Gość: okularnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 22:51 poszukuję solidnego optyka w Kielcach, czy ktoś wie gdzie go znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: caramba Re: OKUlary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 08:35 Przychodnia Sportowa ul.Artwinskiego,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: OKUlary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 16:30 a tam jest optyk czy okulista? a co sądzicie o Vision Expres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: OKUlary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 19:03 ja bylam zadowolona z doboru i jakosci na ul Romualda jest w pawilonach optyk, maja tez z prawdziwego zdarzenia okulary przeciwsloneczne bo nie ukrywam ze znalesc okulary przeciwsloneczne to tez byl wyczyn:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra Re: OKUlary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 19:11 Zobacz, ile przepłaciłaś za okulary przeciwsłoneczne: www.optica.pl/index.php?d=katalog&k_id=5. PS. Mnie też zabolało. Po zakupie:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: OKUlary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 16:45 czy ktoś korzystał z usług Vision Express? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: OKUlary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 20:44 Owszem korzystałem!Ceny szokujące!Wyzysk. Teraz jeżdżę do Pińczowa, płacę połowę tego co w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś