IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 00:14
Chciałam się dowiedzieć czy wiedzieliście o tym,wczoraj dostałam od TP list
gdzie poinformowali mnie o zmianie cennika i możliwości wypowiedzenia umowy z
nimi,aż dziwne.Zastanawiałam się dlaczego no i już wiem zobaczcie i
przeczytajcie.Co wy na to ,zmieniacie coś bo ja bym zmieniła na Vectre lub coś
innego ale nie wiem co jest dobre?No i oczywiście bym obnizyła stawke za tel.
di.com.pl/archiwum/13850.html
forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=75164
Obserwuj wątek
    • Gość: madziara Re: neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 00:18
      i jeszcze jeden
      di.com.pl/archiwum/14260.html
      • Gość: czarny Re: neostrada IP: *.tkdami.net 29.12.06, 11:06
        ja mam vectre-jest ok
        od marcau 2007 będzie możliwość
        w erze domowej przenoszenia numerów telefonów.
        spierd....m z TELEKOMPROMITACJI POLSKIEJ
        i nie chce mieć z dziadami doczynienia!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: madziara Re: neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 17:43
          a inni zostają????
          • Gość: trzepak Re: neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 17:56
            Ja zostaję, wczoraj podpisałem aneks do umowy na kolejny rok,prędkość 1024
            (teraz mam 256), 4 zł więcej a jednak szybciej..;) Problemów nie mam z
            neostradą. W każdym razie w ciągu 10 dni moge z umowy sie wycofać i zawrzeć nową
            (np. po 1.01 jakieś nowe jescze lepsze promocyjki:) )a do 15.02 w ogóle
            rozwiązać umowę o świadczenie tejże usługi. Myślę, że korzystnie się zrobiło.
            Taki splocik dobrych energii wraz z końcem mojej umowy i starego roku...:)
            • Gość: X Re: neostrada IP: *.tkdami.net 31.12.06, 18:15
              Chyba jesteś pracownikiem TP SA i nie umieSz czytać! Neo jest do bani,
              problemy z dostępem (serwerem), a ceny od stycznia-lutego będą zabójcze w
              porównaniu z w/w Vectrą
              • Gość: trzepak Re: neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 19:41
                nie jestem pracownikiem tpsa, nie nawala mi, użytkownikiem jestem od lat 5 już
                chyba. Jakie ceny? Co Ty gadasz? Myślę, że pójdą w dół, licze na to. Vetra mnie
                nie interesuje (na razie)
    • Gość: Observer Ja już zrezygnowałem z neostrady IP: *.bu.edu 31.12.06, 21:04
      miałem 256 podkręcone do 320 teraz mam 1,5 M z UPC za tą samą cenę i TPSA długo nie dorówna takiej ofercie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka