white_lake 01.07.10, 12:25 Taki jest wybór w tych wyborach, usłyszane przed chwilą w Trójce. Bardzo trafna diagnoza, jest nawet fizyczne podobieństwo :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Egzektly! Bronek Maliniak... 01.07.10, 12:30 ..probuje zostac kerownikem odcinka robot:) Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake zmień okulary 01.07.10, 12:38 marouder.eu napisał: > ..probuje zostac kerownikem odcinka robot:) Sorki, ale na inżyniera to Jaro żadną miarą nie wygląda, za to w kufajce i gumofilcach prezentowałby się pięknie. Ma odpowiednie oblicze. Szkoda, że jego sztab na to nie wpadł: Prosty człowiek dla prostego ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: zmień okulary 01.07.10, 12:50 hi, hi, chrabia założy osiedlowy klub dyskusyjny i zaprosi wpływowego....Palikota... Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Re: zmień okulary 01.07.10, 13:00 prawie_magister napisał: > hi, hi, chrabia założy To przez ortografię nie dali ci magistra? Rozumiem, współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: zmień okulary 01.07.10, 13:24 Sądzę, że nie tylko przez ortografię. :p Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: zmień okulary 01.07.10, 14:11 white_lake napisała: > prawie_magister napisał: > > > hi, hi, chrabia założy > > To przez ortografię nie dali ci magistra? Rozumiem, współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
staaary Re: zmień okulary 01.07.10, 14:56 <aleś ty mądra, jak maćków kot, jak się chałupa paliła to na dach wlazł. Siemiatycze, ul. Kraszewskiego 71. Suterena. Zgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: zmień okulary 01.07.10, 16:15 staaary napisał: Siemiatycze, ul. Kraszewskiego 71. Suterena. Odpowiedz Link Zgłoś
staaary Re: zmień okulary 02.07.10, 08:40 prawie_magister napisał: > stary, nie poda3aj swego adresu, bo Pani minister od ochrony danych osobowych zamknie to forum. Wyszedłem sobie wczoraj wieczorem na spacer. W piaskownicy bawiły się dzieci. Zasmarkany trzylatek obrażony przez równie zasmarkaną rówieśniczkę użył dokładnie tego samego argumentu co ty. Wygląda więc na to, że jest was więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: zmień okulary 02.07.10, 10:10 nie dziwota że spotykasz zasmarkanych i to jeszcze takich mądrych. Już trzylatki wiedzą o ochronie danych osobowych. Pewnie rodzice chronią swe dane po to aby ich policja nie znalazła. nie zazdroszczę ci sąsiadów z sutereny. Odpowiedz Link Zgłoś
staaary Re: zmień okulary 02.07.10, 14:11 > nie dziwota że spotykasz zasmarkanych i to jeszcze takich mądrych. (...) nie zazdroszczę ci sąsiadów z sutereny. Tylko dwa zdania i taki piękny błąd logiczny. Chyba jednak Siemiatycze. Intuicja mnie zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Rozumiem, współczuję. 02.07.10, 08:03 Że rozumiesz to rozumiem! Ale że współczujesz? Współczuj bardziej sobie. A to z tego powdu, że masz wokół tylu debilnych współobywateli, którzy jak źle pójdzie od poniedziałku tryumfalnie będą ci grać na nosie. Będzie tobą rządzić WIOCHA - ta zdominowana przez dobrodziejów, biedna, zacofana, głupia, myśląca głową proboszcza a nie swoją. Biedna bo zacofana a zacofana bo biedna, która uważa, że najlepszą obroną przed powodzią są czyjeść kości sprzed wieków wystawione na brzegu rzeki. Takiej WIOCHY jest też dużo w miastach. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Łajt lejk, ciebie nie nauczono... 01.07.10, 13:20 ..wnosic z dzialan i deklaracji, ze wnosisz z oblicza? Kot i pies w sposob naturalny wnosza z oblcza, bo obatrzy gatunki maja podobna mimike w sytuacjach podstawowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Re: Łajt lejk, ciebie nie nauczono... 01.07.10, 13:34 marouder.eu napisał: > ..wnosic z dzialan i deklaracji, ze wnosisz z oblicza? > Kot i pies w sposob naturalny wnosza z oblcza, bo obatrzy gatunki maja podobna > mimike w sytuacjach podstawowych:) Ależ ty robisz dokładnie to samo, misiu przemądrzały. Tak radośnie od razu wskazałeś Bronka :))) Zresztą w tym wątku wcale nie chodzi "działania i deklaracje", rozumiesz pojęcia skrót myślowy, metafora ironia? Dyskusja z tobą naprawdę mało "wnosi". Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie:) 01.07.10, 14:18 Dyskusja ze mna prawie zawsze duzo wnosi, alisci to ty nie znasz podstawowych technik erystyki:) Bye, bye:) Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Re: Nie:) 01.07.10, 14:26 marouder.eu napisał: > Dyskusja ze mna prawie zawsze duzo wnosi, Jarek też zawsze mówi, że jest najlepszy i wybitny i wygrywa wszystkie debaty (tylko mało kto w to wierzy). Czytacie chyba te same podręczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ba, ale ja naprawde:) 01.07.10, 15:42 Tutejsi, ktorzy wlasnie zmienili imiona, badz nawet ten swir o oczach zaby, wilk, moga potwierdzic:) Moga potwierdzic, ze w 9 wypadkach na 10, wygrywam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos To nie okulary, tylko klapy 01.07.10, 14:33 white_lake napisała: > (...) > Szkoda, że jego sztab na to nie wpadł: Prosty człowiek dla > prostego ludu. Ich nie przekonajOM... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Egzektly! Coś się pomieszało ... 01.07.10, 13:23 Może jak Jarosław K. nakładasz wciąż nowe maski? :p Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Raczej nie, natomiast jestem.. 01.07.10, 13:31 ..agnostykiem, co w ostanich tygodniach daje mi niejaka przewage nad ateistami, tzw. racjonalistami:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Raczej nie, natomiast jestem.. 01.07.10, 13:36 "Dojaśnisz" (jak mawiają niektórzy? :p Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Biore na warsztat tylko to, co jest.. 01.07.10, 15:44 ..niczego co chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Biore na warsztat tylko to, co jest.. 01.07.10, 16:33 Rozumiem. Poświęcasz się dla Jarosława K. i jego akolitów. Ty, liberał. Współczuję. :p Odpowiedz Link Zgłoś
loczek62 Re: Karwowski kontra Maliniak 01.07.10, 12:32 Bardzo trafne porównanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Karwowski kontra Maliniak 01.07.10, 13:02 panu Maliniakowi już dziękujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Fakt-na męża stanu to on nie wyglada 01.07.10, 13:28 jest tez wyjatkowo mało reprezentacyjny i żaden lifting tego nie zmieni'Wg mnie wyglada na pier_dołę bi.gazeta.pl/im/9/6221/z6221049X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
never06 [...] 01.07.10, 13:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Re: Fakt-na męża stanu to on nie wyglada 01.07.10, 13:51 Trafiony nick ;) Never, nigdy, NIGDY. Nigdy więcej pisu i kaczego buca. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Fakty > odlot ;) 01.07.10, 13:52 "Kandydat Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta, który był gościem radia RMF FM dowodził, że, gdy on rządził, a głową państwa był jego brat to zagrożenia monopolem jednej partii nie było. Zapewniał też, że groźna dla demokracji nie będzie także taka sytuacja, gdy to on wygra wybory prezydenckie, a za rok parlamentarne jego partia. Zdaniem prezesa PiS w przypadku Platformy jest odwrotnie. :p Odpowiedz Link Zgłoś
never06 [...] 01.07.10, 13:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
never06 [...] 01.07.10, 13:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
otumaniony.zomowiec Bronek nawet gafy podobne strzela ;) 02.07.10, 17:49 Ale za to z fuzji to chyba strzela lepiej niż filmowy Karwowski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Karwowski i Maliniak wiedzieli co mówią 01.07.10, 15:37 Bronek gdy mówi nie koniecznie wie o czym i co. Przykłady z ostatnich 24 h. Huta Katowice w Katowicach, a co na to wiarygodne źródło Bronka na to? "Huta Katowice (obecnie ArcelorMittal Poland oddział Dąbrowa Górnicza, wcześniej Mittal Steel Poland, Ispat Polska Stal S.A., Polskie Huty Stali SA) to zlokalizowany w Dąbrowie Górniczej kombinat metalurgiczny zajmujący się hutnictwem żelaza". czy frekwencja to samo co poparcie? www.tvn24.pl/-1,1663091,0,1,komorowski-na-plazy-poparcie-- frekwencja,wiadomosc.html --------- Głosuj na PełO zobaczysz dno. Odpowiedz Link Zgłoś
alojsp Re: Karwowski i Maliniak wiedzieli co mówią 01.07.10, 19:08 I nic nie zmieni faktu, że yaro to menda społeczna i wrzód na dupie zdrowej tkanki narodu Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Karwowski kontra Maliniak 01.07.10, 20:49 Słyszałem to na żywo, bardzo trafne porównanie na swój sposób niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila A wiecie, że filmową żoną Maliniaka 01.07.10, 21:24 jest babcia Józefina z Plebanii/Solidarnych 2010? :-))) oni już wtedy znali prawdę, ze Prezes to Prezes. I trzymali się razem. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A wiecie, że filmową żoną Maliniaka 01.07.10, 21:53 Nic mi to nie mówi (ta babcia), ale brzmi nieźle :) :p Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: A wiecie, że filmową żoną Maliniaka 01.07.10, 22:07 ave.duce napisała: > Nic mi to nie mówi (ta babcia), ale brzmi nieźle :) > Ave. Gdybym ja była gadatliwa to bym sobie pogadała o tenisie albo piłce nożnej. Nie wiesz o czym piszę? Nie ty jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: A wiecie, że filmową żoną Maliniaka 01.07.10, 22:13 Proboszcz wprowadza Józefinę do kuchni. Wnosi jej bagaże. Proponuje proboszczowi na obiad pomidorową i bigos z ziemniakami. Proboszcz jest wniebowzięty. Do kuchni wchodzi Marian. Na jego widok, Józefina truchleje. www.plebania.pl/cobylo/1428-1432.html Życiowa rola Pani Solidarnej 2010, pół Polski się tym zachwyca;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: A wiecie, że filmową żoną Maliniaka 01.07.10, 22:19 :) mike.recz napisał: > Proboszcz wprowadza Józefinę do kuchni. Wnosi jej bagaże. Proponuje > proboszczowi na obiad pomidorową i bigos z ziemniakami. Proboszcz jest > wniebowzięty. Do kuchni wchodzi Marian. Na jego widok, Józefina > truchleje. Zawsze lubiłam Ten nick. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: A wiecie, że filmową żoną Maliniaka 01.07.10, 22:24 tytanya napisała: > :) > > > mike.recz napisał: > > > Proboszcz wprowadza Józefinę do kuchni. Wnosi jej bagaże. > Proponuje > > proboszczowi na obiad pomidorową i bigos z ziemniakami. Proboszcz > jest > > wniebowzięty. Do kuchni wchodzi Marian. Na jego widok, Józefina > > truchleje. > > Zawsze lubiłam Ten nick. :) > Nawet jestem gotów to potwierdzić!;) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: A wiecie, że filmową żoną Maliniaka 01.07.10, 22:20 mike.recz napisał: > Proboszcz wprowadza Józefinę do kuchni. Wnosi jej bagaże. Proponuje > proboszczowi na obiad