Gość: Gocha IP: *.chello.pl 08.06.07, 19:40 gdzie mozna wybrać sie w okolice Kielc nad wodę, pomijając Cedzynę, Borków, Sielpięm itp... żeby było ładnie, zielono i cisza, spokój, mało ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sympatyczny Gocha? z kim chcesz tam jechać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 20:45 mam parę pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Gocha? z kim chcesz tam jechać? IP: *.chello.pl 08.06.07, 20:47 powiedzmy, ze z kimś również sympatycznym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyczny Re: Gocha? z kim chcesz tam jechać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 21:25 to badź tak miła i odezwij sie na maila,Gosiu. Mam bardzo intrygujacy adres mailowy: alem_glupi@wp.pl czekam na odzew /nie pomyl sie i nie użyj "ł" zamiast "l".Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Gocha? z kim chcesz tam jechać? IP: *.chello.pl 08.06.07, 21:31 pozdrawiam równiez sympatyczny glupi (przez l :-) ) .. to musi być baardzo tajemnicze miejsce, co? Chyba po prostu pojeździmy i poszukamy, gdzie nam się spodoba, tam się zatrzymamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Zabierz mnie ze sobą! IP: *.tkdami.net 08.06.07, 23:22 ta Gocha jest mało poważna.Ja chciałabym jechać Odpowiedz Link Zgłoś