Dodaj do ulubionych

MIKOS odchodzi? podziekujmy muuuuu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 22:47
Chodzą słuchy że dyr tvp kielce Marek Mikos już kończy swoją kadencję w
Kielcach. Z nieukrywaną radością pożegnał bym tego gościa bo nic dobrego dla
Kielc nie zrobił. Ale za to zasług w dziedzinie psucia i niesczenie ma całą
litanię. POdsumujmy jego kadencję może w Warszwie ktoś to poczyta i
odpowiednio de=oceni jego "pracę" na rzecz zaorania telewizji w Kielcach
Obserwuj wątek
    • Gość: pstryk Re: MIKOS odchodzi? podziekujmy muuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 00:04
      Uważam, że nie ma potrzeby zaorać "TVP3 Kielce Powtórka" natomiast taczki dla
      klienta można kupić.

Telewizja powinna być rozwijana tylko pod dowództwem jakiegoś fachowca
      wybranego na to stanowisko poprzez pryzmat swoich dotychczasowych pozytywnych
      osiągnięć w tej dziedzinie a nie kolesia po znajomości co segregował ogłoszenia
      na odpuście w Klimontowie.

Ja oglądam tylko Informacje "TVP3 Kielce Powtórka" sciągnięte z internetu i po
      obejrzeniu kasuję bo jest to mydlane... Jak jest coś ciekawego to jest krótko.
      Reportaży i dokumentalncyh ZERO.
      • Gość: Jaga A kto na jego miejsce? IP: 80.48.137.* 11.04.07, 07:00
        Kto będzie na miejscu Mikosa. Czy to prawda, że redaktor Janusz Knap?
      • Gość: japa Re: MIKOS odchodzi? podziekujmy muuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:37
        Ja najbardziej najbardziej jestem wdzięczna temu dyr. za zatrudnienie tak
        wybitnych fachowcóf od tv, na czela z nadredaktorem specjalnej troski p.
        Cedzyńskim. Jestem też wdzięczna za to że programy TVP3 powtórka są coraz
        lepsze bo produkowane z naszego abonamentu przez ośrodki w Olsztynie, Wrocłowiu
        i Lublinie. Oby tak dalej p. dyr. awans do Warszawy gwarantowany
    • Gość: fit Re: MIKOS odchodzi? podziekujmy muuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:52
      Ma byc ulubieniec publiczności PiS-owskiej, p.Goraj.Znudziły sie mu pieniążki
      ze Skarzyska
      • Gość: hammurabi Re: MIKOS odchodzi? podziekujmy muuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 06:27
        Dlaczego zawsze g..no wypływa na wierzch ?
        • Gość: logo Re: MIKOS odchodzi? podziekujmy muuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:46
          Jakby ktoś zapomiał jak wyglądają twórcy "sukcesu tvp kielce"

ww6.tvp.pl/6586,20051019258379.strona
          śliczni szczególnie ci z początku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka