoanalityka...
    • kszo.pany TOS,TOP,TKI... 07.10.06, 23:32
      Gość portalu: Kobieta napisał(a):

> Czy TKI TOS i inne... nie powinny płacić jakiś winiet przy wjeździe do Kielc.

A czy takie osoby jak Ty, nie powinny mieć płatnego dostępu do Forum Kielce?
      • buksy Re: TOS,TOP,TKI... 08.10.06, 09:33
        żeby było łatwiej, można przy wejściu na forum kasować bilety autobusowe, oczywiście z TK
        • Gość: ad Re: TOS,TOP,TKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 11:19
          18 lat mam kultury mozecie sie uczyc ode mnie, wpuszczam ludzi , na pasach tez
          nie ma dnia jazdy zeby mi ktos nie podziekowal za cos, i milo jak innu mi sie
          odplacaja tym samym wiec jesli wy bedziecie kulturalni to inni zrobia to samo..
          • pathos_phobos Re: TOS,TOP,TKI... 10.10.06, 13:51
            A może osoby z takimi poglądami płaciły podatek od głupoty?
            • Gość: Kobieta Re: TOS,TOP,TKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:50
              Z przykrością stwierdzam, że niestety miałam rację. W czasie jazdy do pracy i z
              pracy, widząc chamstwo kierowców starałam się nie patrzeć na znaki na
              rejestracji. Niestety moje doświadzcenie z ostatnich dni utwierdza mnie w
              przekonaniu, że kultura zależy w znacznym stopniu od posiadanego znaku na
              rejestracji a zwłaszcza TKI i TOS!!!!!!!!! W chamski sposób zajeżdżają drogę,
              nie używają kierukowskazów, wykonują dziwne manewry tak jakby jechali furmanką
              i tylko koń był nierozgarnięty. Dla udowodnienia moich racji od jutra będę
              podawała na forum numery rejestracyjne porannych "woźniców"
              • Gość: zyczliwy Re: TOS,TOP,TKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:56
                A czy przypadkiem nie masz kobieto bląd włosów?
                • Gość: Kobieta Re: TOS,TOP,TKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 16:58
                  jeśli już to blond. Nie, jestem brunetką
              • Gość: gunter Re: TOS,TOP,TKI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 15:20
                a może najpierw podaj swoje numery rej. - mniemam że wszystko na drodze robisz
                idealnie, więc jak się spotkamy to będę starał się brać z ciebie przykład...
              • Gość: xtrmntr Jak zamiast patrzec co sie dzieje na drodze... IP: *.cable.mindspring.com 11.10.06, 02:34
                ...ogladasz rejestracje to sie nie dziw pustaglowo ze masz problemy z innymi.
                Ciekawe co bys zrobila w Wawie? Chyba bys wysiadla na pierwszych swiatlach i
                zaczela plakac.

PS. Oczywiscie jakby ktos wlaczyl kierunkowskaz to bys go wpuscila? Bez pojecia.
    • Gość: TK Re: TKI TOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 02:09
      Ty Kobieto a inaczej babo powinnas palcic winete całoroczna za to że mozesz
      ruszyć samochodem po swojei ulicy a jakbyś chciała jechac dalej to powinnas
      placiś przewinette. ToS TOS-Y TO KUTOSY
    • Gość: kabli Re: TKI TOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:10
      za 2 tygodnie po 55 latach będę miała meldunek powiatowy. Prowadzę od 1972 roku
      a ze zmianą meldunku pójdzie dowód rejestracyjny ( nr )i co wówczas ?
      • Gość: taki jeden Re: TKI TOS IP: 81.219.132.* 11.10.06, 18:06
        ja mieszkam cale zycie w Kielcach.. troche na Czarnowie, Herby a teraz na
        Swietokrzyskim.. kilka lat w Wawie mieszkalem.. codziennie jezdze autem.. mam
        teraz auto z rejestracja TKI bo firma leasingowa pod Kielcami.. czy przesiadajac
        sie z WI na TKI stalem sie gorszym kierowca? ludzie.. to jakas paranoja.. nie
        twierdze, ze wszyscy z TKI jezdza super.. bo tez mnie niektorzy zadziwiaja swoja
        beztroska i czasem brakiem umiejetnosci.. ale z TK dziennie tez bym takich
        kilkudziesieciu znalazl.. z WI, WB, WD, KR etc.
        • Gość: Kobieta Re: TKI TOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:28
          I co tylko mnie przeszkadza?????!!!!!!!!
          • kszo.pany Re: TKI TOS 12.10.06, 22:12

Kobieto, skoro wszędzie widzisz TOSy, to będziesz miała tak też na Forum.

TOS / TOP / TOS / TOP / TOS / TOP / TOS / TOP / TOS / TOP / TOS / TOP /
    • baltow [...] 11.10.06, 20:13
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka