Dodaj do ulubionych

polonistka z SP22

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 18:28
Słyszałam, że polonistka co dwadzieścia kilka lat temu wykręcała uszy i
wyzywała uczniów od debili i osłów jeszcze uczy... Dla odmiany teraz tłucze po
głowach dziennikiem...
Obserwuj wątek
    • Gość: pomysł Re: polonistka z SP22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:14
      No moze mysli ze w ten sposob zbytnio sie nie zmeczy umysłowo a dzieciakom
      [tłukąc dziennikiem po glowie] wbije wiedze do ich rozumków.
    • Gość: plisak Re:plotkara na Gagarina IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 03.02.07, 16:35
      Gość portalu: matka... napisał(a): > Słyszałam, że polonistka......

Słyszałam że... tak się zaczyna każda plotka. A nie słyszałaś matka, że z
      plotami to się chodzi do magla a nie na forum elektroniczne? Jesteś jednym z
      tych chwastów, które zaśmiecają kieleckie forum.

Nieprawi się polenią jak zielsko,
      Złoczyńcy jaśnieją splendorem
    • Gość: lać w łeb bić po łbach tych okur.ieńców i matki głupie też! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:55
      jakie matki takie bahory/i często benkarty/.Bić toto po pustych łbach! BRAWA
      DLA PANI POLONISTKI-JEDNNA Z ODWAŻNIEJSZYCH KOBIET!. a ty
      mateczko"przedwczesna"zapewne wiedz o tym że bahora ci taka nauczycielka nie
      zabije,a na pewno przyda mu sie szturchaniec od pedagoga.
      • Gość: wiedza Re: bić po łbach tych okur.ieńców i matki głupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:59
        A lac w łeb wszystkich niektórym dorosłym rozumu by moze przybyło
    • Gość: pedagog kretynka pisze.."jeszcze uczy.." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:57
      a kto ma uczyc idiotko? te gó..ary po wuespe co to w miniówach przychodzą do
      pracy? kretynko ciesz sie że twoja pociecha trafiła pod skrzydła wytrawnej
      nauczycielki.
      • Gość: pedagog mam rację? czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 17:00
        zalezy mi na Waszej opinii
        • Gość: tralalala Re: mam rację? czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 17:07
          to trzeba wprowadzic teraz zero tolerancji dla przemocy nauczycieli nad dziecmi
          trzeba jakies trojki stworzyc -niech rejestrują którzy nauczyciele leją toż to
          jakas fala przemocy w tym kraju sie uwidacznia-gdzie jest minister tu trzeba
          wprowadzic kontrole i rejestry
      • Gość: do debili Re: kretynka pisze.."jeszcze uczy.." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 18:08
        co za banda debili, widocznie tak wam wiedzę do głowy wkładano i jak widać mózg
        uszkodzono!!!
        • Gość: wybitny debil Re: kretynka pisze.."jeszcze uczy.." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:17
          no nie wiem po którym tekscie mozna tu stwierdzic kto jest najwiekszym debilem
    • Gość: Yupi Zero tolerancji niech leje jak trzeba tylko nie w IP: *.gnupg.org 03.02.07, 17:14
      głowę ale po łapach i to linijką.
      Pewnie dzieci ją słuchają a inni nawet się nie odzewą jak dzieci włążą na sufit.
      • Gość: endrju Stara szkoła IP: *.chello.pl 03.02.07, 20:30
        Niech bije, aż zabije.
        • Gość: totem Endrju masz racje !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:34
          tym bardziej że jak czytasz wypowiedź "matki"to chodzi o benkarta! a na co nam
          benkarty!? pomazańce nie rasowe czyli kundle!
        • Gość: endrju Re: Stara szkoła IP: *.chello.pl 03.02.07, 20:39
          No niby tak, ale jest tu pewien myk. Po reformie oświaty pieniądze idą za
          uczniem i jeśli nauczyciele powybijają tych uczniów dziennikami, to braknie
          pieniędzy na wypłaty i trzeba będzie szkołę zamknąć.
          • Gość: Hela Re: Stara szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:08
            popieram polonistkę-walić równo i to jeszcze tych "ambitnych" rodziców którzy
            wogóle nie zaglądają dzieciom do zeszytów!!!
            • Gość: absolwentka Re: Stara szkoła IP: 217.116.110.* 04.02.07, 21:19
              o, a o jaką polonistkę dokładnie chodzi? chociaż pierwszą literę nazwiska
              poproszę, chętnie się dowiem... gdy ja tam chodziłam nic poważnego się nie działo.

• Gość: azet o! nastepna plotkara-debilek IP: *.tkdami.net 05.02.07, 08:37
                .
            • Gość: super Re: Stara szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:10
              a co bedą rodzice zaglądac wystarczy ze nauczycielka tak wyuczy ze rodzic juz
              nie musi zaglądac.
              • Gość: Hela Re: Stara szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 15:30
                To może dzieci będą też spały w szkole a rodzice będą je tylko zabierać na
                weekend albo lepiej na święta.Chce się mieć dzieci to trzeba się nimi
                interesować,wychowywać,sprawdzać lekcje,pytać,rozmawiać!!!Nie ma czasu dla
                dzieci-to ich nie płodzić!
                • Gość: zero Re: Stara szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:01
                  nie umie sie uczyc to zmienic zawód
                  • Gość: superfan zero to prawdziwe zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:40
                    a jak zero sądzi że nauczycielka umiała przez 20 lat uczyć i nagle przestała
                    umieć?? chyba nie! takie zera płodzą downów i kretynów na swój obraz i
                    podobieństwo. Wtedy nauczyciele zaczynaja przeszkadzać!
                    • Gość: Hela Re: zero to prawdziwe zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:09
                      Brawo SUPERFAN-tak trzymać.Wielcy rodzice i ich "mądre "dzieci
                      • Gość: superfan Helu! ja bym bił po łbach najpierw te mamusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:32
                        a w ogóle to powołałbym komisje która wzywałaby takie młode "szkapki" w wieku
                        od 19 lat na rozmowe i ocene przydatnosci do prokreacji. Jesli wyszłoby ze taka
                        przyszła mama to głąb,komisja wtedy orzekałaby o obowiązkowej sterylizacji.O
                        ile mniej byłoby później młodocianych przestępców,zwyrodnialców? to byłoby
                        tanie państwo. wystarczy wykastrowac motłoch/mam na mysli samców również/i na
                        świat bedą przychodzic tylko pożądane istoty majace poparcie w kochajacej
                        rodzinie.Gdzie normalna rodzina tam normalne potomstwo.Wtedy polonistka nie
                        byłaby zmuszona lać po łbach kretynów.I jeszcze jedno! jest taka "szkoła" w
                        Kielcach co dyrektorka jest sterroryzowana przez paru gimnazjalistów.kiedy jada
                        rano do szkoły Mzk nr 34 z pania dyrektor,to z końca autobusu krzycza ty stara
                        k.. ,ty lachociagu itp. Pani dyrektor skarżyła sie właścicielowi szkoły/bo to
                        prywatna szkółka/to powiedział jej że jak ich usunie to nie bedzie kasy na
                        pensje!! fajnie??a w ogóle to jakbym opowiedział o tym wszystkim to nirktórym
                        by włosy z głowy wyszły.
                        • Gość: zera Re: Helu! ja bym bił po łbach najpierw te mamusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 14:58
                          zwazywszy na powyzsze nalezy stwierdzic iz posty te napisały głąby spłodzone
                          juz nie chce mowic przez kogo -po coz wy chodzicie po swiecie jesli macie takie
                          zdanie o młodych-dzieci nie mozecie spłodzic czy cóś-jakis nerwowe z was
                          zjawiska-pozostaje miec nadzieje ze tacy jak wy nie uczą w szkole bo cóz
                          mogliby nauczyc-nienawisci?
                          • Gość: łola Re: Helu! ja bym bił po łbach najpierw te mamusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 15:04
                            hela polonistka bije po łbach bo mamusia ją biła a pracuje tyle lat bo sie
                            litują nad biedaczką i trzymają -młode mamusie nie chcą krzywdzic starej
                            nauczycielki -wspaniały gest
                            • Gość: qq młode mamusie=przypadkowe mamusie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 16:47
                              wiecie jak to jest ! zaszumiało w glowie piwo na dyskotece,poźniej
                              kontrolowany ścisk udami obunóż i gośc/czyli przypadkowy koles /już umoczył
                              knota! potem to juz tylko farsa!! szkoła zła system zły nauczyciel i wszystko
                              wkoło!! tak Łolu?
                              • Gość: łola Re: młode mamusie=przypadkowe mamusie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 17:16
                                taaa sama demoralizacja trza wybić wszystkich i młodych i starych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka