Dodaj do ulubionych

WSH w Kielcach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 09:12
W tym roku piszę maturę i chciałabym studiować w WSH w Kielcach.Jeśli
możecie to pomózcie mi podjąc decyzję,napiszcie coś o tej uczelni,ja jestem z
Częstochowy więc niewiem jak to wygląda na miejscu.
Obserwuj wątek
    • Gość: były uczeń tej szk Re: WSH w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 09:28
      Zapytaj najpierw czy płacisz czesne również ZA WAKACJE !!! bo z tego co wiem
      to tak.
    • Gość: lili Re: WSH w Kielcach IP: 82.139.37.* 16.03.07, 09:29
      Zapraszam na WSH do Radomia. Naprawde warto.
      Polecam.

www.wsh.pl/
      • Gość: Andrzej Re: WSH w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 10:19
        Zapraszam do WSH w Kielcach ponieważ Radom to miasto powiatowe.Chcesz studiować
        w powiecie?
        • Gość: lili Re: WSH w Kielcach IP: 82.139.37.* 16.03.07, 11:55
          Odpowiadasz na :
          Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Zapraszam do WSH w Kielcach ponieważ Radom to miasto powiatowe.Chcesz
          studiować w powiecie?

RADOM - o krok od Stolicy - Wielkich Możliwości.

Zapraszamy do Radomia. I do najlepszej uczelni w Naszym mieście - WSH.

Gdzie są, mocium panie, Kielce??? :(
      • Gość: SB Re: WSH w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.13, 00:41
        Dokładnie , polecam, tam udają , że uczą , a studenci udają, że się uczą. System panujący w Polsce pozwala nawet miernotom uzyskiwać stypendia MNiSzW. Na państwowej uczelni sobie w ogóle nie radzą . Szkoła jest dęta. Jeśli chcesz pójść do prywatnej szkoły , to idź do Koźminskiego, łazarskiego itdp.
    • Gość: k Re: WSH w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:48
      Nie studiowałam na WSH, ale z tą uczelnią kojarzy mi się moja znajoma, która
      przed kolokwium zaliczeniowym z matematyki bardzo narzekała, ile to ona musi
      się nauczyc, ze trudne do zaliczenia ...etc, po czym przyznała się, że na
      kolokwium dozwolone jest korzystanie z zeszytu (!).Zaliczenie ćwiczeń na
      podstawie obecnosci i aktywności na zajęciach (zgłoszenie się do przykładu) lub
      pisanie referatu, a zaliczenie niektorych egzaminow miała na podstawie oceny z
      ćwiczeń. Jak dla mnie marny to poziom. Może od tego czasu nastąpiły zmiany...
      • Gość: WRX Re: WSH w Kielcach IP: 81.219.212.* 16.03.07, 14:24
        Ogólnie OK, trzeba powiedzieć, że u niektórych trzeba się uczyć a u niektórych
        wystarczy być aktywnym na zajęciach. Ale to chyba jest na każdej uczelni. I nie
        trzeba płacić w wakacje! Placi się od października do czerwca. Czesne
        przeciętnie. Ani wysokie, ani niskie. Ja wspominam WSH bardzo pozytywnie, jak
        wielu moich kolegów. Ja osobiście polecam.
        • Gość: też absolwent Re: po WSH IP: *.pu.kielce.pl 16.03.07, 17:31
          Co rozwozisz?
          Bo ja chleb po wsiach, nyską
          • Gość: bazarek Re: po WSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 18:16
            Nauka nie poszła w las. Umiesz handlować.
          • Gość: monia Re: po WSH IP: 82.139.11.* 16.03.07, 19:09
            widzę, że handlujesz też na AŚ - pozwalają ci z kompa korzystać za kilka bułek?
    • Gość: Elwi Re: WSH w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 11:46
      Ja pytam poważnie i dziękuję tym którzy odpowiedzieli powaznie na moje
      pytanie,rozwozenie chleba po wsi nikomu nie ujmuje w dzisiejszych czasach
      magistrowie robia różne rzeczy,ale czy Ty aby napewno skończyłeś WSH??? bo tam
      nie ma kierunku kierowca;)
      • Gość: ja Re: WSH w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 16:01
        kolezanko, Wyzsza Szkoła Handlowa jak sama nazwa wskazuje, szkoli wybitnych
        handlowców, co to i chleb rozwożą.
    • Gość: Elwi Re: WSH w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 16:18
      Gościu ja wejdz na stronę szkoły i poczytaj w jakich kierunkach
      kształci.Zdziwisz się bardzo bo kształci również policjantów itp.więc nie
      sugeruj się samą nazwą szkoły.
    • Gość: dar Re: WSH w Kielcach IP: 82.160.239.* 18.03.07, 20:09
      Zależy czy rzeczywiście sie chcesz czegosnauczyc czy iść tylko dla papieru.

Bo to jedna z tych szkółek gdzie się płaci czesne i kończy się studia...
      • Gość: Patrycja Re: WSH w Kielcach IP: *.wsu.kielce.pl 20.03.07, 10:15
        HA HA HA Skończyłam tę szkołę, ale nawet w handlu nie mam pracy. To znaczy
        spoko jest, nic się nie robi, nawet można nie chodzić na zajęcia a3 sie
        dostanie tylko co z tym papierem robić?
        • Gość: Patrycja Re: WSH w Kielcach IP: *.wsu.kielce.pl 20.03.07, 10:27
          Nie wiem za co płaciłam, szkoda kasy.
          • Gość: monia Re: WSH w Kielcach IP: 82.139.11.* 20.03.07, 13:24
            Ale jak widać patrycjo, wykształcenie zdobyte na wsh absolutnie wystarcza do
            zdobycia pracy na wsu.
            • Gość: SB Re: WSH w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.13, 00:50
              40% maturzystów kończy studia, a powinno może 14 %, reszta powinna pójść do szkół zawodowych i zostać porządnymi robotnikami. Wiekszość absolwentow szkół średnich nie ma predyspozycji do studiow wyższych na prawdziwym poziomie, Większość uczelni publicznych oferuje studia robia młodym ludziom krzywdę. Taki licencjat lub magister nic nie umie. A mógłby zostać dobrym hydraulikiem, spawaczem, tokarzem itd. W Radomiu nie MA ZADNEJ SZKOLY PRYWATNEJ , KTORA SPELNIAŁABY JAKIEKOLWIEK WARUNKI WYZSZEJ UCZELNI. FORMALNE SPELNIENIE WYMAGAŃ MINISTERSTWA NIE WYSTARCZA. ŻADNA Z TYCH SZKÓŁ NIE PROWADZI BADAŃ NAUKOWYCH, BO ICH ZALOŻYCIELE NIE MAJA O TYM POJĘCIA. JEDNI HANDLOWALI PIETRUCHA, INNI REKAWICAMI ROBOCZYMI, A JESZCZE INNI DRUTEM.
    • Gość: kielczanin Re: WSH w Kielcach IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.12.13, 19:35
      Polecam Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie albo jakimś innym mieście albo po prostu jechać do Warszawy, a nie zawracać sobie dupe marnymi powiatowymi szkółkami, po których będzie się co najwyżej sprzedawać ubezpieczenia w Aegonie albo innym Aliansie, w najlepszym wypadku - handlować skarpetkami jako człowiek-słuchawka w CCIG albo innym szambie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka