IP: *.proxy.aol.com 30.09.03, 00:03
Jezdem od octobra do novembra w kieleckim domu.Pochodze se i popatrze po
Kielecach tych wielkich, metropolitalnych od Wisniowki po Checiny, szkoda
tylko ze tramwaje nie klekocza nie mowiac o metrze od Zagorskiej do Czarnowa.
Byloby ze trzy przystanki. A nocnego autobusa jak nie bylo tak nima.Bede
zaiwaniac na piechte jak to drzewiej bywalo. Ale Kielce rosna w sile, nawet
im nowy stadion wybuduja to razem z nowa i stara hala sportowa pol miasta
bedzie gdzie posadzic.Tu to by zara nowy prison budowali a tam wszystko
grzecnie siedzi na tych laweckach i obklaskuje te kielecka Korone a po ryjach
to sie wala juz po ciemku jak nic nie widac bo lampy juz cztyry lata nie
swiecom na Chorzowskiej co sie niepodoba niejakiemu Domagale Wojciechowi
ale on jest fotograf co sie nawet wystawial w jedny galerii ale zabrali
dotacje i tera sie ni ma gdzie wystawiac.Tera jestem wojt 14 bo trzynasty i
reszta juz zajete.Namnozylo sie tych wojtow, pewnie dlatego, ze im niezle
placa, prawie tyla co Lubawskiemu i jednemu Jakubowi z Sandomierza co pisuje
stale o Kielcach i czerwonej pajecynie. To by bylo tyla na niedziele i
poniedzialek.wojt14 z gazety wyborczej, a cvs przysral kieleckiemu cvsowi i
poszedl sie odlac pod murek bo plot na Prendowskiej zlodzieje z Psich Gorek
ukradli.
Obserwuj wątek
    • Gość: niewojt Re: witojcie IP: *.kielce.msk.pl 30.09.03, 00:22
      witojcie wojt14
      tez prawda
    • Gość: Yahagi Nie witomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 01:42

> swiecom na Chorzowskiej co sie niepodoba niejakiemu Domagale Wojciechowi

> placa, prawie tyla co Lubawskiemu i jednemu Jakubowi z Sandomierza co pisuje

Aż rozczarowany jestem że o mnie nie było....

• wojt14 Re: Nie witomy 01.10.03, 00:34
        Gość portalu: Yahagi napisał(a):

>
        > > swiecom na Chorzowskiej co sie niepodoba niejakiemu Domagale Wojciechowi
        >
        > > placa, prawie tyla co Lubawskiemu i jednemu Jakubowi z Sandomierza co pisu
        > je
        >
        > Aż rozczarowany jestem że o mnie nie było....
        >
        Bos se nie zasluzyl, ty japonski admirale, ale bedzie niedlugo bo one juz
        podchodza pod cosik co sie SHL kiedysik nazywalo a moze juz som ino mieszanym
        kapitalem zagranicnym.wojt14.
        • Gość: Yahagi Re: Nie witomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 00:59
          Przez ułamek chwili miałem wątpliwości czy to przypadkiem nie (*tu wstawic
          odpowiedni nick) stał się wojtem14... ale już się one rozpierzchły....:))

Jak zazwyczaj : nic do mnie nie pisz bo i tak nie będę czytał...:))
          • wojt14 Re: Nie witomy 01.10.03, 04:34
            Gość portalu: Yahagi napisał(a):

> Przez ułamek chwili miałem wątpliwości czy to przypadkiem nie (*tu wstawic
            > odpowiedni nick) stał się wojtem14... ale już się one rozpierzchły....:))
            >
            > Jak zazwyczaj : nic do mnie nie pisz bo i tak nie będę czytał...:))

Nic do ciebie nie pisze Panie Hujagi,gdziesz bym smial zajmowac drogocenny
            czas. Przecie niedlugo zabraknie ci nie tylko czasu ale i nickow ktorymi
            zaludniasz nie tylko to regionalne forum ale i wiele innych.Nic na to nie
            poradze, ze mi sie stale przestawiaja sylaby i z admirala japonskiego wychodzi
            zwykly kielecki Huj-jagi.Jak nie witocie to nie witojcie, nie pisuje do elyty
            jeno do tych co jako tako cytac potrafia i jezzyka w gebach nie zapomnieli jak
            ta kielecka elyta co sie grodzi na Prendowskiej, admiruje z japonska albo jak
            niejaki Jurek podnieca sie do umow franczisowych, no to do dziela franczisujta
            sie do upadlego, bedzie wiecej zakalcow a poniewaz zbliza sie sezon narciarski
            to sie moze znowu jaki zawiany elyciarz puknie w czolko i bedzie wesolo jak w
            grobie (z Yahagim).Nareszcie mi sie dobrze napisalo.wojt14.poprzednio cvs z
            apteki dla ubogich a ostatnio gay z miami dla bogatych snobow miedzynarodowych
            co mu Gorge niejaki wtyka roze, o zgrozo, nie tak jak sie wtyka w Kielcach
            tylko inaczej.
            • drs Re: Nie witomy 01.10.03, 10:41
              Wójt14 vel cvs pisze w sumie bardzo humorystycznie.Nawet mnie to przestało
              obrażać.Niech sobie pisze,ale mam propozycje, aby utworzyc podforum "humor
              zagranicznych frustratów" i go tam umieścić niech sie twórczo produkuje.
              • wojt14 Re: Nie witomy 01.10.03, 12:13
                Moze by tak utworzyc na forum Polonii podforum:problemy krajowych
                sfrustrowanych?szczegolnie kieleckich.Bylo w moim nowojorskim mieszkaniu dwoch
                przez lato.Zostala po nich sterta smieci, stado karaluchow i frustracji na 3
                fora.Frustracje przywiezli z Kielec nielegalnie, przemycajac przez granice.Juz
                powrocili na ojczyzny lono sfrustrowani na caly rok.Sfrustrowany wojt14.
              • wojt14 Re: Nie witomy 01.10.03, 12:20
                Drs-ie, darujcie sobie recenzyje sfrustrowanych aptekarzy,wojtow i pedalow.
                Nikogo one nie interesuja poza recenzentem. wojt14,pedal i aptekarz z apteki
                dla ubogich.
          • wojt14 Re: Nie witomy 01.10.03, 04:43
            O! chwilo bezcenna, trwaj wiecznie bo przez to Yahagi bedzie mial watpliwosci,
            a jak admiral ma watpliwosci to sie cosik stanie wielkiego, np.nocny tramwaj
            spadnie na Kielce razem z nocnym autobusem i beda sie razem wozic z Piekoszowa
            na Pocieszke i z powrotem.Dobrze mi sie wypsnelo, no nie?To bylo do gawiedzi co
            po nocach przy komputerach siedzi, boze bron, to nie bylo do elyty.WOJT14.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka