domino1001 27.06.07, 16:32 Czy ma ktos informacje na temat koncertu J.Steczkowskiej w Chęcinach!! Czy wogóle taki jest w planach?? Na stronie Piasta ktos napisał ze słyszał o takim koncercie !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomi_34 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 27.06.07, 17:00 też coś o tym słyszałem !!! Jeżeli ktoś ma więcej info Proszę Piasać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_34 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 09.07.07, 15:51 W sobotę 21.07.2007r. w Chęcinach odbędzie się wakacyjna impreza Radia Kielce pn. "Perły Świętokrzyskie". Celem tego przedsięwzięcia będzie promocja naszej Gminy i ukazanie odbiorcom, zarówno w województwie, jak i turystom z całego kraju, walorów Ziemi Chęcińskiej. Impreza będzie miała charakter familijny i rozrywkowy z elementami edukacyjnymi i zdrowotnymi. Jednym z najistotniejszych elementów tego wydarzenia będzie prezentacja twórców ludowych z terenu Gminy Chęciny, propagowanie bezpiecznego sposobu spędzenia wakacji, ale przede wszystkim zabawa dla mieszkańców z udziałem gwiazdy - Justyny Steczkowskiej. W tygodniu poprzedzającym występ artystki, dziennikarze Radia Kielce S.A. oraz Kieleckiego Oddziału TVP 3 poprzez wizyty w najciekawszych miejscach naszej gminy będą promować jej największe walory. Serdecznie zapraszamy wszystkich mieszkańców na ten wyjątkowy familijny piknik 21.07.2007r. u podnóża Góry Zamkowej. Zabawę zaczynamy o godzinie 12:00, a kończymy pokazem sztucznych ogni o godzinie 22:00. Więć J.Steczkowska pojawi się w Chęcinach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kibic321 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 10.07.07, 15:49 bravo, na pewno na plus jest to że wystąpi w Chęcinach jakaś znana artystka. Choć sądzę że wielu osobom jej muzyka niezbyt przypadnie do gustu, w tym mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
domino1001 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 10.07.07, 21:11 Ja mysle ze wszyscy będą sie świetnie bawic przy muzyce J.Steczkowskiej !!! Tak naprawde jest to wielkie zaskoczenie koncert takiej gwiazdy w Chęcinach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agulka3410 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 19.07.07, 13:36 Czy ktoś moze wie o ktorej godz.na scenie pojawi się gwiazda? Odpowiedz Link Zgłoś
supermenka26 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 19.07.07, 13:41 W ogłoszeniu jest napisane, że o 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś
prymulka15 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 10.07.07, 21:49 W sumie fajnie:) cos nareszcie zaczyna sie dziac:D Mi jej muzyka tez niekoniecznie przypada do gustu, ale coz... i tak przyjde. nie bądźmy tak bardzio wymagajacy, sa gusta i gusciki:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_34 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 21.07.07, 10:45 Tak Więc DZIŚ Wszyscy za Zamek !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agulka3410 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 21.07.07, 14:11 Ciekawe jak ta impreza wypadnie?Pewnie będzie dużo ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
supermenka26 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 22.07.07, 11:47 Nie lubiłam Steczkowskiej, ale po koncercie w Chęcinach zmieniłam zdanie. Było naprawdę fajnie, "dziewczyna szamana" pokazała się z bardzo dobrej strony. Pozdrawiam Justynę. Odpowiedz Link Zgłoś
agulka3410 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 22.07.07, 14:23 Dla mnie klapa i chyba tez dla większości słyszałam rozmowy ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
supermenka26 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 22.07.07, 15:45 Ale brak prądu w czasie koncertu, to nie wina występujących na scenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kibic321 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 22.07.07, 17:27 dotarłem dopiero w trakcie koncertu Steczkowskiej, głównie ze względu na fajerwerki, strasznie dużo ludzi. Myślę że wielu osobom się podobało, poziom imprezy zdecydowanie lepszy niż festyn na dni Chęcin. PS Skandal tylko z parkowaniem, podjeżdżam w trakcie koncertu, normalnie chce zaparkować auto na zakazie a pies wyskakuje do mnie że tu nie wolno parkować i coś tam się sapie i straszy mnie mandatem!!! Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że wiele innych aut stało w miejscu niedozwolonym, a co dziwniejsze jak wracałem to droga dojazdowa od Chęcin do Zamku była cała zastawiona :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_34 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 22.07.07, 20:21 Wszystko na plus Impreza udana, Dużo ludzi itp. tylko jedno minus Impra tylko do 22.00...:(:(Powinna trwać dłuużej i po J. Steczkowskie powinni Zaprosić jakiś inny zespól i Impra powinna trwać do północy !! !! W tym Roku J.Steczkowska.....a za Rok mam nadzieje, że znów jakiś znany Zespół Zawita do Chęcin !!!!OBY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
domino1001 Re: Koncert Gwiazdy w Chęcinach!!!! 23.07.07, 13:31 J.Steczkowska gwiazda pierwszego formau !! ale muzyka nie ta. Dała swietny koncert ale z taką bublicznoscią jak w Chęcinach same mruki to sie inaczej nie dało probowała rozruszac publicznosc ale sie nie udawało !! Odpowiedz Link Zgłoś