Dodaj do ulubionych

Wypełnić stadion do końca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:09
Powinno się jeszcze pod trybunami zrobić miejsce na garaż dla nowej
zabaweczki PREZIA. Taki eduży by zmieściło się to AUDI A6
Obserwuj wątek
    • Gość: pwz Re: Wypełnić stadion do końca IP: 85.134.204.* 02.06.07, 01:17
      Zgadzam sie z toba szalom. Garaz powinien byc dodatkowo przeszklony zebys mogl
      stac przed nim i sciskac zwieracze na widok czegos nieosiagalnego dla ciebie.
      • Gość: SZALOM Re: Wypełnić stadion do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 01:25
        Różnica pomiędzy mną a PREZIEM polega na tym, że ja sobie moje audi kupiłem za
        swoje pieniądze.
        SZALOM GOJU.
        • Gość: Konrad Re: Wypełnić stadion do końca IP: *.chello.pl 02.06.07, 03:31
          Masz rację, SZALOM, a jak "pwz" ma inne zdanie to ch... m... w d... Pozdrawiam
          firmę AUDI
    • Gość: przekupsko Re: Wypełnić stadion do końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 12:19
      Korona gra coraz marniej - niedługo na stadion nikt nie przyjdzie.

A może zróbmy bazar jak na stadionie X-lecia ?
      • Gość: Mar Re: Wypełnić stadion do końca IP: 81.219.132.* 02.06.07, 15:03
        Jestem za a nawet przeciw.Na stadion będą przychodzić Panowie: Klicki, Janas,
        Tkaczuk, Topolski i jeszcze paru co po meczu lubią za darmochę się
        napić.Pozdrawiam prawdziwych kibiców którzy widząc jak są oszukiwani przestali
        przychodzić na ułożone mecze.
        • Gość: jasam Re: Wypełnić stadion do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:11
          1.Mar i bardzo dobrze ze nie przychodzisz!!! Nikt nie chce na stadionie takiego
          kibica jak ty! Chociaz ciebie to nawet kibicem trudno nazwac!
          2. "Eksperci nie stwierdzili jednoznacznie, kto ponosi za to odpowiedzialność,
          choć wykryli pewne błędy w przygotowaniu podłoża boiska" - jest zle zrobione
          odwodnienie plyty i murawa co rok bedzie pewnie gnila, czy ktos sie za to
          wreszcie zabierze i zrobi porzadnie?!?!!!
    • Gość: Lopez Re: Wypełnić stadion do końca IP: 82.139.31.* 02.06.07, 16:37
      Normalnie takie debile się tu wpisują ze szkoda się wypowiadać...ehhh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka