Gość: SZALOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:09 Powinno się jeszcze pod trybunami zrobić miejsce na garaż dla nowej zabaweczki PREZIA. Taki eduży by zmieściło się to AUDI A6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pwz Re: Wypełnić stadion do końca IP: 85.134.204.* 02.06.07, 01:17 Zgadzam sie z toba szalom. Garaz powinien byc dodatkowo przeszklony zebys mogl stac przed nim i sciskac zwieracze na widok czegos nieosiagalnego dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZALOM Re: Wypełnić stadion do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 01:25 Różnica pomiędzy mną a PREZIEM polega na tym, że ja sobie moje audi kupiłem za swoje pieniądze. SZALOM GOJU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Wypełnić stadion do końca IP: *.chello.pl 02.06.07, 03:31 Masz rację, SZALOM, a jak "pwz" ma inne zdanie to ch... m... w d... Pozdrawiam firmę AUDI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekupsko Re: Wypełnić stadion do końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 12:19 Korona gra coraz marniej - niedługo na stadion nikt nie przyjdzie. A może zróbmy bazar jak na stadionie X-lecia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Wypełnić stadion do końca IP: 81.219.132.* 02.06.07, 15:03 Jestem za a nawet przeciw.Na stadion będą przychodzić Panowie: Klicki, Janas, Tkaczuk, Topolski i jeszcze paru co po meczu lubią za darmochę się napić.Pozdrawiam prawdziwych kibiców którzy widząc jak są oszukiwani przestali przychodzić na ułożone mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasam Re: Wypełnić stadion do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:11 1.Mar i bardzo dobrze ze nie przychodzisz!!! Nikt nie chce na stadionie takiego kibica jak ty! Chociaz ciebie to nawet kibicem trudno nazwac! 2. "Eksperci nie stwierdzili jednoznacznie, kto ponosi za to odpowiedzialność, choć wykryli pewne błędy w przygotowaniu podłoża boiska" - jest zle zrobione odwodnienie plyty i murawa co rok bedzie pewnie gnila, czy ktos sie za to wreszcie zabierze i zrobi porzadnie?!?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: Wypełnić stadion do końca IP: 82.139.31.* 02.06.07, 16:37 Normalnie takie debile się tu wpisują ze szkoda się wypowiadać...ehhh Odpowiedz Link Zgłoś