Dodaj do ulubionych

Dwieście domów w Chęcinach

IP: *.dyn.optonline.net 02.03.07, 05:32
Biore to w ciemono,ale edgar za darmo rwie!Amen!!!Oblaci???
Obleci ty cwoku Edgar!
Juz niedlugo cie rozlczymy za Sw.Krzyz!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: snowacz Dwieście domów w Chęcinach IP: 195.47.201.* 02.03.07, 09:23
      szkoda. są tam wspaniałe siedliska łąk kserotermicznych z wieką różnorodnością
      roślin charaktrystycznych dla tego typu siedlisk, wiosną gnieżdżą się tam
      sójki, w pobliżu jest stary kamieniołom, w którym również jest wiele rzadkich
      roślin (zanokcica, podrzeń żebrowiec). wszystko zdewastują po to by
      kilkadziesiąt dupków mogło rano patrzeć na zamek w Chęcinach. żal mi tego
      • Gość: araghorn Re: Dwieście domów w Chęcinach IP: *.acn.waw.pl 02.03.07, 18:03
        faktycznie szkoda. przepiekne to są tereny :/
    • Gość: mmm Dwieście domów w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:58
      Tak naprawdę to nie wiem oco chodzi "muzeum" . Mnie szkoda tylko wspaniałego
      krajobrazu i otoczenia Zelejowj.
    • Gość: xyz Dwieście domów w Chęcinach IP: *.sejmik.kielce.pl 02.03.07, 11:25
      jakim prawem gmina za pieniądze jej mieszkańców ma uzbrajać prywatne działki
      budowlane pana Wrońskiego i sp-ki ?
      • Gość: ss Re: Dwieście domów w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 11:31
        bardzo dobre pytanie i załoze się ze nie bedzie odpowiedzi
        • Gość: Syrenka Re: Dwieście domów w Chęcinach IP: *.kielce.net.pl 02.03.07, 12:28
          a ja cieszę się, ze wreszcie coś się w naszych Chęcinach zacznie zmieniać. a
          to, ze gmina chce uzbroić te działki, to jest inwestycją - jeśli ktoś ma
          wątpliwości. i to inwestycją, która przyniesie pozytywne skutki. moze nie
          zwróci się finansowo tak szybko, ale - Ludzie! - patrzcie trochę w
          przyszłość!!! i nie tylko na kasę!!!
          • Gość: ss Re: Dwieście domów w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:12
            dobre
    • Gość: Inwestor Re: Dwieście domów w Chęcinach IP: *.acn.waw.pl 02.03.07, 16:35
      a po ile sa te działki?
      To fantastyczne jesli gmina je zadotuje . Drogi , media wszystkie a także
      pielęgnacje trawników to zadanie dla gminy.

I nasza firma kupi wsszystkie na pniu. Zbudujemy to osiedle dla bogatych
      rencistów z Warszawy (ale też i innych ,byle bogatych).

Czy bedą tu płacić podatki?. Oczywiście że tak . Bardzo umiarkowane,bo to
      rencisci , w dodatku bogaci. I nie dlatego są bogaci że płacą głupawe podatki.

Czy to się gminie zwróci? Mnie to nie obchodzi !!!
      Ale nam sie zwrócić musi.
      • Gość: ss Re: Dwieście domów w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:39
        a ci bogaci renciści bedą zatrudniac panienki z Checin do sprzatania - bedzie to
        wielki impuls w rozwoju gminy Checin na 100 procent
        będa równiez jeżdzic do tesko w Kielcach - a jakże na zakupy
        ogromny impuls dla miasta
        • Gość: inwestor Re: Dwieście domów w Chęcinach IP: *.acn.waw.pl 02.03.07, 17:59
          czy ty rozumiesz słowo bogaci?
          ubierają się na new world w warsaw , a zatrudniaja Ukrainki.
          Bo tak jest taniej.
          A podatki "płacą" na Seszelach. Czyli wogóle.
          Jedyne co na nich zarobi to szybka pomoc medyczna.
          • oryganion1 Re: Dwieście domów w Chęcinach 02.03.07, 21:17
            i zakład pogrzebowy
            • Gość: lee Re: Dwieście domów w Chęcinach IP: *.chello.pl 03.03.07, 16:13
              czy ja dobrze pamietam, juz taki projekt byl i sie nie nadawal, bo byl zly!!!
              Checiny Podzamcze Park, a teraz jest dobry? Niezle w ciula leca, dalej zyjemy
              w komunie, tylko jej kolor sie zmienil :(
              • Gość: saaaat Re: Dwieście domów w Chęcinach IP: *.chello.pl 03.03.07, 16:15
                spadam stad, ostatni gasi swiatlo, chyba ze swiatla nie bedzie :(
    • Gość: teeranowa Re: Dwieście domów w Chęcinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:27
      sprzedam więcej kto kupuje W.K. ?
    • Gość: Leppiej Szkoda... IP: *.ing.uj.edu.pl 05.03.07, 16:12
      ... tam jest tak ładnie. Pogrodzą, pospuszczają psy i miejsce dla turystów
      przestanie istnieć.
    • Gość: maju Veni... Vidi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:03
      Byłem w niedziele, oprócz mnie żywej duszy, na łace pełno starych opon, butelek,
      są ruiny po jakiś poprzednich gospodarstwach , przy drodze i głebiej , bliżej
      Zelejowej....widok na Zamek ładny, niestety jest też widok na E77 i dalej na
      kamieniołom...powiem szczerze,iż podobnie jak to było z południowym stokiem góry
      Zamkowej i zabytkowym krajobrazem, podobnie tutaj nie bardzo rozumiem czego tak
      bronicie..generalnie dolina Rospudy to to nie jest, dla mnie groźniejsze jest
      stworzenie Morza Chęcińskiego po drugiej stronie góry Zamkowej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka