Dodaj do ulubionych

Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:12
Bez pomocy tego człowieka też sobie damy radę z uniwerkami. Czasem mam
wrażenie, że senator Masalski jeszcze jako rektor AŚ po to tylko tak
niezdarnie załatwiał sprawę UNIWERSYTETU w Kielcach by cała chwała spadła na
PiS i jego ludzi.
Niech pan panie Gosiewski odpowie społeczeństwu co dalej z panią Jakubowską
z ARiMR tak przez pana ochranianą, a przez którą już pięć spraw w sądzie
pracy się toczy.
Może wreszcie czas na udowodnienie co to Prawo i Sprawiedliwość.
Obserwuj wątek
    • Gość: blu Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:26
      Mechatronika ? To coś z psychotroniką związane ?
      • skubi6 Dwa uniwersytety, trzy lotniska, pięć kosmodromów? 22.05.07, 10:36
        A czy w Kielcach jest chociaż jedna cegła? Bo by się przydała, żeby rąbnąć co
        niektórych w łeb.

www.skubi.net/macierewicz.html
        www.skubi.net/lustracja.html
        • krasnov Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach 22.05.07, 11:22
          I trzy uniwersytety we Włoszczowej…
          • Gość: d-mon Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:53
            to zycze powodzenia w poszukiwaniu studentów w Europie Zachodniej lub tez we
            Wschodniej-bardziej prawdopodobne.
    • Gość: x Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 23:06
      nie rozśmieszajcie mnie...!!! 2 uniwersytety w kielcach... chociaż jestem
      kielczaninem to pusty śmiech mnie ogarnia jak to słyszę... Nie wiem po co te
      "przymiotnikowe" uniw. to tylko obniża rangę prawdziwych uniwersytetów!
      Uniwersytety to najwyższej rangi uczelnie, kształcące w wielu dziedzinach,
      techniczne, rolnicze, humanistyczne to mogą być np. akademie. Z tego co wiem to
      2 PRAWDZIWE uniwersytety w Polsce są tylko w Lublinie...
      • kijwoko Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach 22.05.07, 10:33
        > nie rozśmieszajcie mnie...!!! 2 uniwersytety w kielcach... chociaż jestem
        > kielczaninem to pusty śmiech mnie ogarnia jak to słyszę...

Dokladnie. Ale naprawde smiesznie bedzie dopiero wtedy, kiedy powstanie port
        morski... we Wloszczowie ;)
        Pozdrowienia dla wszystkich krajan z Autonomicznego Ksiestwa Swietokrzyskiego!
        • Gość: Lehoo Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.globalconnect.pl 22.05.07, 20:08
          Jeszcze śmieszniej będzie jak tam sobie Świętokrzyską Akademię Morską założą. I bazę okrętów podwodnych...
    • Gość: Postanowienie. Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.ny325.east.verizon.net 21.05.07, 23:08
      Bedzie rowniez trzeci uniwersytet w Kielcach. Ten trzeci bedzie nadawal tytuly
      doctora honoris wszystkim dotychczasowym czlonkom PiSu. Wykluczone z nadawania
      beda wszystkie czlonkinie PiSu z mamuska i Szypy-puska na czele.
      • Gość: Dyplomacja Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.centertel.pl 22.05.07, 00:25
        Specjalnością tego trzeciego będzie kierunek DYPLOMACJA. Toż to najbardziej
        popularny kierunek w Samorządzie Województwa ha ha ha
        • Gość: Zniesmaczony Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:26
          Jeżeli 80 procent tych wpisów nie stworzył tensam dziennikarz wyborczej który po linii pisać musi to szczerze Wam mili państwo współczuje. Jeżeli bezrefleksyjnie coś krytykować to może chociaż odrobina polotu żeby było zabawnie. Uniwersytet Morski czy to jest zabawne? 3 Uniwersytety we Włoszczowie? Czy zmienią nazwe ulicy Czerwonego Kapturka? Ludzie którzy nie wierzą w to co piszą podstawiają Wam głupie hasła a Wy jak superchłonna gąbka. Nie cierpie koalicji ale nie skrytykuje jej publicznie bo stać w szeregu z ludżmi którzy nawet nie wiedzą co dokładnie kontestują to dziś obciach. Czy nikt już nie potrafi samodzielnie myśleć. A na koniec napisze i to całkiem szczerze: Zdarza mi sie Wyborczą coraz częściej z faktem pomylić.
          • Gość: smakosz Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:36
            to po co czytałeś jak ci to nie smakuje.
            Wystarczypopatrzeć na prof. Kika. On wszystko wie. Dlaczego? Bo wykształcił się za komuchów a teraz za kapitalizmu on wie co to jest demokracja itp. bzdety....
            • Gość: obojetny Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:33
              Kogo to obchodzi. Lepsi absolwenci i tak wyjadą zagranice albo do innych miast.
              Dadza im stypendia i tam beda studiowac, bo teraz wiecej jest miejsc w
              uczelniach niz chetnych do studiowania. To beda uniwersytety dla zspokojenia
              ambicji wladz. I na potrzeby akcji wyborczych.
    • Gość: aa Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 23:16
      Szkoda ze nie trzy!
    • Gość: oksza Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 00:40
      To będą zaoczne uniwersytety trzeciego i czwartego wieku.
      • Gość: Komunista Niema chleba! Ale należy zorganizować igrzyska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 01:01
        naród tego wymaga bo ciemny a te nasze regionalne społeczeństwo już całkowicie
        ciemne i poddane czarnej krucjacie. Niech lepiej Gosiu wyjaśni angaż
        kapitalistki w swoim ministerstwie która wyzyskiwała pracowników i poddawała ich
        systematycznemu mobbingowi. A przepraszam TVP3 Kielce nic nam o tym nie powie.
        Ważniejsze są informację parafialne, przedstawianie Gosi jako wodzireja tego
        województwa no pokazywanie Luby w dobrym świetle. Jakoś dziwnie umilkły echa
        zakupu samochodu w naszej regionalnej telewizji. Czyżby TVP3 Kielce nie dostała
        zlecenia takiego które pozwalało by podać takie negatywne informacje na temat
        prawicy.
        • Gość: sobek Re: Niema chleba! Ale należy zorganizować igrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 16:39
          jakie auto mają ? Było poświecenie " Gosiu chlapnął ? Bo TVP 3 i Radio Kielce
          to tuby Gosia, a "ECho" pamietnik pryncypała.Słuchacze, oglądacze i czytelnicy
          sa tylko dokładką, maja kupić gazete, placic za abonament i nic nie mówić !
          • Gość: x Re: Niema chleba! Ale należy zorganizować igrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 19:25
            prawda
    • Gość: les ziobro jestes nr.1 IP: *.dsl.mindspring.com 22.05.07, 04:36
      test na najlepszego polityka jest prosty.przesledzic kto jest najczesciej
      atakowany przez wybiorcza.ziobro i gosiewski.
      • Gość: Filip Re: ziobro jestes nr.1 IP: *.dsl.bell.ca 22.05.07, 05:31
        www.tvn24.pl/_d/lay/video/play_m.gif
        ...polecam to video TVN...bo tu dokladnie widac jakie dno reprezentuja ludzie
        tej stacji telewizyjnej.....niewygodne pytanie....ciencie...facet znika za
        kamere....puste dialogi...tragedia...belebleble...

...a imprezka na czesc Gosia zupelnie mnie sie podoba...skromny toast.
        • Gość: F. Re: ziobro jestes nr.1 IP: *.dsl.bell.ca 22.05.07, 05:34
          ...i jeszczo raz...jeszczio...mnowa ...mnowa raz...

www.tvn24.pl/2048588,28378,0,1,1,wideo.html
        • Gość: jan Re: ziobro jestes nr.1 IP: 81.219.56.* 22.05.07, 07:06
          Gosiu jaki jest taki jest ale przynajmniej robi cos dla województwa z którego
          został wybrany, czego nie da sie powiedziec o innych "lepszych" według was
          posłach z innych opcji.
          • olias cieszcie się ze macie Gosiewskiego 22.05.07, 07:42
            to że elyty warszawskie wrzeszczą pod niebiosa że Edgar jest fee i bee to ja
            rozumiem. Co innego gdyby Edgar promował rozwój warszawy, chociażby metro
            łupiąc środki finansowe z "gorszej" Polski.
            Ale jak czytam pogardliwe uwagi Kielczan pod jego adresem za to co dla nich
            robi to wyjść z podziwu nie mogę. Pzypominają mi tę żabę co nogi podstawia bo
            konie kują. Nie, nie jesteście elytą Warszawy, nie jesteście nawet warszawą.
            Jesteście Polską B i cieszcie się z polityka który stawia Was wyżej niż
            Warszwkę. Pokażcie drugiego takiego!
            Pozdro z innej częsci Polski B.
            EGDAR!!!!!!! Zostaw tych niewdzięczników w diabłu!!!!! Przejedź do nas, na
            Podkarpacie!!!!! Mamy tu cholernie długą listę spraw do załatwienia.
            • Gość: wiking Re: cieszcie się ze macie Gosiewskiego IP: 80.48.255.* 22.05.07, 08:48
              Olias masz racje. Nie wiadomo skąd biorą się tacy ludzie i jaki jest ich cel-
              osobnik o małej wiedzy, aktywności, obyciu przeważnie sam nic nie robi oprócz
              krytykowania wszystkiego.Tacy jednak nie są tylko kieleckim unikatem ,można ich
              spotkać wszędzie, szczególnie na forach:)Na szczęście to już gatunek ginący.
              Myśle że nie ma co brać pod uwagę takich opini żeby nie powiedzieć bełkotu
              A Kielce? To świetne miasto zasługujące na rozwój i nie powinno mieć
              kompleksów.Jeżeli zrealizuje swoje plany inwestycyjne w zakresie edukacji,
              kultury, infrastruktury drogowej i lotniczej stanie się bardzo atrakcyjnym
              europejskim miastem do życia i realizowania się. Mam również porównanie -na
              absolwentach- poziomu edukacji PŚ z politechniką uważaną za jedną z
              najlepsząych w Polsce i powiem że kieleccy studenci nie powinni czuć się gorsi
              wręcz przeciwnie.
              • Gość: V R.P JUŻ TUŻ TUŻ PiS - Przeproście i Sp..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:27
                Jak dotąd to kielecki PiS dał przykład włazidupstwa jakiego nie było dotąd na
                naszej świętokrzyskiej ziemi (te śpiewy, kretyńskie prezenty itd. żenujące
                widowisko).
                No chyba, że weźmiemy pod uwagę czasy zaboru rosyjskiego to podobne rzeczy
                miały miejsce. Urzędnicy byli napuszeni a ciemnogród wokół nich skakał.
              • Gość: Palladyn Re: cieszcie się ze macie Gosiewskiego IP: 195.47.201.* 25.05.07, 14:31
                najlepiej zaorać Kielce i zapomnieć o mieście. Opinie starzejącej się
                młodzieżówki SLD są obecne na każdym forum int. dotyczącym PiS. Co do Kielc
                drogi wikingu podzielam Twoje zdanie i życzę powodzenia w rozwijaniu takich
                poglądów na przyszłość
                PZDR
            • Gość: kielczanin Re: cieszcie się ze macie Gosiewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:19
              I zabierzcie go sobie na podkarpacie . płakac po nim nie będziemy
          • Gość: vacanzeromane uniwersytet w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 07:46
            Kolejny pomysł na to, żeby poprawić wizerunek Kielc...Czy nikt nie zdaje sobie
            sprawy, że pogrążamy się w absurdzie a wizerunek mogłaby zmienić już chyba
            tylko zmiana nazwy miasta? Pan Bóg dał Mojżeszowi tablice na Kadzielni w
            Kielcach,w WTC zgineli głównie kielczanie, szkoda,że figury Chrystusa nie
            postawiono na Telegrafie, no i teraz te dwa uniwersytety.Plac artystow...czyli
            doskonałe miejsce do wycia karaoke a na dłównej ulicy miasta do organizowania
            świeta rzezników.Jestem kielczanka i kiedys zależalo mi, żeby sie z nas ludzie
            nie śmiali.Dzisiaj zaśmiewamy sie do łez opowiadając o Kielcach.
            • Gość: wiking Re: uniwersytet w Kielcach IP: 80.48.255.* 22.05.07, 09:38
              Nie przyszło Ci do głowy że to z Ciebie się śmieją, słuczając tych bredni :)
            • Gość: darek Re: uniwersytet w Kielcach IP: *.vlan85.dengo.lubman.net.pl 22.05.07, 10:08
              A co jest w koncu dziwnego,że uczelnie się rozwijają?Dla Politechniki naturalną
              drogą rozwoju jest przeksztalcenie się w Uniwersytet Techniczny/takie są obecnie
              drabinki rozwoju uczelni technicznych w Europie/.A co do AŚ,to uważam,że już
              dawno powinna być uniwersytetem,ale niestety wieloletnie zaniedbania i brak woli
              spowodował,że jest to co jest.
              Przestańcie wkońcu psioczyć na wszystko bo sie kompromitujecie.Jest okazja
              zrobić krok do przodu to trzeba go robić,bo druga taka okazja może się już nie
              powtórzyć,co za naród.
              PS.Wy Kielczanie/po części/ to chyba swojego miasta nie lubicie no bo jak nazwać
              te malkontenckie zawołania.
            • Gość: Doris Re: uniwersytet w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 16:28
              "Demokracja jest formą religii: polega ona na oddawaniu czci szakalom przez
              osły."

Henry Louis Mencken
            • olias Re: uniwersytet w Kielcach 22.05.07, 18:50
              to może jesteś stworzona do życia w Warszawie? każdy powinien wybierać to co
              dla niego dobre. Ale zaraz naśmiewać się ze SWOJEGO miasta? Swojej ulicy?
              mloda jesteś, jak będziesz miała tak z 50-tkę to z rozrzewnieniem powspominasz
              swoje podwórko.
    • Gość: REG Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.chello.pl 22.05.07, 08:43
      Zmiana nazwy tych uczelni nie spowoduje,że najzdolniejsza młodzież nie wyjedzie
      na studia do prawdziwych, akademickich ośrodków.Liczy się jakość nauczania i
      prestiż uczelni ,którą się kończy.
      • Gość: xtrmntr Młodzież nie wyjeżdża po naukę... IP: *.cable.mindspring.com 22.05.07, 11:02
        Tylko żeby się zerwać z łańcucha - wiem bo byłem.
    • Gość: czytelniczka Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 22.05.07, 09:05
      Czy na którymś z wymienionych uniwersytetów pojawi się wreszcie Prawo????
      Dlaczego w Kielcach nie ma nawet filii innej uczelni z mozliwością studiowania
      na tym kierunku????/
      • Gość: natsuo Oczywiście, że będzie wykładane prawo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:21
        Prawo i Sprawiedliwość, bądź Prawo bez lewa.
    • Gość: Czesio Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: 194.181.130.* 22.05.07, 09:27
      Mierny ale wierny
    • Gość: ja Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.85-237-176.tkchopin.pl 22.05.07, 10:36
      oszaleć można z tym Gosiewskim. niedlugo strach bedzie lodówke otworzyć.
      ze niby taki troskliwy....... hihihihi
    • kijwoko Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach 22.05.07, 10:36
      "Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach"

Jeden imienia Jacka, a drugi imienia Placka.
      Moze juz dosc osmieszania tej biednej Kielecczyzny?!?
      • Gość: Yahagi Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.chello.pl 22.05.07, 11:48
        A mnie się wesoło robi czytając Wasze wypowiedzi. Skąd Wy jesteście ? Z Waszychy
        wypowiedzi widać, że nie z Kielc. (czególnie śmieję się z vacanzeromane :)).

Otóż w ramach informacji: mamy już XXI wiek (w Kielcach również - gdyby ktoś nie
        zauważył). Jakakolwiek forma postępu jest w tym mieście mile widziana.
        A może ktoś odważy się spojrzeć na sprawę trochę inaczej ? Może nie tylko
        'przymiotnikowy' jest istotny ? Może kolejne prawo do nadawania stopnia
        naukowego ma też swoją wartość ?
        Wszystkich marudzących tu w takiej obfitości zapytuję: czy oprócz malkontenctwa
        udało się komuś taki tytuł zdobyć ? niezależnie na której uczelni ? (nawet na
        tak podłej jak AŚ / PŚ) ... ? Dziękuję za odpowiedź.

Edgar się pojawił.... Edgar zniknie... a Kielce pozostaną...a może zostaną nawet
        2 universytety ? Ciekawe co będzie z malkontentami, którym 'w każdej pozycji'
        nie jest wygodnie... :)
        • Gość: zx Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:17
          Lubię cię, Yahagi.

Ale nie daj się zatopić.
        • kijwoko Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach 23.05.07, 08:32
          > A mnie się wesoło robi czytając Wasze wypowiedzi. Skąd Wy jesteście ? Z Waszych
          > y
          > wypowiedzi widać, że nie z Kielc.

Oj, misiu zloty... Kielce, osiedle Swietokrzyskie, przez cale lata ul. Manifestu
          Lipcowego, teraz Jezioranskiego... (dokladniejszego adresu nie bede ci podawal
          bo i po co).

A teraz moge cie spokojnie zapytac: ilu mieszkancow maja nasze kochane Kielce, w
          jakim tempie ich ubywa, czy wlaczenie okolicznych miejscowosci pomoze utrzymac
          sie powyzej 200 tys. mieszkancow (zeby tylko statusu miasta wojewodzkiego nie
          zabrali, Radom niestety wiekszy...)? I teraz zasadnicze pytanie: dla kogo te dwa
          uniwersytety i czy one cos zmienia?!?
          Ja w cuda nie wierze... I to chyba wszystko... Pozdrawiam!
    • Gość: Jaś A na którym będzie się wykładać, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:46
      • Gość: tralala NOwY HyMN Włoszczowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:06
        przemek gosiewski naszym przyjacielem jest, przemek gosiewski naszym
        przyjacielem jest glory glory alleluja glory glory alleluja glory glory
        alleluja jego duch żyje pośród nas przemek gosiewski naszym przyjacielem jest,
        przemek gosiewski naszym
        alleluja jego duch żyje pośród nas przemek gosiewski naszym przyjacielem jest,
        przemek gosiewski naszym
        alleluja jego duch żyje pośród nas
    • szasza7 Gosiu zwariował!Przecież absolwenci wyższych 22.05.07, 10:50
      uczelni to nie jego i PiS-u wyborcy.Niech zakłada zakłada szkoły zasadnicze
      zawodowe,to i owszem.Latwiej im mieszać w mózgach i to naturalni zwolennicy
      przygłupów z kaczylandu.Ależ osioł.
      • Gość: Zaan Re: Gosiu zwariował!Przecież absolwenci wyższych IP: *.chello.pl 22.05.07, 12:12
        Psy szczekają, a tacy jak Gosiewski robią swoje. Pytanie do psów: czemu nie
        macie odwagi szczekać o załatwieniu PET z taką natarczywością jak o UŚ ?
        • Gość: PiSY WŁAśNIE SzCzEkAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:20
          przemek gosiewski naszym przyjacielem jest, przemek gosiewski naszym
          alleluja jego duch żyje pośród nas
    • wyrozumialski Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach 22.05.07, 12:28
      Jeden będzie od kolejnictwa a drugi od lotnictwa. Włoszczowa leży
      bardzo Kielc. Widoac to po pierwszych inwestycjach że takie Uniweki
      sa potrzebne.
    • koloratura1 Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach 22.05.07, 12:44
      Gość portalu: V R.P JUŻ TUŻ TUŻ napisał(a):

>
      > Może wreszcie czas na udowodnienie co to Prawo i Sprawiedliwość.

To akurat zostało już udowodnione wiele razy i to niezależnie od sprawy
      kieleckich uniwersytetów.
    • koloratura1 Ciekawy punkt widzenia... 22.05.07, 13:22
      Wiceminister Jurga:
      - Widać olbrzymią chęć Akademii Świętokrzyskiej i pracę nad przekształceniem w
      uniwersytet. Cieszy mnie droga uczelni, która nie chce doprowadzić tylko do
      głosowania nad przekształceniem, ale RZECZYWIŚCIE SPEŁNIĆ WSZYSTKIE WYMAGANIA
      (podkreśl. moje). Środowisko akademickie na pewno to doceni.

Dotąd wydawało mi się, że jasne kryteria precyzują, jaka uczelnia ma prawo
      zostać uniwersytetem.
      Okazuje się, że jakby - nie koniecznie...

Życzę Akademii Świętokrzyskiej otrzymania statusu uniwersytetu, ale dzięki
      SPEŁNIENIU WYMAGANYCH KRYTERIÓW, a nie - "w uznaniu - takich czy innych -
      zasług" własnych lub posła Gosiewskiego.
    • Gość: PiS_dolot Dwa w Kielcach i trzeci we Włoszowej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:36
      • mekagojira Czy ktos tu umie czytac ze zrozumieniem? 22.05.07, 15:00
        Wystarczy tytul w GW z Edgarem Budowniczym w tytule i juz kupa ludzi sie zlatuje
        ujadac na PiS. Z artykulu wynika ze nie chodzi tu o zafundowanie Kielcom 2ch
        uniwerkow wg widzimisie Edgara tylko o mozliwosc przeksztalcenia istniejacych
        wyzszych uczelni w nominalny uniwesytet jesli spelnia zostana formalne wymogi.
        Ciut wiecej obiektywizmu, Szanowni Panstwo.

P.S. A poziom tych ewentualnych nowych uniwersytetow to juz calkiem inna para
        kaloszy.
        • Gość: kielczanin Re: Czy ktos tu umie czytac ze zrozumieniem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:19
          No własnie: jeśli spełnią wymogi. Czyli co ma do tego Gosiewski? Po prostu
          wszystko w Kielcach to zasługa Gosiewskiego.
          A w piosence jest tak:
          Gosiewski's body's, lies a mouldring in the grave
          Gosiewski's body's, lies a mouldring in the grave
          And he ain't gonna live no more
          Glory, glory, alleluia
          Glory, glory, alleluia
          Glory, glory, alleluia
          And he ain't gonna live no more
          • Gość: Jezuita "Słuchaj Jezu jak cię błaga lud" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:49
            "Słuchaj Jezu jak cię błaga lud"
    • Gość: ryz Będą dwa uniwersytety .Trzeci też ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 16:36
      Ten trzeci, to wszechnica pod wezwaniem Gosia, dla szkolenia przyjaciól w
      zachwycie nad dzialaniami najjaśniejszego promotora !
    • zyks Gosiu, dwa ?? Pięć, dwanaście !! 23.05.07, 00:05

• Gość: ŁŻEELITA Re: Gosiu, dwa ?? Pięć, dwanaście !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 11:26
        3 Uniwersytety- nie zapominajmy, że Wyższe Seminarium Duchowne też trzeba
        przekształcić w Uniwerek
        2 lotniska
        1 peron
        0 Prawa i Sprawiedliwości
        1 Święty Spokój po Następnych Wyborach jak pogonią ten cały PiS
    • Gość: halka Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.205.udn.pl 24.05.07, 09:23
      Bendzie pińć łuniwersytetuf!
      • Gość: kewlys Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.chello.pl 25.05.07, 17:43
        Dobre ! Podoba się !
        Będą dwa uniwersytety i dwa lotniska.
        A tak na poważnie to pytam, komu przeszkadza politechnika.
        • Gość: cepek uniwersiada w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:08
          Już teraz Wojtuś powinien zgłosić nową propozycję; uniwersiada w
          Kielcach.Będzie kolejny tytuł na budowę lotniska w Obicach.
          • Gość: HITMAN A Może Loża Masońska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 19:39
            Proponuję przenieść do Kielc Oktoberfest, turniej 4 skoczni i festiwal z Cannes
            Wojtek co ty na to?
            • Gość: miła Re: A Może Loża Masońska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:00
              swietny pomysł. Kiece oglosic miastem cudów
            • Gość: ad Re: A Może Loża Masońska? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:54
              wystarczy jabolfest
        • Gość: łorcyk Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 14:36
          a wsiowym kieleckim ludziskom to po co te juniwersyteta
    • Gość: tmbald Re: Gosiewski: będą dwa uniwersytety w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 17:24
      to słuszna uwaga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka