hamsterek 17.06.08, 08:53 Grałem, ale nie wygrałem tego miliona :-((( :-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voqo I zbankrutować w ciągu tygodnia... 17.06.08, 10:10 ...też można, jak kogoś wciągnie. Losowanie kilka razy w tygodniu jednak pozwala rozłożyć straty w czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: I zbankrutować w ciągu tygodnia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 17:33 Ile sie placi za tak radosny artykulik? Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Proponuję nową grę: 17.06.08, 13:46 Proponuję nową grę: debil-lotek - pobierać automatycznie do każdego człowieka 10% zarobków na podatek od marzeń i automatycznie losować na okrągło wygrane w wysokości 20% zarobków dla co drugiego. Wyjdzie na zero, każdy będzie często wygrywał i się tym debilnie cieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mupet Re: Proponuję nową grę: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:57 Niestety tak fajnie to nie ma. Bo gdzie płace dla ludzi zajmujących się tą grą? A gdzie podatki? Choć pomysł na nowy podatek (na rzecz przyszłych MOŻLIWYCH wygranych) jest do przemyślenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenofobiusz Re: Proponuję nową grę: IP: *.dsl.bell.ca 17.06.08, 20:11 ...bardzo to pocieszajaca informacja....tylu bogaczy co piec minut....wyzysk ma oczy szczescia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka Re: Proponuję nową grę: IP: *.dsl.bell.ca 17.06.08, 20:30 ...wyzysk ma oczy szczescia, slodki smak landrynka, ...landrynek sie rozplynal, cieknie po nim slinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka... Re: Proponuję nową grę: IP: *.dsl.bell.ca 17.06.08, 20:36 Don't give up...fotografia sprzed dwoch tysiecy lat...tak niegdys wygladali krakowianie. polonia.pap.com.pl/2008/06/w_92.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirr Keno IP: 74.85.13.* 27.06.08, 03:51 Ten artykul jest troche zbyt optymistyczny. Pracowlaem przez rok w kasynie jako keno writer, cudow sie nie wygrywa - ot czasem ile zainwestowales tyle wygrales, generalnie nie wiecej niz kilkaset dolarow. Keno (czyt kino) nie jest az tak popularna gra, tak samo trudno wygrac wieksza sume jak w totku Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Kolejna gra dla naiwnych 27.06.08, 10:55 Prawdopodobieństwo wygrania miliona jest takie samo jak to że nasza reprezentacja dojdzie do finałów ME! Czyli baaaaaardzo niewielka. Tak samo z audiotele - ludzie sie podniecają że za telefon który kosztuje 10 zł mogą wygrać 100 tysięcy. Jeśli np. Milion (a zapewne jest ich dużo więcej)Polaków pomyśli w ten sposób, audiotele zarobi 10 milionów! Dać jednemu 100 tysięcy to dla nich nic, a głupi naród sie cieszy. I dokładnie ta sama sytuacja z totolotkiem : pół Polski musi kupić <n> kuponów żeby jedna osoba wygrała. A totalizator zarabia 10 x tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Kolejna gra dla naiwnych IP: 80.48.71.* 27.06.08, 14:25 jaaaa niezle jestes madry, podejrzewam ze nikt przed toba na to nie wpadl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Kolejna gra dla naiwnych IP: 84.201.210.* 27.06.08, 15:24 Skoro tyle naiwniaków wciąż wypełnia po 10 kuponów Totolotka, wydzwania do audiotele, zgłasza sie do teledurniejów i wysyła smsy na konkursy, to chyba nie wpadli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theknight Re: Kolejna gra dla naiwnych IP: *.echostar.pl 27.06.08, 21:11 pomyśl, możesz wygrać sto tysięcy! rzucisz na to grosze, zaoszczędzone w biedronce, zaoszczędzone na bilecie, na kupnie wyborczej. praktycznie nic nie ryzykujesz. a ile możesz zyskać... wiesz, co byś z tym zrobiła? przez lata byś nie mogła mieć takich pieniędzy, prawda? tutaj dajesz kilka groszy, a Twoje życie naprawdę może się zmienić! ile problemów możesz rozwiązać... nie chciałabyś? Amy, wszyscy wiedzą to, co napisałaś. ale taka gra to dla nich gwiazdka, świeci z daleka, ale może przyniesie szczęście. w codziennym życiu nie mają co na nie liczyć. czy mają odbierać sobie i tę szansę? btw czy naprawdę nigdy nie zagrałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassyoosh Re: Kolejna gra dla naiwnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 00:15 czasem tak cholernie nie mam nic do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęśliwy Gracz A ja qrde wygrywam za każdym razem! IP: *.ists.pl 28.06.08, 02:59 Czy gram na chybił-trafił, czy na wybrane liczby, wygrywam za każdym razem. Gram tak: na 5 lub 6 liczb /nie więcej, bo szanse maleją/ za minimalną stawkę robię rozkład liczb na kilkunastu-kilkudziesięciu kuponach, z tym, że 2, 3 lub 4 liczby to peniaki z czesto losowanych liczb. Reszta to losowo wybrane liczby ze średnio-często losowanych liczb. Kasa spada jak cholera! Za każdą stówkę spływa od stówki z hakiem do tysiaka! I moja zasada: NIE PODNIECAĆ SIĘ. Żadnych wiekszych stawek. Żadnego szaleństwa. Żadnego zamieszania z chwaleniem się skąd mam kasę. Tu piszę o tym incognito. Nikt więcej o tym się nie dowie. Żyć z tego, co Pan Bóg da. I Pan Bóg to lubi, bo daje wygrać. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: A ja qrde wygrywam za każdym razem! IP: *.dsl.bell.ca 28.06.08, 06:16 ...co za idiota pisal ponizszy tekst....? ...Ja wiem ze powkrecenu mojej wen srobki temat spadnie...jak spadaja inne tematy..jak spodaja spodnie przymierzane w supermarkecie o wyjatkowo obszernych numerech......tak, tak musimy sobie juz uswiadomic ze supermarket jest czescia naszej rzeczywistosci....co nie pasuje 'SPADA ! ...ale denerwuje mnie jegomosc ktory "wygrywa za kazdym razem"...bo z loterii robi zrodlo szczescia....a tak nie jest...bo zeby on wygral musza przegrac tysiace.....malo tego...za zciagnieta forse od naiwnych....firma placi lokum, ludzi, podatek....a wiec sa to ...to co wylosuja ewentualni szesliwcy...w sumie grosze.... na ktorych wszyscy zarobili tylko nie grajacy. ...czy wygrana moze cie urzadzic...?....moze....ale nie musi...gwarantuje ci ze bedziesz nalezal do osobnikow przegranych.... ...wieksza wygrana jest w twoim wypadku ...pomalowanie lazienki, wymiana starego kibla, wyprawa do Warszawy na dobra sztuke...spotkanie z lokalym politykiem z PiSu - oczywiscie ! ...nie ogladanie TVN...czy nie kupowanie GW...... ...o Walesie zapmnij !....bo to stary prlowski masturbant.... Odpowiedz Link Zgłoś