dariokjm 17.06.08, 17:37 Kto widział nową tv kablową w Vectrze niech się wypowie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: TV Nova Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 19:45 W Radiu Kielce reklamują tą tv, jest też podany adres www pod ktorym można oglądać tą TV. Zapamiętal ktoś tę stronę, bo nie mogę odszukać w wyszukiwarce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz DNO - kopia starej tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 09:36 www.ntv-kielce.pl/ntv,,content,289.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komo Re: TV Nova Kielce IP: *.gprs.plus.pl 20.06.08, 02:45 Co myślisz Dario?? Może by tak na stare śmiecie wrócił??...:):) He, he:) Pozdrowionka wielkie no i może jakie piwkie w końcu?? :) Nie muszę się podpisywać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof niestety IP: *.klc.vectranet.pl 24.06.08, 17:24 kopia... dokładnie. Tylko co to za laska prowadziła jakaś mega sztywniara.. trzeba zacząć od tego, że mówi nie wyraźnie.. dziennikarka. Wogóle tych dziennikarzy mają troche... nietrafionych. Respect dla Pani która prowadziła im pierwsze informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: niestety IP: *.klc.vectranet.pl 24.06.08, 17:27 podpisuje się pod Twoja opinia Krzysztofie. Gdzie można zobaczyc ta dziewczyne ? prowadzi gdzies informacje? w tvnie chyba najpredzej. Dziewczyna o imieniu Marzena - hmm cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał moim skromnym zdaniem IP: *.klc.vectranet.pl 24.06.08, 17:47 Ogladalem wydania niektore nowej tv vectra(jedno przed chwila) i musze powiedziec ze nic nowego a szkoda. Mialem nadzieje na cos lepszego. Kobieta która prowadziła informacje w poniedziłek nazywa sie Karolina gajdka, faktycznie jest bardzo dobra, jesli ktos pamięta starą tv vectre tam była zdaje się częściej może powiedzieć, pamiętam że ją tam widywałem. Teraz pewnie tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowny ! IP: *.klc.vectranet.pl 24.06.08, 21:29 moim zdaniem zenada... z pseudodziennikarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
ossolen Re: TV Nova Kielce 25.06.08, 12:24 Żenada, tandeta, małostkowość, brak podstawowej wiedzy. Telewizję powninni robić doswiadczeni ludzie a nie dzieci z piaskownicy udających Bóg wie kogo. Szkoda czasu! Nie dziwi mnie to, ze malo kto chce z tymi ludzmi rozmawiac. Hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziennikarz Re: TV Nova Kielce IP: *.kielce.net.pl 27.06.08, 15:48 kiepściutko kiepściutko. Już poprzednia była lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś