Dodaj do ulubionych

Oryginalny remont parkingu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.07, 07:15
to nie można odholować ?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Oryginalny remont parkingu IP: 195.145.80.* 12.09.07, 07:26
      Don't give up
      • Gość: -k- Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 07:46
        Brawo!
        To się nazywa "Mistrz Ciętej Riposty".
        Jeszcze raz brawo, nie ma to jak dobra docinka z rana ;P

Pozdrawiam wszystkich o innym poziomie abstrakcji ;P
        • Gość: toto Porabany kraj i jego wladza IP: 77.194.74.* 13.09.07, 00:08
          Porabany kraj i jego wladza
          • Gość: Zenio Re: Porabany kraj i jego wladza IP: *.aster.pl 13.09.07, 06:59
            Władza jest niestey taka jaka wybieramy my porabani obywatele.
      • solarv Re: Oryginalny remont parkingu 12.09.07, 08:14
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> Don't give up
      • Gość: ba Re: Oryginalny remont parkingu IP: 193.120.72.* 12.09.07, 10:17
        buahahahahahaa!
        whahahahahahaha!
        uhhuhuhuhuhuhuhu!
        hehehehehehehehe!

don't give up guys!

hehe... eeeeeh
      • Gość: Doom Idealne zastosowanie tego hasła :) IP: *.mtib.gov.pl 12.09.07, 15:22
        :)
    • Gość: AliBaba Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.gdynia.mm.pl 12.09.07, 07:47
      Co za kretyni!

W takiej sytuacji samochód normalnie się przestawia wożkiem widłowym!
      • Gość: Subcomm Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.greifzug.de 12.09.07, 08:14
        Faktycznie - masz racje. Wózek widłowy to najłatwiejsze rozwiazanie.
        Przecież każda ekipa drogowców jest w nie wyposażona. Ostatnio
        ciągle widuję wózki widłowe poruszające się wzdłuż remontowanej
        Puławskiej.
        • Gość: jbk Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.szara.net 13.09.07, 16:47
          Nie ma wózeczka? Zbiera się 10 chłopa i samochód przenoszą. Da się, wiedziałem.
      • Gość: ? Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.07, 12:20
        A kto weźmie na siebie ewentualne uszkodzenia?
      • Gość: Młody Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.jmdi.pl 13.09.07, 00:44
        Kretyn to jesteś Ty. Nawet mi trudno z tobą dyskutować. No przykro mi ale
        ciepłota twego ciała nie przekracza twojego IQ. W skrócie nie nie można robić
        czegoś takiego.
      • Gość: Zenio Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.aster.pl 13.09.07, 07:01
        Przestawienie cudzego samochodu wuzkiem widłowym to nic innego jk
        kradziez :P
    • Gość: bziQ Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 07:52
      To jest piękne. Uśmiałam się do łez. Zawsze sądziłam, że myślenie nie boli:),
      ale nie żyłam wtedy w IV RP.
    • Gość: qwerty Oryginalny remont parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 07:55
      To się nazywa "oznakowane miejsce parkingowe" :)
    • camel_3d w Niemczech by go od reki odholowano... 12.09.07, 08:24
      po pierwsze postawiono by znaki zakazu postoju. Stawia sie je 3-4 dni przed
      planowanymi robotami. Jezeli ktos nie dostosuje sie w dniu rozpoczecia prac i
      zostawi samochod, jest on po prostu odholowywany ..wlasciciel placi okolo 150€ kary.

Acha...wyjezdzajac na urlop, kazdy ma obowiazek zostawic komus klucz do
      samochodu. Nie musi, ale potem si enie powinien dziwic, ze auto przestawiono....
      wiem bo mnie to spotkalo..niestety.
      • sirseb Re: w Niemczech by go od reki odholowano... 12.09.07, 09:39
        howgh.
        pzdr (berlin tez :) )
      • Gość: Zenio Re: w Niemczech by go od reki odholowano... IP: *.aster.pl 13.09.07, 07:04
        Przeciez takie "przestwienie" auta to zwykła kadzierz. Po powrocie z
        wakacji zgłaszasz ją na Polcje.
        • camel_3d Re: w Niemczech by go od reki odholowano... 13.09.07, 08:06

> Przeciez takie "przestwienie" auta to zwykła kadzierz. Po powrocie z
          > wakacji zgłaszasz ją na Polcje

no...zglaszasz na policje, ktora ci mowi gdzie auto stoi (np 4 ulice dalej) i
          potem dostajesz rachunek:))))
    • Gość: :) Przejechać walcem i po sprawie! IP: *.digis.net 12.09.07, 08:45
      :)
    • Gość: Przemas Oryginalny remont parkingu IP: *.cec.eu.int 12.09.07, 09:06
      Polska niemożność...
      W Brukseli byloby tak: mimo zakazu coś stoi tam, gdzie nie powinno (miejsce
      targowe, cudzy wjazd do garażu, miejsce przeprowadzki czy robót drogowych) -
      osoba zainteresowana dzwoni na policję, ta juz w drodze powiadamia firme
      holującą samochody. W 30 minut od telefonu samochodu nie ma. Odbiór z parkingu
      "już od" 150€ ;-)
      Pozdrawiam
    • Gość: Jonek i znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 09:34
      Sami ludzie nawalili a krzyczą że winny wykonawca. Można było się skrzyknąć i w
      kilku sąsiadów przenieść auto na już zrobioną część parkingu, można było wezwać
      lawetę z dźwigiem i przestawić samochód i mozna było zrobić pewnie jeszcze parę
      rzeczy ale ludzie to lenie patentowane. siąść, założyć ręce i niech inni robią.
      A kij wam w oko leniuchy.
    • Gość: naprawdetrzeźwy Debil ma dzisiaj dyżur? ;>>> IP: *.axelspringer.pl 12.09.07, 09:35
      "Na osiedlu Słoneczne Wzgórze w Kielcach przed blokiem nr 7 przy ulicy
      Znojkiewiczowej zrobiono parking. Tylko że nie całkiem - w samym jego środku
      została około 10-metrowa kwadratowa dziura niepokryta asfaltem.

Na osiedlu Słoneczne Wzgórze, przed blokiem nr 7 przy ulicy Znojkiewiczowej
      zrobiono parking. Tylko że nie całkiem - w samym jego środku została około
      10-metrowa kwadratowa dziura niepokryta asfaltem."

I musi napisać coiś dwa razy, by zrozumieć?
      ;>>>
      • Gość: Ja Trzeźwy to jesteś , a jak tam twoje IQ ? /BT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 10:01
    • mclars Oryginalny remont parkingu 12.09.07, 10:02
      Mi na oko ta dziura bardziej na prostokatna wyglada niz kwadratowa :-)
      A tak wogole czy wszystkie glupie rzeczy musza sie dziac w Polsce?!

---------------------------------------------------------------
      www.hehehe.oz.pl - Jacek Gmoch na wesoło
      ---------------------------------------------------------------
    • Gość: kapuchy Oryginalny remont parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 10:18
      Bedac we Francji na nartach widzialem taki obrazek:
      wzdluz pobocza gorskiej drogi staly sznurkiem samochody,
      rano, kolo 5 jechaly 3 samochody - dwa ze specjalnym bocznym podnosnikiem, a
      pomiedzy nimi odsniezarka, pierwszy wystawial samochody ze sznurka, odsniezarka
      odrzucala snieg, a trzeci wstawial je na miejsce. I TAK CODZIENNIE :) a u nas
      nie potrafia sobie z jednym poradzic :D. przeciez kilku mocnych facetow by
      recznie przestawilo te zawalidroge (pare razy "na humorze" w durnej mlodosci
      zdarzylo sie i mi z kumplami taki "dowcip" zmajstrowac).
      A podobno Polacy tacy zaradni.....
      • Gość: tofifi Co za geniusz? IP: *.chello.pl 12.09.07, 10:36
        Powiedzcie lepiej co za geniusz podjął decyzję o wylewaniu PARKINGU asfaltem.
        Kilka dni upałów i dziura na dziurze od kół pozostawionych samochodów.
        • Gość: bob-90 Re: Co za geniusz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 20:08
          Teraz asfaltem się nie wylewa a rozkłada masę bitumiczną,a w niej dziury się nie
          robią.
      • Gość: gienek Oj tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 11:07
        Już prawie o tym zapomniałem! Też takie rzeczy robiłem. Raz nawet przenieśliśmy
        Trabanta na drugi koniec bloku.
      • Gość: Jonek Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 12:27
        Dupy a nie zaradni. Zaradni to Polacy byli za komuny kiedy trzeba było
        'kombinować' aby mieć np. papier toaletowy. Teraz Polacy siedzą, patrzą, jęczą i
        kwękają jak to im źle i jak nie dobrze. I tylko patrzą kto zrobi dla nich całą
        robotę. Pamiętam odcinek Interwencji chyba na TVN kiedy rodzice z jakiejś wsi
        jęczeli, że gmina nie udrożniła rowów melioracyjnych i po byle deszczyku jedyna
        droga jest zalana i gimbus nie przyjeżdża po dzieci do szkoły. Jak ich reporter
        przycisnął okazało się, ze większość tatusiów jest bezrobotnych i całymi dniami
        wystaje przed sklepem z winem i piwem ale żaden nie złapał za łopatę żeby
        ułatwić dziecku dojazd do szkoły. A jako że bezrobotni więc podatków nie płacili
        i gmina nie miała kasy na wynajęcie firmy do przekopania tych rowów. Teraz
        Polacy są leniwi i zbyt wygodni, patrzą na innych ale żeby samemu coś zrobić to
        ni ch...ja! Co za problem przestawić samochód? Ale po co? Ponarzekajmy lepiej.
    • Gość: Tom # Oryginalna głupata IP: *.users.zlotniki.pl 12.09.07, 10:47
      Nie zrobi się z kundla psa rasowego dając mu PAPIERY, oj nie zrobi.
      Nie ma to jak autyzm, przywalony krawężnikiem przepisów i strachu. Taki nigdy
      nie wie co i jak ma zrobić, gdy nie ma przepisu. Taki mały człowieczek z
      papierami magistra (od czegoś tam), trzęsie majtkami, że zawsze KTOŚ, może mu
      COŚ, KIEDYŚ, ZARZUCIĆ.
      - Nie wiadomo KTO.
      - Nie wiadomo CO.
      - Nie wiadomo KIEDY.
      - Ale wiadomo, że może ZARZUCIĆ.
      Tak działa Polska "dobrze" wykształcona inteligencja, ostatnio nazywana
      "wykształciuchami. Najgorzej, że taki wykształciuszek nawet nie wie, że się
      KOMPROMITUJE.
      • Gość: Martyna Re: Oryginalna głupata IP: *.chello.pl 12.09.07, 10:53
        Czyzby kompleks mniejszoci osoby niewyksztalconej ? Eh musisz sie
        dowartosciowac w swojim przecietnym smutnym zyciu robola
        • Gość: lol Re: Oryginalna głupata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 16:58
          > Czyzby kompleks mniejszoci osoby niewyksztalconej ? Eh musisz sie
          > dowartosciowac w swojim przecietnym smutnym zyciu robola

"Swojim", powiadasz? :> Widać, że "yntelygencja" aż od Ciebie promieniuje, Martynko... a jeżeli już mowa o wykształceniu, to trzeba przyznać, że Twoje stoi na poziomie znacząco niższym o osoby, którą bezpodstawnie nazwałaś robolem. Wracaj lepiej do swojego nieprzeciętnego życia analfabetki :>
    • Gość: Mith Oryginalny remont parkingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 12:21
      Poprostu zrobili oznakowane miejsce parkingowe dla terenówek
    • Gość: bryka 10 metrow? D Z I E S I E C ? IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.09.07, 12:22
      Takiego blachosmroda nikt by w kilkoro chlopa rekoma nie przeniosl...
      Toc to nawet dluzsze od stara bylo....
      • Gość: Anathema779 Re: 10 metrow? D Z I E S I E C ? IP: 217.153.130.* 12.09.07, 14:44
        Tu nie chodzi o długość, tylko o powierzchnię, czyli to będzie jakieś 3,5x3 m,
        albo 4x2,5 m Czyli miejsce na jeden samochód osobowy.
    • Gość: slim są lawety jednoosiowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 13:39
      są lawety jednoosiowe i na nich można osholować samochód na biegu,
      no hyba że zostawiła na ręcznym to tylko wózek widłowy:))
      • Gość: bob-90 Re: są lawety jednoosiowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 20:16
        Bierze się walca,kawałek liny i przeciąga się kawałek auto.A potem przeciąga z
        powrotem i robi dalej parking.Pani wraca z urlopu i nie poznaje parkingu.Po
        prostu trzeba pomyśleć,to nie boli
    • Gość: podwładny Leona ale intrygujący news..z wrażenia spadłem z krzesła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 16:37
    • Gość: mastablasta Oryginalny remont parkingu IP: *.ostnet.pl 12.09.07, 20:45
      nie wiem w którą stronę ta dzióra ma niby 10m? ... przeciętny samochód ma długość ok. 4m ... ta dzióra jest nieco większa, czyli ma jakie 5m, co daje nam 25m kwadratowych ... czyli nijak nie wychodzi 10m ... no bo głębokości też ten otworek nie ma raczej 40cm, żeby wyszło 10m sześciennych ... jak się już coś pisze to pasuje się nad tym zastanowić ... przecież można było napisać "kwadratowa dzióra sporych rozmiarów" ;)
      • Gość: RM Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:47
        Pogratulować przenikliwości!
        10 metrów kwadratowych powierzchni!
        Dziury mają powierzchnię, a szpary długość.
    • Gość: RM Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:50
      Właściciel auta nie zezwolił ruszyć, to nie ruszyli. Takie to dziwne? Uszanowali
      po prostu czyjąś własność.
      • Gość: bob-90 Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:58
        Nawet by nie wiedział.Komu powiedział?Wiesz ile kosztuje tona masy
        bitumicznej,godzina pracy rozściełacza,walca?A praca ludzi?Będzie trzeba
        przyjechać tam jeszcze raz.I kto za to zapłaci?Oczywiście lokatorzy
    • pynky Oryginalny remont parkingu 13.09.07, 00:12
      prrzyjechała przednia straż robotnków chinskich, którzy będą nam budować
      autostrady, a po któryc był w chinach min Polaczek
    • Gość: rgz Oryginalny remont parkingu IP: *.educo.com.pl 13.09.07, 02:00
      I to jest jakaś istotna informacja na górę portalu?
      Gazeta schodzi do poziomu lokalnych brukowców miejskich :/
    • Gość: gość portalu :) Oryginalny remont parkingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 08:41
      Pieprzycie głupoty wszyscy. Nagle, z kosmosu przyleciała brygada i
      zaczeli remont parkingu? Przecież takie prace sie planuje z
      wyprzedzeniem. Spółdzielnia wie, administracja wie, wywiesza
      ogłoszenia, ustawia zakaz dużo wcześniej, a jak jakaś menda auto
      zostawi odholowuje na jego koszt.
      No chyba, że kobieta była na półrocznych wakacjach, a w spółdzielni
      ciągłe chlanie wódy.
      Howg!
      • Gość: ŁM Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:44
        a ja uwzam ze dobrze zrobili a za uzupełnienie dzury powinie
        zapłacic lekkomysny kierowca który wszystko miał w dupie i pojechał
        sobie na wakacje ... u mnie remontowali droge i było identiko !
        dwóch osób nikt nie mógł znaleść i na koszt wszstkich przestawano
        samochodu a jak droga juz była gotowa odjechali jakby nigdy nic .. w
        srodku nicy oczywoscie :>
        • Gość: WEST :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 11:18
          wozkiem uszkodzisz samochód. lepiej zamowic lawete, albo wepchnac na trawnik gada

przeciez zamowienie lawety jest tansze niz robienie czegos 2 razy
    • Gość: ja Oryginalny remont parkingu IP: 88.156.63.* 13.09.07, 13:59
      u nas slaska firma tez sie nie popisala.
      miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,48726,4217534.html
      • Gość: qqwa Re: Oryginalny remont parkingu IP: *.icpnet.pl 13.09.07, 14:54
        wykonawca i spółdzielnia dala d* - normalne chyba, ze latem ludZie wyjezdzają na
        wakacje. Wywiesza się informacje z miesięcznym wyprzedzeniem - to wtedy
        bedąludzie wiedzieć. te ciamajdy z tych komuszych sp[oldzielni powinni pokryc z
        wlasnej kieszeni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka