Dodaj do ulubionych

Super! Jakiś maniak robi film o Kielcach!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 22:35
jak zobaczyłem to spadłem z krzesła dwa razy! chwała mu ktokolwiek to jest,aż
niemogę się doczekać co mu wyjdzie!!!
Link film.megapage.pl/index.php?u=1 a na forum mają klipy co się ogląda
jak w youtubie i widać gdzie facet wlazł by kręcić!!! szok!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kielczanin Re: Super! Jakiś maniak robi film o Kielcach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 22:43
      Wy coś piszecie o skarbach regionu, ten facet i to dzieło i ta muzyka to dopiero
      skarb regionu, takich ludzi nam trzeba, oby nie wyjechał jak inni. Tam gdzies
      jest napisane ze to amator, o matko i wszyscy świeci!!! No w morde! Jak on jest
      amator to co on skreci jak bedzie pro!!!!!! :DDD Kurde w szoku jestem nonstop i
      sobie ogladam na okraglo!!
      • Gość: mellow man ;) Re: Super! Jakiś maniak robi film o Kielcach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 23:03
        and the soundtrack, you'd better hear the music :)

www.robertoignis.com/
        • Gość: Pstryku Serdecznie Re: Super! Jakiś maniak robi film o Kielcach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 23:45
          Super film ! super chłopaki !

Najbardziej podoba mi się kadr z filmu "Bartosz na Prezydenta
          Kielc! - część XVIII"

digart.img.digart.pl/data/img/65/0/download/853058.jpg
          fajne :)

• Gość: Pstryku Serdecznie Re: Super! Jakiś maniak robi film o Kielcach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 23:50
            Zdecydowanie brakuje zdjęć - zbliżeń - pomników.
            • Gość: miseCKi Re: Super! Jakiś maniak robi film o Kielcach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 23:55
              Po co jakieś pomniki? To co zobaczyłem jest świetne!! Zadnego chłamu! Spadac z
              dziadostwem!! Dobrze zrobione wręcz genialnie!!
    • Gość: student Loopack - dobra robota :) IP: 81.219.210.* 02.09.07, 10:21
      • Gość: dumny Re: Loopack - dobra robota :) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 02.09.07, 10:50
        Najwyższy czas, aby zrobić dokument o naszej Świetokrzyskiej
        Republice Bananowej.
        • Gość: student Re: Loopack - dobra robota :) IP: 81.219.210.* 02.09.07, 12:22
          I ty w roli głównej...
        • Gość: bocian Re: Loopack - dobra robota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 14:10
          A kto to jest Loopack i czemu "dobra robota"? Nie łapę!
          • Gość: student Loopack to autor filmu. IP: 81.219.210.* 02.09.07, 17:32
      • Gość: durny student ? Re: Loopack - dobra robota :) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 02.09.07, 12:27
        :)) student żadnej roboty się nie boi...bo wie co go czeka w
        rodzimej ŚRB LUB W INNYM KRAJU UE((:
        • Gość: student Re: Loopack - dobra robota :) IP: 81.219.210.* 02.09.07, 17:33
          Nie rozumiem o co ci chodzi, myśle że nikt nie rozumie poza tobą samym.
    • hamsterek Re: Super! Jakiś maniak robi film o Kielcach! 02.09.07, 13:02
      Świetne
    • Gość: kuba jak to odtworzyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 17:40
      niee pokazuje mi sie żaden film
      • Gość: Student zapewne nie masz odpowienich kodeków IP: 81.219.210.* 02.09.07, 17:48
        możesz je zassać np. stąd:
        www.download.net.pl/d105/K-Lite-Codec-Pack-Full-Pobierz/
      • Gość: kuba Re: jak to odtworzyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 18:01
        mam taki komunikat,a próbowałem tam pobrac i nic.

Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku. Jeżeli plik
        znajduje się na innym komputerze, sprawdź, czy Twój komputer jest
        podłączony do sieci. Jeśli wpisano ścieżkę, sprawdź, czy jest ona
        poprawna. Jeśli problem będzie się powtarzać, serwer może być
        niedostępny.
        • Gość: student Re: jak to odtworzyć? IP: 81.219.210.* 02.09.07, 18:03
          1. sciagnij plik na dysk a nie otwieraj bezposrednio z serwera. 2. pobierz kodeki i zainstaluj.
          • Gość: Pstryku Serdecznie VLC media player IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 18:46
            www.videolan.org/vlc/
            www.videolan.org/vlc/download-windows.html
            Tutaj jest program który ma wbudowane wszystkie kodeki - VLC media
            player.

• Gość: bocian Re: Super! Jakiś maniak robi film o Kielcach! IP: 80.51.223.* 02.09.07, 22:29
      O szok.......... to przewypasione! Chyba widziałem jak zasuwa z taką malutką
      kamerką, to ona tak filmuje?!!! W szoku jestem! Facet ma przetalent!
      • Gość: Yahagi Re: Super! Jakiś maniak robi film o Kielcach! IP: *.chello.pl 02.09.07, 23:16
        Jestem pod wrażeniem, poprosze o wiecej.
        • Gość: megaloman Świetne! IP: 80.51.223.* 03.09.07, 09:15
          W końcu ktoś robi coś świetnego dla tego miasta, ma chłopak talent!
          • Gość: gość Re: Świetne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 18:10
            Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami :)
            • Gość: Krzywicki Re: Świetne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 20:49
              Chłopak jest super!
              • Gość: havi Re: Świetne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 21:22
                pierdoły, zabawa kamerą w przyspieszone ujęcia, jak kogoś jarają idacy w przyspieszonym tempie ludzie sienkiewką czy samochody na rondzie, to nie mam pytań, chyba ze w trailerze nie pokazano ciekawszych scen. ciekawe czy sceny ze stadionu będą równie szybkie a raczej szybkie gole korony.
                choć goscia nalezy pochwalić za to że chce mu sie łazić po dachach i że coś robi dla ogółu
                • Gość: do haviego Re: Świetne! IP: 80.51.223.* 04.09.07, 12:15
                  havi jak jestes taki mądry to wez kamere i skrec cos lepszego, ale nie gorszego
                  od tego co prezentuje ten facet, zobaczymy czy bedziesz taki dobry, bo poza
                  krytyka pewnie nic wiecej nie potrafisz, aha... jak sie cos nie podoba nie
                  trzeba ogladac i sie wypowiadac! wedlug mnie, robi swietna rzecz i takich ludzi
                  nam brakuje, a takich jak ty maruderow mamy nadmiar.
                  • Gość: owner Re: Świetne!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 20:42
                    Dobrze gada, widziwiać każdy potrafi, a mało który umie zrobić takie widowisko.
                    Takich ludzi i ich pomysly nalezy podziwiac. Oskara mu :)
                    • Gość: michal_mi Re: Świetne!!!!!!!!!!!! super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 22:39
                      jesteście super! nakręciliście super film! kocham Masłów! kocham
                      Was ! chętnie zobaczę film w całości! dobra robota!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Zbyszek 5+ IP: 80.51.223.* 05.09.07, 11:10
                        Jaki Masłów? Masłowa nie wiedziałem w tych filmach :)
                        Produkcja fajna.
    • Gość: Kotecka Re: Super! Jakiś maniak robi film o Kielcach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 22:26
      Ogladalam chyba 10 razy,albo wiecej i to jest naprawde bardzo dobrze zrobione.
      Mam nadzieje ze film bedzie jeszcze lepszy. Cala moja rodzina i moi znajomi
      czekaja na ten film :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka