Gość: Slob IP: 192.168.2.* 10.01.02, 10:35 Silnik, akumulator, ile drzwi, felgi, ewentualnie nazwa firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jdk Re: Jakie macie samochody? IP: 212.149.48.* 10.01.02, 10:43 Silnik mam, akumulator tez, drzwi chyba 4, felgi tez 4 (piata w kole zapasowym), a nazwa bardzo mi sie podoba bo nawiazuje do imienia mojej dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Jakie macie samochody? IP: 10.40.18.* 10.01.02, 10:55 Gość portalu: Slob napisał(a): > Silnik, akumulator, ile drzwi, felgi, ewentualnie nazwa > firmy Ja bardzo interesuje się motoryzacją, nie wiedziałem Slob że ty też. Jak tak bardzo chcesz sobie prozmawiać o samochodach to polecam forum auto moto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slob Re: Jakie macie samochody? IP: 192.168.2.* 10.01.02, 11:03 OK, moze kiedys tam zajrze, ale nie odpowiedziales na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Jakie macie samochody? IP: 10.40.18.* 10.01.02, 11:28 Saab 95 aero, turbo doładowanie 250kM, szwedzkie dzieło sztuki, ale cóż Slob na razie to tylko moje mażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slob Re: Jakie macie samochody? IP: 192.168.2.* 10.01.02, 11:56 Gość portalu: msz napisał(a): > > Saab 95 aero, turbo doładowanie 250kM, szwedzkie dzieło sztuki, ale cóż Slob na > > razie to tylko moje mażenia. 7-letni samochod jest twoich marzeniem? Nisko mierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Jakie macie samochody? IP: 10.40.18.* 10.01.02, 12:13 Gość portalu: Slob napisał(a): > Gość portalu: msz napisał(a): > > > > > Saab 95 aero, turbo doładowanie 250kM, szwedzkie dzieło > sztuki, ale cóż Slob na > > > > razie to tylko moje mażenia. > > 7-letni samochod jest twoich marzeniem? > Nisko mierzysz. A kto Ci mówił, że siedmioletni. Być może ten model zszedł z taśm produkcyjnych 7 lat temu ale ostanio został zmodernizowany i przeszedł lifting nadwozia. A druga sprawa to taka że Saab wprowadził do tego modelu na początku jego produkcji takie rozwiązania które wiele firm dopiero teraz zaczyna wprowadzać, poza tym są to najbezpieczniejsze samochody świata i do tego bardzo niezawodne i co ważne nielubiane w środowisku dresiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slob Re: Jakie macie samochody? IP: 192.168.2.* 10.01.02, 12:16 Przeciez sam pisales, ze marzysz o Saabie z roku 95. I nie rozumiem uwagi o dresiarzach. Masz cos do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Jakie macie samochody? IP: 10.40.18.* 10.01.02, 14:56 Gość portalu: Slob napisał(a): > Przeciez sam pisales, ze marzysz o Saabie z roku 95. Slob człowieku, 95 to konkretny model firmy Saab, tak jak np: Punto, i ten samochód wciąż jest produkowany. > I nie rozumiem uwagi o dresiarzach. > Masz cos do nich? A ty nie? A może masz kolegów w tym środowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slob Re: Jakie macie samochody? IP: 192.168.2.* 10.01.02, 15:13 > Slob człowieku, 95 to konkretny model firmy Saab, tak jak np: Punto, i ten samochód wciąż jest produkowany. > To znaczy, ze ma 95 KM? Teraz rozumiem. Widzialem Punto 75. > A ty nie? A może masz kolegów w tym środowisku? Zalezy co rozumiesz piszac dresiarze. Widze, ze piszesz to z pogarda, ale nie wszyscy ktorzy nosza dresy to mordercy. Ja tez czasem nosze dres dla wygody po miescie albo do sklepu, a nikogo nie zablilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Jakie macie samochody? IP: 195.117.18.* 10.01.02, 15:20 Gość portalu: Slob napisał(a): > > Slob człowieku, 95 to konkretny model firmy Saab, tak > jak np: Punto, i ten samochód wciąż jest produkowany. > > > > To znaczy, ze ma 95 KM? > Teraz rozumiem. Widzialem Punto 75. > > > > A ty nie? A może masz kolegów w tym środowisku? > > Zalezy co rozumiesz piszac dresiarze. > Widze, ze piszesz to z pogarda, ale nie wszyscy ktorzy > nosza dresy to mordercy. Ja tez czasem nosze dres dla > wygody po miescie albo do sklepu, a nikogo nie zablilem. Ale z trepa albo z banki to bys sobie czasem kogos pociagnal, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slob Re: Jakie macie samochody? IP: 192.168.2.* 10.01.02, 15:31 Men!! Nie wchodz mi w droge to nic do ciebie nie bede mial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Jakie macie samochody? IP: 195.117.18.* 10.01.02, 15:35 Gość portalu: Slob napisał(a): > Men!! > Nie wchodz mi w droge to nic do ciebie nie bede mial. Dyg, dyg, dyg.... zobacz jak mi sie nogawki u spodni trzesa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Jakie macie samochody? IP: 100.1.1.* 11.01.02, 07:39 Gość portalu: Hamster napisał(a): > Gość portalu: Slob napisał(a): > > > Men!! > > Nie wchodz mi w droge to nic do ciebie nie bede mial. > > Dyg, dyg, dyg.... zobacz jak mi sie nogawki u spodni trzesa.... > Hamster !! miło że jesteś :)) jak tam twoje nogawki? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slob Re: Jakie macie samochody? IP: 192.168.2.* 11.01.02, 07:48 Jak ci sie cos nie podoba to chodz na solo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Jakie macie samochody? IP: 195.117.18.* 11.01.02, 08:26 Gość portalu: Slob napisał(a): > Jak ci sie cos nie podoba to chodz na solo. No i pokazales dresy. Takich jak ty to ja nosem wciagam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Jakie macie samochody? IP: *.radom.pl 12.01.02, 22:47 Gość portalu: Slob napisał(a): > To znaczy, ze ma 95 KM? > Teraz rozumiem. Widzialem Punto 75. rotfl rotfl i jeszcze raz rotfl Ja widzialem Fiata 126 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kex Re: Jakie macie samochody? 10.01.02, 13:07 ja mam kombi, ma 11 lat granatowy kolor i pali 7 litrow w miescie pozdrawiam Wszystkich, ktorzy maja kombi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Jakie macie samochody? IP: 212.149.48.* 10.01.02, 15:06 > pozdrawiam Wszystkich, ktorzy maja kombi :) Dzieki! I wzajemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolnosc Re: Jakie macie samochody? IP: 63.98.74.* 10.01.02, 17:53 Volvo S80/T6, ale jezdze nim w Nowym Yorku. Za duzy na polskie miasta i drogi. Gdybym zdecydowal sprowadzic auto do polski to przywiozlbym Volvo S40/T, albo Audi A4, albo VW Passat V6 - mniejsze, a nadal wygodne i szybkie. Pzdr dla automanow w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Jakie macie samochody? IP: 10.40.18.* 11.01.02, 07:38 Gość portalu: Wolnosc napisał(a): > Volvo S80/T6, ale jezdze nim w Nowym Yorku. Za duzy na polskie miasta i drogi. > Gdybym zdecydowal sprowadzic auto do polski to przywiozlbym Volvo S40/T, albo > Audi A4, albo VW Passat V6 - mniejsze, a nadal wygodne i szybkie. Passat z silnikeim V6 to droga imprezka w Polsce (mam na myśli ceny benzyny). msz > Pzdr dla automanow w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slob Re: Jakie macie samochody? IP: 192.168.2.* 11.01.02, 07:49 Jakbym tylko chcial to bym sobie takiego zalatwil. Ale nie chce bo wole moje Audi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Jakie macie samochody? IP: 100.1.1.* 11.01.02, 09:32 Gość portalu: Slob napisał(a): > Jakbym tylko chcial to bym sobie takiego zalatwil. ależ to zabrzmiało ?!?! > Ale nie chce bo wole moje Audi. a nie BMW przypadkiem? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slob Re: Jakie macie samochody? IP: 192.168.2.* 11.01.02, 11:44 Przypadkiem nie!!! Zejdz ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolnosc Re: Jakie macie samochody? IP: 63.98.74.* 11.01.02, 19:36 masz racje, jesli chodzi o koszty benzyny, ale jesli juz stac mnie na sprowadzenie auta z zagranicy to jakos sobie poradze z benzyna. W '97 sprowadzilem Toyote Camry V6. Tez zarla benzyne ale jazda byla odlotowa, nawet po takich "malych" drogach jak E-7, z warszawy do Kielc. Zreszta ktos ja jezdzi teraz w Kielcach, bo sprzedalem samochod w '99. Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: Jakie macie samochody? 15.01.02, 15:18 I wzajemnie - pozdrawiam wszystkich kombi-maniaków. Ja mojego forda po prostu uwielbiam - nigdy mnie jeszcze nie zawiódł a co najważniejsze - wszystko się w nim zmieści - nawet sofa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eReS Re: Jakie macie samochody? IP: 172.24.102.* 11.01.02, 11:19 Astra II Combi, 1.6, el. lusterka, el. szyby, ABS, dwie poduchy, klima - latwo mnie poznac, mam warszawska rejestracje, ale z tylu po lewej strone od tablicy rejestracyjnej mam przyklejony herb Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
never Re: Jakie macie samochody? 11.01.02, 11:29 długi (ale bez przesady), zielony, niskopodłogowy i robi takie "psssssss" na przystankach pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Jakie macie samochody? IP: 10.40.18.* 11.01.02, 12:48 never napisał(a): > długi (ale bez przesady), zielony, niskopodłogowy i robi takie "psssssss" na > przystankach > > pzdr Automatic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Jakie macie samochody? IP: 100.1.1.* 11.01.02, 14:43 Gość portalu: msz napisał(a): > never napisał(a): > > > długi (ale bez przesady), zielony, niskopodłogowy i robi takie "psssssss" > na > > przystankach > > > > pzdr > > Automatic? z pewnością :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
never Re: Jakie macie samochody? 11.01.02, 15:25 Gość portalu: msz napisał(a): > never napisał(a): > > > długi (ale bez przesady), zielony, niskopodłogowy i robi takie "psssssss" > na > > przystankach > > > > pzdr > > Automatic? nooooooo i wogóle cały jest fajowy na maxa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TuśTuś Re: Jakie macie samochody? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 12:16 Ale jaja.... jeździcie tym samym samochodem co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teofik Re: Jakie macie samochody? IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 03:19 Ja mam najnowszy model Forda 5 ciodrzwiowego na wode z metanolem.Praktycznie nic nie kosztuje.Podjezdzam pod kran i odkrecam kurek a metanol z puszek takich jak po coca-coli.Sunie niezle nic sie nie psuje a jak cicho i czysto!! Na metanolu jezdzi tez wiekszosc miejskich autobusow.W ten sposob odpowiadamy talibom i roznym arabskim wojownikom.Juz ograniczyli wydobycie. Wam tez polecam szczegolnie wode, tylko prosze przegotowac w czajniku zeby sie nie zarazic antraxem.teofik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Jakie macie samochody? IP: 195.116.124.* 14.01.02, 21:30 Ten post jest bez sensu! Przypominają mi się moje lata młodości (dość wczesne te z okresu "nastolatków"). Wtedy wszyscy chłopcy chwalili się tym co posiadają. I zgadnij "SNOB" sorry Slob, czym się chwalili najczęściej? Było to bardzo głupie, ale to "chłopięce bałwochwalstwo" było dużo zdrowsze niż Twoje "chwalipięctwo" a nawet bezczelne zarozumialstwo. Ci moi (na swój sposób też zarozumiali) koledzy chwalili się tym co posiadają w....... spodniach. Przyznam się szczerze, że dużo zdrowsze było to co Oni wtedy wyczyniali . Twoja "snobistyczna" dyskusja niczemu nie służy. Cyba tylko Tobie zaspakaja próżnośc. A swoją drogą to musisz być zakompleksiony?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slob Re: Jakie macie samochody? IP: 192.168.2.* 15.01.02, 07:54 A co powiesz a watku "Jakie macie kompy"? Odpowiedz Link Zgłoś