pomidorową i bigos z ziemniakami. Proboszcz jest > wniebowzięty. Do kuchni wchodzi Marian. Na jego widok, Józefina > truchleje. > www.plebania.pl/cobylo/1428-1432.html > Życiowa rola Pani Solidarnej 2010, pół Polski się tym zachwyca;) A dzisiaj był odcinek w tvPiS (akurat trwała przerwa miedzy pierwszym a drugim setem drugiego półfinału w kobiecym wimbledonie) gdzie Maliniak z Małzonką (babcią Józią z Solidarnych) spotkał Karwowskiego z małzonką w Sali Kongresowej. I próbował się przed nim chować za kolumną, bo to wstyd z takim Maliniakiem podczas antraktu gadać. A babcia Józefina, chociaż 50 kilogramów młodsza za żonę Maliniaka robiła. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: A wiecie, że filmową żoną Maliniaka 01.07.10, 22:33 Całe szczęście nie oglądałem dziś TV nawet przez sekundę zastępując to rowerkiem, siatkówką i pływaniem. ;) www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090321/WYWIADY/794095523 I to całkiem niezłym. - Ja to zrobiłem na przekór. Udowodniłem, że potrafię być takim czarnym charakterem. Zresztą Maliniak też nie jest zbyt dobry. To śmieszna historia. Maliniak skupia w sobie masę negatywnych cech, a ludzie mimo to go aprobują, ba!, lubią. Pokochali Maliniaka, bo ja ładny jestem (śmiech). Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: A wiecie, że filmową żoną Maliniaka 01.07.10, 22:37 mike.recz napisał: > Całe szczęście nie oglądałem dziś TV nawet przez sekundę zastępując > to rowerkiem, siatkówką i pływaniem. > Tak. Wiem, Na tym forum nikt nie ogląda telewizji tylko wszyscy nurkują, pływają i skaczą na bandżi. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: A wiecie, że filmową żoną Maliniaka 01.07.10, 22:44 Zaznaczyłem dzisiaj, bandżi próbować nie zamierzam, szczególnie od czasu gdy znajomy popsuł sobie poważnie kręgosłup w czasie skoku. Reszta jak najbardziej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: A wiecie, że filmową żoną Maliniaka 01.07.10, 23:21 mike.recz napisał: > Zaznaczyłem dzisiaj, bandżi próbować nie zamierzam, szczególnie od > czasu gdy znajomy popsuł sobie poważnie kręgosłup w czasie skoku. > Reszta jak najbardziej tak. dla mnie to ty możesz sobie skakać na bandżi bez liny. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: A wiecie, że filmową żoną Maliniaka 01.07.10, 23:27 A dla mnie Ty oglądać nie tylko "Plebanię". Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: z ziemniakami?! ŁOmatko! 01.07.10, 23:16 Mówiłem, że poważna afera. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A wiecie, że filmową żoną Maliniaka 01.07.10, 23:06 Nie wiem, NIC o tej babci. Po prostu rzadko oglądam TV, a seriale jeszcze rzadziej. ps. ... fakt ... :( :p Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Karwowski kontra Maliniak 01.07.10, 22:40 Bronek faktycznie prezentuje się (poza wygladem) niczym Maliniak, ale Jaro Inżyniera raczej nie przypomina. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Karwowski kontra Maliniak 01.07.10, 23:19 No faktycznie jeszcze zasób słownictwa ma większy ale poza tym i w tresci i w formie bardzo podobny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce ! Jasne, przecież to Jarosław K. wciąż ŁŻE n/t 02.07.10, 07:18 swoich "korzeni" & poszczególnych członków tej załganej familii. Dzięki za naprowadzenie na właściwe tr00py. :p Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: ! Jasne, przecież to Jarosław K. wciąż ŁŻE n/ 02.07.10, 17:53 Za to Bronek to samo dobro i czysta szczerość hie hie.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś