Dodaj do ulubionych

Łukasz Załuska w Szkocji?

IP: *.leed.cable.ntl.com 11.05.07, 08:16
Nie ma jeszcze mądrych opinii.
Obserwuj wątek
    • tomekkwr niech jedzie 11.05.07, 08:31
      ja bym pojechal. Lepiej grac w Szkocji niz siedzieć na lawie jako 3 bramkarz w
      Kielcach www.podajdalej.com.pl/
    • suhar3 Łukasz Załuska w Szkocji? 11.05.07, 09:12
      A niech jedzie :) Jak widać, nasi bramkarze się bronią za granicą! Może tam
      bęzie miał większe szanse na gre niż u nas :P
    • johnny_p Szkoda, ze nie mozna wystawic 11 bramkarzy 11.05.07, 09:58
      Bylibysmy pilkarska potega ;-)
    • flyb52 Łukasz Załuska w Szkocji? 11.05.07, 11:08
      To dobra wiadomosc. Na Euro 2012 wystawimy jedenastu bramkarzy.
    • Gość: koroneczka Łukasz Załuska w Szkocji? jak pół naszej wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 13:24
      jako kibic patrzę na to z przerażeniem, dobry piłkarz zarabia w Polsce dobre
      pieniądze ale i tak myśli tylko o wyjeździe za granicę, nie przykłada się do
      gry, leje na kibiców klubowych, trenerzy zazdrośni o potencjalne zarobki knują
      przeciwko chłopakom, menedżerowie szukają tu swojej działki, ustalają skład na
      ligowe mecze, i koło się zamyka, a kibic płaci bilety i cyfrę, kto bystry olewa
      tą sytuację, drugi trzyma kciuki za swój ukochany klub, a później wyzywa kogo
      się da, sędziów ducha winnych w pierwszej kolejności, a ja się ciesze z debiutów
      młodych bramkarzy, którzy niewiadomo dlaczego na tym korzystają, bo umiejętności
      jeszcze czasami brakuje...
    • Gość: Załuska słaby jest Re: Łukasz Załuska w Szkocji? IP: *.net.zeork.com.pl 11.05.07, 14:21
      www.skarbonka.net/pages/index.php?refid=gowysp
    • Gość: Mario Kłopoty Leona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 16:26
      Łukasz ma pecha do zagranicznych klubów może wyjedzie do tego Dundee ale jak by
      dobrze hrali : Boruc(raczej tak),Dudek(wątpliwe),Kuszczak(moze...może),Fabiański
      (niewiadomo),Załuska(Nie znam),Kowalewski(Dawno go nie widziałem)Pawełek(nie
      ale........może). No to Leo Beenhaker miałby kłopoty z wyborem to kadry
    • Gość: Prasad Re: Łukasz Załuska w Szkocji? IP: *.nyc.biz.rr.com 11.05.07, 17:39
      Bo to dobry budziarz jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka